36194
  • LocalPatriot
    Én is meglepődtem, mikor a honlapjukon láttam az Xperia SL-t 80-ért újonan... hívtam is őket, nem vették fel (visszahívtak, nagyon korrektek:D) és a telefonba mondták, hogy az csak maga a telefon, semmi tartozékkal... magyar nyelvel, kiegekkel meg 90k HUF:)
    Mind1, köv fizu és rohanok. Ja, és sztem csak bolti garit adnak, de XXL GSM-ben sztem abszolút meg lehet bízni...
  • [HUN]FaTaL
    Van S2 a családban és ismerősi körömben is, több is, de egyiknél sincs gond a wifivel.

Launchert szerintem szinte minden telefonon megéri lecserélni, monduk én Apex párti vagyok :)
  • SzirmosSzisza
    Mindenképp, főleg, ha van mobilneted. (mondjuk páran panaszkodnak, hogy ICS alatt néha szar a WiFi). Illetve, imho a launchert mindenképpen megéri lecserélni, én pl Nova-t használom.
  • precision
    jó vétel persze, csak nekem nem, mivel vodafoneos vagyok :)
  • desigo
    T-nél 31.990 Forintos árával eléggé jó vétel első androidos telefonnak.

SGS2 meg más kategória volt mindig is :)
  • precision
    köszi!

először megpróbálkozom egy hivatalos gyári update -el, ICS vagy JB ami van, és meglátjuk, hogy mennyire válik be

aztán magamat ismerve úgy sem bírom ki hogy ne pakoljak fel rá valami custom rom -ot :D ezeket mindenképpen megnézem, thx!
  • precision
    majdnem én is azt vettem amúgy... XXL -től akartam, de elment tőle a kedvem amikor közölte az ember a telefonban hogy a honlapon feltüntetett ár csak a készülékre vonatkozik, tartozékok nincsenek benne

40ért meg vettem egy S2 -őt amin van egy pici sérülés és egyáltalán nem zavarja a használatot

szerintem jobban jártam :)

az Y300 -ban ugyanaz az IPS van mint a G300 -ban, nincs vele különösebb gond, de szerintem ez a superamoled megeszi reggelire :D
  • PeeTeR
    Ressurection
    Omega

Omega -rol sajat tapasztalatom HTC HD2 -on keresztul teljesen jo volt. Foleg ha alapul veszel ket dolgot SII alapbol ANDRO, HD2 meg W6.5, es igy gyors es stabil ROM.
  • Hecker007
    Van már rá JB is elvileg, szerintem érdemes felpakolni, én S advancera pakoltam fel a JB és felér egy megváltással a GB-hez képest.
  • desigo
    Tegnap rendeltem egy ismerősömnek egy Y300-ast.
    Kíváncsi vagyok,hogy annak milyen a kijelzője.
    IPS szóval nagyon gagyi nem lehet.
  • precision
    ezelőtt egy Huawei Ascend G300 -am volt, de voltak közben nem okostelefonjaim is :)
  • cody1994
    + még vissza is van fogva a telo..
  • desigo
    Persze,hogy szép hiszen super amoled
    Milyen telefonról váltottál?
  • cody1994
    zte blade :D 2.2 nem lesz jobb még sz@rabb is :d lassú mint az állat xd
  • precision
    és érdemes felfrissíteni ICS -re? mert most a GB van rajta és igazából nem nagyon van vele gondom, rohadt gyors
  • SzirmosSzisza
    Használd a gyárit, haver felpakoltam a legújabb CM-et és lassabb lett tőle a cucc :D
  • kifli
    akkor általában szokott lenni beállításoknál cpu beállítás. Minimumot tedd alacsony órajelre. (Ne túl alacsonyra, mert fagyhat a telefon)
    A cpu governor nálam smartass v2 volt ami bevált.
  • precision
    na, belerettyintettem :D vettem egy S2 -őt, hát nem bántam meg... beszabehu, iszonyat szép a kijelző és villámgyors

S2 tulajoktól kérdezem, hogy melyik a lehető leggyorsabb és legstabilabb custom rom S2 -re?
  • cody1994
    Főzött
  • kifli
    Gyári vagy főzött rom?
  • LocalPatriot
    Sony Xperia ZR
    Le merném fogadni, hogy nem fogom, de hátha.

