36194
-
#21224 Én ritkán chatelek telefonon, de nem volt vele gondom. Kipróbálod, ha szar még mindig visszatérhetsz az FB messengerre. -
#21223 Mennyire jó ez az Imo? Eddig a sima fb messengert használtam, de 2 alkalommal is, 3óra alatt, 100%-ról lemerült a telefon :) -
Bal0924 #21222 Sziasztok!
Adobe Flash Player-t lehet feltelepíteni a telefonra? -
#21221 iOS-en is lassú, random kilép és bugos.
Bár a legutóbbi frissítés óta a lassúsága a legidegesítőbb :D -
#21220 Ja, csak a legtöbb embert ez nem nagyon érdekli, szóval ugyanúgy használja. Aztán van aki síroskurva módjára akárhányszor előkerül a téma szidja őket a Googlet meg napi szinten használja :)) -
#21219 Persze mert a WP-os FB app MS fejlesztés, nem FB :D
Nem tudom, nem használom a messengert. Használj imot, abban is van fb chat és az nem főzi a telefont. -
#21218 Azon is akad, fagyogat.
Az egyetlen értelmes fb app a wp-os.
BTW miért van még a sima messenger appjuknak is akkor hw igényük, hogy ha többen elkezdenek írogtni rám akkor kifő a teló tőle. Tudom, hogy low-end készülek, de könyörgöm szöveges üzenetek továbbításához ne kelljen már 4 mag. -
#21217 Sajnos, pedig a G+ ezerszer jobb (lenne). Egyébként a facebook app iosen is egy ekkora hulladék, vagy csak az android felhasználókat tisztelik meg evvel? -
#21216 Ha csak fele akkora trágyadomb a home, mint a rendes kliens akkor nem csodálom :D -
#21215 Az a baj hogy nincs rá alternatíva, megkerülhetetlen. Na nem azért mert nincs más ilyen, hanem mert azokat senki nem használja. G+t mai napig senki nem használja ismerőseim közül.
Ha mindenkivel kapcsolatban akarok maradni aki nekem számít akkor csak a fácse van amit használni tudok. -
Dodo55 #21214 Nem meglepő, van a facebooknak egy olyan kellemetlen, magánszférába tolakodó légköre és magának a cégnek egy olyan megkérdőjelezhető jelleme ami miatt a tudatos emberek a kezdetektől fogva elkerülték, manapság pedig egyre többen fordulnak el tőle.
Ugyan kapcsolattartási célokból az elterjedsége miatt nem lenne rossz dolog, de a fentiek miatt erről inkább sok ember lemond már. -
#21213 -
#21212 -
#21211 Senkienk sem kell a FB Home
"A friss hírek szerint a Facebook megkereste a Samsungot, hogy készítsen egy olyan okostelefont, amelyen gyárilag a Home található, ám a cég elutasította az ajánlatot, ugyanígy tett a Sony, a Huawei, a ZTE és a Lenovo is."
HAHAHAHAHA -
Unreal1942 #21210 Max 10k ért igen. -
#21209 Mert fenntart 60 mega körüli helyet a rendszer + a letöltés + ez+az, nem engedi.
Ha rootolt a telód akkor pár cuccot át lehet varázsolni, illetve init.d supported romban az egész datát át lehet linkelni egy ext4 sd partícióra (nekem így van most, csak a cache meg a dalvik cache van a belsőn, így soha nem rinyál a hely miatt :D) -
#21208 Nem látszik a kép? shit.. :D -
#21207 érdekes link.. :D -
#21206 A Kérdés a következő, nem merem vissza nyomni ezt a kis részt mert félek eltörik, hasonló történt már másnak az Xperia P-jével? Esetleg szedjem le az egészet és úgy egybe valahogy varázsoljam vissza? Ötlet?
-
#21205 viszont azt még továbbra se értem, hogy egy 6megás frissítésnek 86mega szabad hely miért nem elég :D
amit nem enged a teló átrakni memkártyára, azokat nem is lehet átvarázsolni ? :) -
#21204 persze-persze.. -
#21203 a Knoxville meg a The Rock os filmből. -
#21202 ejj micsoda tapasztalataid vannak.. :DD -
#21201 Én az enyémet a kijelző törés miatt még mindig nem vittem vissza...:D Pedig már illene, kellene egy gps sebességméréshez :D -
#21200 A kis ri_anc :D Olyan mint amikor egy fülke mögött táncolnak a lányok, bedobod a pénzt cserébe a redőnyt felhúzzák- EGY IDEIG! MUHAHAAHHH -
#21199 A kis Sony feltámadt a harmadik napon! :D
szanaszét főtt szegényke alaplapja, aksi is megfőtt, de 6pénzért cserébe ismét életre kelt és 3 hónapos garit adtak rá sufniszervizbe :)
(a bolt szervizébe 20at mondtak rá..) -
Chris Lowe #21198 Aham, valahogy sejtettem, hogy ez a probléma. -
#21197 Nem vesz át az lószart se :) -
#21196 Sony Xperia Z Ultra hands on
Néha mellérakják a Huawei óriásmobilját is. -
#21195 HTC One Dual Sim Edition Hands
kár,hogy nálunk nem lesz -
#21194 Ez tenyleg erdekes, hogy pont azt hagytak ki... -
#21193 Ja, látom írták már hogy nincs vaku. Hát ez mondjuk gáz. -
#21192 Szeirntem van, csak éppenséggel a hátlapba rejtve. A lencsétől jobbra lévő pötty lesz az. -
#21191 AZ a komoly hogy vaku nincs:D -
#21190 Baromi komoly cucc. Itt egy hands on.
Iszonyat vekony, minosegi, stilusos, vizallo, bika eros (Snapdragon 800 - az egyik elso ilyen cucc?), kijelzo is buntet papiron (remelhetoleg eloben is), eleg komoly ellenfele lehet a Note/Mega szerianak ha sikerul hasonlo hype-ot szereznie. -
#21189 Nem is azt mondtam, hogy szar ips panelre váltson. De még egy Huawei Y300-nak is sokkal szebb képe van, mint az Xperia Z-nek. -
#21188 Biztos, hogy van, hiszen látod... minden márkának vannak óriásai. Note-ból is már a 3-ik jön. Bátran kijelenthető, hogy van rá igény. -
#21187 IPS nem azt jelenti hogy minőségi és szép, ezt észben kéne tartani. A jelenlegi telefonom IPS paneles, és messze elmarad színtérben, kontrasztben és betekintési szögben az előző telóm képminőségtől (Xperia Mini).
Megjegyzem a Samsung blockbuster készülékeiben sem IPS van mégis most kapott hivatalos hitelesítést az S4 kijelzője a 97%-os Adobe RGB színtérfeledettség miatt. Professzionális IPS monitorok hozzák ugyan ezt. -
#21186 A Samsung Note sorozatának is van piaca. -
#21185 Majd kiderül, a Z kijelzője messze a leggyengébb az idei csúcskatok között. Mondjuk egy ekkora telefon(?)-nak, szerintem semmi értelme nincsen.