Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falkon
Én is fehér s2-öt veszek, fiú vagyok,és boldog kapcsolatban élek a barátnõmmel! 😄

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

benőmenő
speedx 3d pl. nem nagyon szereti
[HUN]FaTaL
Minden alkalmazásban kényszeríti a GPU-ra a rajzolást.

Fejlesztésen kívül semmi értelme nincs. Amelyik app fel van készítve rá az úgyis használja, amelyik meg nincs ott problémákat okozhat, ha rákényszeríted.

http://goo.gl/gd6Zi5

Mire jó a Force GPU rendering?

[HUN]FaTaL
Már csak belassítós van, nincs túlszámlázás a T-nél.

LocalPatriot
Nekem Voda elõfizetésnél 100mega/hó 1k HUF.
Lehet elõfizetek inkább egy magasabbra, ami 500 mega és 2k HUF.
Shiwo
nekem dominóra olyan netem volt, hogy 4k-ba került és 2 giga volt a korlát, utána belassult.. ahogy elnézem, most már 4 gigát is le lehet vele tölteni ennyi pénzért (de már elõfizetés vagyok..)

minden esetre járj utána, hogy 1-1 verziónál mi van, ha átléped az adatkorlátot (nem mindegy, hogy csak belassít vagy 100 ft-ot fizetsz megabyte-onként...)

esetleg a Domino Web is megér egy megfontolást, ahogy elnézem, csak ésszel kell netezni vele, nem HD videókat nézegetni youtube-on meg ilyesmi...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

SzirmosSzisza
OFF: Érdekes irányba haladunk!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

LocalPatriot
Szerintem nem gáz. Miért lenne?
Én pénteken vettem fehér hátlapot a telómra.
fery02
Köszi! Akkor mindenképp a legnagyobb, 500 Mb-os csomag kell majd.

Guren: mostani telóm is fehér és ezt a féle X8-at leginkább nõknél szoktam látni, viszont nem szóltak még meg miatta 2 év alatt.
Meg végülis lehet ez csak az én hülyeségem most és nem is gáz. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

[HUN]FaTaL
20 óra netrádió 128kbit minõségben (16*3600*20) több mint 1 gigabájt, szóval csak óvatosan 😊 Persze függ attól ugye, hogy a rádió milyen minõségben ad.

Guren
én is fehéret vettem, szerintem jól néz ki 😞 ha buzisnak számít, akkor vigasztaljon az a tudat, hogy nem vagy egyedül

fery02
Lehet hülyét kérdezek, sõt biztos. 😊
Szerintetek mennyire gáz, ha fiú létemre vennék egy fehér Galaxy Nexus-t?
Igazából szembõl nézve fekete az egész telefon, csak az oldala meg a hátulja fehér.
Nekem igazából tetszik, csak nem tudom ilyen komolyabb telónál már gáznak számít-e, ha pl társaságban látják. Vagy max nem érdekel. 😄

Meg egy olyan telóra már mobilnet is dukálna.
T-mobile oldalán néztem feltöltõkártyás tarifákat és legnagyobb 500 MB-t, 2000 Ft-ért. Olcsóbbra gondoltam volna azért.
Egyel kisebb az 100 MB, 1000 Ft-ért.
Nem tudom, hogy ha csak sg-znék rajta (youtube videókat próbálva kerülni), esetleg netrádió havonta kb 15-20 órában, úgy elég lenne-e a 100 Mb.
Gyanítom sajnos nem, fõleg hogy állítólag ICS meg újabb rendszerek adatforgalom szomjasabbak.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Firerock
mostmár ezt is tudom,köszi😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

[HUN]FaTaL
"Ha nem a gyári szoftver volt rajta akkor nyitva volt a bootloader,az más tészta azért mint a rootolás...😊"

Ez nem igaz 😊 Vannak ROMok zárt bootloaderre is.

Firerock
Ha nem a gyári szoftver volt rajta akkor nyitva volt a bootloader,az más tészta azért mint a rootolás...😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

davidka003
Hát Xperia U-ról hallottam sok helyen, hogy pixelhibás sok darab. De amúgy szerintem nincs gond a Sony-kkal.

#17434: nem a gyári szoft volt rajta meg ugye root-olva volt. Lehet nem Sony volt amúgy de lényegtelen, az a lényeg, hogy mindenféleképp úgy vigye vissza az ember, hogy full gyári állapotban van, mert lehetnek gondok. 1-2 szervizes tud geci lenni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Narxis
<#wow1>

Akkor nem árt vigyázni.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

A szolgáltatónál van 2 éves garanciám. VIP ~ Vodafone

Azt mondják, h az új Sony telefonok szeretnek mostanság gyakran meghibásodni...

[HUN]FaTaL
Azt kétlem, Sonynál elvileg meg sem nézik, tolják rá a gyári szoftot. Nem a bootloadere volt nyitva?

