36194
-
Ez baszott jó :) -
#21143 lehet rosszul értelmezem, de nem az volt a gondja, hogy csak a keret fém, hanem azt kifogásolta a hsz-edben, hogy az nem fém, hanem műanyag. Mert ugye műanyagra ne mondjuk már, hogy fém... -
#21142 Durva, hogy manapság már a "mini" az 4.3 inch :D -
#21141 Gépről én megszívnám a 300GB-ná is több zenémmel meg az n+1playlistel stb... Mixelek is heti szinten ezért a hangnem sebesség bpm is érdekel ilyet a g. music nem tud.
Biztonsági mentésnek viszont kiváló lehet. :) -
#21140 A Dragontrail és a Gorilla Glass 2 közt nem sok a különbség. Tehát ellenálló üveg, csak emellett hajlékony is, így sokkal kevésbé hajlamos pókhálósóndni leejtésre. A Gorilla Glass 1 idején jelent meg, ami nem volt annyira rugalmas. A 2-nél viszont orvosolták ezt. -
#21139 Nincs azzal gond,hogy műanyag.
A fémnek is megvannak a hátrányai.(kopik,esésnél horpad csúnyán,stb..)
SGS4 nagyon jó teló. Nekem magasan a benne lévő kijelző a best -
#21138 Jajj elfelejtettem, hogy itt nem szabad olyat említeni ami nem HTC és full alu :( -
#21137 Arra a "fém" keretre gondolsz ami valójában műanyag és fémes hatásúra van festve? -
#21136 HTC One Mini
augusztusban várható a megjelenése -
#21135 Képeken tényleg, bejelentő videón én is azt néztem, hogy ez ugyanez, de élőben simán meg lehet őket különböztetni. (S3 sokkal gömbölyűbb (jajj ez hülyén hangzik), gondolom a hajlított kijelző miatt, S4 meg egyenes + az oldalán ilyen alu/fém keret van, S3-nak meg az sima műanyag) -
#21134 "dehogy köti. érdekes, hogy egy csomó kisebb kínai gyártó ezerszer stílusosabb telefonokat tud tervezni, mint a samsung. az is egy vicc, hogy az s3 meg s4 között annyi az eltérés, hogy máshol vannak a tetejükön a pöttyök. legalább az aktuális csúcskészülékük nézne ki valahogy"
Ezen nevetek hihi. 5 col felett nagyon nem lehet ötletes az ember. Hozzá teszem az S4 és az S3 máshogy néz ki(33% kb), nem csak ennyi az egész amit leírtál. -
#21133 az a teljesen máshogy erős túlzás -
#21132 Aki nem SGSt használ annak max egymás mellé rakva fog feltűnni a különbség.
Fehéren a szenzorok valóban nem szépek.
-
#21131 jaja, ez így van, épp most néztem telenor kínálatát, mindegyik ami lekerekített szélű, középen egy nagy gombbal az Samsung volt, a kockás fekete design meg Sony... :D
Következő telefonom viszont nagy valószínűséggel HTC One lesz, a fém ház nagyon bejön és elegáns. Csak nekem nagy ez a mostani kijelző, a mini verziójáról van már valami info? -
#21130 Láttál már S4-t élőben? Teljesen máshogy néz ki. -
#21129 "itt azért a hatalmas kijelző eléggé megköti a designerek dolgát"
dehogy köti. érdekes, hogy egy csomó kisebb kínai gyártó ezerszer stílusosabb telefonokat tud tervezni, mint a samsung. az is egy vicc, hogy az s3 meg s4 között annyi az eltérés, hogy máshol vannak a tetejükön a pöttyök. legalább az aktuális csúcskészülékük nézne ki valahogy -
#21128 Nekem is telón van a zeném (pedig amúgy Google Musicban van összes zene amit hallgatok, gépről mindig onnan megy), de ez az irány amit a Google kitűzött magának. -
#21127 Ja a Sony is ezt csinálja, pl az egész Xperia family- -
#21126 Nincs a Z-n GorillaGlass. -
#21125 a Samsung mindig is igyekezett lefedni az egész piacot (ezért van kismilliárd féle telefonjuk), az okostelefon előtti időkben is ezt csinálta, igaz akkor a design tényleg változatosabb volt... itt azért a hatalmas kijelző eléggé megköti a designerek dolgát
az meg hogy a kinézet ennyire egységes az tudatos döntés a Samsung részéről... azt akarják elérni, hogy ránézésre meg lehessen mondani egy telefonról, hogy Samsung... :) ugyanezt csinálja a Sony is mostanában, az azért nem zavar mert az a külső jobban bejön neked :) még szerencse, hogy van választék és mindenki olyat vesz amilyet akar :) -
A Samsungok régen még bejöttek (Galaxy S2 pl. nagyon), de azóta nagyon nem tetszik az a vonal amit a Samsung képvisel. Nem beszélve erről a standard okádék kinézetről, amitől egyrészt hányingert kapok, másrészt minden telefonjuk így néz ki... -
#21123 még mindig jobb mint a note 8.0 -val telefonálni... :D -
#21122 Ez a Dragontail ez miffèle cucc? -
#21121 Nagyobb mint a feje könyörgöm! -
#21120 -
#21119 "hivatalos" CM nincs rá ahogy írtad is,csak ilyen átportolt cuccok amikben a funkciók fele nem működik rendesen,és tele vannak hibákkal.A gond annyi hogy lassan elfogynak a fizikai gombok rajta :D aztán ha a bekapcsoló gomb végleg megadja magát egy kikapcsolás után örök álomban marad :D
amúgy egy asus padfone 2-t nagyon bevállalnék :D -
#21118 Elöl Dragontrail üveg van, hátul Gorilla Glass, ha minden igaz. -
#21117 Google Musicra ingyen 20.000 db zeneszámot lehet feltölteni.
