36194
  • desigo
    Max gsm boltokban kerül annyiba.
    Hivatalos gyári 2 év garanciával inkább 140 ezer az S3.
  • [HUN]FaTaL
    Vicc lenne, ha többe kerülne, mint egy S3.
  • PeeTeR
    jájj :>

"Download Firefox OS for HTC HD2"
  • precision
    az nem számít :) ebben egyel nagyobb a szám az S mellett és új, azaz most jelent/jelenik meg
    minden más egyéb jelentéktelen az árképzés szempontjából :)
  • hungary27
    Max valamilyen gsm-től. Kártyásan biztos lesz 120 ezer az s4 mini.
  • Vadnokedli
    Kétlem, már most 105 ezer egy független S3, valamivel alatta kéne lennie.
  • desigo
    tippem kártyásan 120-130
  • [HUN]FaTaL
    Kiváncsi leszek az árára.
  • desigo
    Fotókon a Samsung Galaxy S4 Mini

4.3 incses Super AMOLED képernyő, 256 ppi
    1.6GHz kétmagos processzor
    1GB RAM
    5 vagy 8 megapixeles kamera HD videórögzítési lehetőséggel
    Android 4.2.2 Jelly Bean + Touchwiz UI

• zoliapu
    Chrome Droid 2.1 vagy újabbra: Chrome
  • Vadnokedli
    Nem hát
  • PeeTeR
    S -re nem tudom milyen ROM -ok vannak de pl. az en X+ -omra ezerszer jobb a fozott mint a stock. es ez over 100k szoval nem mervado
    nem is az a gondom, egyrészt tényleg, ha nem veszek mindent figyelembe, akkor garanciánál lebukok, másrészt teljesen szuper a gyári rom. Előtte a másik telefonommal szarakodtam nem keveset a custom romokkal és mindig volt valami gond velük, pedig elsőre úgy álltam neki, hogy fú, jobb lesz mint a gyári.
  • Vadnokedli
    Valaki itt sírt(a jó nem sírt. :) ) hogy nem rootolja a Note2 jét mert juj 5 hónapos, annak itt van ez. Csókolom.

Reseteli a Countert is, a kis root jelzőt is kiiktatja
    100k-s telefonon majd szerinted merek romot cserélni? :D Gyári Jellybean van rajta amúgy, 4.1.1
  • kifli
    Próbálj másik romot. (De ne lepődj meg ilyeneken, szerintem ez az android legnagyobb rákfenéje...)
    Sziasztok. Mivel a HTC One S-hez nem támogatott elvileg a GTA Vice City 10th Anniversary edition, ezért gondoltam előtte lewarez, kipróbálom, hogy lássam esetleg mégis menne-e (neten jó pár videóban láttam, hogy ment normálisan ilyen telefonnal). Nos eddig volt szerencsém az 1.0, 1.0.2 és 1.0.3 verziókat megnézni, és mindegyiknél ugyanaz a probléma: egyrészt az átvezető videókban csak a karaktert mutatja, a videót nem. 2: (ami játszhatatlanná teszi az egészet) ha beszállok egy kocsiba, a kép megáll, de a játék megy tovább, szóval vezethetek, a minimapen látom mi van stb, de nem látom a játékot... :C

A neten eddig ezt csak egy Motorolával kapcsolatban sikerült kigoogleözni és ott se volt nagyon válasz rá. Esetleg valamilyen ötlet van még, vagy találkozott valaki ilyen gonddal?

