36194
-
#21744 Az szerintem felejtős, nem tudok olyan felhőről ami támogatna ftp-t. -
Borg #21743 Nem, az csak egy IP kamera. -
#21742 Más kérdés. Mostanában sokat használom a Google voice-ot, de nem jöttem rá hogy lehet kérdőjelet, meg egyéb hasonló írásjelet tenni. Angol nyelvnél működött, magyarral nem -
#21741 Hát akkor ez így felejtős nekem. Millió alkalmazásom van ami frissít munkahelyen és itthon is wifiről... 0.facebookért meg feleslegesen nem fogok fizetni -
#21740 Wifis cuccon android van?
Mert akkor a dropsyncet megnézheted a dropboxhoz. -
#21739 Cubbyt fel lehet csatolni webdavval, de szerintem FTP-s felhő nem nagyon van. -
Borg #21738 Pont a PC-t akarom kihagyni a körből, hogy wifis cucc direktben oda ftp-zzen. -
#21737 Szerintem nincs ilyen. De minek? Fájlkezelővel a legtöbbhöz hozzáférsz, PC-re meg van kliens ami szinkronizál egy megadott mappát. -
Borg #21736 Tud valaki olyan felhő tárhelyet, amihez ftp-vel is hozzá lehet férni? -
#21735 Found it, htx. -
#21734 Beállítások és ott az utolsó menüpont, talán About phone és ott az első menüpont szokott lenni. -
#21733 Tegnap kaptam egy értesítést, hogy van valami rendszerfrissítés, el-swipe-oltam, azóta viszont nem találom.. Hol lehet? :D -
#21732 Mire válaszoltál? Amúgy lehet a galériából is törölni. -
Samsung SPS #21731 Szia! A saját fájlokon belül keresd ki a mappát és onnan tudsz törölni. Közvetlenül a galériából a törlésre nincsen lehetőség. -
#21730 Gyári böngészőből elvileg nem az de tudom, hogy mindenki sír miatta, hogy ígyis úgyis levonogatják a pénzt.
Kötni kell egy alap netcsomagot és kész. Persze az nem ingyen lesz de nem is kerül annyiba, mint a netstart. -
#21729 és mivel nem az? Havernak nokia n95-én fizetős az a szar normál böngészőből :D -
#21728 Az operával fizetős a 0.facebook. -
vgyuri #21727 Ha van root-od, akkor Android firewall-t rakd fel, és csak olyan böngészőit használj, ami nem szinkronizál (pl. opra Link-et kapcsold ki), mobilnetre pedig ezt az egy programot engedélyezd AF-ben. -
#21726 Nincs. -
#21725 Érdekes kérdésem lenne. Mint tudjátok, t-mobilenál a 0.facebook ingyenes. (tudom, face... de net előfizetés nélkül tökéletes utazás közben)
Viszont hogy elérjem, be kell kapcsolnom az Adatok engedélyezése menüpontot ami miatt viszont a többi alkalmazás is kimegy és az már egy szép kis összeget fog generálni. Van valami módja hogy ha nincs wifi akkor csak a 0.face mehessen ki? (és ezt úgy megcsinálni hogy automatikus legyen) -
KaBuTo666 #21724 Először én is azt hittem hogy birka vagyok és nem találom...aztán jött a hideg leves. -
#21723 Ja semmi, csak balfasz helyen van grafikon nélkül. -
#21722 Most nézem, nem lehet már látni, hogy hányan töltöttek le egy alkalmazást? -
#21721 Azt hittem FF-ben szar a HTML5 csak, az új beta térkép lassú, mint a csiga. -
#21720 Szombaton navigáció közben összefosta magát. Villódzott össze - vissza aztán csak kilőni lehetett.
A webes (béta) térképpel sincs minden rendben egyébként mert Chrome alatt is iszonyat lassú tud lenni, beáll tőle az egész böngésző. -
#21719 Nálam nem olyan vészes, bár tény, hogy a régebbi gyorsabb volt.
Viszont van egy pozitívum is: Végre nem teszi a találati linkek mögé a 1,5 soros krix-kraxot. -
#21718 Ráadásul az egész rohadt lassú. -
#21717 Ja de amúgy bugos az egész, néha váratlan hibát ír. Plusz az összes appra, ami már fel volt telepítve valamikor, arra mindre azt írja, hogy telepítve. :D
A találatok küzött nem lehet lapozni, nem lehet szűrni sem (pl. az ingyenesekre). A véleményeket nem lehet időrendben rendezni. Szóval fos az egész, ahogy van. -
#21716 Na igen... Az engem is.. földhöz vágnám -
#21715 Ezek a magyar szovegek engem is irritalnak (mikozben angolra van allitva az egesz amugy) -
Vajon ki lehet az a húgyagyú, aki a launchert lefordította induló alkalmazásnak? :D -
#21713 Térkép appal is vannak problémák.
Előző verzió hibátlan volt... -
#21712 Eddig láttam egy oldalon kb 20 app-ot, most 6-ot, yay -
#21711 A gmailt nem weben használom, a youtubeon meg csak megnézem a videókat, esetleg kommentet írok úgyhogy azt passzolom. -
#21710 Tabletre optimalizálták. A kérdés az, hogy minek? Ki a franc nézi tableten a webes playt, az app helyett?
A véleményeket pl. nem lehet időrendbe rendezni, és oldalra kell lapozni, hasábok vannak. Egy trágya lett. A designnal nincs bajom, a funkcionalitással van. -
#21709 Azert nem feltetlen rossz az. A design vagy bejon vagy nem, de mindenkeppen letisztultabb mint volt, es mindenkeppen gyorsabb az egesz oldal is kicsit.
Viszont az egyszeruseg tenyleg ugy tunik h a funkcionalitas karara ment nemileg. Itt egy elemzes. -
#21708 Mindenki ezt mondja. Tényleg szar lett.
De gmail is szar lett. Meg a youtube is. -
#21707 Gratulálok a Googlenek az új webes playhez. Sikerült egy ronda, átláthatatlan fost csinálni belőle :( -
#21706 Ott szo nem volt kemkedesrol, az egy amator biztonsagi hiba volt -
#21705 khm...playstation network :D