36194
-
#21784 A csúcsmodellből drágább a samsung (vagy nem, inkább a független árakat hasonlítsd). Az összes többi HTC modell olyan túlárazott, hogy beszélni is kár róla. -
#21783 Csak halkan jegyzem meg,hogy az SGS4 drágább a Htc Onenál a T-mobilenál és a Telenornál is!A Vodafonenál ugyanannyiba kerülnek.
Ennyit a Htc meg a Samsung árazásáról... -
#21782 Csak 100 euróval drágább, mint az S4 Mini.
HTC ;D -
RYO21 #21781 Ha már specifikációban nem is, akkor legalább árban hasonlítson a nagytestvéréhez... HTC logika -
KaBuTo666 #21780 úristen -
#21779 Európában 449 euró lesz a One Mini. -
#21778 Lehet, hogy 4 GB RAM-mal jon az uj N7 -
#21777 Cubot One Várom az első infokat és ha jók már rendeljük is! -
#21776 Miért gagyi? TFT?
Nekem van mellette IPS monitor és semmivel nem érzem rosszabbnak az XPeria SP-t ha jól be van állítva. -
#21775 Annak eléggé gagyi a kijelzője. -
#21774 1GB RAM messze van a csúcshardvertől. Meg a kétmagos CPU is, bár az a legerősebb kétmagos(ok egyike). Nekem sem lenne szükségem erősebbre, maximum a RAM lehetne több. -
#21773 Xperia SP-re nézz rá.
Zsebben kényelmes. Nem kéne nagyobb. És csúcs hardver van benne. -
#21772 Már elég rég óta azt mondom, hogy NEKEM a 4-4,3" a normális méret. Továbbra sincs semmi bajom azzal hogy valakinek az 5"+ jön be. Azzal viszont van bajom hogy a gyártók nem képesek 4-4,3" méretben csúcs hardverrel telefont kiadni. Ezek a mini telefonok is le vannak butítva prociban meg csomó mindenben. -
KaBuTo666 #21771 +1
Mellesleg nekem jól is jön az 5 col a munkákhoz. -
#21770 Semmi baj nincsen az 5collal a zsebben... Ezt tapasztalatból mondom. -
#21769 Már elég rég a 4-4.5 közötti a normális méret szerintem :) 5 colos már a zsebben használhatatlan, nem is értem minek akkora. Táblagépnek még, mobilnak már nem jó -
#21768 Most mar a 4.3 normalis meret? Eddig hudebazinagynemtudomtapicskalniakezecskemmel volt. -
#21767 Ja, marhára :D -
#21766 Tehát Mini, ugye? -
#21765 Szerintem csak Nexus 7-ből lesz új. Nexus 4 és 10 szerintem később lesz frissítve, ezeket a karácsonyi szezon előtt frissítették. Moto X maximum futólag, lévén nem Nexus készülékként küldi a piacra a Google, viszont szerintem lesz belőle Google Edition. Semmi decens újdonságra nem számítok szoftverfronton, mert még mindig Jellybean a 4.3. Apró tweakek, foltozgatások, továbbfejlesztett technológiák. Ennyi körülbelül. :)
Esetleg megint izzadtságszagúan beleerőltetik a nyomorék Google Glasst. -
#21764 Fasza :D
-
#21763 [IMG]http://cdn.gsmarena.com/vv/newsimg/13/07/htc-one-mini-official/phone/gsmarena_006.jpg[I/MG] -
#21762 Fém is lehet szar, persze ez a HTC-re nem jellemző. Ellenben a felár amit kérnek érte általában nem éri meg, és supportban sem jeleskednek.
Itt meg nem sokra mész a fémmel, ha egyszer akkora mint a One, ez a telefon minden lett, csak Mini nem. -
#21761 Azért minőségi mert fém igen. Persze, lehet műanyag is minőségi, egy szóval nem mondom, hogy csak a fém a minőségi telefon. De a minőségi műanyag telefonokra nem az van írva, hogy samsung. -
#21760 Verge véleménye:
"Of course, specs aren't everything. From our hands-on with the One mini, it seems like HTC has put the same care and attention into the phone's design as it did for the One. Fit and finish of both the Galaxy S4 and S4 mini have come under question — it's not that the phones are poorly put together, it's just their plasticky finish feels cheaper than the aluminum found in HTC's flagship." -
#21759 Mitől minőségi? Mert fém? Nem fogtam még S4 Minit, de a műanyag nem mindig rosszabb, lehet minőségi telefont gyártani műanyagból is.
