36194
-
#19544 Megelozte az ICS reszesedeset a JB
Tablan is vezet az Android
GTA Vice City learazva
Megint egy Angry Birds -
#19543 Vicces fact az M4 kepenyojen:)
Pseudo reklam?:P
Azt eszrevettetek, hogy a promo kepen a facebook status a kovetkezo:
"Went to Sziget with Brian Karen and Lisa!"
LOL:D -
#19542 ezt a progit nem tudja valaki hogy tudnám rávarázsolni a telómra, csak van valami apk amit megeszik itthon is App of the Day -
#19541 hát jah -
#19540 Sajnálatos hogy kb. csak a HTC-k 15-20 százaléka bővíthető microSD-vel :( -
#19539 az a szlogen hivatalosan ment a kukába
már ez az aktuális : "bold, authentic, playful"
"Benjamin Ho, a gyártó egyik marketing vezetője elárulta a World Street Journal-nak, hogy a „Bold” (feltűnő) szó azt jelzi, hogy a jövőben nem zárkóznak el a marketing fegyvertárától, sőt nagy erőkkel hirdetik termékeiket, azaz ebből a szempontból egy éles filozófiai váltás következik be a cég életében. Az „Authentic” (eredeti) szó az innovatív megoldásokra utal, a „Playful” (játékos) pedig az új, a felhasználók elégedettségét szolgáló funkciókra hívja fel a figyelmet." -
#19538 quietly brilliant -
#19537 Tudom én a játék csak példa volt, de 512MB ram mellett úgy sem lesz gördülékeny :( Futtat az ember pár programot egymás mellett és el is fogyott és ki is lőtte a droid a memóriából.
Írtam, hogy az ár korrekt és valószínű viszik majd mint a cukrot. Csak lehet sokaknak majd az jön le, hogy na 2magos proci de jó lesz. Aztán elkönyveli, hogy nah az android még 2magos proci mellett is lassú.
-
#19536 Mert pl. nem csak játszani lehet egy telefonon és nem árt, ha a rendszer gördülékeny. És 1 magos cpu-n ha jól tudom még JB-vel sem az.
Bár a fél giga ram miatt mindegy, de ennyi pénzért mit vársz? :) -
#19535 Két magos proci de minek :((
Adreno 203 meg 512MB mellé full felesleges. Az alap játékok (Temple Run2, Jetpack Joyride) is képesek beakadni időnként.
Az meg elég gáz, hogy 720p -t nem tud felvenni :( egy kétmagos proci mellett.
Az ára ettől függetlenül elég jó valóban. -
#19534 Wow végre egy kis dizájn! -
#19533 Baromi jól néz ki ez a telefon (a nagytesó is). Remélem nem szállnak el az árazással. -
#19532 HTC M4/One Mini sized up against the HTC One
-
#19531 Nem semmi milyen ára van. Egyedül a RAM és a GPU miatt nem venném meg, de amúgy ennyi pénzért kiváló vétel. -
-
#19529 Tetszik... Bár kicsit túl nagy kerete van,ami feleslegesen növeli a telefon méretét -
#19528 Hali,
vettem NFC tag-eket (Samsung TecTiles), viszint nem tudom engedélyezni az NFC-t.
Eddig naívan úgy gondoltam, hogy kell hozzá esetleg egy ilyen tag, de most már hajlok arra, hogy esetleg nem jó a telomban az NFC vevő?
Már a kezdetektől fogva a következőt csinálja:
mikor bemegyek a beállítások - egyéb beállítások - nfc részbe, és be akarom kapcsolni az NFC-t, azonnal "kikapcsol"
most én vagyok hülye, és valamit engedélyezni kell, hogy működjön (próbáltam azt, hogy PIN-es feloldás biztonságot állítottam be)
szoftveres gond lehet (még a legelején nyomtam egy hard resetet, mikor új volt a teló, ezen nem segített)
vagy valami hardware probléma, és vigyem vissza a boltba (még garanciás)
tudomásom szerint minden Galaxy S3-ban van NFC, vagy nem ? -
#19527 D2 mikor lesz elérhető. áááá -
Huawei Ascend Y300
35 991 Ft
Nem olyan rossz ár. Belépőszint de 4 colos meg 2 magos proci. -
#19525 -
#19524 Kérdőjel lemaradt azt hittem is lemaradt. -
#19523 Értem, szóval mivel alap, ezért majd kidobom a telefonomat a kukába :)))) Ne vicceljünk már. Rengeteg 320x480-as eszköz van még használatban. -
Micro$oft: -
#19521 En nem talalom ezt a sz@r appjukat a store-ban...
Amugy qrvajo az uj felulet. -
#19520 a HDPI már elég alap manapság -
#19519 És azok is a pincérek -
#19518 #19511
#:19516: nem lehet igaz, hogy ahova nem tettem be ezt a videót, hanem más betette ott reagáltak rá. :( -
#19517 Ez jó reklám, pontosan megmutatja, hogy milyen sikeres a nokia és a wp. A teremben mindenkinek androidos és almás kütyüje van, csak 2 rendelkezik wp-vel... :D -
#19516 -
#19515 Szerencsere minket megkimelt tole a microsoft, nem akarjak hogy valtsunk :D -
#19514 Akkor ország szűrés van és minimum HDPI meg 50% aksi kell neki. Vicc :D MS... :D -
#19513 Defy+
Ezt az elemet nem lehet telepíteni az eszköz országában.
Galaxy tab 10.1
Ezt az elemet nem lehet telepíteni az eszköz országában. -
#19512 Ez az alkalmazás nem kompatibilis a(z) Sony Ericsson SK17i eszközzel. -
#19511 még a nexus4 sem kompatibilis vele Most nézem, eszközzel nincs baj, az országgal van... Pedig ha 23 appot talál a wp -os storeban, már mentem is volna venni egy lumiát :D -
#19510 kipróbáltam volna. Ez az alkalmazás egyik eszközével sem kompatibilis. -
#19509 Azigen: Microsoft Just Released An Android App That Prepares You For Switching To Windows Phone By Lying To You
I/O: mi varhato -
#19508 igen is meg nem is
Az Xperia S-en (4.0.4) már az új, egyelőre még ratyibbnak látott van, az Xperia Z-n (4.1.2) meg még a régi, már megszokott ratyi van :) -
#19507 Szerintrm jobb lett mint mint rég jobban is megy :) -
ZsirosKenyer #19506 A play magatol frissit -
#19505 Nektek is megváltozott a Google play kezelofelulete? Fura mert nem is frissítettem az alkalmazást.