36194
-
#18544 Nem igazán lehet megfeleltetni, totál más architektúra, régen nem voltak többmagos cpu-k stb. -
#18543 A korabbiakbol kiindulva a nemzetkozi (ami itt is lesz) lesz a 8 magos Exynos, es talan foleg ilyen usa valtozatok lesznek qualcommal.
-
#18542 régebbi S3 CPU/GPU-ja milyen asztali PC konfigurációnak [CPU/GPU] felel meg erősség szempontjából? -
#18541 Itthon 8 vagy 4 magos lesz? Mitől függ? -
#18540 Tamogat Qi wireless toltest is -
#18539 Jah, az egeszben ez a legdurvabb h ilyen kijelzo + aksi van benne mikozben csak kisebb lett, erre nem mertem volna fogadni. -
#18538 Nem veletlenul emeltem ki az akksit, meg a friss csucs LG-be is egy tekintelyes 2100-set tudtak begyomoszolni. Ez 2600-os mar mernoki bravur. -
#18537 Verge preview
Engadget preview
Prototipus game controller
Kozben azt olvasom, hogy benne lesz a 8 magos 1.6GHz Exynos 5, de lesz olyan valtozat is, amiben "csak" 4 magos 1.9GHz-es Qualcomm cucc lesz. -
#18536 A 4.2.2 (tehát a lehető legfrissebb Android) miatt hatalmas pirospont. Így kéne minden gyártónak! Röhej, hogy pl. a HTC One is "csak" 4.1-gyel jelenik meg. Kamera tesztfotókra kíváncsi leszek.
A prezentáció rohadtul erőltetett és fájdalmasan béna volt a Broadway-betétekkel, de legalább látszott a belefektetett pénz és energia, ami arra utal hogy a Samsungnál igenis invesztálnak markeringbe (és be is válik elnézve az közelmúlt eladási értékeit). -
#18535 Kijelzo meg kepeken at is brutalisnak tunik -
Az durva hogy 4,99"-os kijelzoje van, mikozben tenyleg minden dimenzioban kisebb lett a telefon (illetve magassagban valtozatlan), nem tudom hogy csinaltak, pedig az S3-nak sem volt nagy kerete :) Es az a 2600-as aksit is durva hogy nyomtak bele. Nem sporoltak ki belole semmit, legujabb WiFi szabvany, infra (taviranyitohoz), glonass, gyors lte mindenhol, stb. Ami fura hogy a SoC-ot nem emlitettek, pedig ha tenyleg az a 8 magos Big Little cucc kerult bele, azt azert megemlithettek volna :)
A legtobb szoftveres cucc amit mutogattak amugy nem hozott annyira lazba, latszik hogy probalkoznak itt is ujitani, nemelyikben latok is raciot, de a legtobb mar tenyleg ilyen nagyon extran kenyelmi funkcio ami jol jon ha tenyleg van es mukodik, de azert nelkule is elboldogul az ember.
Meg tetszett a fricska, hogy a SAMOLED jobb az LCD-nel, es hogy 4.2.2-vel jon alapbol. Amugy kb amire szamitani lehetett, semmi nagy varatlan, de ennel jobbat manapsag nem is nagyon lehet csinalni. -
#18533 DE KESKENYEBB -
#18532 és 0,8mm el keskenyebb -
#18531 Belepakoltak egy 2,600mAh-os akksit, mikozben konnyebb es vekonyabb az S3-nal. Ez szep munka: link. -
Stockbauer33 #18530 Samsung Galaxy S 4 vs Apple iPhone 5: first look -
#18529 Nekem megtetszett, jobb mintha le lennének írva a száraz tények :D -
G_ArchAngel #18528 Akármilyen jó is ez a telefon, a sajtó a bemutatón fog holnap röhögni... ez valami borzalom :( -
#18527 So...how off-Broadway is this production? #theNextBigFlop #HTCOne
haha -
MaRee #18526 Fasza lett az S4, bár nekem nem kéne.
