Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Más: kamera fókuszálása irtó lassú már S2-nél... Legalább 2 másodperc míg ellövök egy képet. Nincs valami más program, amivel azonnal kattan, mint mondjuk egy Note2-nél? 😄 Nem jó amikor hirtelen meg akarok vmit örökíteni és mire ráfókuszál..........
Prody: Elõbb utóbb pedig mindenképp érdemes lenne frissitened, nem csak viccbõl adják ki az újabb verziókat.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Elég zavaró tud lenni. Itt pl most hirtelen a #18287-es normális méretû, utána lévõek kicsik.
Nálatok is van ilyen?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Masnal is ilyen?
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
#18272: Jah, jelenleg ez 4GB, szoval nem azon mulik 😊
#18278: jelenleg sztem:
legjobb telo: Nexus 4, GS3 (2 het mulva GS4 bejelentes), Xperia Z, Note 2 (phabletbol a legjobb), HTC One (marciusban jelenik meg)
legjobb tablet: Nexus 10, Xperia Tablet Z, Asus TF Infinity
illetve a 2 kategoria kozott: PadFone Infinity (telefon-tabla kombo)
Regards,
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Szerintem
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Külön kell feltegyél egy apk-t és mellé a kiegészítõcsomago(ka)t (utóbbiból azt hiszem 3 db lehet, de lehet, hogy rosszul emlékszem).
Ha a játék kódja frissül, akkor értelemszerûen csak a kicsi apk frissül (ahogy most is), illetve mostmár annak is csak egy része.
http://goo.gl/gd6Zi5
a, volt már olyan játék aminél Playbõl töltött 1+ GB-t
b, kb 20 MB-s darabonként szedi le
Amúgy nem azt hittem elõször, hogy valami gagyi lesz, mert free és emiatt ugye 10MB simán belefér, aztán meglepõdtem, hogy igazából szép 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
Mert az hogy 5 coll fullhd, meg agyonkerekített plecsni mûanyagház, se a 2 ghz proci, se a 23mpx kamera nem hoz már lázba valahogy.
Szerintem már a 3-mal is túlléptek azon a határon, aminek mobiltelefonba még értelme van. (mondom ezt úgy, hogy Padfone2-m van 😄)
Samsung-nal meg nagy buli keszulodik:
Nehany allitolagos szivargas. A sotet kep alapjan eleg egyertelmuen OLED-nek tunik a kijelzo.
Regards,
(ingyenes, idegesito in-app szarozassal kulonben orakat kell varni a versenyek kozott)
Regards,
Regards,
All hail the double x!
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Regards,