36194
-
#20504 ennyi erovel tartsd meg S2 -ot mert ugyan azaz erzes mint Note8
edesistenem.... -
#20503 Ja ezen mondjuk lófasz nincs.
Nekem minimálisan (de már az is bassza a szemem ennyi pénzért) akad, amikor lapozok a menüben vagy megnyitok akármit (nem rögtön reagál).
De amúgyis egy Note8-at fogok venni, mert egy nagy telefon kell :))) -
#20502 Videózd már le milyen nálad, nálam rohadtul nem akad a menü :D -
#20501 ja, totál használhatatlan... :(
-
#20500 Nyögvenyelős, röccenések, többször lassú is mellé... :/ -
#20499 FonePad Note... :D legalább a Note elnevezést hagyhatták volna :) vagy ha már ennyire nyilvánvaló a "majmolás" akkor legyen emberes? :) még a stylust is lenyúlták a Galaxy Note szériából -
#20498 azazazazaz TPI T4 yummie :D -
#20497 ASUS-nál is kirúgnám a komplett termékmenedzsmentet. PadFone, FonePad, MeMo Pad, FonePad Note.
Komolyan nem lehet már követni ezeket az elnevezésekt :D -
#20496 nalam sincs gond "HOX+" szoval kifejthetned mirol beszelsz -
#20495 Samsung Galaxy Tab 3 8/10.1
Acer Liquid S1 5.7", kozel vanilla
ASUS MeMo Pad FHD 10: dual-core Intel Atom, 1080p
ASUS FonePad Note: 6-inch 1080p display, dual-core 1.6GHz CPU, 2GB RAM hands on
ASUS MeMo Pad HD 7
ASUS Transformer Book Trio: Windows/Android hibrid
ASUS Transformer Pad Infinity: 2,560 x 1,600 display, Tegra 4, 4K output -
#20494 az érdekes... mit értesz akadás alatt? mert nálam az S2 egyáltalán nem akad sehol... nagyon fluid
egy módosított gyári rom van rajta (Neatrom Lite) és sehol egy röccenés -
#20493 Az android mindegyiken ugyanúgy akad... most próbáltam egy Note8-at és kb ugyanaz az érzés mint az S2-vel :/ -
#20492 szerintem arra céloz, hogy nem csak a processzorban van különbség a két telefon között :) -
#20491 Mondom személyes vélemény, de holnap érkezik az S4, megnézzük majd mit tud az S3-hoz képest :) -
#20490 csak ido kerdese es megerkezik ra az "S4" frissites -
Borg #20489 Szerintem erre aludj még egyet azért :) -
#20488 S3 kb feleannyiba kerül, mint az S4 és csak szoftveresen van lemaradva (jó nem, de én úgy vagyok vele, hogy 4 mag 4 mag, általános használatban nem hinném, hogy nagy különbség lenne) -
#20487 még mindig lehet kapni S2 -őt is :) -
#20486 Tud valaki mondani nekem olyan programot ami a wifi jel folytonosságát illetve az esetleges megszakadásokat naplózza és később vissza tudom majd nézni? -
#20485 Nem fog az kimenni szerintem még. Egyhamar -
#20484 Mik a tapasztalatok? Az S3 meddig lesz még a piacon kb,mert gondolom hogy most megjött a 4 akkor ez meg fog szűnni!? -
#20483 Nekem is ugyanez volt. Múlthéten cseréltem a defy-ban. Ezért nemértem a cinikus hozzászólásokat... -
#20482 A mai akksi technológia nem úgy fejlődik mint a többi hardver sajnos. -
#20481 Nekem 2 év után már olyan púpos volt (nem soha nem ejtettem vízbe) a gyári akksi, hogy már a hátlap nem ment rá és kb. fél napot bírt idle.
Nem azt mondom, hogy ez az általános, de elég kiábrándító élmény volt. -
BIZ0906 #20480 oks thx -
#20479 rég volt az ics frissítés, ilyenekre nem emlékszek -
#20478 Igen.
#20477: Kivéve, ha főverzió frissítés van, az nem lesz elérhető OTA-n, legalábbis eddig így csinálták. -
#20477 Ha van frissítenivaló.
Én már egy ideje nem használom, mert a telefon szól, hogy van frissítés, és wifin letölti, ha engedem. -
BIZ0906 #20476 A "Sony PC Companion" az mindent frissít kernel firmware mindent?
-
#20475 Megjavult
Nem tudom miért, és hogyan -
#20474 Viszonylag kozel vannak osszessegeben, de tobb szempontbol vannak lenyeges kulonbsegek. Azt sosem mondtam hogy barmelyik tenyszeruen jobb lenne a masiknal, pont ezt magyaraztam, hogy mindkettonek megvan a maga elonye, es egyeni izles kerdese. Hogy csak azok a pixelek fogyasztanak amik tenylegesen vilagitanak legalabb ugyanilyen fontos mobil eszkozoknel, a jobb valaszido pedig a legegyszerubb scrollozasnal is nagyon egyertelmuen latszodik, szoval sztem nem kevesbe relevans, mint barmelyik masik szempont. Egyaltalan nem billen a merleg semerre, mindketto mellett nagyon is valos elonyok vannak. Az AMOLED ujabb es jovobemutatobb, csak megvannak meg a gyerekbetegsegei, varhatoan felkapottabb lesz a jovoben pl a hajlekony tulajdonsaga miatt.
#20471: nahat, akkor biztosan tenyleg minden AMOLED olyan :) (Not.
Nalam egyaltalan nem kekes, es semmivel sem kevesbe feher, mint az LCD monitorom.) -
#20473 kék? nem inkább zöld? A samsung+SAMOLED Plus is inkább ilyen irányba megy. -
#20472 Pedig az nem is pentile, hanem rgb. Persze lehet, hogy be lehetne kalibrálni, nem az enyém :) -
#20471 Hát én mellérakom a szar, sima TFT-met az S2 mellé és azon világoskék a fehér. -
#20470 Köszönöm! Odinnal visszaraktam fullra alapra. Most teljesen natúr az egész. -
#20469 stimmel
először csak furán lassú volt, aztán kikapcsolt, aztán most már be sem lehet kapcsolni
elvileg 1+1 év garancia van rajta, remélem a +1 keretein belül tudnak kezdeni vele valamit. -
Borg #20468 Az enyémen is ilyen volt. De mindig magához lehetett téríteni. -
Borg #20467 A Super IPS+, és az AMOLED olyan közel vannak már egymáshoz képminőségben, hogy ez teljesen felesleges vita. Főleg zsepi méretben, 90%-ban statikus képtartalomra... Ezen nem filmet nézel, mint plazmán, hogy a kontrasztarány miatt annyival jobb legyen, mint az LCD :) Az viszont elég erős szempont, hogy látod e napfényben... Mindemellett a jobb válaszidő sem releváns egy mobil képernyőjén...
Ha a helyén kezeled az előnyöket-hátrányokat, akkor máris az LCD felé billen a mérleg. (és nem kell idekeverni a szar belépő szintű lcd-ket)
Ettől függetlenül én is szerettem az S2-ben az amoledet, mindig fekete háttérrel használtam :) -
#20466 Az úgy érdekes. Amit én írtam az úgy mutatkozik, hogy rányomok, hogy wifi be és halványzöld lesz, de sose kapcsol be :/ -
#20465 volt itt már akku kivétel is
Wifi továbbra is halott :S