Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Crayon Physics Deluxe androidra ..nem talalom playen :S regen a humble bumble 4 be volt.. kulon nem megvasarolhato? o.O

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Nekem eddig az a tapasztalatom sokszor custom rommal inkább több alkalmazást ír kompatibilisnek mintsem fordítva...
repvez
valaki találkozott már olyan hibával, hogy a sport tracker programok nem akarnak települni egy uj ROm telepitése után? Már a playben azt irja ki hogy nem kompatibilis az eszköz,pedig elötte egy évig használtam a gyári rommal.minden más müködik,csak a GPS tracker progik nem.
GregSB
Mert az? 😊 nem real time multi, de multi, nekem eddig minden pályán versenyeznem kellett ismerõsök kocsijai ellen is.

kifli
ja nemrosz, és egész jól néz ki, hd2-n is egész szépen elfut. Nem teljesen sima, de abszolút játszahtó 😊
SzirmosSzisza
Jó ez a Real Racing, csak nem értem miért multinak hirdetik 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Bucser
Ez sajnos hardverfuggo es nem software.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Prody
Nekem is kicsi egykét hozzászólás...

Prody
Persze 😊

Más: kamera fókuszálása irtó lassú már S2-nél... Legalább 2 másodperc míg ellövök egy képet. Nincs valami más program, amivel azonnal kattan, mint mondjuk egy Note2-nél? 😄 Nem jó amikor hirtelen meg akarok vmit örökíteni és mire ráfókuszál..........

fery02
Lehet igy van. Ebben az esetben akkor ez elég szar ügy.

Prody: Elõbb utóbb pedig mindenképp érdemes lenne frissitened, nem csak viccbõl adják ki az újabb verziókat.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

tototto
Real racing 3ban hogy kell nevet adni nem találom sehol,csak Guest vagyok. Facebookba látom beleht lépni de én olyat nem használok, máshogy meg nem lehet nevet adni magamnak?

pxxl
<#eljen> kössz <#puszi>

All hail the double x!

skinnyman
Firefox-ban is ilyen, szoval ez valszeg inkabb az oldal hibaja.

Regards,

Prody
Akkor nem frissitek inkabb

fery02
Olyan van nálam a Chrome-al a napokban kijött frissítés óta, hogy itt sg-n a topik-okban legtöbb hozzászólás kisebb betû mérettel jelenik meg és csak elvétve jelenik meg hozzászólás nagyobb betûmérettel.

Elég zavaró tud lenni. Itt pl most hirtelen a #18287-es normális méretû, utána lévõek kicsik.

Nálatok is van ilyen?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Vadnokedli
Szerintem 'krómolj' nekem ilyen pont a chromeon volt amúgy, de az gyári swype billentyûzettel. Használj SwiftKey-t.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

kifli
és ha a kiegészítõ csomagban változik valami?
Shiwo
más tapasztalt olyat mostanság, hogy firefox alatt, ha használni próbálja az anysoft keyboard-ot, akkor összeomlik a böngészõ? régebben nem volt ilyen, csak most mûveli max 1 hete, biztos valami frissítéssel elõjött probléma okozza.. lehet át kellene szoknom a telón is a chrome-ra? -.-

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

S2

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Szamomra joval nagyobb problema, hogy dupla tapintasnal mar nem tordeli a szoveget (ha a nem mobil verzioju weboldalakat nezel)

Masnal is ilyen?

Vadnokedli
Mi számít középkategóriának? De szerintem mára már ezek; S2 / Motorola Atrix (persze én véleményem.)

JaSoN HuNTeR
Középkategóriába melyikek a legjobbak?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

skinnyman
asszem ez van benne a legjobban elcseszve, hogy nem is tudod ugy megvenni hogy teljeskent viselkedjen, csak ingyenes verzio van, es folyamatosan fizetned kell ha jatszani akarsz varakozas nelkul.

#18272: Jah, jelenleg ez 4GB, szoval nem azon mulik 😊

#18278: jelenleg sztem:
legjobb telo: Nexus 4, GS3 (2 het mulva GS4 bejelentes), Xperia Z, Note 2 (phabletbol a legjobb), HTC One (marciusban jelenik meg)
legjobb tablet: Nexus 10, Xperia Tablet Z, Asus TF Infinity

illetve a 2 kategoria kozott: PadFone Infinity (telefon-tabla kombo)

Regards,

Vadnokedli
Bõvíthetõsége a nexusoknak nulla, sajnos. Az új Ascend D2 is nagyon tetszik, de az se bõvíthetõ.. <#schmoll2>

SzirmosSzisza
S3 meh, inkább Nexus imho.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Vadnokedli
Galaxy S3 + Asus Transformer Pad Infinity 700.

