36194
  • precision
    igazából mindegy, az ár fontos most leginkább :) 30ezrem van rá max... ennyiért gondolom nincs is dualcore -os telefon használtan :D

max ez az Y300 ha megjelenik majd egy pár héten belül a használt piacon, de az meg nem lesz jó nekem mivel vodafone -os vagyok, a függetlenítés meg nem 2 Ft
  • Vadnokedli
    Azért ezt így nehéz bekategorizálni, 4 col alatt vagy felett? Milyen ram mérettel.

90 euró

100 euró
  • precision
    dual core -ról jut eszembe...

Melyik szerintetek a legolcsóbb kétmagos androidos telefon a használt piacon jelenleg?
  • rage
    Galaxy Ace telefon, Vodafone szolgáltató.
    Ha sms érkezik, akkor csak annyit látok, hogy üzenet jött, mutatja a méretét, mellette egy letöltés gomb, amire rányomva nem történik semmi, max a gomb szürkül el. Hibaüzenet sincs, de nem töltődik le, nem nézhető meg az mms. Vodánál az MMS szolgáltatás aktív, s az APN beállítások is megtörténtek. Mi lehet a gond még?
  • Vadnokedli
    Tök furcsa hogy a Galaxy S3 a maga 4 mag 1,4Ghz és 2100 mAh-es akksijával jobban bírja mint a Note-om ami csak 2 mag 1,4Ghz de 2500mAh-es akksi. 0.5" ennyit számítana?
  • desigo
    Elég jó ár/érték arányú telefon.
    Biztos,hogy népszerű lesz.
  • DarkSector
    G300 is IPS ahogy az összes Huawei.
    De ja, most fenetudja jó-e vagy nem.

Tény hogy nagy a látószög, vagy betekintési szög....és szépek a színek, bár én full lehúztam egy ideje a fényerőt, még úgy is látom szépen a kijelzőt, maxon annyira élénk, ami szép ha másnak mutogatod, de amúgy hétköznapi felhasználásra felesleges, max ha valaki gyengébben lát, a csík 1/3-ára húzza a fényerőt az bőven elég.
  • DarkSector
    Az elég érv. :)
  • theone91
    Kétmagos Snapdragon, gyári 4.1 JB, masszív akksi, IPS-panel (lehet hogy a G300-ban is az van, bár annyira hígult a IPS-ek minősége, hogy ez már rég nem mérvadó), szebb formaterv [/apro](szubjektív tudom)[/apro].
  • precision
    a dual core processzor a leginkább érdekes benne, a többi inkább átlagos
  • DarkSector
    Hupsz ez az Y300 mivel tud többet?
    Mert Y200-at ismerem, azt hittem először az 32ezer.

Csak mert nekem G300 van.
  • davidka003
    T-mobile-nál 32k a Huawei Y300.
    LINK
  • skinnyman
    2013 Q1: az eladott okostelefonok 75%-an Android fut
  • [HUN]FaTaL
    Nem valószínű.
  • RYO21
    Okostelefon nélkül működésre lehet valahogy bírni a PC-s Vibert? Vagy ha mondjuk csak annyi időre betennénk egy nem viberes SIM-et egy androidos telefonba, hogy regisztráljunk az úgy működne?
  • [HUN]FaTaL
    Ami teljesen normális. Lehetett volna 1 napig pl. 1 penny az ára és kész.
  • bardocz
    Googlenek köszönhető, hogy nem lehet egy ingyenes alkalmazást fizetőssé tenni. #19786
  • fery02
    Aki azt akarja, hogy a jövőben frissülhessen a Carmageddon játéka, annak mindenképp meg kell vennie ugye?

Valamilyen szinten, ha jól gondolom akkor ez a promo csak parasztvakítás.
  • skinnyman
    A promo ugyanaz a teljes erteku (full) jatek, mint a sima valtozat, csak ingyenes, es el lesz tavolitva (ne mlesz kesobb frissitve valszeg). Ugyanakkor jo kerdes, tippre azt mondanam h ha alapbol nem is csinaltak meg, nemi trukkozessel, masolgatassal biztos megoldhato.
  • ktomi22
    ha kitorlok mindent is csak 50 mb om marad.. ;) .. ez azzal se enegdi.. kell neki a 110mb vagy mi a pocsom?
  • Borg
    Ezt a mai promo carmageddont lehet majd fullra upgradelni? Vagy az egy új install lesz? Csak a progress miatt kérdem...
  • PeeTeR
    leszeded torrent -rol es kiprobalod :o
  • [HUN]FaTaL
    Ezért nem szabad venni bolti garanciával semmilyen telefont. Nincs ilyen, hogy arra nem terjed ki a garancia.
  • [HUN]FaTaL
    SD-re teszi. 30 megabájtnál már semmit nem enged a rendszer telepíteni, jóformán, mert fenntart valamennyi helyet az appok adatainak.
  • Vadnokedli
    Végül is csak 50% ban off mivel ez is androidos készülék, de viszont megválnék tőle.
  • precision
    ha jót akarsz ne gsm boltnak add el mert azok levonják a saját hasznukat :) engem pl Huawei Ascend G300 -al hajtottak el anélkül, hogy megkérdezték volna mennyiért akarom eladni :)
    sok mindentől függ az ár, de a legtisztább ha apróhirdetés oldalon keresel egy olyan L9 -et ami olyan mint a tiéd (állapot, garancia, függőség, tartozékok...stb.) és megnézed mennyiért van feltéve

