36194
-
#19504 igen,Bazsó Gábor -
#19503 lol, ez a totalcar-os faszi ugye? -
#19502 -
#19501 Samsung eseten ellatogatsz a samfirmware oldalra es odinnal felpakolod. Ertelmetlen varni honapokat mire kegyeskednek a KIES-es frissitest lehetove tenni. -
#19500 A Jelly Bean frissítés miért késik? Állítólag már LG P700-ra, Samsung Galaxy Ace 2-re ki kellett volna adniuk! -
#19499 Vicces egyébként, mert a Dead Trigger meg megy mint az atom....ki érti ezt? :D -
#19498 nem rossz : JIAYU G4 Advanced
Cortex A7 quad core, 1.2GHz, 2G RAM +32G ROM, 4.7 inch IPS screen, using the Corning II gorilla glass,
13.0MP camera,3000mAh Battery,Android 4.2 OS
$248.99 -
#19497 Nem tudod beállítani mi fusson, a rendszer kezeli (illetve maguk az appok). Viszont a facebook értesítéseit letilthatod. -
#19496 Most vettem havertól pár ezresért, még garis....
Még kikell tapasztalnom az androidot, mert pl nemtudom hol lehet állitani hogy mik fussanak....raktam fel fb és skype kliens és ahogy wifi on, már fut is, jönnek az üzik facebookról amit nem akarok :D
-
#19495 Azt hol lehet megnézni, hogy ténylegesen, hogy frissitette a contactokat a telefon? Mert belementem a fiokokba ott a mai napot irta ki az utolsó időpontnak,de a neten a google contact részben meg 2012.december az utolsó? Csak ugy tudom ha lementem CSV-be vagy megy simán a szinkronizátorral is valahogy? -
#19494 Mikor vetted? ahogy nézem tegnaptól már nem forgalmazzák. van ahol 2012 végétől. a gyártó honlapján meg semmit nem találni róla. -
#19493 Videó dekódolás az bele van építve a GPU-ba. (emiatt van, hogy a fos integrált kártyák is gond nélkül viszik a full HD-t :D) -
#19492 Szémomra azis furcsa hogy egy vice city nem megy de egy 720p-s mkv-t meg megeszik...ki érti ezt :D -
#19491 Nekem az is furcsa hogy egy sima angry birds sem indul el...
-
#19490 Hálás köszönet! -
#19489 szerintem ja... kéne neki a dual core szerintem, meg azt is kérdéses, hogy miféle gpu van ebben a tabletben, mert nem nagyon lehet róla infót találni, nem említik a specifikációkban
ha ilyen mali200 vagy hasonló szintű akkor ne csodálkozz, hogy a komolyabb 3D -s játékok akadozni fognak -
#19488 a flash tényleg egy szánalom... -
#19487 Hali srácok, új androidos vagyok, tabletet vettem egy navom platinumot
1ghz proci 512dd3 ram...
a GTa Vice City cafatokra akadozik....ennél nagyobb a gépigénye? -
#19486 Ez mennyi mobilnetet zabálhat? 1GB-os csomagom van és minden hónapban az 500mb-ot súrolja csak -
RYO21 #19485 Régiókorlát miatt nekem csak a Duna World jön be :S -
#19484 Mindig TV app - lehet vele tv-t nezni, igaz nem sok adot (m1, m2, duna), de egesz jo minosegu, hd-ben jonnek, a legtobb tv-n nem jonnek igy. -
#19483 -
#19482 Kivágták az összes fát, nem tudnak több ping-pong ütőt gyártani. -
#19481 Telefonálni lehet a Galaxy Tab 3-mal
Vízálló Galaxy S4 és olcsó Galaxy Tab készül a Samsungnál
"Ehhez kapcsolódó hír, hogy a Galaxy S4 bevezetése nem megy zökkenőmentesen. A Wall Street Journal bennfentes informátorokra hivatkozva azt állítja, hogy a két kisebb amerikai szolgáltató csak késve kap készleteket az új telefonból és várhatóan más, alacsony prioritással rendelkező piacokon is késni fog a bevezetés és a raktárkészletek kiépítése. Az információk szerint ennek az az oka, hogy a Galaxy S III-hoz képest mintegy négyszeres kereslet mutatkozik a telefonra, amelyet a gyártó egyelőre egyszerűen képtelen kielégíteni."