Szerintem

JaSoN HuNTeR
melyik a legjobb androidos telefon és tabletta xD ?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

SzirmosSzisza
Kb 1 éve van olyan feature, hogy nem kell az egész appot újra letölteni 😊

[HUN]FaTaL
Nem.

Külön kell feltegyél egy apk-t és mellé a kiegészítõcsomago(ka)t (utóbbiból azt hiszem 3 db lehet, de lehet, hogy rosszul emlékszem).

Ha a játék kódja frissül, akkor értelemszerûen csak a kicsi apk frissül (ahogy most is), illetve mostmár annak is csak egy része.

http://goo.gl/gd6Zi5

kifli
lehet update-nél az egészet újra fel kéne tölteni, usereknekmeg le? Ha 20mb-s darabokba jött le, akkor darabolva van...
SzirmosSzisza
Biztos van, de
a, volt már olyan játék aminél Playbõl töltött 1+ GB-t
b, kb 20 MB-s darabonként szedi le

Amúgy nem azt hittem elõször, hogy valami gagyi lesz, mert free és emiatt ugye 10MB simán belefér, aztán meglepõdtem, hogy igazából szép 😄

[HUN]FaTaL
Van, de additional packageként 1,5 gigabyteot lehet feltölteni. Szerintem inkább megoldották saját szerverrel, nem szórakoztak vele 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

kifli
gondolom playen van max fileméret....
tototto
mennyibe kerül hogy teljesként viselkedjen, illetve mit jelent hogy órákat kell várni verseny közben?

Hát én kiváncsi is vagyok mivel tudnak még manapság nagyot villantani.
Mert az hogy 5 coll fullhd, meg agyonkerekített plecsni mûanyagház, se a 2 ghz proci, se a 23mpx kamera nem hoz már lázba valahogy.
Szerintem már a 3-mal is túlléptek azon a határon, aminek mobiltelefonba még értelme van. (mondom ezt úgy, hogy Padfone2-m van 😄)
skinnyman
Jah. Mondjuk rejtely h miert igy csinalnak es miert nem egyben tolti le az egeszet, dehat ok tudjak.

Samsung-nal meg nagy buli keszulodik:

Nehany allitolagos szivargas. A sotet kep alapjan eleg egyertelmuen OLED-nek tunik a kijelzo.

Regards,

SzirmosSzisza
Akartam írni, hogy 10MB, biztos szar, aztán közölte, hogy nincs 1GB szabad helyem 😄

skinnyman
Real Racing 3
(ingyenes, idegesito in-app szarozassal kulonben orakat kell varni a versenyek kozott)

Regards,

skinnyman
5 dij a Samsung-e az idei GMA-n koztuk a legjobb okostelefone (S3), es az Asus-Google nyerte a legjobb tabla dijat a Nexus 7-el: Link

Regards,

Narxis
Spirit FM

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

pxxl
Csõ! Van valami értelmes fm rádió ami nem online? Mert nem nagyon találok :/

All hail the double x!

Solten

Saor Alba

Firerock
Melyik a legjobb panoráma készítõ program 2.3-ra?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

skinnyman
Nekem nem tunt fel, de most h mondod tenyleg nem tuelesek a betuk. De valtozast nem vettem eszre, talan ha egymas mellett latnam a kettot. Abszolut olvashato most is, hibat nem latok, valszeg valami elsimitas vagy renderelesi mod valtozott kozben, jo nagy verziot ugrott most a Chrome (7 foverziot, felzarkozott a beta verziojahoz - remelhetoleg innentol ezt is frissitik a desktoppal egyutt)

Regards,

Vadnokedli
Hú, most néztem csak meg több oldalon is. Távolról elég homályos, de ahogy közelít rá az ember jó. De hát.. ez nem állapot.

tototto
Igen, sõt még a könyvjelzõkben a nevek is, na talán majd javítják ha sokan panaszkodnak rá.

Vadnokedli
Ja nekem is olyan. Szerencsére kisebb kijelzõn csak moderáltan látszik(mert nekem csak alig tûnt fel). Neked minden oldalon olyan elmosódott?

tototto
Nexus7, olyan mintha élsimítás elkenné a karakterek széleit

Vadnokedli
Milyen telód van? Amúgy most hogy így mondod furcsák a karakterek. de lehet csak rohadt mocskos a kijelzõ( de nem bírtam letörölni <#idiota>)

tototto
Felfrissült a chrome és homályosak lettek a betûk ezt nem lehet valahogy vissza állítani?