36194
  • Chris Lowe
    Szoftver: 4.3-as jb.
  • Chris Lowe
    24-i rendezvény hánykor lesz? Gondolom youtube adja élőben...
    Biztos jó lesz ez a nexus is, de nagy előrelépés nem lesz a mostani n7-hez képest. Szoftvert is megkapja a régi.
  • skinnyman

link

link

Moto X confirmed specs?
  • KaBuTo666
  • kifli
    ami usb-vel csatlakozik, az mind ugyanolyan feszültségen tölt. Lévén, hogy usb egyfajta feszültséget tud leadni.
  • Firerock
    S4-hez tud valaki valami normális dokkolót 10-15$ körül? Legfőképp az ebayesekre gondolok
  • desigo
    Azok a menő kicsi mobilok kb kukába való semmit sem tudó szemetek voltak.
    Lehetett velük telefonálni,smst írni.dejó
    Egy nagy előnyük volt.Sokáig bírta az aksijuk.
  • KaBuTo666
    Bakker és tényleg...elővettem az előző samsung telóhoz vett töltőt és azzal működik. Kösz! :D
  • Shiwo
    olyan meg biztos lesz mert nekem is van micro usb-s szivargyújtós töltőm, még a régi samumhoz vettem
  • SzirmosSzisza
    S4-hez külön biztos nincs, mert minden Androidos telefon micro usb-ről tölthető, szóval inkább keress rá arra :)
  • KaBuTo666
    Autós töltő tényleg nincs Samsung Galaxy S4-hez? :\
    T-mobilnál sincs, interneten szétnéztem de hiába...autós mobiltartó meg pulzusmérő meg faszmérő minden van hozzá csak autós töltő nincs.
  • theone91
    Így van, remek _tablet_.
  • Prody
    Note 8.0 a legjobb és kész
  • theone91
    Pont, hogy a ízlés relativitására szerettem volna rámutatni. Nekem nem tetszik az SP, neked nem tetszik a Moto X.
  • KaBuTo666
    Sokan mondják hogy egy kézzel nem tudják használni a 4,7 colnál nagyobb mobilt, nekem nincs gondom az 5 colossal se, nem csak azért mert nagy ujjaim vannak, hanem mert olyan tokot vettem rá hogy a külső réteg gumiszerű és rohadt jól megtapad a kezemben, de ha sima samsung gyári tokkal használnám akkor lehetetlen lenne mert kicsúszna a kezemből. De így perfect.
  • fery02
    Velem meg GNex úgy megszoktatta már a 4,65"-t, hogy alább már nem is adnám legközelebb. Csak is feljebb, ha nem lenne számottevően nagyobb tőle a készülék.

Oké, nekem tepsi kezem is van ám.
  • [HUN]FaTaL
    Biztos azért mondta, mert nem tetszik neki az SP. Pedig szerintem is szebb, mint a Motorola.
  • davidka003
    Most ilyenkor azt kellene mondanom, hogy "mondta ezt az akinek csak egy hüvely y300-a van"? Mi ez óvoda?
    A személyes vélemény nem attól függ, hogy milyen mobilja van az embernek.
  • [HUN]FaTaL
    +1

Még 3 év és 15,4"-os mobilok lesznek :D
  • theone91
    Mondta a fickó az Xperia SP-vel.

Amúgy szerintem is szép, de inkább feketében.
  • Narxis
    Erről vitázunk már egy ideje a lapátkezűekkel.
  • grebber
    Hol vannak már a régi szép idők amikor menő volt ha kicsi a mobilod?
    Most a sok elvetemült cég ontja az egyre nagyobb téglákat.
  • skinnyman
    Tegnap sem, maskor sem, sosem.
  • szucsy89
    Szerintem is szép. De most komolyan, magyarázni kell, hogy mindenkinek más a szép? Ilyenbe belekötni egy fórumon...
  • fery02
    Szerintem szép, letisztult, semmi felesleg sincs rajta (mint a nexus-om :)).
    Feketében szerintem jobb, mert úgy nem annyira feltűnőek azok a csúnyácska fekete pontok.
  • davidka003
    De mi érdekes ebben a telefonban? Olyan gusztustalan ahogy kinéz.
  • fery02
    Meg máskor sem, ebben a színben.

