36194
  • [HUN]FaTaL
    Az szerintem felejtős, nem tudok olyan felhőről ami támogatna ftp-t.
  • Borg
    Nem, az csak egy IP kamera.
  • tobias88
    Más kérdés. Mostanában sokat használom a Google voice-ot, de nem jöttem rá hogy lehet kérdőjelet, meg egyéb hasonló írásjelet tenni. Angol nyelvnél működött, magyarral nem
  • tobias88
    Hát akkor ez így felejtős nekem. Millió alkalmazásom van ami frissít munkahelyen és itthon is wifiről... 0.facebookért meg feleslegesen nem fogok fizetni
  • [HUN]FaTaL
    Wifis cuccon android van?

Mert akkor a dropsyncet megnézheted a dropboxhoz.
  • SzirmosSzisza
    Cubbyt fel lehet csatolni webdavval, de szerintem FTP-s felhő nem nagyon van.
  • Borg
    Pont a PC-t akarom kihagyni a körből, hogy wifis cucc direktben oda ftp-zzen.
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem nincs ilyen. De minek? Fájlkezelővel a legtöbbhöz hozzáférsz, PC-re meg van kliens ami szinkronizál egy megadott mappát.
  • Borg
    Tud valaki olyan felhő tárhelyet, amihez ftp-vel is hozzá lehet férni?
  • SötétBarom
    Found it, htx.
  • SzirmosSzisza
    Beállítások és ott az utolsó menüpont, talán About phone és ott az első menüpont szokott lenni.
  • SötétBarom
    Tegnap kaptam egy értesítést, hogy van valami rendszerfrissítés, el-swipe-oltam, azóta viszont nem találom.. Hol lehet? :D
  • SzirmosSzisza
    Mire válaszoltál? Amúgy lehet a galériából is törölni.
  • Samsung SPS
    Szia! A saját fájlokon belül keresd ki a mappát és onnan tudsz törölni. Közvetlenül a galériából a törlésre nincsen lehetőség.
  • davidka003
    Gyári böngészőből elvileg nem az de tudom, hogy mindenki sír miatta, hogy ígyis úgyis levonogatják a pénzt.
    Kötni kell egy alap netcsomagot és kész. Persze az nem ingyen lesz de nem is kerül annyiba, mint a netstart.
  • kifli
    és mivel nem az? Havernak nokia n95-én fizetős az a szar normál böngészőből :D
  • davidka003
    Az operával fizetős a 0.facebook.
  • vgyuri
    Ha van root-od, akkor Android firewall-t rakd fel, és csak olyan böngészőit használj, ami nem szinkronizál (pl. opra Link-et kapcsold ki), mobilnetre pedig ezt az egy programot engedélyezd AF-ben.
  • [HUN]FaTaL
    Nincs.
  • tobias88
    Érdekes kérdésem lenne. Mint tudjátok, t-mobilenál a 0.facebook ingyenes. (tudom, face... de net előfizetés nélkül tökéletes utazás közben)

Viszont hogy elérjem, be kell kapcsolnom az Adatok engedélyezése menüpontot ami miatt viszont a többi alkalmazás is kimegy és az már egy szép kis összeget fog generálni. Van valami módja hogy ha nincs wifi akkor csak a 0.face mehessen ki? (és ezt úgy megcsinálni hogy automatikus legyen)
  • KaBuTo666
    Először én is azt hittem hogy birka vagyok és nem találom...aztán jött a hideg leves.
  • [HUN]FaTaL
    Ja semmi, csak balfasz helyen van grafikon nélkül.
  • [HUN]FaTaL
    Most nézem, nem lehet már látni, hogy hányan töltöttek le egy alkalmazást?
  • [HUN]FaTaL
    Azt hittem FF-ben szar a HTML5 csak, az új beta térkép lassú, mint a csiga.
  • gabi89
    Szombaton navigáció közben összefosta magát. Villódzott össze - vissza aztán csak kilőni lehetett.
    A webes (béta) térképpel sincs minden rendben egyébként mert Chrome alatt is iszonyat lassú tud lenni, beáll tőle az egész böngésző.
  • [HUN]FaTaL
    Nálam nem olyan vészes, bár tény, hogy a régebbi gyorsabb volt.

Viszont van egy pozitívum is: Végre nem teszi a találati linkek mögé a 1,5 soros krix-kraxot.
  • Vadnokedli
    Ráadásul az egész rohadt lassú.
  • [HUN]FaTaL
    Ja de amúgy bugos az egész, néha váratlan hibát ír. Plusz az összes appra, ami már fel volt telepítve valamikor, arra mindre azt írja, hogy telepítve. :D

A találatok küzött nem lehet lapozni, nem lehet szűrni sem (pl. az ingyenesekre). A véleményeket nem lehet időrendben rendezni. Szóval fos az egész, ahogy van.
  • Vadnokedli
    Na igen... Az engem is.. földhöz vágnám
  • skinnyman
    Ezek a magyar szovegek engem is irritalnak (mikozben angolra van allitva az egesz amugy)
  • [HUN]FaTaL

Vajon ki lehet az a húgyagyú, aki a launchert lefordította induló alkalmazásnak? :D
  • desigo
    Térkép appal is vannak problémák.
    Előző verzió hibátlan volt...
  • SzirmosSzisza
    Eddig láttam egy oldalon kb 20 app-ot, most 6-ot, yay
  • [HUN]FaTaL
    A gmailt nem weben használom, a youtubeon meg csak megnézem a videókat, esetleg kommentet írok úgyhogy azt passzolom.
  • [HUN]FaTaL
    Tabletre optimalizálták. A kérdés az, hogy minek? Ki a franc nézi tableten a webes playt, az app helyett?

A véleményeket pl. nem lehet időrendbe rendezni, és oldalra kell lapozni, hasábok vannak. Egy trágya lett. A designnal nincs bajom, a funkcionalitással van.
  • skinnyman
    Azert nem feltetlen rossz az. A design vagy bejon vagy nem, de mindenkeppen letisztultabb mint volt, es mindenkeppen gyorsabb az egesz oldal is kicsit.
    Viszont az egyszeruseg tenyleg ugy tunik h a funkcionalitas karara ment nemileg. Itt egy elemzes.
  • davidka003
    Mindenki ezt mondja. Tényleg szar lett.
    De gmail is szar lett. Meg a youtube is.
  • [HUN]FaTaL
    Gratulálok a Googlenek az új webes playhez. Sikerült egy ronda, átláthatatlan fost csinálni belőle :(
  • skinnyman
    Ott szo nem volt kemkedesrol, az egy amator biztonsagi hiba volt
  • benőmenő
    khm...playstation network :D