36194
-
#34510 De megvarom, azt akarom h lenyomja az s7e árát. Pixelrol eddig nem sokat tudok, utána nézek mindjárt. -
#34509 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Rodman6 #34508 Valaki esetleg tud megoldást arra, ha nem indul a telefon? A telefon nevét kiírja mikor bekapcsolom de ez így is marad. Mikor elindítanám billentyűkombóval a recovery részt, egy ideig megjelenik az a zöld fekvő robot kb. 2 másodpercre, utána egy lecsíkozódó animációval ismét kikapcsol a telefon, így hard resetet se tudok csinálni. Van valami megoldás, hogy gépről esetleg a telefonon más módszerrel ismét életre tudjam kelteni? -
#34507 Pixeleket érdemes megvárni, szerintem jó kis telefonok lesznek. :) S820 + Android 7, elég sebes lesz, már most S805 alatt is sokat dobott a Nexus 6-on. -
#34506 Hat nem kell megmagyarazni :)
Amugy nem varod meg a note7-et megse? Meg uj pixel-ek is erdekesek lehetnek, ha a VR erdekel. S7 edge se rossz amugy, csak ezek ugye kicsit ujabbak. -
#34505 :DDDDD -
#34504 Nem hívták vissza, ingyen tokot adtak hozzá, ami megszűntette a problémát.
Samu nem adhat poroltót a telefon mellé, az nem oldja még meg a problémát :D
-
#34503 Hát, én megadtam az esélyt almáéknak, de a keynote után S7 Edge lesz valószínűleg kihozva hűségre. :) -
#34502 Biztos elfelejtik a apple bandgate-et, meg azt, hogy a bandgate esetében le se szarta az Apple a felhasználókat és nem is hívta vissza a telefonokat. -
#34501 Nagyjabol kb igy szokott mukodni, de altalaban asszem elore fizeted ki inkabb vasarlaskor 1-2 evre. Asszem oneplus-nal is van ilyen accident protection plan, meg nexus-nal is (kint).
De ha ennyire a leejtestol felsz, tenyleg valami shatterproof Moto is jo opcio lehet :)
Uj telok megjelenesekor amugy mindig erdemes megvarni oket, ha masert nem, hogy a regebbiek arat lejjebb nyomjak. -
#34500 igen, vissza is hívtak meg botrány is lett belőle és ciki is a Samunak, de hogy fb-n kb. az összes apple-s oldal ezzel van tele és rakják ki a meme-ket, azt is gáznak tartom... -
#34499 igen, ez igaz, de nyugodtabb vagyok. egyébként ez a biztosítás dolog nem tudjátok hogy működik? mondjuk fizetek havi +2 ezret, és ha leejtem és ripityára törik megint a kijelző akkor ingyen cserélik?
egyébként azt mondta a telenoros srác, hogy mindenképp várjak még, mert ha SGS7Edge-t akarok venni, akkor hamarosan visszajönnek újra a telenorhoz is a note7ek amiket visszahívtak és az edge ára lemegy kb. 50 ezerrel, az i6S ára pedig szept végén fog lemenni mikor lesz i7... ráadásul jön mostmár valami karácsonyi akció is ahogy szokott lenni minden évben -
#34498 Telefonodon a play-en meg tudod nézni az összes eddig telepített alkalmazásodat, hacsak szándékosan ki nem törölted a listából.
Ha megvan, azért megírhatnád melyik app volt az :) -
#34497 Leeséssel szembe az üvegfólia sem segít, max akkor, ha a képernyőben szemben történik a koppanás. Inkább egy értelmes tok kell rá. Nekem most a nexus 6-on egy ilyen spigen tok van igaz az oldal kerete kék, előző M8-on is ugyan ilyen volt, szép tok és véd.
Utoljára szerkesztette: adam46, 2016.09.05. 10:10:30 -
#34496 velem még sosem történt ilyen, és nagyon horror... rossz ránézni a telóra, ráadásul nincs most a "semmire" 70 ezrem. a következő telóm 100% hogy elől hátul üvegfőliás lesz, plusz nonstop tokkal fogom használni... -
#34495 S7/edge jo kis telo most is. Amugy 1 honap mulva jelentenek be uj Nexus-okat Pixel-eket ami meg erdekes lehet. OP3 meg tovabbra is az egyik legjobb telo ar/ertekben.
Amugy a Motorola-nak vannak "shatterproof" teloi (pl. Moto Z Force) amik nem nagyon tornek be elvileg. -
#34494 Jól bírják amúgy, nekem ilyen az S5 kb fél éve és működik rendesen (a vissza gomb is). Ha lejárt már a gari érdemes elvinni valami szakihoz aki 10-15k-ért kicseréli neked (hőpisztollyal picit megküldi az üveget, leszedi és ragaszt újat, állítólag sok múlik a ragasztón is, hogy utána mennyire lesz jó a tapizás érzékenysége).