Eleve ez a lekerekített dizájn nem tetszik, a benne levő újítások meg faszák, de nem annyira, hogy én több százezret kiadjak értük. Ha lecserélem valamikor az S2-t akkor vagy az új HTC lesz, vagy ha megnyerem a lottót, akkor egy Padfone 2 :D -
#18525 Jók ezek az új dolgok, de a legtöbb simán elfutna akár egy S2-n is :/ -
#18524 +páratartalom mérő + infra... -
#18523 Kezd gáz lenni :DD -
#18522 Hőmérő \o/ -
Stockbauer33 #18521 Vagy mint a Note2-m.De szép -
#18520 Hát ez ugyanúgy néz ki , mint az S3, így nem lehet vele menőzni :+ -
#18519 Élő szimfonikus zenekar nem gyenge... -
#18518 Kezdődik!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IDXILsX7_QI -
#18517 Egyebkent - ahogy irjak is az oldalon - valami igazsag abban van h altalaban kevesebb fenyereje van az OLED-nek. Persze sok dolog amit mond, abszolut nem igaz. A szaturaltsaggal kapcsolatban pl mar hulyeseg amit mond, mivel az o LCD-ik kb pont ugyanannyival alulszaturaltak szoktak lenni mint a SAMOLED-ek tulszaturaltak - az emberek meg szeretik az elenk szineket. Es persze az OLED elonyeit meg nem emliti, amibol a legtobb tenyleg elsoproen jobb az LCD-nel (pl. szinskala, valaszido, kontraszt, betekintesi szog). De ez az egesz teljesen lenyegtelen, rohej ez az egesz magyarazkodas.
Kozben lassan kezdodik, 300k+ elo nezo youtube-on durva. -
#18516 HDban élőben 300 ezer ember várja,hogy történjen valami xD
-
#18515 Hát ez elég fura. Amiket le ír, nekem nem ilyen a tapasztalatom a kijelzővel mint amit ő leír róla. Nem véletlen hogy nem veszek többet olyan telefont aminek nem minimum AMOLED kijelzője van. :D -
#18514 Tim Cook is ovodasan viselkedik
Nem tudom mi a celjuk, de azon kivul hogy a gyengeseg jele amit csinalnak, meg segitik is tovabb generalni a hajpot :) -
#18513 Gta3 le van arazva -
#18512 Stream alapján éjfél. -
#18511 Nem is csodalom. -
#18510 S2 köszöni szépen megvan az RGB SAMOLED kijelzővel.
(van egy eladóm, nem kell valakinek? :D)
Amit amúgy elsőre nem értettem, a nagyonapró zöld subpixelek.
Meg hogy mit keresett pentile matrix subpixelelrendezés egy Samsung plazma tv-ben -
#18509 Mert ez OLED, hagyomanyos RGB-vel joval szarabb elettartama lenne pl, plusz valszeg technologiailag nem is tudnanak olyan pixelsuruseget csinalni vele, de ez csak nehany ok a sok kozul. -
#18508 Egy 20/20-as latassal (ami elvileg az atlagos) elvileg 12"-rol eleg kb 300 ppi is, szoval az atlag eleg jonak latja mar azt is kello tavolsagbol. De ha az atlagnal jobb szeme van vagy/es kozelebbrol nezi, mar borul a dolog. De 1080p utan ilyen iranyba mar tuti nem fognak jo ideig tovabb menni. De ugyis kitalalnak mindig valami ujat ami kelloen eneergiaehes ahhoz hogy az atlagos csucs okostelot naponta kelljen tolteni, mindig igy volt. Mai gyartastechnologiaval is megcsinalhatnanak pedig egy 2-3 eves telefont, 3-szor addig birna, de nem szoktak ilyet csinalni, inkabb tudjon minden ujat es naponta kelljen tolteni, a tobbseg igenye ezt diktalja. -
#18507 érdekes a kijelző...
Az RGB vajon miért nem jó? O_o -
#18506 tudom, de akkor is -
#18505 Hát kíváncsi vagyok mennyire lesz élőben impresszív a különbség mondjuk az S3 ésnaz S4 kijelzője között. Szerintem nem vagyok egyedül azzal hogy én megelégednék a 2012-es felbontásokkal is, inkább oldanák meg hogy kibírjon a telefon 4-5 napot 1 töléssel....