Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
miért erõsebb? nem vagyok otthon a témában... esetleg a Galaxy S gpu -ja erõsebb lehet mint a Mali200... nem tudom 😊

de a cpu azonos teljesítményûnek tûnik

de egyetértek, a varázszó a márka 😄 ezért van az, hogy hányinger állapotú 6-7 éves Nokia N95 és társai még mindig 15-20ezres áron mennek el

Bazinga!

skinnyman
Hat ha bevallalod most ~2-3 hettel az S4 bejelentes elott 😊
A legtobb dolognak azert megy le az ara ha lassan is. Persze csucsteloknal sokszor tapasztalhato hogy az uj aruk nem megy egy szint ala es inkabb csak eltunnek a boltokbol es a hasznalt piacon lehet szinte csak beszerezni oket, es valszeg S3 uj ara sem fog mar jelentosen csokkenni.

Regards,

[HUN]FaTaL
Egy magos, de erõsebb, mint a G300. Plusz sokkal jobban támogatott (a community által).

Meg ugye a Samsung varázsszó 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

davidka003
Galaxy S csúcsteló volt. Azokat meg valahogy jobban veszik az emberek. 😄
Meg mégiscsak Samsung és sokak számára ez a varázsszó. Gyakorlatilag amúgy a legtöbb olcsóbb Samsung hulladék de a drágább telefonjaik nem rosszak bár én Sony fan vagyok de lehet veszek Samsungot.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

davidka003
Amúgy Galaxy S3-ra ki mit mond? Most 20% kedvezmény van rá a T-nél.
Lesz szerintetek ennél is lentebb? Csak mert az S2 sem volt olcsóbb 90k-nál. 0%THM-re nem olyan megterhelõ és 2 évig csak kibírnám vele minimum.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

precision
nyilván nem is errõl van szó... de a Galaxy S is 1 magos, és nem is mai darab, garancia nuku általában, leharcolt állapot, és még is 30on felül viszik
ezzel szemben a G300 makulátlan, majdnem 2 év garancia, és nem viszik mert Huawei 😊

Bazinga!

davidka003
Én nem adnék érte 30k-t. Xperia U 100-szor többet ér és nem sokkal drágább.
Valahogy én már azt mondom, hogy 30k-t elkölteni 1 magos telóra hülyeség. Inkább gyûjteni kell és venni egy 2 magosat az talán jó lesz még egy ideig.

precision
miért van még mindig a magyar emberek fejében az, hogy a mobiltelefon = Nokia ? vagy esetleg még Samsung és iPhone

csak mert próbálom eladni a Huawei G300 -amat és a kutyának sem kell, pedig jó áron adom (2 hónapos, karcmentes, fóliás, 30ért hirdetem)

galaxy s még mai napig 35ért megy el, pedig annyiban jobb, hogy 4 gb helyett 8 gb van benne és Amoled nem IPS... ja meg, hogy Samsung 😄

voltam ma két használt GSM boltban is, mondtam, hogy vennék valami alap mobilt és adnám a Huaweit és kérnék még rá kp -t, és nem az, hogy megkérdezik, hogy mennyire gondoltam, hanem, kösz, nem kell 😄 ha 5000et mondtam volna a teló értékre az sem érdekelte volna õket 😊

vicces.

Bazinga!

precision
kezd elgurulni a gyógyszer...

Bazinga!

Mike
áh megtaláltam a xperia menüpontban

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
bant a cégnél kölcsönkaptam agy usb kábelt, amivel felcsatlakoztattam a telefont a pc-re, akkor megkérdezte mi legyen a kapcsolat tipusa, és ha akartam, kapott betûjelet az sd kártya. most itthon rádugom, nem kérdez semmit, és nem is látom közvetlenül az sd kártyát, csak a sajátgépben kattingatva, és ott sem mutat minden könyvtárat amit éppen le akartam másolni (pedig azok szimpla könyvtárak, nem rejtettek, nem .-tal kezõdõnek, egy sima munka/ azon belül kellene minden de a pc nem látja)

hiába kattingatok, nem kérdez rá a csatlakozás típusára

mi a megoldás?

köszi a segítséget

Bucser
Meg par strat, mmo, jrpg, rpg Etc...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Mike
na jó meg pár fps

Mike
ja, van 1-2 autós, de a többi elég gagyi

Lemaradtál egy jó pár évvel úgylátom 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

skinnyman
FonePad
7" tabla, ami telefon is.

Regards,

theone91
Te nem vagy tudatában a legfrissebb játékfelhozatalokkal. Ezek már rég túlszárnyalják a PSP vizuális színvonalát.

Itt vannak például a legutóbbi Gameloft játékok.

SzirmosSzisza
Olyan szintû játékokat képes írni 1 ember önmagában, de ugyanúgy vannak "modern" játékok is, csak azokat ugye nehezebb kivitelezni.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Mike
azért nem kicsit röhejes, hogy ugya alap lassan az 1 gigás proci, 1 giga ram, és olyanok a játékok, mint amik anno 386-oson mentek, de vannak c64-et idõzõ szintûek is

Mike
kár 😞

skinnyman
Nincs ilyen, vannak/lesznek PS certified cuccok de azokon csak PS1 jatekok mennek, amik amugy is mennek egy jo kis emuval pl fpse-vel.