ha sürgősen el akarod adni 5-10% -al olcsóbban hirdesd meg és el fogják vinni

írj le minden hibáját, tulajdonságát őszintén és csinálj sok fotót

na de ez az android topik, szóval ne offoljuk szét ilyesmivel :D
  • Vadnokedli
    LG L9 est mennyiért lehetne eladni? Perfect állapot, féléves. Vagy tud valaki viszonylag 'tisztességes' GSM boltot ahol megveszik?
  • precision
    hát... nem vinné el negatív irányba a bizniszt az biztos :D
  • SzirmosSzisza
    Megjegyzés magamnak: ha el akarok adni neked egy telót ne felejtsek el felbérelni egy ázsiai bikini modelt
  • precision
    eleve ha előfizetésre van véve a telefon, nem érdekel
    ha nincs számla, garancia papír, doboz, tartozékok, nem érdekel
    ha van valami olyan sérülés a telefonon ami leejtésre, vízbe esésre utal, nem érdekel

ha ezek közül egyik sem áll fent akkor megnézem a telefont és a tulaját is személyesen és úgy döntök :)
  • LocalPatriot
    Hát ez még jó rég történt. Talán mikor érettségiztem, tehát kb 7 éve.
    Akkor vettem egy sráctól egy Nokia 3230-as telefont, és volt még rá garancia valamelyik GSM boltnál. Állapota hibátlan volt stb. Aztán eltelt X nap, és totál használhatatlan lett a telefon, lassú volt, állandóan lefagyott, kikapcsolt. A szervízbe tettek rá új software-t, de úgy is szar volt. Aztán szervízbe mondták, hogy nem is tudom mit kéne vennem hozzá, (mert erre nem terjed ki a garancia...) és amit rendelniük kellett volna, ami jó pár hétig is elhúzóüdhatott volna...
    Persze hagytam a csába, eladtam alkatrésznek, és vettem egy rendes telót.
  • Vadnokedli
    ha ezt mondja: Lakásra hív, vegyél fel valami össze koszolható ruhát. Ez gyanúsan hangzana?

viccet félre: Mi volt eddig gyanús neked? Kezdő cserélgető vagyok.
  • precision
    egyszer vettem telefont üzletben, azóta csak használtan cserélgetem, adom-veszem... ahol egy picit is gyanús a dolog inkább nem megyek bele, ennyi a titok
    de persze, nem akarlak rábeszélni semmire :) az a 100% -ig biztos ha üzletben veszed
  • Vadnokedli
    mi történt?
  • LocalPatriot
    Életemben egyszer vettem használtan telefont, és akkor nagyon behúztak a csőbe. Akkor megfogadtam, hogy több ilyen nem lesz, inkább csengetek többet, de legyen minden "kóser" :)
    Azért köszönöm!
  • ktomi22
    110mb es internal storra akarja rakni vagy mi? mekkora marhasag mar ez.. áááárggg.. :@ :@
  • ktomi22
    nekem azt irja ha le akarom tolteni hogy nicns eleg hely e keszulekemen.. htc desire 30 mb szabad belso memoriaval :S :@
  • skinnyman
    Ha az RR3-ra gondolsz, tobb szaz orat biztosan nem oltem bele, es valszeg soha nem is fogok, egy mobil jatek sem ert meg nekem meg annyit, az RR3 sem fog. Ahhoz pedig hogy az ember eszrevegye, hogy egy fizetos demo az egesz, nem kell vele 10 percnel sem tobbet jatszania. Ettol fuggetlenul teljesen jo jatek az is.

Mas:

Kb 237 USD az S4 alkatreszei
  • ktomi22
    After the first 24 hours of its release, the PROMO version of the game will be removed from Google Play and will no longer be available. Subsequently, the PROMO version will be unsupported because we have no way to update the title once it's taken down.

This isn't how we would have wanted to do this but it's the only choice. It's not possible to change an app from free to paid on Google Play. So, in the unlikely event that players experience problems with the PROMO version, the solution will be to either download the FREE (demo version) version, or "upgrade" to the FULL paid version. This will only cost you £1.49 and for that, you'll be getting the full benefit of support and updates for the lifetime of the game. So c'mon now everybody, that's GOT to be more than a fair deal!
  • precision
    persze nem egy életbiztosítás ha használtan veszel telefont, de ha számlával igazolja hogy gyárilag kártyafüggetlen és mondjuk van még rá garancia egy GSM üzletben (akár XXL -nél) akkor nagyon megéri megvenni, főleg ha szép állapotban van
    30% -ot lehet spórolni alsó hangon :) én mindenképpen szétnéznék a helyedben ilyen téren is