36194
-
#21184 amerika proxyval kell először megnyitnod vagy registrálnod aztán működni fog proxy nélkül is -
Chris Lowe #21183 Google musicra valami ötlet?
Szivesen feltöltenék pár kiló zenét,hogy ne foglalja a tableten a helyet, de a linken nemtok feltölteni. -
#21182 a régi is tetszett, ez még jobban néz ki, de 25-30ezer ft a régi is... annyit nem ér meg :D -
#21181 Ez lesz benne: Link
Biztos, hogy nem lesz rossz. -
#21180 Ameddig nem vált IPS-re, addig nem vesz át szart se az biztos. -
#21179 Sony Xperia Z Ultra hivatalosan
Azért tud ez a Sony. Hardver nem gyenge (2.2 quad-core). Hihetetlen szép telefonokat csinál, és majdnem minden új felsőkategóriás telefonja vízálló is egyben. Meg merem kockáztatni, hogy átveszi a vezető pozíciót a Samutól, pár éven belül.
És nem csak azért mondom, mert Sony fan vagyok:) -
#21178 Én biztosan nem. Ennyire nem vagyok fanatikus. -
#21177 Nem, tölteni kéne.. :D -
:D -
#21175 hordanátok?
-
#21174 Stable CM 10.1 -
#21173 a papírnehezékem a "hivatalos" szerviz 20 alatt nem csinálta volna meg [a fél telefont egyből kiakarták cseréltetni és lett volna vagy 2 hét], sufniszerviz megcsinálja 6500ért délutánra... remélem legalább müködni fog vagy 2 hétig még.. :D -
#21172 Ez micsoda? -
#21171 CyanogenMod 10.1.0 Release -
#21170 van platina is -
#21169 Egy polírozott vagy króm vagy ezüst faszább lenne. -
#21168 Ez valami rohadt gusztustalan :D -
#21167 Szerintem ízléstelen feka telefon' mint a Flo Rida csávó arany bugattija.. persze; lehet mondani. Irigykedés, vagy hasonló. -
#21166 24CT gold-plated HTC One goes on sale for £1895
-
#21165 Ha az international LTE I9505 verziod van (amit asszem hivatalosan itt arulnak), arra van mar nehany hivatalos nightly ahogy latom, ezek jok lehetnek: link -
#21164 sajnos nem úszod meg a sok olvasgatást és a saját tesztelést mert mindenkinek más rom jön be
de kezdésnek szerintem az xda megteszi: xda Galaxy S4
itt az i9500 android developement részleget ajánlom, ott láttam egy rakás romot (az original android developement alatt szinte nincs is custom rom) -
1gator1 #21163 Samsung Galaxy S4-re valaki tudna adni egy stabil,jó ROM-ot? CyanogenMod10.1RC listájában sajna nem szerepel... :( -
Chris Lowe #21162 Ja és természetesen bejelentkeztem a google fiókommal. -
Chris Lowe #21161 Köszi de itt ennyi fogad:
The Google Play music player is currently available in select territories
Fent a + you elnavigál a google+hoz, aztán van google kereső meg google képkereső és a more alatt a többi gugli program(earth,fordító stb.)
Ezt egyébként megtaláltam , de itt upload nincs. -
#21160 nem tudtam, hogy van ilyen BETA verziója is. Hiszen a chrome szinte sose frissül... -
#21159 Szia!
Nekem EZZEL sikerült meghosszabbítanom. Sokkal tovább bírja, mint amúgy. Rootolt teló kell hozzá! -
#21158 Az a BatteryCalibration, és nem meghosszabbítja csak kalibrálja. Nagyon meghosszabbítani csak úgy lehet ha kevesebbet használod. -
#21157 Ez igy eleg erdekesen hangzik, valszeg ez van a legkozelebb ahhoz amit akarsz: Juice Defender
Magyar nyelvrol fingom nincs. -
Bal0924 #21156 Sziasztok!
Egy olyan program kellene ami az akkumulátor élettartalmát meghosszabbítja és magyar a program. -
#21155 Itt, Upload music, Download manager. Aztán megadod neki a mappát ahol zenék vannak és feltölti. -
Chris Lowe #21154 Hogy a fenébe lehet feltölteni a zenéimet? Mert én nem találtam erre opciót, pedig még a webes oldalt is megnéztem.
Csak arra tudok gondolni, hogy Mo-n nem elérhető.... -
#21153 Persze, hogy van. A videó régi :) -
-
#21151 Eleg regota van mar, kb hetente frissul. -
#21150 Gondolom ez az. -
#21149 Nekem ami kapásból feltűnt a videóban, hogy a chrome ikonjában ott van nagy betűkkel, hogy BETA. Van most ilyen verzió? -
#21148 Vannak alkalmazások, amik bezáródnak/újraindulnak, ha multitaskingban váltasz másik appra. Ez megoldja ezt a problémát. Más kérdés, hogy kinek jön be a mechanizmusa. A chathead elve nekem nagyon nem jön be. -
#21147 Arra, hogy nem kell váltogatni az appok között, mert kisablakban elé tudsz nyitni egy másikat. Pl. nem kell játékból kilépkedni azért, mert válaszolni akarsz egy sms-re.
#21146: Armv6-os vasakat lehet megizzasztja, egyelőre nem vettem észre szignifikáns lassulást miatta. -
#21146 Volt már itt asszem a topikban, de nekem is nagyon bejön. Akármi futhat, ez "felette" fut és kényelmesen használható. Bár néhány gyengébb vason gondolom akadások lehetnek emiatt. -
RYO21 #21145 És ez mire jó?