36204
-
Ez tenyleg erdekes, hogy pont azt hagytak ki... -
Ja, látom írták már hogy nincs vaku. Hát ez mondjuk gáz. -
Szeirntem van, csak éppenséggel a hátlapba rejtve. A lencsétől jobbra lévő pötty lesz az. -
AZ a komoly hogy vaku nincs:D -
Baromi komoly cucc. Itt egy hands on.
Iszonyat vekony, minosegi, stilusos, vizallo, bika eros (Snapdragon 800 - az egyik elso ilyen cucc?), kijelzo is buntet papiron (remelhetoleg eloben is), eleg komoly ellenfele lehet a Note/Mega szerianak ha sikerul hasonlo hype-ot szereznie. -
Nem is azt mondtam, hogy szar ips panelre váltson. De még egy Huawei Y300-nak is sokkal szebb képe van, mint az Xperia Z-nek. -
Biztos, hogy van, hiszen látod... minden márkának vannak óriásai. Note-ból is már a 3-ik jön. Bátran kijelenthető, hogy van rá igény. -
IPS nem azt jelenti hogy minőségi és szép, ezt észben kéne tartani. A jelenlegi telefonom IPS paneles, és messze elmarad színtérben, kontrasztben és betekintési szögben az előző telóm képminőségtől (Xperia Mini).
Megjegyzem a Samsung blockbuster készülékeiben sem IPS van mégis most kapott hivatalos hitelesítést az S4 kijelzője a 97%-os Adobe RGB színtérfeledettség miatt. Professzionális IPS monitorok hozzák ugyan ezt. -
A Samsung Note sorozatának is van piaca. -
Majd kiderül, a Z kijelzője messze a leggyengébb az idei csúcskatok között. Mondjuk egy ekkora telefon(?)-nak, szerintem semmi értelme nincsen. -
amerika proxyval kell először megnyitnod vagy registrálnod aztán működni fog proxy nélkül is -
Chris Lowe #21183 Google musicra valami ötlet?
Szivesen feltöltenék pár kiló zenét,hogy ne foglalja a tableten a helyet, de a linken nemtok feltölteni. -
a régi is tetszett, ez még jobban néz ki, de 25-30ezer ft a régi is... annyit nem ér meg :D -
Ez lesz benne: Link
Biztos, hogy nem lesz rossz. -
Ameddig nem vált IPS-re, addig nem vesz át szart se az biztos. -
Sony Xperia Z Ultra hivatalosan
Azért tud ez a Sony. Hardver nem gyenge (2.2 quad-core). Hihetetlen szép telefonokat csinál, és majdnem minden új felsőkategóriás telefonja vízálló is egyben. Meg merem kockáztatni, hogy átveszi a vezető pozíciót a Samutól, pár éven belül.
És nem csak azért mondom, mert Sony fan vagyok:) -
Én biztosan nem. Ennyire nem vagyok fanatikus. -
Nem, tölteni kéne.. :D -
:D -
hordanátok?
-
Stable CM 10.1 -
a papírnehezékem a "hivatalos" szerviz 20 alatt nem csinálta volna meg [a fél telefont egyből kiakarták cseréltetni és lett volna vagy 2 hét], sufniszerviz megcsinálja 6500ért délutánra... remélem legalább müködni fog vagy 2 hétig még.. :D -
Ez micsoda?
-
CyanogenMod 10.1.0 Release -
van platina is -
Egy polírozott vagy króm vagy ezüst faszább lenne. -
Ez valami rohadt gusztustalan :D -
Szerintem ízléstelen feka telefon' mint a Flo Rida csávó arany bugattija..
persze; lehet mondani. Irigykedés, vagy hasonló.
-
24CT gold-plated HTC One goes on sale for £1895
-
Ha az international LTE I9505 verziod van (amit asszem hivatalosan itt arulnak), arra van mar nehany hivatalos nightly ahogy latom, ezek jok lehetnek: link -
sajnos nem úszod meg a sok olvasgatást és a saját tesztelést mert mindenkinek más rom jön be
de kezdésnek szerintem az xda megteszi: xda Galaxy S4
itt az i9500 android developement részleget ajánlom, ott láttam egy rakás romot (az original android developement alatt szinte nincs is custom rom) -
1gator1 #21163 Samsung Galaxy S4-re valaki tudna adni egy stabil,jó ROM-ot? CyanogenMod10.1RC listájában sajna nem szerepel... :( -
Chris Lowe #21162 Ja és természetesen bejelentkeztem a google fiókommal. -
Chris Lowe #21161 Köszi de itt ennyi fogad:
The Google Play music player is currently available in select territories
Fent a + you elnavigál a google+hoz, aztán van google kereső meg google képkereső és a more alatt a többi gugli program(earth,fordító stb.)
Ezt egyébként megtaláltam , de itt upload nincs. -
nem tudtam, hogy van ilyen BETA verziója is. Hiszen a chrome szinte sose frissül... -
Szia!
Nekem EZZEL sikerült meghosszabbítanom. Sokkal tovább bírja, mint amúgy. Rootolt teló kell hozzá! -
Az a BatteryCalibration, és nem meghosszabbítja csak kalibrálja. Nagyon meghosszabbítani csak úgy lehet ha kevesebbet használod.
-
Ez igy eleg erdekesen hangzik, valszeg ez van a legkozelebb ahhoz amit akarsz: Juice Defender
Magyar nyelvrol fingom nincs. -
Bal0924 #21156 Sziasztok!
Egy olyan program kellene ami az akkumulátor élettartalmát meghosszabbítja és magyar a program. -
Itt, Upload music, Download manager. Aztán megadod neki a mappát ahol zenék vannak és feltölti.