36194
-
#19104 Ilyen kéne nekem is, nem tudod a nevét? Én olyat még nem találtam ami nagy teljesítményű akku és napelemes is, csak külön-külön. -
#19103 Igen, nem kell hozzá root. Megkérdezte biztosan akarom telepíteni e (felülírni a meglévőt), leokéztam és kész. -
#19102 nem rootolt telefonra is fel lehet rakni ? Nem kell az elozot torolni ? -
#19101 Szerintem szép lett.
apk-t feltettem dropboxra ha kéne valakinek ! (com.android.vending-1-DL.apk) -
geo91 #19100 köszi! -
#19099 Felül saját készülék megadása, beírod és akkor megjelenik.
Ha jól sejtem 2.3 van rajta, töltsd le a 3g-watchdogot, az mérni fogja. 4.0 óta van gyári is. -
geo91 #19098 galaxy ace 2-m (oda lehetne varázsolni az én logófejlécemre is hogy ne kelljen mindig leírnom? köszönöm.) van és a telenornál vagyok, meg lehet nézni valahogy hogy mennyit használtam fel a mobilnetből? -
#19097 haver egyszer mikor mentek táborozni vett egy olyat ebay-ről, amiben van egy nagyobb kapacitású akku, meg van rajta egy napelem, ami ha nincs külső áramforrás feltölti ezt az aksit, állítólag jó volt...
Napközben felcsapta a hátizsákra és feltöltötte a napsütés, este meg feltöltötte a telóját vele. -
#19096 Van itt, aki használ ilyen hordozható akku egységet teló töltéshez?
Az a baj nem tudom konkrétan hogyan hívják ezeket, mert amúgy nekem nagyon jó lenne egy.
Munkahelyi utazások alatt buszon táskából kilógatva tölteném vele a telót és nem kellene legkisebb fényerőn üzemeltetnem, szaros 2G-s mobilnet sebesség mellett, hogy nap végére épp hogy kibírja az akksi. -
#19095 az már ténylegesen kényelmetlenséget tud okozni használatban (zsebrerakás stb), másrészt az phablet, nem telefon :) -
#19094 Ma frissül a Google Play! -
#19093 Ha csak a "nagyobb legyen a masikenal" lenne a cel, mindenki Note-ot venne, megis legalabb 5-szor annyi Galaxy S-t adnak el. -
#19092 Nyilván évről-évre fejlődik a technika ezért a kijelző minősége is.
Samsungnak,Htcnek,Motorolának teljesen jo 4,3-as kijelzős telefonjai voltak tavaly. -
#19091 nem piaci igény, hanem egyszerűen a másik tullicitálása. Nem azért veszi meg valaki mondjuk a one x-et vagy s3-at vagy akármelyik nagyképű csúcstelót, mert neki arra a képernyő méretre szüksége van, hanem vagy azért, hogy nehogymá a ferié nagyobb legyen. Vagy azért mert igazából, ha csúcstelefont akar nincs választása.
Rá van erőltetve a felhasználókra ez a méret (már ha valaki csúcskategóriás készüléket szeretne).
Másrészt a nagyobb képernyő alatt valószínűleg jobban elfér több cucc is. -
#19090 En nem vagyok a valtozatossag ellen, akinek kisebb kijelzo kell, tolem vegye. De annak azert oka van, hogy manapsag a tipikus csucstelo kijelzoje nem kisebb 4,7"-nal. Es a First egyaltalan nem csucstelo, igy ez sem tori meg a "hagyomanyt". Csucstelokat tenyleg nem szoktak mar olyan meretben csinalni. Es mivel a gyartok minel tobbet akarnak beloluk eladni, szoval valszeg nem ekkora telokat csinalnanak, ha a piaci igenyek nem ezt diktalnak.
Ezt jol mutatja a legujabb szifon is, amivel sajat magukat arconkopve a korabbi tokeletes es szent kiejlzomeretet akkorara noveltek (4"), amekkorat anno 3 eve amikor a tobbi gyarto ott tartott kb tepsinek akartak beallitani. Ami mellesleg manapsag mar szinten nevetsegesen kicsinek szamit, szoval ez kb csak a minimum reakcio volt abba az iranyba, amelyikbe a piac regota elment.
Ami inkabb tetszik a First-ben, hogy a FB Home alatt nagyjabol erintetlen vanilla Android fut, es egy gombnyomasra kiirthato belole minden gyarto altal elronditott customizacio, ezt igazan csinalhatna a tobbi gyarto is (khm. TouchWiz... khm), illetve talan az lenne a legjobb ha a Google ezt is egyszeruen kotelezove tenne a Play eleresehez. -
#19089 Sorold azokat a 2012-es, 2013-as 4-4,3" készülékeket, amelyeknek legalább olyan jó kijelzője és nem sokkal gagyibb hardvere van mint a 4,7-5" tepsiknek. Én max 1-2t tudok mondani. -
#19088 Ja azt hittem eloszor a kepen valami autos szett van :D A kihangositas utan kepzeljunk oda a vesszo helyett egy pontot. -
#19087 vezetés közben telefont kézben tartani? -
#19086 Ez igy kb legalis, nav vagy kihangositas, vezetes kozben tartani a telefont vagy textelni... egyeb otlet johet meg a darwin dijra palyazoknak :) -
#19085 ezzel meg nem is kell annyira nyújtóztatni az ujjakat
-
#19084 Point taken. Ha elfektetem munkatarsam note-jat, fele annyi ido alatt viszek be szoveget. Ezt az egy kezes mizeriat en se vagom, biztos kell egy szabad kez a slicc korul matatni, mittudomen. -
#19083 Vagy nagy a kezed. :D -
#19082 Ezt egy kezzel potyogtem most be a telorol - ami lehetetlen, nem normalis, hiba a matrixban. -
#19081 Nem voltak, mert Jobs papa megmondta nekik hogy csak a 3.5 hasznalhato egy kezzel.