(ha épp az egy két órás mix azt is egynek veszi)
A 100 gigás Above & Beyond mappám már fel is synceltem ami 1.010 db "song"
Ahol van net már mehet is ahol meg nincs ott marad a telefonra másolt pár új album.(pl Magenta)
proxyn regisztrálsz musicra aztán Music Manager
Biztonsági másolatnak is teljesen jó. -
#21116 Ezt hol olvastad ? Mert a Mobilarena -s tesztben GG -t írnak elől és hátul! is. Fólia nem tudom mennyire gagyi, nekem már a két éves Xperia ARC S-nél is kitűnő minőségű fólia volt rajta gyárilag. Pontosan illeszkedik a képernyőre és gyakorlatilag leszehetetlen :D
Ettől függetlenül a "Z" hátulja biztos nagyon sérülékeny az üveg miatt. -
#21115 Most olvasom hogy a Z ben nincs GorillaGlass,sőt ilyen gagyi kijelző védő fólia van rajta. Úgylátom akkor marad az s3. Pedig nagyon szimpatikus volt ez az Xperia Z... -
#21114 Jó dolog a felhő, de erre tuti nem bírnám használni, hogy akkor ott tárolom a zenéimet teló helyett. Nyilván útközben szeretném hallgatni akkor meg nincs wifi , ha meg itthon letölti előre akkor már gépről is ráhúzhatom. Persze aki reggel elindul otthonról majd bemegy a céghez ahol szintén van wifi este meg hazamegy annak ok, mert a nap 80% -ban wifi közelben van.
Képek,videók,kisebb programok tárolására viszont minden további nélkül alkalmas azt felesleges csak a telón tartani, csak pont nem ezek foglalják a nagy helyet. -
#21113 Jó, de felesleges felrakni egyszerre 6 játékot, úgyse tudsz annyival játszani (főleg mivel lemerül tőle a teló :D) -
#21112 Viszont a jobb játékok ma már 1-2 GB... Amúgy mostmár csak az S3 és a Xperia Z maradt a kalapban nekem :) -
#21111 Felhő. Zenék, filmek simán mehetnek, ha Wifi közelben vagy akkor előre letölti neked és észre se veszed, hogy onnan megy. Annyi játékot meg úgyse rak fel az ember. -
Miguel125 #21110 Van arra értelmes megoldás, hogy hasznláhassam a billentyűzet szótárát (sense vagy swiftkey, mindegy...) és ezért ne kelljen egyéb sms appot használnom (pl.:handcent vagy GOSMS) és az ékezetes karakterekért ne vonjon le egy halom karaktert? Szóval másképp fogalamzva, hogyan használható egy gyári sms app szótárral úgy, hogy rendelkezésre álljon a 160 karakter? -
#21109 Ez a bővíthetetlenség miért jó nekik? Én csak emiatt nem azt fogom venni,pedig nagyon jó kis telefon lenne -
#21108 No problem.
Az nem kérdés,hogy a HTC One a legjobban ajánlott.
Venném is csak nekem nem ér egy telefon se 100 ezernél többet... -
#21107 ja, sima one-ra gondoltam, most nézem, hogy one x-ről van szó :P
Ezesetben tényleg nexus... -
#21106 Már,hogy lenne erősebb?
Nexus 4-ben jobb proci és dupla annyi RAM van és nagyobb aksi.
Kijelző méret és felbontás ugyanaz,mindkét kamera felbontása is egyforma.
Én HTC párti vagyok de inkább Nexus. -
#21105 one x
Erősebb hw, és évek múlva is lesznek rá jobbnál jobb romok. Lehet nem offisöl, de nem is biztos, hogy ez gond...