De egyébként két perc visszaállítani, vagy még annyi sem.

davidka003
Ismerõsnek áthúzták a garanciapapírt, mert root-olva volt a teló. 😄 Asszem Sony volt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

kifli
nem, ha valami baj van, visszaállítod, eredeti állapotra és kész.
De van hogy nem is foglalkoznak vele...
Rootoláskor elmegy a garancia?

precision
mi bajod van a rootolással? kb annyi mint mikor a windowsban rendszergazdaként futtatsz egy programot... amikor root jogra van szüksége egy proginak felugrik az ablak, hogy engedélyezed e... ennyi

semmi gonosz hackelés vagy telefon tönkretevõ ártalmas kód

tényleg egy klikk és megvan és nem fog füstölögni a telefonod 😛

Bazinga!

kifli
máshogy õk sem tudják függetleníteni szerintem...
Prody
Ja hogy õk is rootolják? 😄 😄 😄 Mi a...
Nincs több kérdésem! Köszöntem!
Lassan esnek le a dolgok!

kifli
õk is rootolják, egyszerûbb, ha magadnak csinálod, mi a gond a rootolással?
Narxis
omg 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Prody
😄😄😄
Najó... maradok a T-nél szerintem : D

[HUN]FaTaL
"egy megbízható céghez, aki ILLEGÁLISAN kifüggetleníti! "

Azért ugye érzed az ellentmondást ebben?

Prody
Inkább, mint RÚT! 😄
Nem random emberhez akarom elvinni, hanem egy megbízható céghez, aki ILLEGÁLISAN kifüggetleníti! : D És azért jöttem ma ide, hogy megkérdezzem ki tud egyet!

SzirmosSzisza
Tehát inkább elviszed egy random emberhez illegálisa, mint te magad csináljad meg ? 😄

Illetve a root az semmit se változtat a telefonon, csak annyit, hogy "teljes hatalmad" lesz felette (najó ez hülyén hangzott 😄)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Prody
A gari nem érdekel, mert külföldrõl nem fogom hazaküldeni ehhez az utolsó "szolgáltatóhoz" a telefont 😄 De vigyázok rá...

De ahol nem legális függetleníteni az mennyire gáz? Vki tud egy megbízható boltot? (Én egyszer jártam GSM-ben, ott is egy búvalbaszott kopasz faszi ült és úgy nézett rám, mintha észrevettem volna hogy a jobb keze vastagabb... Csak ezért kérdezem, hogy kik a legjobbak, mert nem akarom hogy teleokádják a készülékemet!)

A root még mindig felejtõs számomra, de köszi még1x! : D

zozyk
2 verzió van:
1.Rootolsz és megoldod ingyen...(nekem az s2 kimaradt,de az s1-s3 kb 2 perc rootolni)
2.Beviszed egy mobiloshoz,és fizetsz...

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

SzirmosSzisza
Rootolás 1 klikk konkrétan és ha függetleníted, akkor úgyis cseszheted a garidat 😄

Prody
Bocsi, de nem rootolok! Úgyhogy várom a legjobb megoldást =D
Köszi

zozyk
Play-en keress,van rá program,de root kell hozzá...

Prody
És gondolom mindenféle külföldi simkártya passzol akkor hozzá, ha független 😄

Prody
Ok, akkor maradok annál.
Amúgy illegálisan hol? 😄 És a T hogy venné észre?<#lama>

zozyk
Legálisan a T-mobile nál...

Prody
Hol a legolcsóbb függetleníteni egy T-s SGS2-t? Nem rootolt.

skinnyman
Chroma Beta-ban a WebGL engedelyezese: Link
Egesz jo, gyorsabbnak tunik, mint FF-ben.

Regards,

[HUN]FaTaL
Nincs ilyen rajta, ez nem gyári funkció (vagy pedig csak JB óta). Rootolsz és call blocker 😊

tototto
ezt valaki tudja hol találom xperia minin, engem is érdekelne?

SzirmosSzisza
Én rákeresnék a nevére + a windows szóra, hogy miért nem látja, de tényleg nem ismerhet mindent.

davidka003
Normális teljes. Nem ismerhet mindent.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

aate
Bocsi ezt nem ide szántam !

aate
Szerintetek normális,hogy a mûveletközpont nem ismeri fel a vírusvédõ mûködését. Közben meg mûködik a folyamatok között is szerepel és védd is.
Mutat

benőmenő
Akkor root és leszedsz egy root uninstallert a playrõl.
Hecker007
T-s teló és gyárilag rajta van, uninstall nincs az alkalmazás kezelõben csak azoknál a cuccoknál amit én raktam fel, gyári szarokat nem tudom letörölni rólla. Gondolom rootolni kéne, de az meg ugye garivesztéssel jár vagy ha visszapakolom a gyári szoftvert akkor nem?