36194
-
#34590 8 éves
-
#34589 Én már csak nougatra és cib mobiltárcára várok... ha ezek meglesznek szerintem elleszek jó darabig... -
#34588 google-mobile-web-performance-study
"Google: 53% of mobile users abandon sites that take longer than 3 seconds to load"
magamból kiindulva, van benne valami... én se nagyon szoktam erőltetni, ha nem tölt be nem tölt be :) -
#34587 Remélem nem csak egy sztenderd évi frissítés lesz és kapunk valami extrát. :) -
#34586 En igazabol csak egy sima premium kategorias telefont varok, semmi extra dolog, max tango-s duplakamera -
#34585 Izgi, reg ereztem ekkora hype-ot valami korul. Marmint nyilvan sok dolgot hype-olnak, de a legtobbre manapsag mar csak asitok.
De itt meg el tudom kepzelni, hogy tenyleg tartogatnak valamit. De ha mas miatt nem is, amiatt onmagaban is izgi, hogy a google is elkezd "nagyban" jatszani. -
#34584 blu /life-one-x2 < 200Usd -
#34583 Lehet az lesz, olyan minimal appot nem talaltam mint ami kellene, keep meg fent van, egynek jo lesz -
#34582 Google Keep? Egyszerű, megy desktopról is. -
#34581 Kéne nekem egy tök egyszerű todo app. Csak beírom mi mennyire fontos és kész, widgettel akár. Ha van alfeladat/leírás rész egy todo hoz az jó lenne. Pár éve néztem ezeket, de most is annyi van mint égen a csillag... -
#34580 Van még:
Nem tölti be, másoljátok ki. :D
http://i-cdn.phonearena.com/images/articles/258348-image/Work-of-art-found-in-Brooklyn....jpg
Utoljára szerkesztette: adam46, 2016.09.22. 22:56:50 -
#34579 link
A cikkbol kiderul, hogy ilyen miniszobrot is csinaltak mar. -
#34578 Google Now is dead: Latest beta of Search app erases references to Google Now
Exclusive: Google may finally be giving Android a reboot button on the upcoming Pixel phones
Pixel Launcher Sneak Peek Part 1: Google's new circular launcher icons [APK Teardown] ohgodwhy
Pixel Launcher and Android 7.1 Sneak Peek Part 2: The return of Launcher Shortcuts [APK Teardown]
Allo is finally rolling out in the Play Store [APK Download]
Editorial: Google Allo looks a lot like WhatsApp, not Hangouts, and that's not necessarily a bad thing
Allo's weird SMS support explained, and other answers
Allo vs. Hangouts: Should you make the move?
Ebben van valami..
Chatting with Google: The many ways Assistant replaces or augments OK Google, Google Now, and Now on Tap
Google's Pixel phones will be IP53 rated, meaning no dunking your Pixel or hosing it down -
#34577 Ez hol van? -
#34576 Nem értem mit akar ezzel a Google mikor úgy is mindenki Messengert használ. Kis-hazánkban mondjuk a Viber a nagyon menő, amit nem értek miért jó?! Persze tudom mert színes,szagos,teli van játékkal valamint matricákkal. :( (ettől még használhatatlan) Inkább terjedt volna az ami nyugaton, hogy Whatsapp-oznak az emberek, én is tartom ott néhány külföldi és magyar ismerőssel is a kapcsolatot. Stabil tudja amit kell, nem szívja az aksit, és a hívás még 32kbps -re korlátozott nettel is teljesen vállalható. (tehát alig fogyaszt)
Wave-ből mondjuk még lehetne is valami mert az legalább valamiben más. -
#34575 hájp
-
#34574 -
#34573 -
#34572 Ez ugyan az mint a viber? Ugyan azon az elven működik? -
#34571 jaja wawe... miért volt más? -
#34570 Wave-re gondolsz? Az picit azért más volt :) -
#34569 fuu volt vmi google kezdeményezés annak mi is volt a neve? emlékszem olyan volt, ilyen chat szerű program, és "élőben" látta a másik hogy éppen mit irsz, ha elrontottál vlaamit látta hogy visszatörlöd stb. :D
sajnos ezek nagy része nem terjed el széles körben, lásd Google+ :( -
#34568 allo
én ezeket már le se töltöm, úgyse használja senki :( -
#34567 A kisebb es nagyobb modell azt mondjak, hogy csak kijelzomeret+felbontas es aksimeretben fog elterni, varhatoan kb minden masban kivul-belul ugyanaz lesz. Ujjlenyomat olvaso az mar ranezesre nyilvanvalo, pletykak szerint S821 is kb biztosra veheto, jo kamera is eleg valoszinu (OIS, lezeres AF meg kerdes). Vizallosag szerintem inkabb valoszinutlen, de ki tudja, ennyi penzert beleferne.. Qi charging-ot igazan visszatehetnek, de errol se tudni semmit.
