Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
Thx. Lecsekkolom õket...

Borg: thx, szókeresõt ismerem, csak eléggé béna vagyok benne :)

Bazinga!

Guren
Pudding Monsters
Trid

ez 200ft, de nekem a kedvenc casual játékom pc-n is
Treasures of Montezuma 3

precision
melyek a "must have" ingyenes játékok androidra? lehet régebbi is
az angry birds szériát már kivégeztem... a jetpack joyrideot is már meguntam

Bazinga!

Narxis
Kösz az összefoglalót. Lusta voltam megnézni a linket.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

fery02
Nagyszerû, köszi mindenki nevében!

Akkor tehát a lényeg nekünk most így hirtelen:
Nyugodtan dughatjuk töltõre, amikor csak úri kedvünk tartja, lemeríteni viszont nem szabad. Ha van rá lehetõségünk, mindig tartduk feltöltve.
Továbbá nem nagyon érdemes komolyabb játékokkal hosszan játszani, mert a magas hõmérséklet eléggé ártalmas az akksinak. Nincsen túl töltés veszély, de nem szereti, ha tartósan teljes töltöttségen van, szóval még mindig látom értelmét az akksi feltöltést jelzõ proginak.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Solten
Mert tok jo meg nekem az S2, hibatlan telo, huen szolgal, jovore lesz lecserelve szvsz :)

Saor Alba

desigo
Miért nem veszel kint egy Nexus 4-et?
Hibátlan kis telefon és felétek olcsó is úgy tudom.
Jim Morrison
ezt találtam.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Vadnokedli
Hol az a szösszenet? Én kíváncsi lennék rá

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Bucser
Ez mind false belief. Xda-n topic is van lithium aksi tevhitekrol. Egy akkumulatorok fejlesztesevel foglalkozo mernok irt egy szosszenetet.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Solten
Az UK-ban elek, amazonrol van a telo teljesen gyari orig. csomagban erkezett. Tovabbra is fuggetlent fogok venni, nekem nem kell hogy xy szolgaltato belepiszkaljon vagy rategye valamilyen mocskat.
Az itteni (brit) forumokat bongeszve kb senki nem tudta frissiteni a telojat ugy hogy hivatalosan mar 1 honapja lehet kb frissiteni a fuggetleneket :) Mindegy btw, majd csak megerkezik egyszer. Nekem nem surgos.

Saor Alba

GSM boltban vetted?

Valszeg külföldi a telód, azért jött rá hamarabb az OTA.

Play-en keress olyan progit, hogy CSC changer és az kiírja.

Ha nem "XEH" a product kódod akkor külföldi piacra szánt telód van/ vagy vki elõtted külföldi rom-ot rakott rá és nyomott egy factory resetet

fery02
Úgy olvastam régebben, hogy az pont jó neki. Én is így szoktam tölteni.
Állítólag az sem árt, ha hónaponta minimum egyszer lenullázzuk teljesen.

Továbbá nekem van egy olyan hülye(?) szokásom, hogy nem szeretem feleslegesen töltõn hagyni (állítólag nem is használ), így nekem alkalmazások között figyel egy Full Battery Alarm progi is, ami azonnal jelez, ha feltöltött az akksi.

Olyasmi is van, hogy érdemes töltés közben kb 75%-nál lehúzni töltõrõl, majd 5 perc múlva visszadugni, de ez már azért nekem is sok (esetleg ha nem naponta kellene tölteni GNex-et, beleférne ez is esetleg).

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

A lítium akksikat tudtommal nem szabad hagyni teljesen lemerülni, viszont elvileg az elektronika nem is engedi. Tehát a 0% nem egyenlõ 0V, hanem olyan 3V köré esik csak. Onnan lejjebb meg csak ha hónapokig nem töltöd fel. Akkor már lehet gáz.

Bár én egyszer a Nokia 3230-am (becsapós a név, igazából egy felújított 6600 amit az ára miatt a 3-as szériába raktak) hagytam majdnem egy évig vegetálni, de semmi baja nincs, mai napig él gyári akksival azóta a 78 éves nagymamám kezei között (ennyit meg az öregek vs. bonyolult smartphone-ok témáról :D)
SzirmosSzisza
Anno Galaxy 3-ra már T-mobilnál is volt 2.3 de függetlenre még nem jött ki :D

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Solten
Par orszagban mar megjelent (spanyol pl), gondolom tartalmaz mindenfele nyelvet. A vicc hogy az enyem fuggetlen (ugy vettem) es nincs hozza meg rom (se OTA se KIES). Legutobb az ICS elsokent telepult ra OTA.