(még egy kis infó, a telefon Z520e, szóval S4-es proci és nem a régi S3-as, a GPU pedig ezáltal Adreno 225).
  • skinnyman
    [URL=http://www.androidpolice.com/2013/05/11/google-play-games-leaks-out-in-all-its-glory-ahead-of-google-io-hello-cloud-game-saves-apk-teardown/]"Google Play Games" Leaks Out In All Its Glory Ahead Of Google I/O - Hello, Cloud Game Saves [APK Teardown][/URL]
  • desigo

• skinnyman
    Elsore vagy rossz GPU driverre tippelnek (ami sw frissitessel orvosolhato felteve h adtak ki olyat) vagy hibas GPU peldanyra.
  • kill3r21
    Hali!
    Srácok valaki help....
    Navon Platinum 7, Mali400 GPU Jelly Bean
    ÉS rengeteg game elég szépen megy, de sokban grafikai hibák vannak, pl Carmageddon is menne szépen de villog, Dead Trigger is egész jó lenne ha nem villódzának a texturák, nem lehet ezzel valamit kezdeni?
    Valakinek valami 5lete? megköszönném :)
  • DarkSector
    Procit kivéve adatokban G300-nak tűnik, ha a G300 nem elég akkor megéri ez.
  • precision
    na, úgy néz ki felmegy a büdzsé 40ezerig :)
    mi jót vegyek ennyiért, használtan, ami dual core? :)
  • Barnabyka
    Az egészben az tetszik a legjobban, hogy ezt az Y300-at inkább nevezném jobb kezes telefonnak, mint a sajátomat, mert szerintem sokkal többet használjuk a vissza gombot, mint a "menüt"
  • precision
    http://www.gsmarena.com/huawei_ascend_y300-5386.php
  • DarkSector
    Igen?
    Az akkor fasza, akkor az nem kis változtatás hanem egy másik telefon, mint az y200 volt.
  • precision
    ugyanaz a méretű és felbontású kijelző van mind a két telefonban
    megéri váltani rá, mivel 2x gyorsabb processzor van az Y300 -ban
  • DarkSector
    Képernyő nagyobb szerintem a G300-nak. 800x480
  • Barnabyka
    Huawei ascend g300-as telómat megérné lecserélni Y300-ra?
  • [HUN]FaTaL
    Nekem még a WP-vel nem lenne gondom, ha javítanák a rengeteg hiányosságot.
  • Narxis
    Ha bejön neked a WP akkor jó ár/érték arányú a WP-s telók között. Sajnos nekem nagyon nem tetszik a WP így szóba se jöhet.
  • Vadnokedli
    Mindkettő van itthon, mindkettő jó szerintem. Xperia P kicsit igényesebb mint az Advance de nem bővíthető. Kicsit szarabb a kezelése is a P nek
  • benőmenő
    Lehet kövezni, de mostanában nagyon szemezek a lumia 620-szal.
    Droidból ebben a kategóriában S advance van, meg ami tetszene az xperia p. Még kivárom szülinapomig, hogy ebben a ~60k HUF-os kategóriában mik jönnek még ki.
    A váltás már valóban időszerű, mert már régen nincs meg a "hűha ilyen is van" effektus és baromi gáz amilyen lomha tud lenni a készülékem.
  • Narxis
    Pedig nekünk 1 magosoknak illene már dual core-ra váltani, elérhető árú lett, főleg ha használt telókat is néz az ember.
  • benőmenő
    Az sem átlagos, hogy egy dualcore-os cucc nem bír el egy 720p videóval.
    Az ára jó, de még egyszer nem követem el azt a hibát, hogy ennyire kompromisszumos okostelót vegyek.
  • precision
    én sem neveztem átlagosnak a dualcore cpu -t, pont ellenkezőleg :P :)
  • [HUN]FaTaL
    Meg az IPS kijelző. És egy 30 ezres telefonban nem nevezném átlagosnak a kétmagos cpu-t sem.
  • precision
    jó lenne, csak vodafone -os vagyok, náluk meg nem láttam
  • Vadnokedli
    Az a ZTE azt hiszem kapható. De a Y300-ra nem kell rádobnod sokkal többet mint 30 és kézben is van.
  • precision
    ezeket nem is ismertem eddig, thx! :) jöhet még ha van... az sem hátrány ha itthon kapható :)