36194
  • Borg
    Szerintem egyszerűen csak nem akarják veszélyeztetni a legfontosabb partnerük piaci pozícióit.
    A premium szegmenst meghagyják a samsungnak. Biztos vannak efféle egyezmények a google meg a nagyobb androidos telefongyártók között.
  • Dzsini
    Ezért se hívják már Nexusnak őket, hanem Pixelnek :)

Vajon a már eléggé rebesgetett új 7 colos tábla is Pixel7 lesz? :)
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.09.15. 11:49:34
  • szucsy89
    és mi lett a "nexus telók olcsók" google felfogással? pénzügyileg gonodlom nem érte meg nekik, de hát akkora profitot termelnek hogy ezt bevállalhattaák volna. emlékszem az N7 (2012-m) valami iszonyat olcsó volt annak idején, ár/érték arányt nézve.

• skinnyman
  • Dzsini
    Nem mondanám csúnyának, számomra inkább "nem felsőkategóriás" érzést kelt. Viszont oda célozzák.
  • szucsy89
    nekem nagyon fontos a dizájn, de ezek csúnyák sajnos :( mondjuk ez relatív, de nekem nem tetszik

továbbra is S7/N7 for the win :D

• Borg
    Premium ár-szegmensben ezekkel a dizájnokkal? Hát nemtom...
  • Dzsini
    szinte minden megvan róluk - csak még a "régi" nevükön
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.09.15. 10:50:58
  • szucsy89
    lehet már tudni hogy fognak kinézni ezek a telefonok?
  • skinnyman
    Bohemian Rhapsody Experience
  • skinnyman
    Google's strategy for Pixel phones
  • szucsy89
    a gond ezzel a gondolatmenettel az, hogy már láthatjuk hogy a Motorola is elhagyta a jacket, és félek attól, hogy a következő android flagshipek is el fogják... csak reménykedni tudok benne, hogy az S8-ban még benne hagyja a Samsung, azzal egy nagyon nagy réteget szelnének az elégedetlen Apple felhasználók köréből, tekintve hogy nem bassszák el a telefont, de az S6-S7 után erre nem sok esélyt látok, az S7 kb. egy tökéletes telefon.
  • skinnyman
    A legelso radioknal, tobb mint egy evszazada is megmondta mar mindenki, hogy a jovo wireless. Ebben semmi uj nincs.
    De hogy jelenleg megeri-e a dolog, erre a celra, a jelenlegi technologiai korlatokkal egyutt, az egy egeszen masik kerdes.
    Azt peldaul tudom, hogy a legtobb embernek akit ismerek esze agaban nincs 50+ ezer forintot elkolteni egy 4 ora alatt lemerulo, konnyen elhagyhato, rosszabb hangminosegu fulesre, mint amit vezetekesbol 5 ezer forintbol megkap.
    De ezzel nincs is gond, mert az ember valaszthat, hogy milyen csatlakozasu fulest hasznal. Mar ahol, ugye :)

Cat: Jah. Meg NFC-rol. Meg barmirol ami szabvanyos :)
  • SzirmosSzisza
    Kivéve, ha töltésről van szó?:)
  • GregSB
    OFF: Apple mondta hogy szerinte a jövő a wireless. Még pár évig adják a lightingos fülest a telefonhoz, aztán már wirelesst fognak alapból hozzácsapni. Én nem lepődnék meg ha már a jövő évihez is wirelesst adnának alapból.
  • skinnyman
    Egeszen biztos, hogy par even belul nem oldjak meg a vezeteknelkuli fulesek minden nyugjet, es bajat (aksi - kapacitas + meret + suly, beepitett dac-ok - hangminoseg, atviteli megbizhatosag, stb), addig pedig amelyik telefonban nincs jack dugo, az egy kiherelt telefon.
    Egyebkent a jack egy ~140 eve hasznalt szabvany (1878 ota), es egeszen biztosan hasznalni fogjak meg legalabb hosszu evtizedeken keresztul, akkor is, amikor mar a kutya sem fog emlekezni ra, hogy egyaltalan mi az a lightning csatlakozo. Az ilyen proprietary szemetek kora reg lejart.
  • Jim Morrison
    true :D
  • desigo
    LOL azért az kellemetlen...
  • KaBuTo666
    És ezek után visszatértem samsungról..........................nokiára.
  • Dzsini
    A Samsung meg azt mondta be, hogy úgy általában mindenki kapcsolja ki az összes Note 7-et a cseréig... csúnya dolog ez :(
  • GregSB
    BTW ma repültem, és a gépen felszállás előtt bemondták hogy akinél Note 7 van, az kapcsolja ki és legyen kikapcsolt állapotban a repülés teljes időtartama alatt :D
  • GregSB
    Tök mindegy, pár év és minden wireless lesz.
    Utoljára szerkesztette: GregSB, 2016.09.13. 19:15:34
  • szucsy89
    látod, ez van akkor, ha olyan lusta az ember, hogy előbb írja be ide a kérdést mint a googlebe :D

