Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Borg: thx, szókeresõt ismerem, csak eléggé béna vagyok benne :)
Bazinga!
az angry birds szériát már kivégeztem... a jetpack joyrideot is már meguntam
Bazinga!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Akkor tehát a lényeg nekünk most így hirtelen:
Nyugodtan dughatjuk töltõre, amikor csak úri kedvünk tartja, lemeríteni viszont nem szabad. Ha van rá lehetõségünk, mindig tartduk feltöltve.
Továbbá nem nagyon érdemes komolyabb játékokkal hosszan játszani, mert a magas hõmérséklet eléggé ártalmas az akksinak. Nincsen túl töltés veszély, de nem szereti, ha tartósan teljes töltöttségen van, szóval még mindig látom értelmét az akksi feltöltést jelzõ proginak.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Saor Alba
Hibátlan kis telefon és felétek olcsó is úgy tudom.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Az itteni (brit) forumokat bongeszve kb senki nem tudta frissiteni a telojat ugy hogy hivatalosan mar 1 honapja lehet kb frissiteni a fuggetleneket :) Mindegy btw, majd csak megerkezik egyszer. Nekem nem surgos.
Saor Alba
Valszeg külföldi a telód, azért jött rá hamarabb az OTA.
Play-en keress olyan progit, hogy CSC changer és az kiírja.
Ha nem "XEH" a product kódod akkor külföldi piacra szánt telód van/ vagy vki elõtted külföldi rom-ot rakott rá és nyomott egy factory resetet
Állítólag az sem árt, ha hónaponta minimum egyszer lenullázzuk teljesen.
Továbbá nekem van egy olyan hülye(?) szokásom, hogy nem szeretem feleslegesen töltõn hagyni (állítólag nem is használ), így nekem alkalmazások között figyel egy Full Battery Alarm progi is, ami azonnal jelez, ha feltöltött az akksi.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Bár én egyszer a Nokia 3230-am (becsapós a név, igazából egy felújított 6600 amit az ára miatt a 3-as szériába raktak) hagytam majdnem egy évig vegetálni, de semmi baja nincs, mai napig él gyári akksival azóta a 78 éves nagymamám kezei között (ennyit meg az öregek vs. bonyolult smartphone-ok témáról :D)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Saor Alba
Én személy szerint inkább paranoiás vagyok, mert a 2 éves telóm már bármilyen rommal képes egy 3 perces yt viditõl lemerülni, ezért amikor hazaérek megy egybõl töltõre és reggel veszem le, amikor ébreszt. Plusz a suliban szinte minden nap vagyunk gépteremben és ott is szoktam.
Így bõven elvan egy kis hill climb racing meg se kottyan neki :)
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Ha az akksit úgy töltöm, hogy amikor minden este lemegy 5-0% közé és onnan fullra az káros vagy épp jó neki? Honnan kezdjem tölteni inkább? Galaxy Nexus
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Regards,
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Regards,
Csak azért írom le, ha esetleg másnak is lenne hasonló gondja, mert úgy látom, hogy a külföldi fórumok tele vannak ehhez hasonló problémával és a családban is elõfordult 4.x verziókkal már...
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Viszont nekem például sokkal jobb volt a cm-es froyo mint a gyári htc-s.gyorsabb volt nem volt tele számomra felesleges appokkal,jobban testre tudom szabni stb. Szóval felesleges lenne számomra egy gyári Gb mivel úgyse azt használnám.
Vagyis fut, a warez, de market írja, hogy nem kompatibilis. Ezé vettem meg?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ezen felül:
-Kényelmesebb (könnyebben, gyorsabban kezelhetõ)
-Több alkalmazás futtatható rajta
Szerintem ezek nem csak powerusereknek szempontok.
de alapvetõen továbbra is úgy gondolom,hogy nem vagyok hátrányba semmilyen téren hogy csak gb-m van /igaz az se hivatalos hanem cm/
gmail,gps,zene,office, egy kis játékra így is alkalmas. inkább a hardver gyenge így a böngészés elég lassú és nehézkes
" Aki ért hozzá az úgy is ráteszi ami neki kell"
Kivéve, ha nincs stabil ROM, vagy a gari miatt nem lehet bootloadert nyitni pl. :)
http://goo.gl/gd6Zi5
Arrol nem beszelve hogyha pl kitiltanak a regebbi verziokat a Play-rol (kb az egyetlen dolog amit a Google lepni tud nyilt OS leven) azzal foleg magukkal is kicsesznenek mert kevesebb ember tudna a szolgaltatasaikat hasznalni.
Regards,
Mas: A Samsung vezeti a felhasznaloi elegedettseget okostelefonoknal
Regards,
Ehhez képest most vettem egy 4.0-s tabletet és éjszaka valami rejtélyes módon eltüntetett az akksiból 48%-ot, úgy hogy wifi és mindenfajta frissítés ki volt kapcsolva rajta. Kicsit keresgéltem a neten és megdöbbentem, hogy mennyien panaszkodnak különféle készülékekkel 4.0 felett az ilyen típusú jelenségekre, persze megoldást még nem találtam...
Én nem sietném el a frissítést az biztos, nagyon jól elvagyok a jól kiforrott, de egyszerû 2.2-õn.
Btw, valakinek nincs valami javaslata a problémára?
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Az a gond, hogy a gyártók szarnak bele a Google meg nem tesz semmit, sajnos.
http://goo.gl/gd6Zi5
Fél éve bírja már, pedig napi kb 20x zsebezek vele (farmer elsõ), illetve hetente többször ki is veszem belõle.
Típust sajnos nem tudok, úgy kaptam egy volt Gio tulajtól, de az is esélyes hogy gyári, elég szépen passzol és mint mondtam nagyon bírja.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."