S7-nél volt valami mizéria, hogy sokaknak betört a kamera üvege, arra nem tudom reagált-e valamit a Samsung végül, majd nézz utána, lehet javították azóta. -
#34493 Egy jó ZTE Axon 7 esetleg? -
#34492 leejtettem ma az S6 Edge-m, betört a kijelzője :( működik meg minden, csak hát az alsó részén csúnya :'(:'(
nemsoká lejár a hűségem a telenyomornál és ki tudok hozni új telefont "olcsón", ezt szerintem eladom (mert néztem és a kijelző csere 50-70ezer:O), és veszek egy újat, valszeg az S7 Edge/i6S párosból fog kikerülni az új, majd még utánuk olvasgatok hogy melyik mennyrie jó -
generalGGabe #34491 sziasztok!
nekem egy fura kérdésem lenne.
régi Samsung S5-ös telómon volt egy tv-s alkalmazás: beállítottam azt, hogy hol lakom, melyik szolgáltatótól van a tv adás, beállítottam a tv-m tipusát. Aztán a tv adások között keresgélhettem, hol mi megy, és ha valamelyik műsorra ráböktem, arra átkapcsolta a tv-met.
Sajnos nem emlékszem a nevére. nem tudnátok segíteni? Próbáltam a play áruházban megtalálni, de nem sikerült.
A segítséget előre is köszönöm! -
#34490 Akkor ez valami olyan bug, ami Lollipopon még nem jelentkezik.
További érdekesség:
Lollipopon a memória és a belső SD kártya SD kártyaként, az OTG pendrive USB-ként jelenik meg. (Sony Xperia Z)
Marshmallow-on a memória és az OTG pendrive SD kártyaként, a belső SD kártya USB-ként jelenik meg (Sony Xperia Z3)
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2016.09.02. 23:19:28 -
Borg #34489 Hogyne lehetne akksit cserélni, max nem otthon annyiból hogy lepattintod a hátulját. -
#34488 Akkó neked limited edition van, te mázlista -
#34487 Jo idozites? -
#34486 Úgy, hogy nem tudok angolul :D (itt a swapnál beleképzeltem a batteryt is, el is felejtettem, hogy ezeknél már nem lehet akksit cserélni) -
#34485 Ő most lehet én nem értem valamit, de hogy kapnak új akksit a már eladottak visszahívás nélkül? :D
Én egyébként itt olvastam, itt azt írják 2,5 millió telefont visszahívnak:
https://techcrunch.com/2016/09/02/samsung-confirms-it-is-recalling-the-galaxy-note-7-after-reports-of-explosions/
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2016.09.02. 15:24:27 -
#34484 Az :D -
#34483 Elvileg az eladottakat nem, hanem csak kapnak új akkut.
Bár itt erről nem nagyon van szó.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.09.02. 13:04:01 -
#34482 ciki -
#34481 Már hivatalos a Note 7 visszahívása. Kb 2.5 milliót adtak el eddig, azt mind visszahivják. -
#34480 de jó, hogy felvásárolta azt a project Ara t. Annyira mondjuk nem vagyok meglepve. -
#34479 HTC One A9s is official with more iPhone similarities and worse specs than the A9 - az eredeti dizajn mondjuk tenyleg az ovek volt, de nem jo ez az irany...
Samsung Galaxy Note7 global recall due to exploding batteries could be imminent
[Clinically insane] Turing announces phone with dual Snapdragon 830s, triple batteries, hydrogen fuel cell, other insane specs lolwut?
Report: Google has stopped working on Project Ara
Exclusive: Google's new phones will be called the Pixel and Pixel XL
Google will announce Pixel phones, 4K Chromecast, Google Home, Daydream VR viewer on October 4th -
#34478 Inkabb valami total commander bug-nak hangzik..
Mas:
Qualcomm releases details for the Snapdragon 821, the processor likely to power the upcoming Sailfish and Marlin phones -
#34477 magyarorszage_a_vilag_harmadik_leggyorsabb_mobilnete
"Dél-Korea 41,34 megabites letöltési sebességgel veri a világot, Szingapúr 31,19 megabittel a második." Mo: 26,15 -
#34476 6-os android + total commander:
Nem tudok egy fájlt átmozgatni a DCIM mappából a külső USB tárolóra.
He?
Másolni tudom, törölni a DCIM-ben tudom, mozgatni nem. Mi a logika? Miért van ez? Hülye android jogosultságok?
Root nincs, és nem is lesz -
#34475 Oh, az szopi akkor.
Valaki szopott már olyannal, hogy nem működnek a Google dolgai? Mikor indítom gmail/play-t azt írja kapcsolat ellenőrzése, neten keresgéltem, töltöttem le új play servicet, most azt írja ki, hogy adatok ellenőrzése, de ugyanúgy ott ragad :s -
#34474 Ha belepsz, kiirja:
"This item does not ship to Budapest, Hungary. Please check other sellers who may ship internationally." -
#34473 amazon uk szállít, csak nem túl baráti áron.. -
#34472 Változó, az eladó döntheti el, hogy melyik Amazon bolt(ok)ban, és milyen szállítási feltételeket ajánl fel. -
#34471 Amazon szállít Magyarországra alapból? Ez eléggé baráti áron van kuponnal.