36194
-
#18624 53-ért láttam én is még.Annyiért eléggé megérte... -
#18623 GLS kiviszi neked ingyen. -
#18622 a posta biztos ingyenes? -
#18621 LG P700-at már sikerült valakinek rootolni, és recoveryt rátenni?
Van rá már CM10 Rom, de még nem jöttem rá hogy lehet rá tenni! :(
Kéne 1 kis help! GT540-nél még ment a dolog, de ez nekem még kínai! :D -
#18620 Na mi a webshop szerinted? :D
Nem lehet bemenni érte.
Ingyen postázzák vagy ingyen átvehető egy közeli Pick-Pack pontban.
Amúgy meg előző héten még 53 ezer Ft volt. -
#18619 Nem. Rákattintasz, házhoz viszik azt hiszem (talán ingyen? erre nem emlékszem), vagy Pick-Pack pontba. -
#18618 Advance S T-Mobile
A Dominofeltöltő kártyás 60.000ft webshopba. Az mit jelent hogyha webshopba rendelem meg? Megrendelem és bemegyek érte? -
#18617 Ugyanaz a proci, csak az Ace 2-ben alacsonyabb órajelen. De végeredményben igazad van és elfelejtettem :) -
#18616 Ráadásul az S Advanceban erősebb proci is van.
Ace2 hülyeség.
Illetve ha 30k lenne akkor oké lenne. :D -
#18615 Nem rossz, de az S Advance szerintem jobb (nagyobb tárhely, nagyobb kijelző, talán a kamera is jobb) és olcsóbb a T-nél. -
#18614 samsung galaxy ace 2 van valakinek? Jó mobil? Úgy nézz ki hogy most olyan mobilt fogok venni :) -
#18613 Illetve ha eleg a 720p kijelzo is, es inkabb fontos hogy stabil, tiszta, gordulekeny szoftver fusson rajta, amin mindig a legfrissebb verzio fut, Nexus 4 is megerhet egy probat. -
#18612 Onnan ha mindenben feljebb akarsz lepni, akkor pedig csak az S4-et tudod valasztani. Csucskateogriaban ott van meg HTC One es Xperia Z. Anyagminosegben mindketto jobb, Xperia Z leggyengebb pontja a kijelzo betekintesi szoge (eleg rossz). HTC One-ban pedig pl nincs microSD bovithetoseg, es a kijelzoje annak is LCD, de azon belul valoszinuleg a piacon az egyik (ha nem a) legjobb, es brutalis hangszoroi is vannak pl. -
MaRee #18611 Miért akarsz újat, és mire? Az S3 csúcskategóriás teló.
Ha annyira cserélnem kéne akkor HTC One-t vennék helyette, jobban bejön a dizájn. FullHD és szebb kijelző, nagyobb órajelű proci, kicsit jobban bírja az akksi, ilyenek.. Kérdés hogy megéri e ezért cserélni, szerintem nem. -
#18610 Neked? Semmilyent. S3 mire nem elég mond már meg? -
#18609 Milyen mobilt ajánlatok,és miért,htc one,sony,stb...galaxy s4 et nem akarok,s3 van nekem,és nem sok ujitás köztük ami van.. -
#18608 ismertek olyan programot, amivel OTG-ben ülő sd kártyát lehet formázni? -
RYO21 #18607 De érzem, hogy a processzort is lassítja, mert most gyakoriak az akadások, amik régebben nemvoltak annyira sűrűek. Csak 800mhz-s a procija. -
#18606 Amíg nem használ 100%-ot nincs baj, RAM azért van, hogy használja :)
Elvileg lehet "üríteni" a ramot, de akkor utána minden program kétszer lassabban indul elsőre, mert kikerül a memóriából. -
RYO21 #18605 Aztvettem észre, hogy a telóm rendkívül sok ramot használ, és mintha kezdene belassulni a rendszer. Folyamatosak a mikro-akadások. Eddig kb 250 mega ramot használt, most 320-at. A rengeteg felesleges programot már letöröltem, de semmi. Valami ötlet, hogy mivel lehetne felszabadítani a ramot? -
#18604 Addig nekem semmi bajom a kijelzo novekedesevel, amig maga a telo nem lesz nagyobb. Xperia S pl hiaba csak 4,3"-as amikor maga a telo kb ugyanakkora mint az GNex 4,65"-os kijelzovel. S3 sem nagyobb sokkal. S4 pedig annal kisebb is, hiaba van 5"-os kijelzoje. Hosszu tavon a nagykozonsegnek amugy tuti h nagyobb kell 4"-nal (az azert nagyon a minimum), mondjuk 4,3" korul mar talan sokaknak elfogadhato, de azert nem veletlen h manapsag nem nagyon jelenik meg csucstelo 4,7" alatt sem.
