36194
-
Chris Lowe #21904 Szoftver: 4.3-as jb. -
Chris Lowe #21903 24-i rendezvény hánykor lesz? Gondolom youtube adja élőben...
Biztos jó lesz ez a nexus is, de nagy előrelépés nem lesz a mostani n7-hez képest. Szoftvert is megkapja a régi. -
link
link
Moto X confirmed specs? -
KaBuTo666 #21901 -
#21900 ami usb-vel csatlakozik, az mind ugyanolyan feszültségen tölt. Lévén, hogy usb egyfajta feszültséget tud leadni. -
#21899 S4-hez tud valaki valami normális dokkolót 10-15$ körül? Legfőképp az ebayesekre gondolok -
#21898 Azok a menő kicsi mobilok kb kukába való semmit sem tudó szemetek voltak.
Lehetett velük telefonálni,smst írni.dejó
Egy nagy előnyük volt.Sokáig bírta az aksijuk. -
KaBuTo666 #21897 Bakker és tényleg...elővettem az előző samsung telóhoz vett töltőt és azzal működik. Kösz! :D -
#21896 olyan meg biztos lesz mert nekem is van micro usb-s szivargyújtós töltőm, még a régi samumhoz vettem -
#21895 S4-hez külön biztos nincs, mert minden Androidos telefon micro usb-ről tölthető, szóval inkább keress rá arra :) -
KaBuTo666 #21894 Autós töltő tényleg nincs Samsung Galaxy S4-hez? :\
T-mobilnál sincs, interneten szétnéztem de hiába...autós mobiltartó meg pulzusmérő meg faszmérő minden van hozzá csak autós töltő nincs. -
#21893 Így van, remek _tablet_. -
#21892 Note 8.0 a legjobb és kész -
#21891 Pont, hogy a ízlés relativitására szerettem volna rámutatni. Nekem nem tetszik az SP, neked nem tetszik a Moto X. -
KaBuTo666 #21890 Sokan mondják hogy egy kézzel nem tudják használni a 4,7 colnál nagyobb mobilt, nekem nincs gondom az 5 colossal se, nem csak azért mert nagy ujjaim vannak, hanem mert olyan tokot vettem rá hogy a külső réteg gumiszerű és rohadt jól megtapad a kezemben, de ha sima samsung gyári tokkal használnám akkor lehetetlen lenne mert kicsúszna a kezemből. De így perfect. -
#21889 Velem meg GNex úgy megszoktatta már a 4,65"-t, hogy alább már nem is adnám legközelebb. Csak is feljebb, ha nem lenne számottevően nagyobb tőle a készülék.
Oké, nekem tepsi kezem is van ám. -
#21888 Biztos azért mondta, mert nem tetszik neki az SP. Pedig szerintem is szebb, mint a Motorola. -
#21887 Most ilyenkor azt kellene mondanom, hogy "mondta ezt az akinek csak egy hüvely y300-a van"? Mi ez óvoda?
A személyes vélemény nem attól függ, hogy milyen mobilja van az embernek. -
#21886 +1
Még 3 év és 15,4"-os mobilok lesznek :D -
#21885 Mondta a fickó az Xperia SP-vel.
Amúgy szerintem is szép, de inkább feketében. -
#21884 Erről vitázunk már egy ideje a lapátkezűekkel. -
#21883 Hol vannak már a régi szép idők amikor menő volt ha kicsi a mobilod?
Most a sok elvetemült cég ontja az egyre nagyobb téglákat.
-
#21882 Tegnap sem, maskor sem, sosem. -
#21881 Szerintem is szép. De most komolyan, magyarázni kell, hogy mindenkinek más a szép? Ilyenbe belekötni egy fórumon... -
#21880 Szerintem szép, letisztult, semmi felesleg sincs rajta (mint a nexus-om :)).
