Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joshua
HTC Wildfire S telefonról váltanék valami másikra (kezd teljesen beszarni szegény). a kritériumok: nagyából 4" közeli kijelzõ (a htc 3,2" nagyon kicsi nekem), fényképezni/videózni/filmet nézni/komolyabb játékokkal játszani nem nagyon fogok vele. ja és persze lehetõleg olyan 40-50 nagyon max 60ezer ft körül legyen. Szolgáltató kb mindegy, de most épp van egy vodafonos simem(amit bármikor lemondhatok). milyen telefont ajánlanátok így?

fery02
Tényleg, valaki nem tud valamit az Android-os Carmageddon-ról?
Pl, hogy mikor érkezik. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
Én Poweramp (úgy tudom csak fizetõs van belõle, másolt verzió pedig nincs) Equalizer-jében a Preamp csúszkát feltolom csutkára és máris olyan hangerõn tud szólni, hogy sokszor több mint elég. 😊

SzirmosSzisza
Össze kéne kötni a Google akkountoddal, amit használsz.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Narxis
Sztem ahhoz rootolni kell a telót, én a Volume+ használtam amikor még szükségem volt rá.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Olyan programot / zenelejátszót / akármit tudtok mondani, amivel a zene hangerejét meg tudom növelni? felhuztam maxra mindent, de még jó lenne növelni.

Youtube alkalmazásnál rámegyek a My channel menüpontra,és ezt irja ki:

Your account is not linked Youtube account.Please link your accounts and try again

mi a fenét csináljak vele? van youtube accountom,nem is egy hanem kettõ!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Falkon
Na, megvan az Ace utódja, még pedig egy fehér S2 személyében! 😊

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

skinnyman

Regards,

Falabu
Egy kis segítség videó.

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Falabu
Ezzel próbálkozz Link.

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

zoliii
Van olyan program, amivel videofájlban tudom rögzíteni, mikor a mobilt használom? PC-vel összekötve gondoltam.

Firerock
kicsit off:
Tudja valaki hogy hogy tudom importálni a facebookos ismerõseim e-mail címeit a google névjegytárba?
Ha szinkronizálom a facebookot a telefonomra akkor ottvannak a contacts-nál az e-mail címek,de a nincs szinkronizálva a gmailre.

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

kifli
kell a tosznak, eladásra veszem 😊
szabii98
jól megunhattad ha már adod el 😛

I met God. She's black

kifli
nájn, még nincs nálam 😊
theone91
Ehhez nem ma jutottál véletlenül? Egyik ismerõsöm pont ma adott el egy ilyet, újonnan, garival. 😄

Van itt még valakinek Xperia miro-ja?

<#worship>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

precision
hirdesd meg a hardverapron

Bazinga!

kifli
Szeretne valaki esetleg Samsung Galaxy Tab 2 7 Wifi 8Gb-t vadiújonan garanciával 55-ért?
zozyk

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

Tudtok olyan fényképezõ programot, amivel sorozatképet lehet csinálni? Nem tudom mi a megfelelõ kifejezés erre, az a lényeg, hogy ne kelljen várni ha lenyomom a fényképezés gombot, hanem gyorsan csináljon sok képet.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Sony Xperia Tipo tulajdonosoktól kérdezném hogy nem találkoztatok esetleg olyan problémával hogy a füles bedugása után telefonálás közben erõsen visszhangzik a hangotok? Esetleg van valamilyen megoldás rá, mert a nem gyári fülessel is ugyanúgy fent áll a probléma, a telefon 0 km-es dualos. Az elejétõl fogva csinálja.

fery02
Ennek a kijelentésnek örülök (igaz, nem hallottam másokat még panaszkodni), mert még nagyobb meglepi lesz majd egy normálisabb teló. 😊
Az biztos, hogy a gyári 2.1-es OS elég tré, custom 2.3-al viszont úgy éreztem aranykorát élte a telóm.
Most JB ROM-al rémálom közeli minden, de már annyira megtetszett ez az új OS, hogy nem akarok többé 2.3-at látni, inkább szopatom magam ezzel (nagy a türöképességem), mig nem találok végre egy jobb telót.

kifli
a mostani sony szériához képest egy más irányba ment el a sony, és ez a jó...
[HUN]FaTaL
Az x8, x10 szar széria volt, de itt az utána lévõ sorozatról volt szó (arc, ray, mini stb.)

Nekem is valószínû Sony lesz a következõ is.