Mas: S4 vs One
Megint mas: kommentar nelkul.
Egyebkent eleg erdekes dolog ez, hogy felrevezetesre es konkret hazugsagokra epitik a reklamot. Erdekes egyreszt hogy ezt legalisan megcsinalhatjak (?), masreszt sokat elmond rola hogy minek nezik a celkozonseguket. Mostanaban elkezdtek nagyon eroltetetten kapalozni. -
#18603 az Xperia U-m tegnap este kikapcsolt vissza be kapcsoltam és azóta folyamat újra indul sony felírat utána xperia és kikapcsol majd újra be. Sony Pc c. nem ismeri fel. Nincs se rootolva semmi belepiszkálás nem volt. most mit csináljak ? :D -
#18602 4 colon majd 4k felbontás lesz a divat szerintem -
#18601 Köszönöm. Olyan kéne ahol lehet kapni LG Optimus 4X HD-t. Bocs, hogy eddig nem írtam. -
MaRee #18600 Hát most hirtelen ez jut eszembe. -
#18599 Üdv! Tudnátok mondani olyan boltokat ahol jó áron lehet venni androidos készülékeket? Fontos, hogy gyári garanciával legyenek és gyári csomagolásban. Nálam a gsm üzletek nem játszanak. -
#18598 Az zsír lenne. -
#18597 Nem nem. Szerintem beleunnak az emberek a tepsi kijelzőkbe és újra a 4 colos telóké lesz a főszerep. -
#18596 Remélem a következő 7 colos lesz.
Ja várjunk csak, olyan már van. Jövőre a felső kategóriában tableteket fognak árulni. -
#18595 Nexus 5 pletykak -
#18594 Értelem szerűen widgeteket ne pakolj át, mert nem fognak működni. -
#18593 root + DroidSail Super App2SD -
#18592 Mármint magára arra gondolok, ahol az Android van. Tehát nem a Downloads, LOST.DIR, hanem etc, lib, mnt, system meg ilyen mappák vannak. Gondolom ez telt be neki. Vagy, ha belső akkor tényleg elég simán átmásolni a dolgokat. -
#18591 Azt hogy? Galaxy S Galaxy Note is felismeri nekem vagyis ugye a winfos.
-
#18590 Jó telefon az LG Optimus l9? -
#18589 Én még nem láttam olyan Androidos gépet amiben a belső telefon tárhelyet felismerte volna a PC. -
#18588 Adatkábel+PC és megy mint az ágybahugyozás. -
ricsa008 #18587 Sziasztok
Nincs valami olyan program amivel kompletten átlehet másolni a cuccokat tabletről - SD kártyára? mert tableten már alig van hely viszont a 16GB-s SD ből még 11 GB üres -
#18586 Amit felvételről megnézhettek később a rajongók...
Ez a Samsung bemutató legalább egyedi volt és látványos. -
#18585 Tegnap, szerencsere csak a vegen kapcsolodtam be. Bar nem volt gazabb egy olyan bemutatonal ahol kiall a Fuhrer es elpuffogtatja parszor a 20x elismetelgetett kozhelyeket.