Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
uninstall...
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
Megtudná valaki mondani nekem hogy a Samsung Push Service mire jó? Állandóan fut és van amikor bezabálja a memóriát.
Illetve, hogy lehet azt megoldani hogy social hu pl ne fusson a háttérben, soha nem használom a futó alkalmazások között még is ott van mindig.
Mondjuk pl sunspider-hez odairhatnak h milyen bongeszovel mert ezeket mind rommaveri a GNex-em is ami pedig nyilvanvaloan gyengebb vas.
Regards,
Ha igen akkor mit kell állítani ehhez és hol?
Next PC upgrade: 2022
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Annyira nem szükséges a status bar. (bár lehet ahhoz látnom kellene milyen vele vagy nélküle )
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
http://goo.gl/gd6Zi5
Navigálás közben akarod látni a státuszbárt?
Ezekre válaszolj,és írok PÜ-t...
[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Van ott arcbõr rendesen...
Valami ismerõs hátha jártas ilyenben, mert tényleg teljesen analfabéta vagyok ilyesmihez. Ha nem lesz senki, akkor nekifutok 😄
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Torrenten találtam gps progit a telóra, igo my way-t, de nem nagyon raktam még fel ilyesmit, sõt semmilyen programot. Próbáljam meg attól magamtól vagy elronthatok valamit?
Mondtak emberkét, aki feltelepíti, de 8 ezer HUF-t kér érte, annyit meg sokalltam egy program felrakásért.
utorrent-tel letöltöttem egy könyvet, a telefonon megy rendesen, de nem tudom a pc-n is használni.
Bluetooth-on átküldtem a laptopra, de nem találja.
És megpróbáltan rádugni a pc-re a könyvet nehez megtaláltam, de nem tudom átrakni a gépre. Csak a mappáját küldi át, mást nem. Még a torrent fájl-t se tudom átrakni..
Valakinek valami ötlet?
Kapcsolatok pedig contacts.google.com vagy gmail és baloldalt GMail gomb -> címtár.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
fix hívószámok
gyors válaszok
hangposta szolgáltatás
hangposta beállításai
dtmf hangjelzések
hívásátirányítás
további beállítások -> ebben pedig hívásazonosító és hívásvárakoztatás
Bazinga!
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
persze ez csak egy félmegoldás..
a hívásbeállítások között sincs ilyesmi
Bazinga!
hívások (naplók, névjegyek, mind1..) - menü - hívás (mellette kis fogaskerék jel) - hívás elutasítása - automatikus elutasítási lista - és itt van egy olyan, hogy "Ismeretlen", amit be lehet jelölni
Bazinga!
Olyan kérdésem lenne, hogy amikor egy új kapcsolatot hozok létre, miért csak a gmail fiókra, ill a telefonra engedi menteni? Miért nem lehet a SIM-re?
Valamint, a névjegyeket holt tudom megnézni a gmail fiókon belül?
Szinkronizáltam, de gondolom nem mindet, mert mindig hibát ír ki a szinkronizáslás során...:S
Regards,
Az a Xperia Z kell 😊 SXS-en már nagyjából tudok gépelni, de még nem az igazi, ha valamit be kell írni. Talán SXZ-n...
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
sony xperia tipo android ICS, olyan problémám van, hogy néhány alkalmazásnál (facebook,skype), valami miatt megjelenik a háttérben egy fehér nagyon halvány színû koca-téglalap szerûség. fogalmam sincs, hogy mi okozhatja újra is tettem a szoftverét, de a jelenség továbbra is fennáll. ötlet?
vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó
Mert nem találom ezt a funkciót és elég jó lenne, ha az orosz, német, francia, stb. nyelvû oldalak angolul jelennének meg.
Most bontottam szét,direkt ezért...
Beállítások - alkalmazások - G+ ezek után ott lesz hogy letiltás.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
rá kell bízni az androidra ezeknek a kezelését... és ahogy skinnyman is említette lejjebb, akkor kell cselekedni ha valami lószar letöltött program rak be ismeretlen processeket ide és kezdi el zabálni az erõforrásokat 😊
Bazinga!
G+ nalam hosszutavon nem szokott service-t futtatni, ha nem hasznalom, kb 1 percen belul leall, Youtube egyaltalan nem is futtat service-t, Maps pedig sztem kell is hogy fusson, mert pl azon keresztul mennek helymeghatarozo szolgaltatasok, szoval azt ne akard leallitani (illetve ezekbol valszeg semmit nem erdemes leallitani, ha futnak akkor valszeg okkal futnak, es ha elfogy a memoria, ugy is leallnak. Ha valami random letoltott program futtat random service-eket a hatterben amik rejtely hogy mit csinalnak, na azokat mar inkabb erdemes leallitani, de az ilyen progikat inkabb uninstallalni erdemes, nem leallitgatni).
Regards,
Próbáltam advanced task killer nevû programot, azzal is ugyanez van.
Regards,
másrészt az hogy kezd tele lenni a memória az nem baj, majd ha kell, az android felszabadít magának memóriát és kilövi magától a felesleges processeket... amúgy is felesleges lelõni olyan processt ami úgy is magától elindul amint leállítod
harmadrészt pedig beírod a google play keresõjébe hogy task killer vagy task managaer és ami 4,5-5 csillagos és jók a user review -k azt felrakod
Bazinga!