36194
  • tonyr #21504
    Korrekt! Főleg ha az anyagösszetételen sem spóroltak nagyon..
  • tonyr #21503
    ja az szép.. még jó hogy tudom, nemsoká kimegyek pár hónapra :D
  • Vadnokedli
    230 a dollár majdnem.
  • tonyr #21501
    az nagyon is meglehet, egyszerűen váltok én 200-al :D
  • repvez
    Nekem most ez a kiszemelt

Mindent tud amit még talán a nagyok sem és 50k környékén van .
  • Vadnokedli
    Te számoltad el.
  • tonyr #21498
    :(
    Értem.. azthittem hogy elszámoltad az átváltást, vagy ilyesmi... ezért nem értettem hogy ilyen hardware-rel ennyiért miért sokallod...
    De az igaz hogy fele ennyiért mégjobban megérné :D
  • grebber
    Az én mocskos csóró spúr fajtámnak ez kegyetlen drága akkor így mondom.
  • Vadnokedli
    90 rongyért ez drága amúgy?
  • tonyr #21495
    80k ? nemhiszem hogy annyira drága érte...
  • grebber
    Ez de jó csak kurva drága :(
    Ha 75 dolcsiért olcsóbb lenne rendelném is!
  • tonyr #21493
    köszi ! betérek akkor mindenképp :)
  • Shiwo
    szerintem az összes árul, legalábbis nekem témobil szervizben azt mondta a csávó, hogy az üzletben kapható (bár fura, hogy a szervizben meg nem, mikor ott bluetooth fülest, tokokat meg rakat más kiegészítőt meg árultak)
  • tonyr #21491
    pontosan!
    hát az biztos hogy nyüstölni fogom rendesen :)
  • LocalPatriot
    Senkit se érdekel, hogy mi a típusneve, és mire asszociál. A lényeg, hogy baromi jó telefon. Ennyi.
    Akksija tényleg jó, de aktív használat mellett naponta tölteni kell. Mondjuk minden mai okostelefont :)
  • tonyr #21489
    előző levelem Neked szántam csak elfelejtettem a "válasz"-ra klikkelni...
  • tonyr #21488
    Aha, köszi..
    én sokat megnéztem, sok teló közt agyaltam, s az SP lett a nyertes... persze ha már rövidítés akkor nálam még mindig a SouthPark-ot jelentené, de hát nem a típusnév ami számít hanem amit a készülék tud :)
    az akksi elég nagy, sőőt... remélem bírja is kicsit tovább mint hasonló társai...
  • LocalPatriot
    Ezt a tesztet láttad már? :)
    Teszt
  • LocalPatriot
    Na igen. Krait proci hátránya.
  • tonyr #21485
    igen, az 1,7-es Krait ha beindul, akkor befűt rendesen :)
  • tonyr #21484
    a fenébe, hát így jártam, de tetszik nagyon a készülék... magaménak akarom :)
  • LocalPatriot
    Rohadt jó telefon! Ráadásul ennyiért nagyon jó ár.
    Egy hibája, ami végülis minden telefon esetében előfordul, hogy baromira melegszik. (Nagy gépigényű játékoknál persze.)

Ám most én se T-t vennék, hanem SP-t.
  • davidka003
    Kb 2.-a körül kezdték árulni.
  • tonyr #21481
    a gond, hogy ahol megrendeltem, vasárnap zárva vannak, ill pénteken feladták már... múlt héten még nem láttam T-nél... mikortól árulják ? a fenébe, no mind1 :)
  • davidka003
    De domino-ban 76. Akkor miért nem mondod le a 89 ezrest és rendeled meg megint? Semmibe nem kerül.
  • tonyr #21479
    Tudja valaki hogy valamely szolgáltató árul-e microsim -> sim adaptert ?
    Vagy ha nem akkor honnan lehetne leggyorsabban beszerezni ?
    Köszi :)
  • tonyr #21478
    én 89k-ért rendeltem meg, kedden érkezik... sajnos még nem járt le az előző 2 éves előfizetéses hűségem, így ez maradt a legolcsóbb megoldás, de én is kiváncsian várom, hogy mit bír :)
  • [HUN]FaTaL
    Sehogy, nem tud tördelést.
  • Firerock
    Chrome-ban hogy tudom beállítani hogy tördelje a szöveget?
  • Firerock
    Van egy Huawei S7 Slimem amin gyakorlatilag 2 FPS-el fut,de az a támogatott eszközök között van és így meg tudtam venni. Viszont az S4 nincs a támogatott készülékek között,ez kicsit vicces.
  • davidka003
    T-nél 76 491 a Sony Xperia SP.
    Brutál teló ennyiért.
    Havi 2900-ért be is rántottam. Teljesen megéri.
    Végre leváltom az SE X8-at.

LINK
  • SzirmosSzisza
    Várjá', megvetted Playen és nem megy? Nem igazán értem, ha nem tudod futtatni, akkor szerintem megvenni se lehet vagy legalább kiírja.
  • Firerock
    Magon írták az egyik kommentben hogy azt olvasta hogy az S4-el csak a legújabb(1.8) verzió kompatibilis. De valóban,ahogy playen nézem 1.3.96. Akkor mi lehet a probléma?
  • repvez
    ÁÁ a T-ésasszony nagyon csinos, kár lenne kihagyni a vele való találkozót :)
  • SzirmosSzisza
    Ez pl azt írja van benne PAE és ez eléggé öregnek tűnik, gondolom újakban is van. De azért a 16 tényleg nagyon soknak tűnik.
  • [HUN]FaTaL
    A WIN tud annyit kezelni, az android is, csak az a probléma, hogy az ARM CPU-k 32 bitesek.
  • [HUN]FaTaL
    Nem kell bemenni, én a telefonosra gondoltam.
  • repvez
    Ez igy ebben a formában lehet hogy kitaláció,de az alkatrészek önállóan léteznek már csak össze kell épiteni .A 16bg ram meg lehet hogy win alapon nem tud kezelni ennyit,de az android ha jól tudom akkor linux alapú ott lehet nincs ilyen korlát.Bár ehhez nem értek
    41mpixeles kamera meg a Nokia 808 PureView is van

@HUNFatal:Lehet bemegyek és rákérdezek erre
  • [HUN]FaTaL
    Tudtommal nem, máskülönben nem lenne értelme elrejteni a számot. De ezt kérdezd meg inkább az ügyfélszolgálaton.
  • skinnyman
    Az mar a hagyjan kategoria :)
    De pl 16 giga ram 32 bites proci melle? A procibol meg 2 darab csak ugy? 41 mp kamera vs 6 millimeter vastagsagu teloban egy fingnyi kamera, stb, stb. Eleg zavaro h ugy csinal mintha realis lenne kozben sok dologban koze nincs hozza. Vagy legyen teljesen realis, vagy teljesen fantazia telefon.