nem amúgy múltkor már kerestem, de ezt valahogy nem vettem észre, nagyon köszi:)
  • Dzsini
    vezeték nélküli töltés - keresőben első találat :)

Én amúgy a Nexus 7-emhez az első pillanattól használom, kényelmes, és egy éjszaka alatt ugyanúgy feltölt, tehát nem tűnik fel, hogy lassabb.
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.09.13. 10:03:40
  • szucsy89
    Kicsi off de azért ide írom mert itt pörög az élet: a vezeték nélküli töltésről szeretnék többet megtudni, utánaolvasni, hogy hogy is megy pontosan, miért tud tölteni így a telefon. Van valami olyan hosszabb, nem tudományos (:D) leírás akár angolul is amit ismertek, ahol leírják ezt az egészet?

Köszi
  • skinnyman
    The Nexus Launcher is being renamed the Pixel Launcher, and it's not hard to figure out why
    Like them or not, Google's Pixel phones will be the iPhone competitor we've demanded for years

Learazva: The Room Three
  • adam46
    Speed teszteken is azért virít főleg az iphone, mert a kijelző felbontása is jóval elmarad az androidostól, így hogy 2x kevesebb pixelt kell renderelni, máris jobb helyzetben van, a sok kis fanboy mert erre veri magát.
  • szucsy89
    de már a sok fan magyarázza, hogy ez kellett, jobb lesz lightningon a hang, meg kellett a hely a taptic engine-nek :D

közben a kijelző kb. az androidos telóktól 4-5 évvel el van maradva, a telefon kávája mondjuk egy Note 7hez képest meg ocsmány... na mindegy, amúgy a procija nagyon jó hogy jót is mondjak, elvileg veri a komplett android mezőnyt, de ez off és flame is lehet belőle úgyhogy nem irok többet :D
  • akyyy
    úgy vettem észre, hogy a telon, a thumbnails képek könyvtára kicsit meghízott, és már réges rég törölt felesleges képeknek is tárolja a kicsinyitet mását. lehet ezt valahogy üríteni, vagy csak szimplán töröljem le?
  • KaBuTo666
    :DD
  • adam46
    Imádom az innovációt.
    Utoljára szerkesztette: adam46, 2016.09.11. 01:26:14
  • skinnyman
  • Jim Morrison
    De meg abba kell egy lightning - jack atalakito :c

Cica: Bsz! Tenyleg jok, nekem is tetszik es nem is akartam tobb lenni, csak sportolashoz, amihez jo, varosban ide oda menni nem szvsz.
  • adam46
    Mindenre van megoldás:

Utoljára szerkesztette: adam46, 2016.09.10. 13:33:47
  • SzirmosSzisza
    Ezek elég faszák, csak jó drágák :/
  • Jim Morrison
    Jack eltunese egy ideje amigy is teriteken volt, en csak azt sajnalom, hogy lightning. Bar az androidos teloknal valszeg majd usb c lesz. Eltart egy darabig az atallas az tuti. Bluetooth fulest en max sportolashoz vennek fel.
  • skinnyman
    Amugy aki iphone 7 plus elmenyre vagyik, az a definitiv elmenyt ingyen is megkaphatja:
    google camera - lens blur-rel: ugyanazt tudta mar 2.5 eve kb barmelyik telefonon 1 kameraval, amire most verik a nyalukat
    apple plugs - ha meg ezzel is tul egyszeru pl egyszerre tolteni a telot es zenet hallgatni, mert olyan ordogi dolgokat is tud a telo, mint vezeteknelkuli toltes, akkor meg a Qi toltot is ki kell szerelni a telefonbol, hogy teljes legyen az elmeny.

Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2016.09.10. 12:01:52
  • generalGGabe
    sajnos nincs benne a listában. :(
    lehetséges, hogy az app már nincs fent a play-en?
  • LocalPatriot
    Remélem nem LG G4... mert akkor az bootlop hiba, és ha garis cserélik a komplett alaplapot.
  • Vadnokedli
    Milyen telefon?