36194
-
#19464 -
#19463 A telefon altalanos sebessegere sztem nulla kihatassal kene lennie az USB debuggingnak, elvileg csak azt befolyasolja h amikor gepre kotod akkor tudsz-e rajta ilyen fejlesztoi funkciokat hasznalni. Ehhez altalaban kell valami driver, amit a telo gyartojatol lehet leszedni. De inkabb valami teljes reset (hard reset) vagy teljes ujraflasheles segithetne a sebessegen sztem. -
#19462 Köszönöm, az oldalra húzás eszembe sem jutott.
A másik talán azért lenne hasznos, mert a telefonom nagyon belassult, hiába raktam teljesen újra, néha idegbajt kapok tőle, újonnan ilyet nem csinált. És van, akinek ugyan más telefonnal, de az usb hibakeresés ezt megoldotta. Nem tudom, hogy ehhez kell-e a program a gépen, vagy elég, ha csak rádugom. -
#19461 4.0 ota az egyszeri ertesiteseket ki lehet dobni egy oldalra swype-olassal, plusz le lehet tiltani apponkent minden ertesitest. Egyebkent az app hibajanak hangzik a dolog. Masikra passz, ha nincs szukseged a szoftverre, akkor felesleges telepiteni, egyebkent valszeg az eszkozkezeloben kell kicsit turkalni es/vagy leszedni klon valami szoftvert/usb drivert. -
#19460 lehet "hivatalosan" nincs, de nézz szét xda-n, mnert van fent rom ITT -
#19459 Feltöltöttem fb-ra egy képet. A fenti értesítések közül a pipa sehogy sem akar eltűnni, hiába kattintok rá. Illetve amkor rádugom a gépre a telót, felajánlja a telefon, hogy telepítsem a szoftvert hozzá. Ezt kiválasztom, de gépen nem történik semmi. Melyikre mi a megoldás? Xperia mini pro. -
#19458 Note 3 pletykak: 5,99" 1080p, Exynos Octa @2.0 GHz, 3 GB RAM: Link -
#19457 Sziasztok!
Keresek olyan kamera appot amiben video felvétel közben ki lehet kapcsolni az autofocust. Tudtok ajánlani egyet? -
ktomi22 #19456 marmmint nem tetszik hogy nem megtalallhato az en keszulekemre a rom ..se leiras se semmi.. -
constellus #19455 Sok biztató komment:D köszi skacok akkro szerviz
Viszont én szeretem ezt a fos fakó kijelzöt:D nem kötekszek, de komolyan elötte is sony-m volt, nem mindenkinek jön be, számomra a Samsung S2 kijelzöje kisütötte a szemem amikor megláttam:D -
#19454 Ha a gyári appal rossz, akkor a kamera rossz. -
#19453 "ja és az elölapi kamerával semmi baj."
Nyilván mivel nincs köze a kettőnek egymáshoz.
CameraZoomFX.
De mondom ha gyárilag is szar akkor nincs mit tenni.
Amúgy meg a fos fakó kijelző miatt kár volt megvenni.
Nem vagyok Samsung fan de ég és föld. -
constellus #19452 esetleg tudsz vagy tud valaki ajánlani használható kamerás appot? párat kipróbálok, hátha.
ja és az elölapi kamerával semmi baj. -
#19451 Gyárilag is tökéletesnek kéne lennie.
Ha nem az akkor szerviz. -
constellus #19450 Hali midnenkinek,
z a problémám h nemrég vettem egy Sony xperia Z-t és valami van a akamerájával. próbáltam más kamerás appokat is de ugyanaz a probléma, olyan mintha 2 kép lenne egymásba vágva, szóval "szellemképes" és rohadt homályos.
próbáltam már mindenféle beálitást de semmi..
valami ötlet?
(bocsi ha rosz helyre irtam, de végülis android, és lehet az a baja.) -
#19449 kit érdekel a weboldala? Főleg úgy hogy ez szubjektív... -
#19448 köszi (: -
ktomi22 #19447 a weboldala már szrabb mint cyanogené -
#19446 1., igen, lehet mondjuk a wifi- on/off/toggle
2., NFC task launcherben be lehet állítani, hogy mondjuk a követkző 30mp ben ne ismételje meg a műveletet
(Prevent repetition)
3., erre még nem tudom a választ, most jöttek meg az nfc matricák a héten, még nem nagyon tudtam programozgatni őket.