Csak a feszbuk 4.3-as hasznalhato vegre egy kezzel, az S2 nem hasznalhato egy kezzel mert negyed mm-el vastagabb. -
#19080 mert nem lehet egy kézzel elérni a kijelző összes pixeljét, vagy ilyesmi? :) -
#19079 Végre egy normális?
Miért az eddigi 4,3-as kijelzősök miért is nem voltak kényelmesen használhatók? -
#19078 hívást fogadni, alap dolgokat elintézni simán lehet egy kézzel akár egy 5" -es kijelzőn is
ha nem a buszon kapaszkodva vagy vezetés közben akar valaki "bűvészkedni" akkor úgy is szabad mind a két keze... miért ne használná? böngészni, videót nézni, sms -t írni...stb.stb. sokkal jobb fektetett módban, és sokkal kényelmesebb két kézzel gépelni mint egy kézzel
tényleg nem értem ezt az egy kezes mizériát... nem tudom felfogni, hogy valakinek ez tényleg ennyire deal-breaker legyen :) ráadásul a gyártók (vagy legalább is a Samsung) odafigyel az ilyenre, és a noteban pl tonnányi olyan feature van ami megkönnyíti az egykezes használatot (pl kihúzza teljesen szélre a klaviatúrát és ilyesmi) -
#19077 HTC first review
A Verge-esek is úgy beszélnek róla, hogy végre egy normális Androidos telefon, amit kényelmesen lehet egy kézzel használni. Remélhetőleg beindul ez a trend és a többi gyártó is rájön hogy nem csak a tepsi szegmensben kéne jó kijelzőt és minőséget kínálni. -
Bal0924 #19076 Nem ismer fel semmit, mintha rá sem dugtam volna...
Az OTG-t lehet engedélyezni? Vagyis én tudnám aktiválni? -
#19075 köszi -
ldavid #19074 itt elvileg -
baca01 #19073 Sziasztok!
Sony Xperia Tablet S-re keresek ebook-ot, konkrétan ezt a sorozatot: http://www.ntk.hu/cikk/ntkshop/13198_1
Van valami ötlet, hogy honnan? Van itt fent egy használhatatlan flash-es flipbook, de arról inkább ne is beszéljünk.. :-/ PDF szuper lenne.
köszi -
#19072 Ez a vizes cucc aranyos Temple Run 2-t úgyis untam már :D -
#19071 Valószínűleg nem, majd kiderül. :) -
#19070 Akkor tiszta szerencse, hogy a My...Water-t (másikat még megvettem régebben) leszedtem. Vajon később a frissítések megjönnek hozzá ? -
#19069 Egy Viber 2.3.6 apkt tudnatok linkelni mert playen nem erem el epp... -
#19068 Pendrive-ot nem minden készülék ismer fel.
Nézd meg egy usb-s egérrel, vagy billentyűzettel, hogy működik-e. Ha igen, akkor kb. ez van. Ha nem, akkor valamiért nem megy az OTG. -
#19067 Amugy pont most adjak ki a Play Store 4-et, lehet h ehhez van valami koze az "incidenshez": Link -
#19066 Hm, ezt vajon hogy csinaltak? Ugy tudtam ha valami egyszer ingyenes lesz utana mar nem lehet megint fizetos, de ugy nez ki most hatarozottan pont ez tortent :) Vagy egy uj ficsor vagy tenyleg bug lehet :)
tototto: sztem nagyjabol edesmindegy hogy 16 vagy 32 ohmos a fules, ha nem max hangeron hallgatod (amire ketlem h szukseg lenne plane agybadugos fuleseknel), valszeg nem nagyon lesz kulonbseg. Es nem nagyon tudod vele az audiot lejatszo eszkozt bantani sztem, max forditva a fulest ha valami extrem nagy erovel hajtod de az sem fog megtortenni valami speci allat erosito nelkul.
En Sennheiser CX fuleseket szoktam venni, 8k alatt ki szoktak altalaban jonni csak jo helyen kell keresgelni, bar egy ideje nem nezelodtem ilyesmik utan. -
#19065 Akkor az valami bug lehetett a play storeon. Mivel a developer consoleon ha egy appot ingyenesre állítasz, akkor utána nem lehet fizetőssé tenni.