Saor Alba

benõmenõ
Ha nem kell ésszerûtlenül spórolni, akkor kezdheted hamarabb. Egyébként így is jó.
Én személy szerint inkább paranoiás vagyok, mert a 2 éves telóm már bármilyen rommal képes egy 3 perces yt viditõl lemerülni, ezért amikor hazaérek megy egybõl töltõre és reggel veszem le, amikor ébreszt. Plusz a suliban szinte minden nap vagyunk gépteremben és ott is szoktam.
Így bõven elvan egy kis hill climb racing meg se kottyan neki :)
Prody
Rákeresek a GT-I9100-ra, Hungary-val beállítva és nem ad ki 4.1-et :( Hogyan szedted le?

JaSoN HuNTeR
Android mini PC

Ajánlóm mindenkinek. Terjedjen el itthon is. :)
Van 4 magos készülék is.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Sziasztok!
Ha az akksit úgy töltöm, hogy amikor minden este lemegy 5-0% közé és onnan fullra az káros vagy épp jó neki? Honnan kezdjem tölteni inkább? Galaxy Nexus
Falkon
Szia! Odinnal csináltam, és samfireware-rõl szedtem le a gyári 4.2.1-et!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

skinnyman
Nem erinti az Android-ot, csak az S3-at, es azt is csak egy konkret szoftver verzioval (ha jol veszem ki).

Regards,

Azért emeljük ki, hogy itt nem csak elégedettségrõl van szó, hanem márkahûségrõl, ami az egyik legfontosabb marketing-tényezõ.

Úgy értem, nem az android kódjában volt a hiba, hanem a samsung által gyártott kernel volt kaki (a vita alaptézise, hogy a 4.0+ = charging issue)

SzirmosSzisza
Az addig okés, de attól még ugyanúgy érinti az Androidot, kutyát macskát nem érdekel kinek a hibája :D

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Ez a samu hibája volt, semmi köze az androidhoz

SzirmosSzisza
Nem hinném, erre pl 1.5 millió találat van és a nagy része JB update után jött elõ. (és ez csak 1 modell :D)

[HUN]FaTaL
+1

http://goo.gl/gd6Zi5

skinnyman
Ez sztem hulyeseg, tobb mint 1 eve 4.0+ OS-t hasznaltam/ok 3 kulonbozo eszkozon, es soha nem volt ilyen gyors merules, max 5%-ot merul egy ejszaka. Szoval valszeg inkabb valami egyeni problema lesz, ami mashol sosem volt vagy mar reg javitva van.

Regards,

Ezzel kapcsolatban azt olvastam, hogy 4.0 felett bugos a Mediascanner service és hajlamos elakadni egyes file-oknál, ami ébren tartja a gépet. Nem vagyok benne biztos, hogy nálam is ez a hiba, de most próbálkozom vele, elsõ körben kivettem az SD kártyát, amin videók és zene volt és találtam a marketen olyan alkalmazást, ami nem hagyja elindulni a Mediascannert, csak akkor, ha manuálisan elindítom. Bízom benne, hogy ettõl normalizálódik a helyzet...

Csak azért írom le, ha esetleg másnak is lenne hasonló gondja, mert úgy látom, hogy a külföldi fórumok tele vannak ehhez hasonló problémával és a családban is elõfordult 4.x verziókkal már...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

kemszi2
félreértés ne essék nincs bajom a JB-vel én is felraknám ha lenne az enyémhez stabil de csak béta van hozzá,azzal meg nem kínlódok .Gondolom neked sem gyári a JB ha jól sejtem bár nem vagyok otthon a samsungokban.
Viszont nekem például sokkal jobb volt a cm-es froyo mint a gyári htc-s.gyorsabb volt nem volt tele számomra felesleges appokkal,jobban testre tudom szabni stb. Szóval felesleges lenne számomra egy gyári Gb mivel úgyse azt használnám.
cody1994
Igen sajnos sok ilyen gondja van az androidnak :((

kifli
inkább jb-n van olyan ami nem fut. Legalábbis nekem, ahogy próbáltam pl gta-t
Vagyis fut, a warez, de market írja, hogy nem kompatibilis. Ezé vettem meg?
Narxis
Milyen alkalmazás nélkülözhetetlen JB-n ami GB-n nem elérhetõ vagy pótolható? Nem a vita kedvéért kérdem hanem mert tényleg kíváncsi vagyok és megnézném azokat az alkalmazásokat.

Nem is a verziószám... Egyszerûen a JB az én mai szemmel elavult szar gyenge ARMv6 procis Galaxy Gio-mon is jóval gyorsabb fut, mint akár egy custom 2.3 alapú ROM.