NFC Task Launcherrel programozott nfc matricát a wp8 nem ismeri fel, ismeretlen formátum. -
#19445 aokp-t próbáld ki szerintem! -
#19444 -Nem játék : Veletech 2013,3G Watchdog,AppMonster,Dropbox,ES File Explorer File Manager,Facebook,Foursquare,Időkép,Image 2 Wallpaper,IMDb Movies & TV,IP Webcam,Miso,Mixcloud,Mozi24,Opera Mobile,Pixlr Express,Power Toggles,QuickPic,RunKeeper,Shazam,Smart Keyboard PRO,SMS Backup & Restore,Speedtest.net,Tool for Picasa,TuneIn Radio,TV24,TweetDeck,Unified Remote,Viber,ZEDGE,Árfolyam,iGO Primo
-Játék:Fun Run - Multiplayer Race,Gears Of Time,Noogra Nuts,Offroad Legends,Planetary defense,Power Flow,Tap the Frog: Doodle,
Ez így ömlesztve gondolom rohadt hasznos infó
-
#19443 Sokunk neve mellett van ilyen zöld fejecske, arra katt és mutatja mik vannak felrakva (mondjuk én már 1 éve nem frissítettem, szóval igazából felejtsd el az előző mondatot :D)
Nekem most ezek vannak fent:
- Nem játék: Chrome, Firefox, Dropbox, Google Drive, Facebook, Facebook Messenger, Irssi for Connectbot, Reddit is fun, Flashlight, BpMenetrend, Flash, TwitchTV, Shazam
- Játék: Max Payne, Mass Effect, Five in a Row, GBA Emulator, GBC Emulator, Beat Hazard, World of Goo, Cut the Rope, Run in Crows, Steam, Temple Run 2, LoL Tribunal, Real Racing 3, Where is the water?, McPixel
Mondjuk ezek azok amiket én használok, lehet a legtöbb számodra felesleges :D -
#19442 Hogy a konkret telodon milyen azt nem tudom de altalanossagban nem nagyon van megbizhatobb/jobb/bevaltabb nala. -
#19441 Milyen programokat ajánlotok/használtok androidon/ra? -
#19440 vajo liberty/vice city stories lesz androidra? -
#19439 Gyári. -
ktomi22 #19438 hy..jelenleg cyanogenmod romot hasznalok.. tudtok mondani ennel megbizhatobbat/jobbat/bevaltabbat? -
#19437 Mióta leírtad mi a bajod a telefonnal nekem is elkezdett vacakolni :D
Pl játék közben random újraindul, de nem is teljes újraindulás, mert kb 2 mp után már kéri a PIN kódot. -
#19436 Pillanatnyi helyzetjelentés: normális, dolgozó, becsületes ember módjára telefonáltam egyet, telefon kikapcsolt magától. Akku 69%. -
#19435 Valoszinuleg 4.3 lesz a kovetkezo Android verzioja, es tovabbra is JB lesz -
#19434 AirDroid 2.0 -
#19433 Így van. És ha kell még akkor szoktak egy külön usb3-as chipet integrálni még a lapra. Azt hiszem a Z77-en pl. 2 USB3 van a chipsetben. -
#19432 2008-ban készült el a szabvány. Szerintem nem nagyon találsz 2008-as lapot, amin USB 3 van, vagy maximum a százezer körüli kategóriából.
Most is csak a felső kat. lapokon van sok. Nekem egy Z77-D3H-m van és ezen is csak (ha jól emlékszem) 4 USB3 van, a többi USB2.
De mondjuk egérnek, billnek, joysticknak stb. felesleges is a 3-as USB. -
-
#19430 alaplapi chipset függő szerintem.
Azmeg egy dolgo, hogy mikor jött be a 3.0, de eleinte csak a felsőkategóriás lapok tudták. -
#19429 Végül is 3 - 4 év az nem sok? Szerintem az. 2008 valamikor jött be a 3.0(ha jól emlékszem). De amúgy ez előállítása vajon mennyivel lehet drágább egy 3.0-ásnak egy 2.0-ásnál? -
#19428 sokszor láttam olyat is amúgy, az új cuccoknál, hogy van rajta 2 usb3.0 a többie pedig 2.0
Egyébként annyira nem rég terjedt el a cucc, hogy mindenki 3.0-ás alaplappal rendelkezzen már. (asztalin nekem sincs, és nem is lesz egy darabig, mert nem érett még meg a cserére se az alaplapom, se a processzorom) -
#19427 tegnap frissült nekem is a google play, hát undorítóan nagyok lettek az ikonok, a régi jobban tetszett :S -
#19426 Legtöbben az is van, csak viszonylag új még a dolog és nem mindenki frissít gépet évente :) -
#19425 Szerintem ma már illene minden gépbe / laptopba / telefonba kizárólag 3.0-ásat 'szerelni' gyárilag. Vajon menyivel lehet drágább?