Szisza: nem, a Vice Cityvel kapcsolatban írtam, a GTA III eddig is ment (bár kicsit szarakodott az is, nem csoda, hogy levették a támogatott listáról)
  • bence19940611
    Sziasztok! Szerintetek a tört programok miatt vagy a telefon hibájából fagy le napi 2-3-szor a telefon és olyankor kikapcsolás bekapcsolás után 50% lemegy az aksiból? Megéri elvinni szervizbe? A telefon vissza állitását már próbáltam azzal se szűnt meg a probléma
  • cody1994
    Mert nálam minden marad a régibe ha kikapcsolom és latom 70% ot eszik 691en a telo
  • [HUN]FaTaL
    Ez nagyon nagy valószínűséggel így van, nem kell hozzá semmi.
  • cody1994
    Valaki tud olyan progit hogy ha kikapcsolom a kijelzot akkor le veszi a proci hz-t meg ha be kapcsolon akkor visza veszi automatikusan ?
  • kifli
    romal együtt max...
  • kill3r21
    olyan létezik hogy GPU drivert frissitek? ha igen hogy? :D
  • [HUN]FaTaL
    Mondom a fejlesztők bármikor szűrhetik a készülékeket a play fejlesztői felületén. Itt is ez történt, ilyen egyszerű.

Írsz a rockstarnak és valószínűleg visszakapod a pénzt.
  • SzirmosSzisza
    Nem azt mondtad, hogy nem fut rendesen? Írsz nekik és visszaadják a pénzt. Vagy veszel új telefont és azon majd megjelenik, szal a játék az meglesz neked, ha lesz olyan telefonod ami képes futtatni :)
    Nem értem a mondatod első felét. A telefonra támogatva volt pár hónapja a GTA III, most nem és ennyi. Igen, lehet, hogy lewarezolom, de ha ott figyel bent a play accoutom alatt a MEGVETT játék, akkor erre miért van szükség?
  • [HUN]FaTaL
    Bármikor rá lehet szűrni a készülékekre, máskérdés, hogy nem szokás, főleg nem fizetős appnál. Warezold le azt kész.
    Szopjon ketté már tényleg a Rockstar Games! A vice city-s install problémán felbuzdulva úgy gondoltam csak felrakom megint a telefonomra a GTA III-at, amit már vagy 1 éve vettem, erre mi van? :D Leszedte a R* a telefonomat a supported phones listáról, ami miatt már letölteni se engedi a telefonra az egészet a google play! Hát ez fasza, ezt így utólag hogy meg miként lehet csinálni?
  • LocalPatriot
    Köszi szépen! Akkor vagdosok.
  • desigo
    +1

Ki kell nyomtatni egy sablont.Majd berajzolni aztán lehet vagdosni.
  • Vadnokedli
    Szerintem vágd le házilag, max 7k ért cserélsz ha tényleg annyiért cserélik. Nekem egy faszi ingyen megcsinálta ilyen tűző gép szerű szarba bele rakta és mini simből lett micro sim. voálá.
  • Borg
    Az S2-t is kényszerítve vezették ki a piacról, amikor egy áron jelent meg vele az S3 mini (90-100e). Utóbbit ugyanis a kutya nem vette meg addig, amig volt S2 is... Szerintem pontosan oda fogják belőni ahol az S3 tart most, ahhoz hogy drágább legyen, nem követhetik el mégegyszer azt a hibát, hogy egy olyan túlbutított plasztik szart csinálnak belőle mint az elődje.
  • LocalPatriot
    Üdv!

Az igaz, hogy a vodafone-nál 7k a micro sim?
    Tehát a sima régi sim-et 7 rongyért cserélik microra?
  • desigo
    Tudom de függetlenről volt szó.
  • [HUN]FaTaL
    120k kártyásan a T-nél.