36194
-
#20544 Úgy tudom a tetején van, vagy az alján. Nem tudom pontosan. -
Borg #20543 Pontosan, mivel az antenna nem a hátlap alatt van úgyse... -
#20542 Szerintem semennyire se befolyásolná max 1-2% ban. -
#20541 Mobilhalozat/WiFi/GPS arnyekolasra is gondolom kivalo lehet :) -
Borg #20540 Létezik hozzá fém hátlap is :)
Nekem van még 6db, mindenféle színben... (ha valakinek kell...) -
#20539 jahhhh :D -
#20538 + az alján az a kiemelkedés az "tömör" :) -
#20537 személyes szubjektív véleményem hogy az S2 a legszebb Samsung telefon
oké, ennek is plasztik hátlapja van de legalább egy kicsit masszívabbnak tűnik a mintázata miatt (és a fogása is sokkal jobb) -
#20536 S4 hátuljának tényleg kicsit gagyi műanyag érzete van
(és ezen a karton fa mintájú doboz se segít :D mondjuk legalább 100%-ban újrahasznosított és társai) -
#20535 lol :DDD -
#20534 -
#20533 jólvan, "bazzzki" :)
nekem aztán mindegy, de nyilván nagyon kényelmes lesz mindenhová ezt vinni és minden helyzetben ezt használni amikor mobilra lenne szükséged... mert ha jól értelmezem te ezt telefon helyett veszed, még akkor is ha nem sokat telefonálsz -
#20532 Szisztok! Van olyan program, ami pl sonyericcson-ról lementi az üzeneteket, neveket és pl egy htc-be felteszi és a beszélgetések onan folynak tovább ahol abba maradtak? Root jog nélkül.
Köszi szépen előre is! -
#20531 Toshiba Excite Pro: 2,560 x 1,600, 300-ppi Gorilla Glass 2, Tegra 4, dock, pen support
33%-on a JB -
#20530 7 napbol 5-ot dolgozom es taskaval jarok. Es oltonynadragban utalom hordani a telot. Tabletet ugyis kezben (burzsuj) hordjuk vagy taskaban (casual). Na de majd egy honap mulva mindenrol keszitek tutorialt bazzzki! -
#20529 szerintem ne butázz, ne személyeskedj... tudjuk mi az a táska
itt a kritika a "telefon" hordozhatóságát illeti :) nyilván tök átlagos egy telefon miatt táskával mászkáljon az ember :) -
#20528 Nem mond hogy te mindenhova, kivétel nélkül táskával mész, mert nem hiszem el. :D -
#20527 Ne felejtsd el a sminkkészleted is mellé csomagolni. -
#20526 Taska????? Jezusom mennyire butak vagytok :D neha jobb mint a zseb -
#20525 Azt a picsa. Hát ezt vedd elő a Blahán. Már ha ki tudod ráncigálni a farzsebedből, ahova előzőleg 15 perc szenvedéssel tömködted be egy kis vaj segítségével. -
#20524 oké :D -
#20523 majd csinálok képet, ígérem... -
#20522 Inkább csak a faszi keze kicsi. -
#20521 röhejes... :D elég instabilnak tűnik ez a fogás amúgy :) kb. bármelyik pillanatban elejtheti a cuccot :D -
#20520 persze, de a kérdés a fejhez emelésről szólt, arról pedig van kép :) -
#20519 létezik headset és amúgy sem telefonálok sokat. -
#20518 -
#20517 majd egy fotót kérünk ahogy az arcodhoz emeled telefonálás céljából :) vagy esetleg az utcán megnéznélek majd ahogy mész és telefonálsz közben :) -
#20516 Én ezt nem állítottam... Amúgy is Note8 lesz! -
#20515 máson nem, nyilván :)
most lehetnék demagóg és mondhatnám, hogy máshol éheznek nektek meg az a bajotok hogy néha-néha fél tizedmásodpercre megakad az animáció... :) de nem akarok demagóg lenni így csak simán mosolygok rajtatok :) -
#20514 Ezt jól meg mondtad, de hát így van. -
#20513 A Nexusok is produkálnak mikrolagot, ahogy az iOS cuccok is. Olyan nincs hogy abszolúte-teljesen-mindenképpen-megszakíthatatlanul-konstans hatvanefpées. Csak ugyebár kinek mennyire finghámozós a az ingerküszöbe. -
#20512 Most már muszáj lesz haveréval összehasonlítani, úgy tűnik eddig valami illúzióban éltem :D -
#20511 Próbálj majd ki egyszer egy Nexus 4-et vagy egy Galaxy Nexust...
Azokon eléggé simán,akadás mentesen fut az android.
Máson nem. -
#20510 Final Fantasy IV -
#20509 1:1-hez képarányú videót tudsz rögzíteni 6 másodpercben. Szerintem jópofa, és tömörsége miatt belekényszerít abba hogy humoros vagy kreatív légy. :D
Elég sok vicces figura van Vine-on. -
#20508 Bámuld a Galaxy S4-et egy órán át ... és kapsz egyet ajándékba
-
#20507 Ez olyasmi, mint a gifboom csak "folyamatos" ? -
#20506 Vine -
#20505 nekem be van lakva rendesen, fel van rakva egy csomó program és nem érzem lassúnak