Ezen felül:
-Kényelmesebb (könnyebben, gyorsabban kezelhetõ)
-Több alkalmazás futtatható rajta

Szerintem ezek nem csak powerusereknek szempontok.
Narxis
+1

kemszi2
a gari nem gond :D 1-2 évig úgy is tudják hitegetni a népet,hogy lesz rá frissítés :D
de alapvetõen továbbra is úgy gondolom,hogy nem vagyok hátrányba semmilyen téren hogy csak gb-m van /igaz az se hivatalos hanem cm/
gmail,gps,zene,office, egy kis játékra így is alkalmas. inkább a hardver gyenge így a böngészés elég lassú és nehézkes
[HUN]FaTaL
Aki csak facebookozik rajta az szarik a verziószámra elhiheted :)

" Aki ért hozzá az úgy is ráteszi ami neki kell"

Kivéve, ha nincs stabil ROM, vagy a gari miatt nem lehet bootloadert nyitni pl. :)

kemszi2
engem speciel abszolút hidegen hagy ez a verzió szám dolog. Aki ért hozzá az úgy is ráteszi ami neki kell,aki meg nem annak meg többségében tökéletesen elég lehet egy régebbi verzió.az alap dolgokat ugyan úgy meglehet csinálni egy gb-n mint egy jb. És inkább legyen egy rendszer hozzá, de az jól optimalizált mint, egy gyorsan kiadott kókány szar. Kicsit olyan ovis érzetem van ebben...bibbí nekem már jb van neked meg még nem :D nagyobb része akkor is csak fészbukozik rajta:D
skinnyman
De az lenne. Miert ne hasznalhatna valaki egy regebbi verziot ha neki epp az van/az tetszik/stb? Ez meg mindig jobb, mint a masik veglet amit az Apple csinal ahol szinte radkenyszeritik a frissitest, es frissites utan soha nem tudsz visszaterni egy regebbi verziora akkor sem ha az uj rosszabb mint az elozo (lasd: apple maps botrany).
Arrol nem beszelve hogyha pl kitiltanak a regebbi verziokat a Play-rol (kb az egyetlen dolog amit a Google lepni tud nyilt OS leven) azzal foleg magukkal is kicsesznenek mert kevesebb ember tudna a szolgaltatasaikat hasznalni.

Regards,

kifli
egy kötelezõ frissítés szerintem nem lenne akkora korlát a nyíltság rovására, hogy ne érjen semmit az egész...
skinnyman
A gyartoknak joguk van beleszarni, a Google meg nem nagyon akar/tud semmit csinalni, ha barmit csinalnanak ami a platform nyiltsagat visszafogna, mar nem erne meg az egesz. A gond inkabb az h pistike megvesz egy random olcso szart egy random gyartotol aztan elkezd orjongeni hogy nem kap frissitest, mikozben senki sem igert neki olyat.

Mas: A Samsung vezeti a felhasznaloi elegedettseget okostelefonoknal

Regards,

A 2.2-es Froyo-m óramû pontossággal mûködik, nem eszi meg az akksit, havonta max 1-szer lassul be, úgy hogy szinte soha nincs kikapcsolva vagy újraindítva. Ráadásul a nekem szükséges és jól bevált programok is tökéletesen futnak rajta.
Ehhez képest most vettem egy 4.0-s tabletet és éjszaka valami rejtélyes módon eltüntetett az akksiból 48%-ot, úgy hogy wifi és mindenfajta frissítés ki volt kapcsolva rajta. Kicsit keresgéltem a neten és megdöbbentem, hogy mennyien panaszkodnak különféle készülékekkel 4.0 felett az ilyen típusú jelenségekre, persze megoldást még nem találtam...

Én nem sietném el a frissítést az biztos, nagyon jól elvagyok a jól kiforrott, de egyszerû 2.2-õn.

Btw, valakinek nincs valami javaslata a problémára?

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Prody
Szia! Update-ra kattintva azt mondja h nincs semmi uj :( Miert? Nagyon kene a JB!

[HUN]FaTaL
Csak az a gond, hogy a 4.0 másfél éves.

Az a gond, hogy a gyártók szarnak bele a Google meg nem tesz semmit, sajnos.

skinnyman
Alakul, ugy nez ki a tobbseg nemsokara 4.0 felett lesz.

Regards,

Olvasom közben tovább a topicot, szóval az enyémnek az oldala szilikon, viszont a mûanyag hátlapja miatt merev viszonylag, és mint mondtam már elõl tök nyitott (csak a szélén kapaszkodik kicsit).

Fél éve bírja már, pedig napi kb 20x zsebezek vele (farmer elsõ), illetve hetente többször ki is veszem belõle.

Típust sajnos nem tudok, úgy kaptam egy volt Gio tulajtól, de az is esélyes hogy gyári, elég szépen passzol és mint mondtam nagyon bírja.
Ja de várj ez szilikon elvileg (nyúlós puha, de erõsen tartja a formáját), a hátlapja mûanyag (áttetszõ, rücskös, kissé flexibilis, talán ABS) csak.
Vadnokedli
Nem az nem merev, az ilyen kihajthatós szar. A mereven gondolok itt pl akrylra vagy mûanyagra.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."