A One Mini legnagyobb problémája, hogy nem Mini, majdnem akkora mint a sima One, akkor már inkább az. A HTC árazásáról nem is beszélve...
" Egyébként, ahol a one mini küszködik, ott már az s4 is."
Lehet, de a multitask akkor is jobb lesz az S4-en. -
#21758 Túl nagy a káva alul-felül. Simán beáldoznám a stereo hangszórókat, ha cserébe kisebb lenne a telefon. Azt értem, hogy miért van szükség hangszóróra elöl, de miért kell stereonak lennie? Meg a kapacitív gombok még mindig el vannak cseszve. Gyári ROM-mal még használható, de a rendes HTC One-on a Google Edition-nél rendesen belekutyul a rendszerbe az itt-ott felbukkanó, egyetlen virtuális gomb. Mondjuk engem pont akkor kezdene el érdekelni, ha lenne belőle Google Edition. Ha a One-nál bejön a dolog, akkor szerintem elképzelhető ennél is. :) -
#21757 Valamit átugrottál GregSB hozzászóllásában:
"minőségi telefon."
Meg hamár felbontásra megy a faszverés, abban a one mini a jobb. Egyébként, ahol a one mini küszködik, ott már az s4 is. -
#21756 Alig kisebb, mint a sima One. Akkor már inkább az S4 Mini, abban még a vas is erősebb.
One: 137.4 x 68.2 x 9.3 mm
One Mini: 132 x 63.2 x 9.3 mm
S4 Mini:124.6 x 61.3 x 8.9 mm -
#21755 " Its ergonomics offer a marked upgrade over the One, allowing for easier and more natural one-handed operation."
Mondjuk még mindig nem képesek csúcs HW-t alápakolni egy ekkora méretű telefonnak, az megmarad a tepsi-fétisisztáknak...
"Among the tradeoffs you'll have to make with the One mini is a step down to a 1.4GHz dual-core processor (Snapdragon 400), 1GB of RAM, 16GB of non-expandable storage, and the loss of NFC and optical image stabilization for the camera"
-
#21754 Végre egy normálisabb méretű, minőségi telefon. Bokkónám
http://www.theverge.com/2013/7/18/4530946/htc-one-mini-specs-release-date-price -
#21753 HTC One mini announced: Flagship looks, UltraPixel camera and 4.3-inch 720p display (hands-on) -
#21752 Breaking: Android 4.3 For Google Nexus 4 Leaks (JWR66N) - Here's The System Dump -
Bal0924 #21751 Sziasztok!
Valaki tudna ajánlani egy jó navigációs programot, ami ingyenes? Mert a google térképe r*h*dt sz*r lett... -
#21750 Hivatalosan azt sem tudni, hogy Android event lesz-e, semmit nem mondanak es Sundar ugyebar a Chrome-ert is felelos.
Egyebkent a friss szivargasok alapjan szinte biztosra veheto, hogy az uj Nexus 7 lesz bejelentve 4.3-al egyutt, amit meg a honap vegeig el is kezdenek arulni.
Gyakorlatilag ki is szivargott az egesz:
datumok, arazasrol nemi info
Exclusive first look: Pics and video of the new Nexus 7
Mas: uj Play Store-ban Magyarorszagon is elerhetove valtak a konyvek (clear cache/data-t nyomjon ra akinel meg nem jelent meg) -
#21749 Júli 24.-én Android event lesz.
4.3? Moto X? Új nexusok? -
#21748 Na, most már könyveket is lehet venni a gúgel pléjen :D -
Borg #21747 Sokmindent lehetNE, de én olyat akartam, amivel felhőbe lehet.
Úgyhogy szerintem megy vissza, és próbálkozok másik típussal még inkább. -
#21746 Elég egy tábla is mögé sztem, meg dropsync. -
Borg #21745 Sajnos én is így érzem...
Amúgy a történet annyi, hogy vettem egy IP kamerát, amit felhősként reklámoznak... de kiderült, hogy ez nem felhő tárhelyet jelent, amibe képet nyomja, hanem csak konfigurációs, és liveview felületet biztosít felhőn át bárhonnan... Ez igy fasza is, böngészőből is megy bárhonan, android meg ios app is van, de felvételt letárolni csak ftp uploaddal meg emaillel tud... Szal szerintem visszaküldöm a francba. Azt annyira nem érzem opciónak, hogy erre a célra folyton PC üzemeljen mögötte...