36194
  • skinnyman
    Megelozte az ICS reszesedeset a JB
    Tablan is vezet az Android

GTA Vice City learazva
    Megint egy Angry Birds
  • Bucser
    Vicces fact az M4 kepenyojen:)

Pseudo reklam?:P

Azt eszrevettetek, hogy a promo kepen a facebook status a kovetkezo:

"Went to Sziget with Brian Karen and Lisa!"

LOL:D
  • tototto
    ezt a progit nem tudja valaki hogy tudnám rávarázsolni a telómra, csak van valami apk amit megeszik itthon is App of the Day
  • Narxis
    hát jah
  • Vadnokedli
    Sajnálatos hogy kb. csak a HTC-k 15-20 százaléka bővíthető microSD-vel :(
  • desigo
    az a szlogen hivatalosan ment a kukába

már ez az aktuális : "bold, authentic, playful"

"Benjamin Ho, a gyártó egyik marketing vezetője elárulta a World Street Journal-nak, hogy a „Bold” (feltűnő) szó azt jelzi, hogy a jövőben nem zárkóznak el a marketing fegyvertárától, sőt nagy erőkkel hirdetik termékeiket, azaz ebből a szempontból egy éles filozófiai váltás következik be a cég életében. Az „Authentic” (eredeti) szó az innovatív megoldásokra utal, a „Playful” (játékos) pedig az új, a felhasználók elégedettségét szolgáló funkciókra hívja fel a figyelmet."
  • kifli
    quietly brilliant
  • gabi89
    Tudom én a játék csak példa volt, de 512MB ram mellett úgy sem lesz gördülékeny :( Futtat az ember pár programot egymás mellett és el is fogyott és ki is lőtte a droid a memóriából.

Írtam, hogy az ár korrekt és valószínű viszik majd mint a cukrot. Csak lehet sokaknak majd az jön le, hogy na 2magos proci de jó lesz. Aztán elkönyveli, hogy nah az android még 2magos proci mellett is lassú.
  • [HUN]FaTaL
    Mert pl. nem csak játszani lehet egy telefonon és nem árt, ha a rendszer gördülékeny. És 1 magos cpu-n ha jól tudom még JB-vel sem az.

Bár a fél giga ram miatt mindegy, de ennyi pénzért mit vársz? :)
  • gabi89
    Két magos proci de minek :((
    Adreno 203 meg 512MB mellé full felesleges. Az alap játékok (Temple Run2, Jetpack Joyride) is képesek beakadni időnként.
    Az meg elég gáz, hogy 720p -t nem tud felvenni :( egy kétmagos proci mellett.

Az ára ettől függetlenül elég jó valóban.
  • Narxis
    Wow végre egy kis dizájn!
  • [HUN]FaTaL
    Baromi jól néz ki ez a telefon (a nagytesó is). Remélem nem szállnak el az árazással.
  • desigo
    HTC M4/One Mini sized up against the HTC One

• [HUN]FaTaL
    Nem semmi milyen ára van. Egyedül a RAM és a GPU miatt nem venném meg, de amúgy ennyi pénzért kiváló vétel.
  • LocalPatriot

• Firerock
    Tetszik... Bár kicsit túl nagy kerete van,ami feleslegesen növeli a telefon méretét
  • Shiwo
    Hali,

vettem NFC tag-eket (Samsung TecTiles), viszint nem tudom engedélyezni az NFC-t.

Eddig naívan úgy gondoltam, hogy kell hozzá esetleg egy ilyen tag, de most már hajlok arra, hogy esetleg nem jó a telomban az NFC vevő?

Már a kezdetektől fogva a következőt csinálja:
    mikor bemegyek a beállítások - egyéb beállítások - nfc részbe, és be akarom kapcsolni az NFC-t, azonnal "kikapcsol"

most én vagyok hülye, és valamit engedélyezni kell, hogy működjön (próbáltam azt, hogy PIN-es feloldás biztonságot állítottam be)
    szoftveres gond lehet (még a legelején nyomtam egy hard resetet, mikor új volt a teló, ezen nem segített)
    vagy valami hardware probléma, és vigyem vissza a boltba (még garanciás)

tudomásom szerint minden Galaxy S3-ban van NFC, vagy nem ?
  • Vadnokedli
    D2 mikor lesz elérhető. áááá
  • davidka003

Huawei Ascend Y300

35 991 Ft
    Nem olyan rossz ár. Belépőszint de 4 colos meg 2 magos proci.
  • skinnyman
  • Vadnokedli
    Kérdőjel lemaradt azt hittem is lemaradt.
  • [HUN]FaTaL
    Értem, szóval mivel alap, ezért majd kidobom a telefonomat a kukába :)))) Ne vicceljünk már. Rengeteg 320x480-as eszköz van még használatban.
  • Solten

Micro$oft:
  • Solten
    En nem talalom ezt a sz@r appjukat a store-ban...

Amugy qrvajo az uj felulet.
  • Vadnokedli
    a HDPI már elég alap manapság
  • SzirmosSzisza
    És azok is a pincérek
  • Jim Morrison

#:19516: nem lehet igaz, hogy ahova nem tettem be ezt a videót, hanem más betette ott reagáltak rá. :(
  • Narxis
    Ez jó reklám, pontosan megmutatja, hogy milyen sikeres a nokia és a wp. A teremben mindenkinek androidos és almás kütyüje van, csak 2 rendelkezik wp-vel... :D
  • hungary27
  • skinnyman
    Szerencsere minket megkimelt tole a microsoft, nem akarjak hogy valtsunk :D
  • [HUN]FaTaL
    Akkor ország szűrés van és minimum HDPI meg 50% aksi kell neki. Vicc :D MS... :D
  • Vaxi
    Defy+
    Ezt az elemet nem lehet telepíteni az eszköz országában.
    Galaxy tab 10.1
    Ezt az elemet nem lehet telepíteni az eszköz országában.
  • [HUN]FaTaL
    Ez az alkalmazás nem kompatibilis a(z) Sony Ericsson SK17i eszközzel.
  • Jim Morrison
    még a nexus4 sem kompatibilis vele Most nézem, eszközzel nincs baj, az országgal van... Pedig ha 23 appot talál a wp -os storeban, már mentem is volna venni egy lumiát :D
  • Vadnokedli
    kipróbáltam volna. Ez az alkalmazás egyik eszközével sem kompatibilis.
  • skinnyman
    Azigen: Microsoft Just Released An Android App That Prepares You For Switching To Windows Phone By Lying To You

I/O: mi varhato
  • RelakS
    igen is meg nem is

Az Xperia S-en (4.0.4) már az új, egyelőre még ratyibbnak látott van, az Xperia Z-n (4.1.2) meg még a régi, már megszokott ratyi van :)
  • cody1994
    Szerintrm jobb lett mint mint rég jobban is megy :)
  • ZsirosKenyer
    A play magatol frissit
  • LocalPatriot
    Nektek is megváltozott a Google play kezelofelulete? Fura mert nem is frissítettem az alkalmazást.