Amugy szerintem a Daydream-mel akarnak majd villantani meg. -
#34566 Hátlapja alapján lézeres autófókusz szerintem várható, ujjlenyomat olvasó, jobb kamera, ezen kívül nem tudom mit villantanának még, egy IP67 mindenképpen jól jönne, képstabilizátor is, nagyobb modellbe egy S821, sztereó hangszórók, 24 bit-es dac. Ha ezek teljesülnének, akkor jó vétel lenne. -
#34565 Igy van.. Mondjuk sajnos eleg nagy keret van a kijelzo alatt es felett is. Kivancsi leszek mivel akarnak villantani. -
#34564 Hál istennek. :D Amúgy azt itteni képek tréfáltak meg. Van köztük home gombos is. -
#34563 Nincs rajta home gomb, egy olyan matrica/felirat van ott elhomályosítva, ami alapján esetleg be lehetne azonosítani, hogy ki szegte meg az NDA-t.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.09.20. 12:22:37 -
#34562 Nem néz ki rosszul, feketében biztosan jobban mutat majd, viszont nem értem, hogy ha a hátulján ott az ujjlenyomat olvasó, akkor az elejére minek kell home gomb? :) -
#34561 Non-blurry photos of the Google Pixel and Pixel XL leak -
#34560 Pricing for the smaller Google Pixel phone could start at $649, but financing will be available ejj.. ha ez igaz, nalam asszem marad az OP3. De azert megvarjuk.
[Oops] It looks like Nest accidentally aired a commercial featuring the Google Pixel
Okt 4 mar hivatalos, es elvileg ezt mar nyomatjak nagy tv adokon, durva h mar bejelentes elott tobb promociot kapott, mint a legtobb eddigi Nexus cucc valaha:
-
#34559 Google Allo may launch this week, according to Evan Blass [Update: Maybe 9/21]
AutoMagisk allows root users to play Pokémon GO or use Android Pay without constantly toggling root on and off
[Guide] How to use Nougat's multi-window with apps that don't natively support it, like Pokémon GO -
#34558 Solid Explorer 2.2 is now available with encryption, multi-window support, and more -
#34557 -
#34556 valami ilyesmi lehet majd a pixel
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.09.17. 14:36:36 -
#34555 Nougat rendszerbemutató magyarul -
#34554 Szo szerint semmi nem tudni meg a Pixel telok arairol. Lehet 300 dollar is, meg 700 is. Persze valszeg a 2 kozott lesz valahol :) -
#34553 Ez így van. De én pl. legalább fél évig "rágódok" mindig telefon vásárlás előtt, a tesztektől kezdve a yt-s unboxing videókon át a mobilarena fórum több ezer hozzászólását végigolvasom az adott kiszemeltek között, és nagy nehezen döntök. -
#34552 Élőben biztos sokkal másabb lesz a megjelenése. Render képek alapján sosem jó végbemenő következtetéseket levonni. Én egy Pixel XL-re biztos, hogy vevő leszek, vagy ha valami oknál fogva katasztrofálisan sikerül, akkor egy HTC 10-re. -
#34551 Azért a kényelmes többség világszinten nem specifikációk, hanem márkanevek, akciós termékek (amit a szolgáltatónál adnak) és reklám (valamint megszokás) alapján vásárol - főleg Samsungot.
A maradék felhasználóbázison (ami azért még mindig bőséges) osztoznak azok, akik mondjuk egy keresőben / review oldalon olvasgatnak vásárlás előtt. Nem hiszem, hogy bármilyen egyezségre lenne szükség mondjuk egy Samsunggal, hogy ne zavarják egymás köreit. Egyszerűen másik pályán játszanak.