Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Narxis: lol, hat sajnaljuk 😊
Regards,
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Rá egy hétre megint hívom, ekkor kiderült megjött hangszóró de a végsõ teszten elhasalt az aksi, azt is berendelték. Egy hét múlva megint hívom hogy lassan lejár az egy hónap ami a max határidõ, de az aksi nem érkezett még meg úgyhogy felajánlotta a kártalanítás megkezdését. Rá egy hétre a fedex meghozta az új táblát.
Remélem nem lesz szükség még egyszer erre a herce-hurcára és nem romlik el (egy pár hónapig) 😊
Ennyi a sztori röviden.
Regards,
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
De s2-re is csinálják natívan.
LINK
A logo mindent visz 😄
Mostanában tesztelgetek romokat sd-rõl, és azt vettem észre, hogy aokp jobb valamivel. Meg abban van swagger toggle is 😄
Azóta szerencsére kifejezetten jó a helyzet, 2-3 csapat is dolgozik párhuzamosan, megosszák normálisan egymás között a dolgokat ha valamilyen téren áttörést érnek el, így eljutott a dolog oda, hogy ami most van fent nekem unofficial CM10.1, abban eddig én semmilyen hibát nem találtam 😊
Persze ehhez kell az is, hogy a Gio-Ace páros az egyik legnépszerûbb manapság custom rom készítés terén, nem véletlenül ezek voltak az elsõ armv6 procis készülékek a világon amikre elsõként készült el mûködõképes (bootolni képes) Android 4 custom rom 😄
Regards,
http://goo.gl/gd6Zi5
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Talán egy új 5colos Huawei csoda pont jó lehet.
nem véletlen gyártanak ekkora méretben is mobilt... nem mindenki akar egy vágódeszkát az arcához tartani telefonálás céljából
4,3 az szerintem még pont tökéletes, a felett már necces, de persze még használható, kompromisszumokkal (ezzel együtt egy note2 -t elfogadnék 😊)
Bazinga!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Regards,
- értesítés menüben variálható gyors gombok
- galériát megváltoztatták (elõnyére)
- megváltozott az ébresztõóra design-ja
- le lehet tiltani éjszakára a LED-et (úgy is néha arra ébredtem, hogy villog, mint a hüle, így számomra a leghasznosabb újítás 😄 )
- kibõvített lehetõségek lezárt képernyõnél
ezen kívül még volt pár apróság, de ezek voltak, amik elsõ nekifutásra felkeltették a figyelmem...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Hogyan tudnám frissíteni a jelenlegi romom egy újabbra anélkül, hogy újra kéne pakolnom rá mindent?
CM10 van fent januári verza és februárban jött ki újabb azt szeretném felrakni, de nem akarok mindent elölrõl kezdeni!
Saor Alba
Saor Alba
Nekem anno Galaxy 3-am volt (ami nem is volt annyira olcsó, mert még viszonylag az okos telefon mánia elején volt, de az valami borzalom. Gyári rom katasztrófa, aztán valami Kyrillos ROM került rá ami viszonylag stabil volt, de ugye 1 17 éves srác tartja karban, aki talán már vett is magának új telefont szóval nem nagyon frissül 😄)
#18214: Factory resetet csinálj, szerintem megjavítja.
FTP szerver van a playen, millió.
http://goo.gl/gd6Zi5
Galaxy ace-el tudom összehasonlítani, mert az van tesómnak, haver meg most vett zte blade-et (vagyis wayteq librát, ami egy zte blade...), és haver telefonja köröket ver tesóméra majd minden téren.
Khmm, a Gio-val most ott tartok, hogy itt figyel rajta egy Jelly Bean 4.2.2 (ez nem tudom egyéb gyártók régi olcsó modelljeivel mennyire járható út), minden funkció tökéletesen mûködik, kb 1.5x gyorsabbnak érzõdik a gyári Gingerbreadnél, egyedül a proci nem armv7-es ezért pár alkalmazás nem fut rajta. Meg a belsõ tárhely kicsit karcsú, de ha nagyon akarnék azon tudnék segíteni ha a system partícióról azt a ~60 mega szabad helyet átallokálnám a data-ra, de egyelõre abba még nem bonyolódtam bele 😊
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem olyan szörnyû azért a HW sem az árhoz képest, és software-esen is csak a gyár hanyagolja el, a custom romok készítõi körében kifejezetten népszerû. Plusz ugye azt tudni kell, hogy a Gio-ra való romok minden esetben Ace romok is (illetve fordítva), pár eltérõ konfigurációs érték választja csak õket el, és ahogy láttam Mini-re sem szoktak sokat szarozni a portolással.
Anyagminõség terén szintén jónak tartom az árához képest, a kijelzõje még bõven elmegy (egyáltalán nem pixeles ha nem nyomom a képembe, plusz natúr LCD-hez képest határozottan szépek a színek és jó a látószög), a kamera pedig hiába csak 3mp ahhoz képes egyáltalán nem gagyi, marha élesek a képek és jók a színek.
Szóval szerintem 25k-ért egyáltalán nem hulladék 😊
Megmondok õszintén én meg inkább pont a Sony-ért nem vagyok oda, úgy általában semmilyen termékükért, és a telefonjaik sem tudtak eddig meggyõzni. Eddig az összes amit láttam és nem pár napos-hetes volt az nagyon csúnyán kopott volt, a kijelzõiknek van egy jellegzetes mattsága ami miatt a képük sem tetszik és az érintésük sem érzõdik kellemesnek, a gyári softwareik meg egyenesen botrányosak, tele vannak totál felesleges bloatware-ekkel (a Samsung legalább fizetõs irodai csomagot ad ingyen és hasonlókat!) és az UI animációk meg nem képesek 5-10 fpsnél gyorsabban futni a régebbi modelljeiken (talán még az újabbakon sem).
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
1. Sony Xperia U
2. Galaxy Ace 2
3. Samsung Galaxy S Advance
4. Sony Xperia P
Ezzel vezeték nélküli fájl átvitelt tudsz megvalósítani.
Nekem mióta megvan a Nexus (~1 hónapja), nem láttam még a töltõfejbe belemenõ USB kábel csatiját. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray