Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DOGMAN
"soha nem használom a futó alkalmazások között még is ott van mindig"

uninstall...

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

Hecker007
Üdv!
Megtudná valaki mondani nekem hogy a Samsung Push Service mire jó? Állandóan fut és van amikor bezabálja a memóriát.
Illetve, hogy lehet azt megoldani hogy social hu pl ne fusson a háttérben, soha nem használom a futó alkalmazások között még is ott van mindig.

skinnyman
CES teloi benchmarkolva
Mondjuk pl sunspider-hez odairhatnak h milyen bongeszovel mert ezeket mind rommaveri a GNex-em is ami pedig nyilvanvaloan gyengebb vas.

Regards,

grebber
Táblagépen lehet egyszerre több programot futtatni? Mármint pl a youtubon belül vagyok hallgatom a zenét de ha átlépek a böngészõbe akkor ne álljon le a zene?

Ha igen akkor mit kell állítani ehhez és hol?

Next PC upgrade: 2022

SzirmosSzisza
Komolyan annyi, hogy átmásolod a letöltött fájlokat és telepítesz egy .apk-t. 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

RelakS
Lehet, hogy nem akart vacakolni vele? Ha meg Matyi rááll, talált pénz 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

matyi0323
SE xperia mini pro. 320x480-as a felbontása.
Annyira nem szükséges a status bar. (bár lehet ahhoz látnom kellene milyen vele vagy nélküle )

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

[HUN]FaTaL
Hátha érdekel még valakit, dropbox plugin tc-hez.

http://goo.gl/gd6Zi5

zozyk
Milyen telefonod van,milyen felbontással?

Navigálás közben akarod látni a státuszbárt?

Ezekre válaszolj,és írok PÜ-t...

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

precision
thx srácok, utánanézek az appoknak!

Bazinga!

matyi0323
ugyanezt mondtam én is 😊)

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Falkon

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

zozyk
8k egy lopott program feltelepítéséért???

Van ott arcbõr rendesen...

matyi0323
Meglátjuk 😄
Valami ismerõs hátha jártas ilyenben, mert tényleg teljesen analfabéta vagyok ilyesmihez. Ha nem lesz senki, akkor nekifutok 😄

SzirmosSzisza
Felrakod az apk-t meg bemásolod oda a fájlokat ahova írja, nem valami nagy cucc 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

matyi0323
Hali.
Torrenten találtam gps progit a telóra, igo my way-t, de nem nagyon raktam még fel ilyesmit, sõt semmilyen programot. Próbáljam meg attól magamtól vagy elronthatok valamit?
Mondtak emberkét, aki feltelepíti, de 8 ezer HUF-t kér érte, annyit meg sokalltam egy program felrakásért.

[HUN]FaTaL
ROOTolt telóra van VNC szerver, össze sem kell kötni. De még mindig nem értem, hogy ez mire jó 😊

Rá lehet valahogy kötni a telefont a számítógépre úgy, h a telefont a géprõl tudjam kezelni? A komolyabb xperiákat összelehet kötni bravia tv-kkel hasonlóan.

Segítség!

utorrent-tel letöltöttem egy könyvet, a telefonon megy rendesen, de nem tudom a pc-n is használni.
Bluetooth-on átküldtem a laptopra, de nem találja.
És megpróbáltan rádugni a pc-re a könyvet nehez megtaláltam, de nem tudom átrakni a gépre. Csak a mappáját küldi át, mást nem. Még a torrent fájl-t se tudom átrakni..

Valakinek valami ötlet?

[HUN]FaTaL
SIMre értelmetlen menteni, nem tud több számot egy contacthoz, nincs e-mail mezõ, meg semmi, egy kalap szar.

Kapcsolatok pedig contacts.google.com vagy gmail és baloldalt GMail gomb -> címtár.

Narxis
Root Call Blocker vannak root nélküliek is de azok szvsz nem utasítják vissza olyan gyorsan.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

precision
ezek vannak nekem a beállítások/hívás -nál

fix hívószámok
gyors válaszok
hangposta szolgáltatás
hangposta beállításai
dtmf hangjelzések
hívásátirányítás
további beállítások -> ebben pedig hívásazonosító és hívásvárakoztatás

Bazinga!

SzirmosSzisza
Settings / Call / Call rejection ?

Shiwo
nekem is ICS van rajta, a profile schedulerrel lehet létrehozni profilokat

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

precision
sajnos nem Jelly Bean hanem csak Ice Cream Sandwich, szóval nincsenek profilok :|

Bazinga!

Shiwo
esetleg profile scheduler-ben van lehetõség white list-et készíteni, gyakorlatilag hogy kik hívhatnak.. megoldható vele, hogy ismeretlen számoknál ha el nem is utasítja a hívást, de mondjuk nem ad hangot a telefon, nem rezeg..

persze ez csak egy félmegoldás..

precision
nekem Huawei Ascend G300 -on sajnos nincs ilyen (most egy 4.x -es alap custom rom van rajta, szal nem a gyári vodafone -os)

a hívásbeállítások között sincs ilyesmi

Bazinga!

LocalPatriot
beállítások*
LocalPatriot
De lehet, hogy a beállítok-hívásbeállítások között lesz.
Shiwo
hát, nekem S3-mon a következõ helyen lehet beállítani:

hívások (naplók, névjegyek, mind1..) - menü - hívás (mellette kis fogaskerék jel) - hívás elutasítása - automatikus elutasítási lista - és itt van egy olyan, hogy "Ismeretlen", amit be lehet jelölni

precision
Van rá lehetõség, hogy a rejtett számról hívók ne tudjanak elérni? Van egy "zaklatóm" aki állandóan hívogat, "magántelefonszám" -ról... 10 percenként csörget kb. Tudom, hogy kirõl van szó és egyáltalán nem akarom felvenni 😊 De most nem is ez a kérdés. Van valami app v. beállítás, hogy ha bárki hív rejtett számról akkor jelezzen neki foglaltat vagy nem elérhetõt, akármit? 😊

Bazinga!

LocalPatriot
Üdv!

Olyan kérdésem lenne, hogy amikor egy új kapcsolatot hozok létre, miért csak a gmail fiókra, ill a telefonra engedi menteni? Miért nem lehet a SIM-re?
Valamint, a névjegyeket holt tudom megnézni a gmail fiókon belül?
Szinkronizáltam, de gondolom nem mindet, mert mindig hibát ír ki a szinkronizáslás során...:S
skinnyman

Regards,

RelakS
hehe, szinté zenész 😄

Az a Xperia Z kell 😊 SXS-en már nagyjából tudok gépelni, de még nem az igazi, ha valamit be kell írni. Talán SXZ-n...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

[HUN]FaTaL
Nem.

Jim Morrison
Tudtommal még mindig csak virágbolti van.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

akyyy
jelent már meg androidra hivatalos igo? mert régen volt errõl szó.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

tmp
sziasztok,

sony xperia tipo android ICS, olyan problémám van, hogy néhány alkalmazásnál (facebook,skype), valami miatt megjelenik a háttérben egy fehér nagyon halvány színû koca-téglalap szerûség. fogalmam sincs, hogy mi okozhatja újra is tettem a szoftverét, de a jelenség továbbra is fennáll. ötlet?

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

benőmenő
Valahogy meg lehetne oldani,hogy a weboldalak le legyenek fordítva, mint desktopon chrome-mal?
Mert nem találom ezt a funkciót és elég jó lenne, ha az orosz, német, francia, stb. nyelvû oldalak angolul jelennének meg.
zozyk
S3-ban a gyári képek ebben vannak (mind az 5 db)
Most bontottam szét,direkt ezért...

[HUN]FaTaL
Az csak a háttérképválasztó. A hátterek pl. sonyn a témákat tartalmazó apkban vannak.

zozyk
S3-ban a SecWallpaperChooser.apk tartalmazza a gyári háttereket,gondolom más telefonon is ilyesmi neve lehet (max a "sec" nincs az elején,az összes samus apk elejére odaírták)

gabi89
Alkalmazásokat (nem mindegyiket) lelehet tiltani ICS-ben már tehát a G+ -t is.

Beállítások - alkalmazások - G+ ezek után ott lesz hogy letiltás.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

precision
nem érdekes, hanem ez így mûködik, mint ahogy írtam is... több erõforrást elhasználsz a becsukásukkal mint ha békén hagynád õket (mert úgy is újra indulnak) 😊 ezek amúgy sem teljes értékû processek ha a vissza gombbal léptél ki a programból, hanem szolgáltatások

rá kell bízni az androidra ezeknek a kezelését... és ahogy skinnyman is említette lejjebb, akkor kell cselekedni ha valami lószar letöltött program rak be ismeretlen processeket ide és kezdi el zabálni az erõforrásokat 😊

Bazinga!

zoliii
Hol találom telón, a gyári háttérképeket, fájl kezelõvel?

skinnyman
Az ilyen task killerek egy jo ideje kb semmit nem ernek, be se tudnak zarni semmit max a hatter folyamatokat, amik egyebkent is bezarodnak ha kell a memoria, ergo semmi ertelmuk nincsen.

G+ nalam hosszutavon nem szokott service-t futtatni, ha nem hasznalom, kb 1 percen belul leall, Youtube egyaltalan nem is futtat service-t, Maps pedig sztem kell is hogy fusson, mert pl azon keresztul mennek helymeghatarozo szolgaltatasok, szoval azt ne akard leallitani (illetve ezekbol valszeg semmit nem erdemes leallitani, ha futnak akkor valszeg okkal futnak, es ha elfogy a memoria, ugy is leallnak. Ha valami random letoltott program futtat random service-eket a hatterben amik rejtely hogy mit csinalnak, na azokat mar inkabb erdemes leallitani, de az ilyen progikat inkabb uninstallalni erdemes, nem leallitgatni).

Regards,

Érdekes, hogy akármivel próbálom nemállnak le a programok, hanem egy idõ után újraindulnak. És sok felesleges program fut mint pl: google+, youtube, maps stb...

Próbáltam advanced task killer nevû programot, azzal is ugyanez van.

skinnyman
Nem kell semmilyen kulon program. Szepen bemesz a settings/apps-ba (erre kirakhatsz egy shortcutot is home screenre), es runningnal meg tudod nezni mi fut feleslegesen, es le is tudod allitani

Regards,

precision
egyrészt ne a háttérbe rakd õket hanem a vissza gombbal lépj ki a programokból

másrészt az hogy kezd tele lenni a memória az nem baj, majd ha kell, az android felszabadít magának memóriát és kilövi magától a felesleges processeket... amúgy is felesleges lelõni olyan processt ami úgy is magától elindul amint leállítod

harmadrészt pedig beírod a google play keresõjébe hogy task killer vagy task managaer és ami 4,5-5 csillagos és jók a user review -k azt felrakod

Bazinga!

UoNokedli
Ilyet már az alap Google fordító is tud... csak fordításról át kell állítani beszélgetésre

Origin: ProXim86 (FIFA15)