Ő linkelte az elsőt is. Szerinted ő ne tudná, hogy volt már? :D
  • fery02
    Értem, érdekes dolog ez.
    Az lenne a logikus, ha a szolgáltató a szoftver (ha jól értem hivatalos) által mért adatokkal dolgozna, úgy biztos ugyanannyit mérnének.
    Bár qrvára nem értek hozzá, lehet oltári baromságot sikerült firkantanom. :)
  • davidka003
    Ma még nem volt.
  • skinnyman
  • [HUN]FaTaL
    Ez nem droid alatt volt, hanem még pár éve stickkel. Annak a szoftvere is mért és mivel letöltögettem inkább, kb. jó volt, az oldalon való mérő viszont szar volt, össze-vissza mért. Lehet azóta már csiszoltak rajta, nem használom mert rohadt nagy csomagom van, felét nem használom el soha.
  • fery02
    Játszik valaki itt közületek a CSR Racing-gel?

Elég csúnyán ráfüggtem erre a gyorsulási versenyes ótókás mókára. Ma kb 4-5 órát biztos nyomtam. :)
    Ingyenes ugye, így természetesen mikrotranzakcióra elég erősen késztetni akar a játék.

Én ellenállok, meg ellen is fogok állni, mert annyira jól azért nem fut sajnos a telómom, mint amennyire elvárnám.
    Na meg ugye mentések is elveszhetnek (igazából nem is néztem még utána, hogy megtalálhatóak-e).
    Egyszer majd talán telefonon is lesz felhő játék mentéseknek, mint Steam esetében. Gmail tárhelyen nagyon jól elférnének például. Természetesen csak Wi-Fi esetén történő szinkronizálással. Hm...
  • fery02
    Honnan lehet tudni, hogy melyik mér tévesen? :)
  • tonyr #21871
    Én is ray-t cseréltem le sp-re...
    nem csak sony, komolyabb samsungok is melegednek, bár az xperia p -ben nincs komoly hardver, mégis melegszik... sok telot tapogathattam, hát mostanában mivel huznak minden cpu-t ill nincs hűtés így a kezünkbetolja a hőt, de ez zavar a legkevésbé, inkább azt oldják meg, hogy az akksi jobban bírja, ill felesleges 5+ -os kijelzők, a 4-estől is már annyit zabálnak, hogy 2-3 film és ennyi volt.. ha komoly játékkal játszol 3 orát, utána 2 orát töltheted... vicc...
  • szucsy89
    no igen, a kijelző a másik ami miatt még elvetettem régebben, elég gáz a sonytól, hogy azért ennyiért nem bírt jobbat belerakni. a másik pedig a melegedés, ez valami sony betegség? a rayem (bár már nem mai darab) is nagyon durván melegszik, és nem játéknál mert azt nem szoktam, ha megy a mobilnet meg böngészek még akkor is.
  • tonyr #21869
    benchmarkok, semmit nem állitottam, minden test kipipálva:
    antutu: 16489
    quadrant standard: total 7854, cpu 13386, memo 14296, i/o 8342, 2d 997, 3d 2249
  • tonyr #21868
    nos nekem bejön nagyon, az akksi, hát ha komolyabb játék akkor gyorsan zabálja, ill melegszik nagyon, bár ismerős S3-asa is..
    fényerő megfelel ill nekem a kijelző is elég, hiába "csak" tft..
    Bár meg kell jegyeznem a fényerőnél az automata beállítást nemértem.. bepipálom, nem tapasztalok látványos fényerő változást ha pl kiviszem a napra vagy be a sötétbe... így én állitom manuálisan
  • szucsy89
    ha már itt tartunk... az SP-vel mennyire vagy elégedett? gyorsaság érdekelne főleg, fényerő és az akksi mennyit bír?
  • tonyr #21866
    hmm... nemsokkal jobb mint az SP-m, talán az ára sem lesz olyan vészes...
  • tonyr #21865
    Igaz, de állítólag emiatt hívtak :)