Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de a cpu azonos teljesítményûnek tûnik
de egyetértek, a varázszó a márka 😄 ezért van az, hogy hányinger állapotú 6-7 éves Nokia N95 és társai még mindig 15-20ezres áron mennek el
Bazinga!
A legtobb dolognak azert megy le az ara ha lassan is. Persze csucsteloknal sokszor tapasztalhato hogy az uj aruk nem megy egy szint ala es inkabb csak eltunnek a boltokbol es a hasznalt piacon lehet szinte csak beszerezni oket, es valszeg S3 uj ara sem fog mar jelentosen csokkenni.
Regards,
Meg ugye a Samsung varázsszó 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
Meg mégiscsak Samsung és sokak számára ez a varázsszó. Gyakorlatilag amúgy a legtöbb olcsóbb Samsung hulladék de a drágább telefonjaik nem rosszak bár én Sony fan vagyok de lehet veszek Samsungot.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Lesz szerintetek ennél is lentebb? Csak mert az S2 sem volt olcsóbb 90k-nál. 0%THM-re nem olyan megterhelõ és 2 évig csak kibírnám vele minimum.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
ezzel szemben a G300 makulátlan, majdnem 2 év garancia, és nem viszik mert Huawei 😊
Bazinga!
Valahogy én már azt mondom, hogy 30k-t elkölteni 1 magos telóra hülyeség. Inkább gyûjteni kell és venni egy 2 magosat az talán jó lesz még egy ideig.
csak mert próbálom eladni a Huawei G300 -amat és a kutyának sem kell, pedig jó áron adom (2 hónapos, karcmentes, fóliás, 30ért hirdetem)
galaxy s még mai napig 35ért megy el, pedig annyiban jobb, hogy 4 gb helyett 8 gb van benne és Amoled nem IPS... ja meg, hogy Samsung 😄
voltam ma két használt GSM boltban is, mondtam, hogy vennék valami alap mobilt és adnám a Huaweit és kérnék még rá kp -t, és nem az, hogy megkérdezik, hogy mennyire gondoltam, hanem, kösz, nem kell 😄 ha 5000et mondtam volna a teló értékre az sem érdekelte volna õket 😊
vicces.
Bazinga!
hiába kattingatok, nem kérdez rá a csatlakozás típusára
mi a megoldás?
köszi a segítséget
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
7" tabla, ami telefon is.
Regards,
Itt vannak például a legutóbbi Gameloft játékok.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Regards,
Az még mindig rejtély, miért nem jó a kies air.
Regards,
6,45 milliméter vastag (jelenleg a legvékonyabb mobil)
4,7 col, 720 x 1280 pixel,Amoled
2x 1,2 GHz proci,1 GB RAM,8 Mpx kamera
1800 mAh aksi,mSD bõvíthetõ

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
http://goo.gl/gd6Zi5
win7 alatt úgy rémlik, hogy simán a hardver eltávolításánál van rá lehetõség, hogy a meghajtó programot is eltávolítsd, vistánál passz, XP alatt meg ha minden igaz, akkor csökkentett üzemmódban lehet kigyalulni az eszközkezelõben
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Kivancsi leszek. A trend szerint illene nekik is 1080p kijelzovel eloallniuk, viszont az AMOLED gyartastechnika joesellyel nem tart meg ott, de eddig minden Galaxy S-nek AMOLED kijelzoje volt. Pletykalnak olyat h emiatt ennek rendhagyo modon LCD kijelzoje lesz csak, hat majd meglatjuk...
Regards,
Bazinga!