36194
-
#19424 usb2 (gyakrabb még mint a 3.0) meg csak 500 mAh, ezért tölti sokkal lassabban ha gépre dugod... -
#19423 Gyári Sony Xperia P töltője 1500 mAh USB3 as port erősség 900 mAh -
#19422 *milliamper -
#19421 Az USB minden esetben 5V, másképp nem is működik.
Az a 2100 az milli-amper és semmi köze nincs a töltő áramerősségéhez. :) -
#19420 Amugy ahogy nezem 5V-os tolto van hozza, az nem tul sok a 3.7 voltos akkuhoz?:D Es amugy az amper meg kevesnek tunik, 2100 mA-s az aku es csak 1 amperes a tolto -
#19419 S3-hoz 1 amperes töltőt adtak, a számítógépekben meg általában 0.5-ös az USB kimenet, szerintem a lejátszódban is annyi. -
#19418 Allview P5 Quad a telefon (ennek is 1A a tolto) gondolom ez az adapter jo is lenne hozza, azt irja univerzalis vagyis minden telefonhoz jo: http://www.emag.ro/adaptor-hama-pentru-smatrphone-115925/pd/EFCTKBBBM/ -
#19417 alkalmazáskezelőben törlöd a gyári lejátszó alapértelmezését, majd ha rámész a számra felajánlja, hogy melyik lejátszó legyen az alap -
#19416 létezik micro USB - HDMI adapter
amúgy USB tudtommal párszáz milliamperrel tudja nyomatni a dolgokat, a teló meg többet is elbír, ha tölthető microUSB-ről (az én töltöm speciel 1 amperes), szvsz nem kell félned attól, hogy túlterheli... -
#19415 De van, csak milyen telefonod van. -
#19414 jah es nincs valami kabel amivel tv-hez hozza lehetne csatlakoztatni a telefont direktbe? Pl. miniusb-hdmi kabel? -
#19413 Hi, ma kiprobaltam azt hogy a telefont rakotottem usb-n keresztul az asztali dvd lejatszora, es siman felismerte a telefon memoriat :D tudtam rola a filmeket-kepeket nezni, az lenne a kerdesem hogy az asztali dvd lejatszo usb-je nem ad tul sok aramot a telefonnak ? nem teszi tonkre? mert amugy toltotte is -
Bal0924 #19412 Én csak azért használom azt mert az alap lejátszón nem lehet véletlenszerűen hallgatni a számokat. csak sorba..:S
Szóval hogyan lehet alapértelmezetté tenni a winampot, vagy a gyárit hogyan lehet rávenni hogy véletlenszerűen játssza le? -
#19411 gondlom rocket playert meg én használok egyedül -
#19410 Jeeee, végre még egy winampos rajtam kívül. :D -
Bal0924 #19409 A telefonnal megbékéltem, így is gyorsabb mint az előző telefonom...(Nokia N97 mini.:D )
Hogy tudom rávenni a telefont, hogy a Winamp legyen az alapértelmezett zenelejátszó!
És mikor rádugom a fülhallgatót és megnyomom a gombot akkor az induljon el! -
RYO21 #19408 De le se lehet tiltani.Egyszerűen nemlehet rányomni arra a gombra :S -
#19407 Sima leállítás után újraindul. -
#19406 Ha letiltod nem indul újra, mert nem tud. -
RYO21 #19405 És ezzel módszerrel 2 perc után újraindulnak ezek az appok. Egyébként igen ICS van. -
#19404 Köszönöm szépen! Már az őrületbe kergetett! -
#19403 Kíváncsiságból újra indítottam telót és most jó lett (régi windowsos hibaelhárítás itt is műxik) :-)
Viszont az automatikus space nem akar működni egyenlőre -
#19402 Kösz a választ, de ilyenkor mi van, hogy tudnám életre kelteni ezt a húzgálos módszert, sima gyári rendszer, nincs semmi mókánykodás, meg root, meg semmi? -
#19401 Mini Prom van és próbáltam a trialt, működött. De a swiftkey nekem jobban tetszett, ha már így gépel valaki. A diktálója mondjuk a swypenak jobb. -
#19400 Az miért van hogy megvettem tegnap ezt a swype nevezetű progit playen, nexus7-en tökéletesen működik, viszont xperia minin nem akar menni ez a swype funkció vagy nem tudom mi a neve (hogy ilyen lasszó módjára ír az ember), a hang diktálás az jó, tehát csak egyenként rányomva a billentyűkre lehet gépelni vele mint alapból a belső billentyűvel
de a gyári billentyűnél ha beállitom ott megy ez a módszer, de a swypel csak egyenkénti pötyögés
tapasztalt már ilyet valaki, esetleg Fatal, ha jól tudom neked is minid van, te nem tudod kipróbálni?
nexuson baromira tetszik és gyorsan lehet így gépelni, jó lenne ha a telefonon is tudnám használni :) -
#19399 ICS van a telódon? Beállítások -> Alkalmazások -> Mind, kikeresed, leállítás aztán letiltás. -
RYO21 #19398 Tud valaki olyan progit, amivel lelehetne tiltani egyes rendeszerappok, ROOT nélkül? Szóval ilyen google+, súgó meg ilyen baromságokra gondolok. -
#19397 S4 review anandtech -
Miguel125 #19396 Sziasztok! Desire X-en gyári sms app-ban megoldható, hogy ékezetes karaktereket normálisan kezelje? Nem lehet használni a SwiftKey szótárát mert egy "á" - betűért kapásból levon 90 karaktert. Jó lenne ha nem kellene third party sms appot használni mint mondjuk handcent vagy GO SMS-T.. -
#19395 -
geo91 #19394 csak gyakorlatilag nincs. -
#19393 Elvileg van rá. -
geo91 #19392 mikor lesz jelly bean galaxy ace 2-re? -
#19391 Nincs közötte ,de akkor nem kapják meg a pénzem!Warezba tökéletesen fut! -
#19390 Tobbi nagy oldalon is:
Samsung Galaxy S 4 review (engadget)
The everything phone for (almost) everyone (cnet)
Samsung Galaxy S4: Best Android Phone Ever
Samsung Galaxy S4 Review: The S Stands For Super, Not Simple (TechCrunch)
Samsung Galaxy S4 review: It's better than you'll ever notice (NBC)
Uj Swype -
#19389 Verge-en is megjelent az S4 review-ja
Ottani cikkírónak jobban tetszik a One X. -
#19388 Neked viszi a mobilod?
Mármint támogatott készülékek közt van? -
#19387 A playen lévő Lara Croft game meddig akciós tudja valaki? -
#19386 Hungaricum... -
Bal0924 #19385 Ezt most nem értem...:S