Regards,

Mike
igazad van, vita, bocsánat

tudomisén, multiboot 😊

k0trapali
Ipadphone? <#ravasz1>
theone91
PSP és Vitára gondolsz? Meg mi az hogy kompatibilis? Nem tudsz PSP-PSVita játékokat Androidon futtatni.

Mike
tényleg sonynak van psp vagy vivaz kompatibilis telefonja? most jutott eszembe, hogy anno eldöntöttem, hogy csak ilyet veszek legközelebb

theone91
Az akksi lófasz lesz ehhez.

Na sikerült megjavítani nagyjából, tuti a telefon csatlakozója a szar. Ahogy bele dugom a kábelt kicsit lötyög, de bizonyos szögben mérnöki precizitással tartva mûködik 😄 Igaz azt hittem rosszul leszek 4 percig míg rá scyncheltem a telóra a dolgokat, mert a kábel legkisebb elmozdulására is megszakad a kapcsolat <#falbav>

Az még mindig rejtély, miért nem jó a kies air.

skinnyman
Nem hulyeseg, mutass 400 ppi-s OLED kijelzot. 😊 Meg a 300 felettiek is mind pentile-osak mar. 1080p-hez meg kene vagy 450 ppi.

Regards,

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

desigo
Alcatel Idol Ultra

6,45 milliméter vastag (jelenleg a legvékonyabb mobil)
4,7 col, 720 x 1280 pixel,Amoled
2x 1,2 GHz proci,1 GB RAM,8 Mpx kamera
1800 mAh aksi,mSD bõvíthetõ

Narxis
Az egyiket a szorgalmas Csiang Csung rakta össze, a másikat a hanyag, alkoholizáló Cseng Csang. xd

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

SzirmosSzisza
Nekem a Kínából rendelt USB kábel csinált ilyen 2 hónap után.

USB kábel elromlik, mikrokontroller meg lassan 1 éve mûködik, franc se érti ezeket ott kint 😄)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

[HUN]FaTaL
Nekem is csinált ilyet, nekem a teló factory resete segített csak, sajnos. Bár ez nem Samsung.

http://goo.gl/gd6Zi5

Shiwo
esetleg ha másik kábellel is rossz, egy olyan próbát is tehetnél, hogy a felismert driver-t eltávolítod (nem csak az eszközt, hanem magát a driver-t hozzá)

win7 alatt úgy rémlik, hogy simán a hardver eltávolításánál van rá lehetõség, hogy a meghajtó programot is eltávolítsd, vistánál passz, XP alatt meg ha minden igaz, akkor csökkentett üzemmódban lehet kigyalulni az eszközkezelõben

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

SzirmosSzisza
Próbáld ki másik kábellel. (igen egy kábel is el tud romlani 😄)

Na most ezredjére bedugva most legalább kiírta a windows hogy eszközillesztõ program telepítése, azátn meg hogy sikertelen, nem lehet csatlakoztatni az eszközt.

Igen, nem segít. Galaxy s2-rõl van szó egyébként. Nem töröltem semmit a telefonról ma, egyedül memória ürítést csináltam a gyári programmal, attól nem hiszem hogy el kéne romlania. Esetleg van valami alkalmazás ami a háttérben fut és az USB csatlakozásért felelõs? Lehet az nem fut vagy valami. Egyébként az is érdekelne, vajon miért nem mûködik a wifi-s kies csatlakozás, bár eddig még sosem próbáltam.

Shiwo
próbáltad újraindítani? (gépet is, telót is)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Mitõl lehet az, hogy egyik pillanatról a másikra nem ismeri fel a gép a telefonomat? A kábellel nincs baj, a töltés mûködik, az usb port is jó, de nem mutatja a telefonom, nem tudok rá semmit rakni. Egy órája jó volt. Kies Air nem mûködik, hiába van bekapcsolva a telefonon is, a böngészõbe ha beírom a megadott IP címet, nem csatlakozik.

SzirmosSzisza
Off http://www.engadget.com/2013/02/25/nokia-105-301-candybars/ ar + uzemido

Vadnokedli
Szerintem hülyeség hogy nem tart ott, bõven tartania kéne már a 4knál mondjuk. <#banplz> amúgy nem.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Prody
Pedig ok meg mindig az iphonert kapkodnak, nem ertem 😄

skinnyman
Amcsiknak/New York-iaknak meg akkor a jo, gondolom oket akarjak hoditani vele 😊

Regards,

GregSB
7PM EST az itthon hanjal 1. Péntek reggel karikás szemûek lesznek a Samsung fanok <#zavart1>

Prody
Pedig en ilyennel szeretnek telefonalni 😞

skinnyman

Kivancsi leszek. A trend szerint illene nekik is 1080p kijelzovel eloallniuk, viszont az AMOLED gyartastechnika joesellyel nem tart meg ott, de eddig minden Galaxy S-nek AMOLED kijelzoje volt. Pletykalnak olyat h emiatt ennek rendhagyo modon LCD kijelzoje lesz csak, hat majd meglatjuk...

Regards,

GregSB

Narxis
+1

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

precision
ha meglátok valakit ilyennel telefonálni az utcán, odamegyek és vendégem egy tockosra... ez már tényleg viccesen szánalmas 😄

Bazinga!

Szabi
a belsõ memórián van az 50megaszabadhely, a kártyán van 10giga 😄

"Nulla tenaci invia est via"