Feketében szerintem jobb, mert úgy nem annyira feltűnőek azok a csúnyácska fekete pontok. -
#21879 De mi érdekes ebben a telefonban? Olyan gusztustalan ahogy kinéz. -
#21878 Meg máskor sem, ebben a színben.
Ő linkelte az elsőt is. Szerinted ő ne tudná, hogy volt már? :D -
#21877 Értem, érdekes dolog ez.
Az lenne a logikus, ha a szolgáltató a szoftver (ha jól értem hivatalos) által mért adatokkal dolgozna, úgy biztos ugyanannyit mérnének.
Bár qrvára nem értek hozzá, lehet oltári baromságot sikerült firkantanom. :) -
#21876 Ma még nem volt. -
#21875 -
#21874 Ez nem droid alatt volt, hanem még pár éve stickkel. Annak a szoftvere is mért és mivel letöltögettem inkább, kb. jó volt, az oldalon való mérő viszont szar volt, össze-vissza mért. Lehet azóta már csiszoltak rajta, nem használom mert rohadt nagy csomagom van, felét nem használom el soha. -
#21873 Játszik valaki itt közületek a CSR Racing-gel?
Elég csúnyán ráfüggtem erre a gyorsulási versenyes ótókás mókára. Ma kb 4-5 órát biztos nyomtam. :)
Ingyenes ugye, így természetesen mikrotranzakcióra elég erősen késztetni akar a játék.
Én ellenállok, meg ellen is fogok állni, mert annyira jól azért nem fut sajnos a telómom, mint amennyire elvárnám.
Na meg ugye mentések is elveszhetnek (igazából nem is néztem még utána, hogy megtalálhatóak-e).
Egyszer majd talán telefonon is lesz felhő játék mentéseknek, mint Steam esetében. Gmail tárhelyen nagyon jól elférnének például. Természetesen csak Wi-Fi esetén történő szinkronizálással. Hm... -
#21872 Honnan lehet tudni, hogy melyik mér tévesen? :) -
#21871 Én is ray-t cseréltem le sp-re...
nem csak sony, komolyabb samsungok is melegednek, bár az xperia p -ben nincs komoly hardver, mégis melegszik... sok telot tapogathattam, hát mostanában mivel huznak minden cpu-t ill nincs hűtés így a kezünkbetolja a hőt, de ez zavar a legkevésbé, inkább azt oldják meg, hogy az akksi jobban bírja, ill felesleges 5+ -os kijelzők, a 4-estől is már annyit zabálnak, hogy 2-3 film és ennyi volt.. ha komoly játékkal játszol 3 orát, utána 2 orát töltheted... vicc... -
#21870 no igen, a kijelző a másik ami miatt még elvetettem régebben, elég gáz a sonytól, hogy azért ennyiért nem bírt jobbat belerakni. a másik pedig a melegedés, ez valami sony betegség? a rayem (bár már nem mai darab) is nagyon durván melegszik, és nem játéknál mert azt nem szoktam, ha megy a mobilnet meg böngészek még akkor is. -
#21869 benchmarkok, semmit nem állitottam, minden test kipipálva:
antutu: 16489
quadrant standard: total 7854, cpu 13386, memo 14296, i/o 8342, 2d 997, 3d 2249 -
#21868 nos nekem bejön nagyon, az akksi, hát ha komolyabb játék akkor gyorsan zabálja, ill melegszik nagyon, bár ismerős S3-asa is..
fényerő megfelel ill nekem a kijelző is elég, hiába "csak" tft..
Bár meg kell jegyeznem a fényerőnél az automata beállítást nemértem.. bepipálom, nem tapasztalok látványos fényerő változást ha pl kiviszem a napra vagy be a sötétbe... így én állitom manuálisan -
#21867 ha már itt tartunk... az SP-vel mennyire vagy elégedett? gyorsaság érdekelne főleg, fényerő és az akksi mennyit bír? -
#21866 hmm... nemsokkal jobb mint az SP-m, talán az ára sem lesz olyan vészes... -
#21865 Igaz, de állítólag emiatt hívtak :)