36194
  • theone91
    Ők kanadaiak.
  • skinnyman
    Itt vannak az allitolagos specifikaciok:
    Link
  • tonyr #21862
    riszörcs in mósön :D
  • tonyr #21861
    nem, amcsi teló volt..
  • theone91
    Mert egyenesen belekakál a telefon dizájnjának szájába.
  • Shiwo
    Nokia a J-be, nem ?
  • szucsy89
    :DDDDDDD

igen-igen, pont ilyenekre vagyunk itt a topikban kíváncsiak, a telefon nem érdekes :DD
  • tonyr #21857
    nemtudom, olyat pl lehet hogy nem tilos, hogy tisztaság van a cégnél, vagy hogy amigokkal dolgozunk-e együtt... :)
  • szucsy89
    Értem, köszi :) akkor tapasztalatokat sem nagyon oszthatsz majd meg gondolom :/

• tonyr #21855
    Fel vagyunk készülve esetleges titoktartási-szerződésre, de az talán elmondható:
    Megyünk ki besegíteni a gyártásba, ennyi remélem elég, amugy hogy hol dolgozom, nemérdekes, régen volt nálunk telógyártás, s gondolom a tapasztalatainkra van szükségük usa-ban...
  • RYO21
    és az miért jó?
  • theone91
    Nincs az előlapon logó. Gyártók! Vegyetek példát!
  • szucsy89
    hogyhogy hozzá tudsz jutni? merre dolgozol?
  • theone91
    Már egy-két gyártó előtte az áttetsző szoftveres gombokat, szerintem királyul néz ki.

Amúgy már lenyilatkozták D12-n pár hónapja, hogy bizony nem lesz teljesen stock. Ezért mondogatom, hogy gyanúsíthatóan lesz egy Google Edition belőle.
  • desigo
    Majd jöhetnek az első benyomásról az infók :)
  • tonyr #21849
    kíváncsi vagyok mit tud, mikor is jövő héten a kezembe veszem (:
  • skinnyman

Navibar alapjan nem teljesen stock
  • tonyr #21847
    Erről tudnék beszélni, de...
    Jövő héten megyek hozzájuk :)
  • szucsy89
    Azt nem tudom, de hogy 3-4 ezer forintok a könyvek... magyarul semmivel sem olcsóbb (sőt még drágább) mint a boltban fizikai formájában, na ebben hol a logika? :D
  • RYO21
    Tud valaki egy jó camera app-ot gyengébb kamerájú telefonra?
  • precision
    azt mondja a google play book store (mert hogy már van ilyen) ingyenes könyv letöltésénél, hogy a tartózkodási helyem megerősítéséhez adjam meg a bankkártya adataimat :D

hol van ebben a logika? :)
  • theone91
    De nem is baj amúgy. :)
  • theone91
    Eric Schmidt már azzal keni, bár inkább tűnik PR-nak. Ezért gondoltam, hogy a Google is mutat belőle valamit a saját eseményen.
  • skinnyman
    Nem is volt erre sok esely, nem sok ertelme lett volna
  • theone91
    Na, akkor egy hardver debütálás már kilőve a Google Eventből.
  • skinnyman

link
  • Firerock
    Nekem is rosszul számol a beépített adatforgalom mérő,pedig gyári rom. Nekem a facebookot számolta el nagyon mert a facebook egyedüli adatmennyisége több volt mint a vodafonenál mért összes. És 10.e óta van meg a telefon
  • davidka003
    Akkor viszont a T-mobile a kurva annyát, mert még véletlenül se úgy számolnak, hogy reális legyen.
  • skinnyman
    Teljesen jonak kene lennie. A szolgaltato persze szamolhat mashogy, mas egysegekben, stb.
  • [HUN]FaTaL
    Persze az a számlázás alapja, szóval sokat nem lehet tenni ellene.
  • [HUN]FaTaL
    A t-mobile is van ám, hogy szarul mér :D Van, amikor kevesebbet mérnek, mint amennyit elhasználtam.
  • davidka003
    A belső számoló nem jó.
    Szerinte 520 MB-ot használtam el.
    A t-mobile szerint meg 600 MB-ot.
  • [HUN]FaTaL
    Én sem láttam még ilyet, bár nem használok Chromeot.

Illetve egyszer, de az Custom ROM Bug volt és a wifit is összevissza számolta (de csak az összesen sort adta rosszul össze, apponként stimmelt az adatforgalom).
  • skinnyman
    Ez tenyleg baromi fura, nalam nehany megat ir a chrome hatter adatra osszesen, wifi-vel egyutt. Es olyat sem tapasztaltam eddig, hogy elszamolta volna magat az adat mero, plane ennyivel.
    chrome-ra nyomnek egy clear data/cache-t, biztos ami biztos, esetleg frissitenem ha nem a legujabb verzio van fent.
    Ugy latom nem gyari ROM (CM/paranoid?), lehet h valami konkret ROM specifikus bug (amit azota javithattak is)?
    Par het mulva mondjuk jon 4.3 is elvileg.
  • davidka003
    Jó látni, hogy itt mindenki üzletember.
  • Jim Morrison
    Egy hétig most távol voltam, mivel nem voltam huzamosabb ideig a szállodán kívül ahol volt wifi, néha frissítettem 1-2 oldalt mobilneten keresztül Chrome-ban. 2-3 nap múlva, megjelent az üzenet, hogy átléptem a mobilnet korlátot 500MB-al (beépített figyelmeztető). Igaz dátum nincs jól beállítva, de Chrome mégis miért eszik ennyit háttérben? link
    Lekértem SMS-ben, hogy mégis mennyinél állok, és a szolgáltató 350MB körüli számot küldött, ami nem csak az 500MB-os korlátomat nem éri el, de a mobil által miért összességében jóval több mint 1 GB-tól igencsak elmarad. Ha ennyire elszámolja magát a teló, lehet nekem is jól jönni inkább egy thirdparty app mérő? (pl watchdog). Eddig reális adatokat mutatott, ehónapban kicsit elszállt szegényke.
  • desigo
    Telefont sem látják?
    Egyes üzleti megbeszélések után még a parkolóba is kijönnek,hogy megnézzék milyen autóval érkeztél.
  • Narxis
    Szomorú, hogy ilyeneket kell nézni.
  • [HUN]FaTaL
    Aki a cipő, óra meg a telefon alapján köt üzletet, az nem valami jó kereskedő. Legtöbbször egyébként a telefont sem látják, mert nem szokás az asztalra kitenni tárgyalás közepén.
  • szucsy89
    Egyetértek. Bizonyos körökben, főleg ugye az üzleti életben nagyon is számít a telefon. A marketing tanárom mondta mindig, hogy 3 dolgot néztek eddig ezen a területen. Első a cipő, utána az óra (és az autó ha úgy jön ki a lépés, hogy azt is látják). És manapság már ehhez jön a telefon is.