36194
-
#18664 Akkor félreértettem ezt: "Kozep es alsobb kategorias Sony telok" -
#18663 ???
Ez a felső közép és az alsó közép. Meg a 310 forintos Euro. -
#18662 ez a közép és alsó kategória?? -
#18661 De akár válogathatsz is a launcherek között, és a végén a kedvencet megjelölheted alapértelmezettnek -
#18660 SXS-en zavaró volt pl a betekintési szög, mikor éjszaka akartam ránézni az "A kétszáz éves ember"-re, és a két szemem más-más árnyalatban látta a filmet.
Ettől még kell az SXZ :D -
#18659 Soha többé. Elkell adnod a telót és venned kell másikat.
Amúgy ja, törlőd az újat például. Vagy az alapértelmezéseket törlöd. -
RYO21 #18658 Ha kiválasztok egy külsős launchert alapértelmezettnek, akkor később visszatudom majd hozni valahogy a gyári Xperiássat? -
#18657 Nyitóárnak az euró árból kalkulálva az L-nek 90-et az SP-nek 120-125 ezret mondanak. Aztán ez esni fog 1-2 hónappal a megjelenés után szerintem. -
#18656 Mibe fognak kerülni? Egyre szimpatikusabbak ezek a sony telefonok -
#18655 Az SP nem rossz, pedig ez is tepsi kijelzős, de kisebb, mint a Galaxy Nexus, alig valamivel nagyobb, mint az S2. Csak az ára, az nem lesz valami jó. -
#18654 majd ha hazaértél nézd meg a youtubeos videót, abból sok minden kiderül
rakd fel a srác által használt appot a telódra és nézz szét benne :) semmi programnyelvet nem kell ismerni, egyszerű kapcsolókat kell beállítani majd felírni a beállításokat egy nfc tagre -
#18653 Xperia SP
Xperia L
Kozep es alsobb kategorias Sony telok -
Robi546 #18652 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy: Google Playen ha megakarok venni egy alkalmazást ami fizetős akkor azt nem lehet úgy hogy a kreditből vesz le ? Mivel feltöltő kártyás vagyok,tehát nem bankkártyáról venné le a pénzt hanem a SIM Kártyáról. Előre is köszi a választ. :) -
#18651 talán -
#18650 Igen -
RYO21 #18649 egy teljes gyári visszaállítás megoldaná a belassulás problémámat? -
#18648 egy ilyen mennyire szabadon programozható ? belehet úgy állítani, hogy mondjuk ha be van kapcsolva a hot-spot, akkor kikapcsolja, de ha ki van kapcsolva, akkor bekapcsolja? vagy annyira nem rugalmas, és két külön TAG kellene a ki és bekapcsoláshoz ?
Egyáltalán használ valami programozási nyelvet, vagy valami saját egyedi megoldása van? (youtube videók le vannak tiltva a munkahelyemen, a videót most nem tudom megnézni, még ha van is benne róla szó)
illetve lehet láma kérdés, de ez az NFC dolog állandóan aktív, vagy be kell kapcsolni? mert nálam az Egyéb beállítások alatt szerepel, hogy NFC (Adatcsere engedélyezése, ha az eszköz hozzáér egy másik eszközhöz), de ha rányomok, hogy kapcsolja be, egyből kikapcsol..
-
#18647 Real Racing 3 szerintem mindent pillanatok alatt lemerít :D -
#18646 Jajj ezt a betekintési szöget annyit hallom... Ki nézi oldalról a telefont? Én szemből szoktam :P
Mindenesetre osztom, s3-ról felesleges váltani még, majd talán a következő gen-re, De s4-re pl értelmetlen.
Nekem már aktuláis volt a váltás, x10-esem volt eddíg, és most ezt is egy 3évig akarom nyüstölni.
Külső meg ízlés kérdése, de nekem a legszebb, amit valaha láttam, letisztult, elegáns.
Méreteit meg meglehet szokni, ezis kb egy hétig volt fura, demár nem tűnik nagynak. Persze ez már nem az egykezes méret, de ezvan :D
Egyébiránt eddígi tapasztalataim alapján az XZ minden tekintetben megfelel az elvárásaimnak, brutálgyors, minden azonnal történik, nem akad, sima folyékony minden animáció, ahogyan kell. Nemvoltak nagy elvárásaim, csakhogy android legyen, de a működése és a felhasználói élmény olyan legyen mint egy iphone-on, tehátgördülékeny, gyors simán menjen minden.
Játékoknál amiket eddíg próbáltam mindent megevett, semmi lagg, vagy akármi.
Kijelzője ugyan szar oldalról, de őszintén ki a f*szomat érdekli, szemből brutál, képek gyönyörűek, videok szintén, köszönhetően a bravia engine2-nek.
Negatívumként azt tapasztaltam, hogy igen, egy ilyen kijelző igencsak megeszi ami neki jár, egy realracing3 pl 4,5-5óra alatt megkajálja a szuflát, deha normálisan használom, akkor a szokásos "okostelefonos" távot futja.
Plusz azért a fullHD megizzasztja a procit, játék közben melegszik rendesen, demivel vízálló, egy jóhideg zuhany, és megvan oldva :D
Plusz az üveg elő és hátlap gyönyörű, míg megnem fogom, onnantól hogy használja az ember el lehet képzelni hogy néz ki.
Mindent összevetve én ajánlanám mindenkinek aki a jelenlegi csúcskategóriából akar választani, bár szerintem leginkább a külső az ami alapján az ember választhat, a többi szinte ugyanaz mindhárom telónál. Persze aki hallomások meg számadatok alapján akar különbséget tenni annak lehet nem. De futtattam egy quadrantot, 8000 pont lett, ez nemtom jónak számít-e vagy sem, de ezvan :D -
#18645 veszel egy NFC tag -et, felragasztod mondjuk valahová, bejárati ajtó közelébe, és mikor hazaérkezel csak hozzáérinted a telót és végrehajta a rajta tárolt műveleteket / parancsokat, amiket te "programoztál" be
pl azt, hogy kapcsolja ki a wifi -t :)
MKBHD el is magyarázza nagyjából, hogy mit hogyan:
-
#18644 profile scheduler+ tud ilyet, hogy hely alapján bekapcsolja wifit, de fizetős (a free része nem biztos)
viszont mikor utoljára néztem pár hónapja, akkor azt hiszem csak 30 percenként nézett rá a helyre -
#18643 2G - A telefontól le lehet kérni (page üzenetre adott válasz), hogy melyik cellákat (adókat) látja és hogy milyen térerővel. Az aktuális cella timing advance lépcsőjét is visszakapjuk. A TA egy 550m széles körszeletet ad meg, középpontban az adóval. Példa: Ha az adó észak felé ad 60 fokos szöggel (képzeljetek el egy szabályos háromszöget csúccsal lefelé) akkor még 3-4 torony térerejét segítségül véve rossz esetben egy 550 méteres átmérőjű kör, jó esetben az átmérő 100 méter.
3G - Egy adó körzete jellemzően kisebb, mint 2G esetén. Ez a nagyobb frekvenciából adódik, meg eleve abból is amire használjuk. Mivel már a tervezésnél a minimális rádiószmogra törekedtek a Radio Network Controller arra törekszik, hogy minimumon tartsa az adóteljesítményt. A telefonokkal folyamatosan kommunikál (ez beszélgetésnél pár 10ms-ként ismétlődik), így van egy rádiós teljesítmény mérésünk. Ráadásként mér késleltetést is, ami pontosabb a TA-nál. Én 100m alatt ontosságot saccolok. Ez városban 1-2 saroknak felel meg, plázában pár 10 méternek.
forrás -
#18642 Vagy megnézi melyik tornyon vagy és úgy a GPS, bekapcsolja a WiFit, aztán GPS ki, sok lehetőség van. -
#18641 Nem kell semmi méter. Elég ha letárolja a toronypozíciót. -
#18640 annyiból azé nemtudja, hogy otthon vagy-e épp. Vagy hány méteres pontossággal tud így behatárolni?
-
#18639 nem feltételül,anno azt hiszem volt hasonló alkalmazás symbianra. cella információ alapján -
#18638 Dehogy eszi. Cellainformáció... -
#18637 akkor a gps eszi folyamat -
MaRee #18636 Akkor neked egy emlékeztető appra van szükséged :D :D :D
Egyébként a "tudja a teló hol vagyok" is szívja ám az akksit, ha a gps be van kapcsolva :D -
precise #18635 mindig elfelejtem -
MaRee #18634 Amíg nem vagy otthon, addig kikapcsolod a wifit. Egy gombnyomás. -
precise #18633 pedig nem volna nehéz megcsinálni. A teló alapból tudja hol vagyok, beállítom, hogy otthon kapcsolja be a wifit. Azért lenne fontos ez nekem, hogy ne egye az aksit a wifi folyamatosan mikor nem vagyok otthon. -
#18632 Taskerrel gondolom megoldható. De van amelyik telefonon gyárilag van ilyen funkció (ha jól emlékszem pl. az új Sonykon). -
MaRee #18631 Hát ilyen szerintem nincs. Ha be van kapcsolva a wifi akkor magától rákapcsolódik a hálózatra ha otthon vagy. -
precise #18630 szaisztok,
hogy kell azt beállítani, hogy bizonyos helyeken a telefon magától ki/be kapcsoljon dolgokat?
Konkrétan azt szeretném, hogy amikor hazaérek a teló bekapcsolja a wifit.
HTC One X -
#18629 Nincs ott olyan, hogy ingyen házhoz szállítás? Ha nincs, akkor rendelésnél ott lesz mennyi, talán 1.5k, de a webshopból rendelt cuccokra kedvezmény van, szóval még így is jobban jársz :D
Amúgy kajak jobb, mint üzletben, kijön a faszi, aláírod a szállítós papírt, T-Mobil szerződést, fizetsz, kész. 1 perc alatt megvan.
Gyors kikerestem régebbi tmobilos rendelést
"Várható szállítási költség 0 Ft "
"Szállítási díj: 0 Ft."
Bár egyik tavaly nyáron volt, másik meg azelőtt nyáron már, de szerintem sok nem változott azóta. -
#18628 Csak meguntam már,ennyi oka van,design váltás,és kéz alatt vettem anno,lelett tiltva,felnyiti meg ugy tudják,hogy egy szoftverrel visszább frissitik,én meg nem akarok vele tökölni,meg már csere érett :) -
#18627 ja meg igy csak az egyik magot használja. Jelly már mindkét magot használja. 2 android csak 1 magot tud használni. -
#18626 Lesz az még 50 alatt nem kell aggódni.
Addigra legalább kijön rá a hivatalos JellyBean.
Mondjuk örülök, hogy nem vettem, mert csak idegesítene, hogy a Samsung így leszarja az embereket. 2013-ban még mindig GB 2.3.6 van a telón gyárilag. -
#18625 szerintem 60ért is megéri. Csak kár hogy nem kártyafüggetlen.