A Mini Pro, amit itt ekéz pedig Különösen ajánlott plecsnit kapott a mobilarénán (a mini is), talán nem véletlen. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Link Még az alsókategóriás U-ról is nagyon jókat írtak, nekem azóta tetszenek, mióta elhagyták az ericssont, szerintem ezek minden szempontból jobbak az akkori x8 és x10-eknél és már valahogy ki is néznek. Nekem biztos, hogy Sony lesz a következõ 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

theone91
Sony Nexus Z-t, stock rendszerrel. Az lenne baba.

Jim Morrison
eszméletlen jó lett, csak ne 5 inch lenne 😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

[HUN]FaTaL
A Bladere pedig köröket ver anyaghasználatban (meg hardverben is, de az már más kérdés).

[HUN]FaTaL
Anyaghasználatban semmivel nem rosszabb, mint egy mostani alsó kat. Sony (Miro, Tipo, J, E), a kinézet pedig erõsen relatív.

kifli
Láttam persze, majd másfél napig volt is nálam egy.

De anyaghasználatban, és kinézetben meg sem közelíti a mostani sonykat.
[HUN]FaTaL
Láttál te már Mini Prot vagy csak ömlik a fika megint?

kifli
zte blade is nagyon népszerû telefonvolt, de elsõsorban az ára miatt...
[HUN]FaTaL
? A Mini / Mini Pro az egyik legnépszerûbb sorozat volt. Arról nem beszélve, hogy az egész 2011-es paletta jó volt. 😊

A 2012-esrõl ez nem mondható el a sok hulladék között alig volt 3-4 normális telefon.

kifli
mióta elhasgyták a mini-minipro vonalat elég jó kis telefonokat csinálnak.
Sziasztok!

Segítséget kérnék!
A tv tunner-rel kapcsolatban. Megcsináltam hogy mûködjön a neten/hálózaton keresztül a tv-m, de mégsem.
Más készülékekkel (laptop, asztaligép)mûködik, de a telefonnál ezt az üzenetet kapom.
"Stream not available.
All resources of the server may be in use."

Van valakinek valami ötlete mit csináljak?
Vagy telefonon nem is fog mûködni, soha?

fery02
Most már mindegyik Nexus telónak van topikja, kivéve a Galaxy félének. 😊

fery02
Igen, csak T-mob érdekel.
De úgyis be kell majd mennem, mert ha komolyabb telót veszek microSIM-re kell váltanom és akkor majd megérdeklõdök pontosan mindent.

Firerock
ezt nem ide akartam,hanem a Defy topikba😊
De itt is megállja a helyét,annyit tennék hozzá hogy Motorola Defy-ra kéne.
Melyik a legjobb Launcher nem 4.0-s telefonra(G😎

Szép meg minden, de szerintem akkoris eléggé tré a képernyõje.

Firerock
Na elegem van a JB-bõl!
Melyik a leggyorsabb,leghasználhatóbb rom? Inkább CM vonalon,de normális miui-t is megnézném

hzsolt
Szolgálati: csináltam Nexus 4 témát, ha valaki véletlenül arról szeretne beszélgetni.....

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

Szabi
<#worship>

remélem lesz majd egyszer 80körül is 😄

"Nulla tenaci invia est via"

LocalPatriot
Messze a legszebb telefon most. Hihetetlen, hogy teljesen vízálló, és dobálni is lehet... persze a majdnem 200k HUF-os ár azért elég húzós.
skinnyman

Regards,

skinnyman
Shiwo
az okés, hogy nem feltétlen a t-mob a legjobb ajánlat, de mivel konkrétan írta, hogy t-mob oldalán nézett feltöltõ kártyás netet, így joggal feltételezem, hogy t-mobilos dominos kártyája van, ezért nem is soroltam fel neki a többi szolgáltató lehetõségeit, sõt még a t-mob elõfizetéses megoldásokat sem

persze új telót vehet függetlenül v más szolgáltatónál, de ha két különálló telefont szeretne, akkor valszeg meg sem említi, hanem felméri az összes lehetõséget..

én most trémoboknál elõfizetésbe 5400-et fizetek, ami elvileg lebeszélhetõ/sms-ezhetõ teljesen, jár mellé 20 ingyen sms (választható listából, hogy mit kérek, ez mellett döntöttem) meg 500 mega net (átlépve belassul), igaz, 2 év hûségnyilatkozat köllött hozzá

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

PetruZ
Propellernél az Okos180 (nem tudom, van-e még) 5k/hó, 180 MB (+ 90/90 perc), de a gmail, facebook, és egyéb social dolgok, valamint a magyar oldalak nem számítanak (mondjuk a YouTube igen).