Na almomban se gondoltam volna hogy a Samsung ideaig eljut... -
#19480 Az a baj, hogy se a cool reader, se az fb reader nem tamogatja a prc formatumot es nekem sajnos van egy rakat prc formatumu konyvem, ugyhogy arra kulon olvasot kell hasznalnom :( -
#19479 flash egy borzalom lett már egy jópár éve, már rég mennie kellett volna az internetről -
#19478 "gy a hasonlo dinamikus tartalommal rendelkezo oldalak kozul a mai napig nagysagrendekkel szarabb teljesitmennyel mennek a html5-os oldalak, mint a teljes flash oldalak."
Ez így van, de nem is a flash-sel, mint technológiával van a probléma, hanem az ótvaros, rakás szar pluginjával, ami omlasztja az összes létező böngészőt, az összes létező platformon és emelett még lyukas is, mint egy 10 éves zokni. -
#19477 Abba most nem mennek bele, hogy mi hulladek es mi nem, de maradjunk annyiban, hogy a hasonlo dinamikus tartalommal rendelkezo oldalak kozul a mai napig nagysagrendekkel szarabb teljesitmennyel mennek a html5-os oldalak, mint a teljes flash oldalak. De meg a videok lejatszasaban is meg mindig jobb a html-nel, ahol a mai napig nem dontottek el hog akkor most milyen videoformatumot is hasznaljanak ugy egyaltalan.
Meg magyarazd ezt a web fejlesztoknek akiknek 5 kulonbozo bongeszore 10 kulonbozo kodot kell irniuk hogy mindenhol mukodjon az oldal a javascriptben ami alapjaraton is egy tragya, es az akkor csak egy resze a nagy html5 oldalaknak. Persze, szep az alapelv, es egyszer biztos jo lesz, de aki nem latja hogy sok dologban mennyire visszamaradott a mai napig a flash-hez kepest, az egyszeruen hulye hozza es csak a szaja jar.
Egyebkent valoszinuleg - azzal szemben amit jobs magyarazott - szintisztan uzleti okbol volt ellene, hogy a kis appstore-ja letolteseit ne fenyegesse. Majd pont ok beszelnek nyilt szabvanyokrol, amikor az ovek az egyetlen elterjedtebb/modern bongeszo (Safari), ami nem tamogatja alapbol a WebGL-t, amit a tobbi bongeszo (FF/Chrome) evek ota tamogat, joideje mar mobilon is.
Mellesleg ha kinyirasztotta akkor hogyhogy megis hetente lefagyasztja a browseredet? :) Mostanaban amugy nalam is sokat crashel, egyebkent kb pont az utan lett szar, hogy az adobe bejelentette a mobilos verzio leallitasat - ami egy teljesen no comment lepes volt toluk, persze most mar egyre nyilvanvalobb h abba az iranyba megy hogy az egeszet kaszalni fogjak, de ezt akkor meg nem lehetett tudni. -
#19476 A legjobb dolog volt amit tett az életében, hogy éllovasa volt ennek a hulladék pluginnek a kinyírásában, ami folyton maxon pörgeti a procimat a gépemen, és hetente legalább 1x lefagyasztja a browseremet a nyolcmilliomodik bugfix után is :D -
#19475 u tényleg, az a legfrissebb, hupsz -
#19474 Én nem bánom, ha ez a hulladék szar kikopik a netről. -
#19473 Van frissebb, az aktualis legfrissebbet mindig itt talalod: Flash (jelenleg ez a 11.1.115.54)
(de egy ideje a frissitesek mar csak bugfixek, nagyobb verziofrissites, vagy uj ficsor mar nem fog jonni, szoval ilyen ertelemben tenyleg nincs/nem lesz mar frissebb - koszi jobs.) -
#19472 Ja értem!
Oks, és köszi szépen! -
#19471 Nincs már régóta frissebb, de ez a legfrissebb. már nincs FlashPlayer androidra. már leálltak vele. -
#19470 Köszi szépen, és ez a legfrissebb? -
#19469 Figyelj hogy csak 4.0 rá jó. illetve 4.0 felett már nincs flash. -
#19468 valaki tudna adni linket a legújabb flash playerhez? Anno kaptam, de az az oldal már nem él...:S Telót formázom, azért kellene. -
#19467 fbreader mindent visz. -
#19466 Pdf-re adobe reader, minden más ebook formátumra(epub, rtf) a cool readert használom. -
#19465 Sziasztok! Keresek egy jo "E-book" olvaso programot, ami tamogatja a PDF, prc, epub, doc, txt, esetleg djvu fileket, eddig meg nem talaltam ilyen programot, ha esetleg valaki mondana ilyet, vagy egy olyan megoldast, hogy minel kevesebb programmal, minel tobbfele kiterjesztesu konyvet tudjak olvasni, azt megkoszonnem.