Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Elvileg IMEI alapján szolgáltató tudja követni, csak sose szokta 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Akkor max kikérni esetleg a szolgáltatótól az utolsó cellainformációkat...

Azt nem hinném, hogy megtagadnák az elõfizetõnek (mert akkor leírnák magukat utolsó bürokratikus akadékoskodó szemeteknek), viszont lehet borsos árat kérnek érte...
[HUN]FaTaL
Vagy valaki megtalálta és kihajította a sim kártyát...

http://goo.gl/gd6Zi5

kifli
a baj az, hogy már valószínûleg lemerült. Mert hajnalba még kicsörgött de reggel már nem...
Plan B, feltéve ha van rajta aktív mobilnet. Play Store-ról kezdeményezzetek távoli telepítést, majd ha jól emlékszem jön email.
skinnyman
Az appon mulik, film/videonezesnel vagy a legtobb olyan dolognal amit csak nezni kell es nem kell user interakcio, jellemzoen eltunik (es azonnal megjelenik ha hozzaersz a kijelzohoz). Nehany fozott ROM-ban pedig be lehet allitani hogy teljesen eltunjon mindig, es ha megint szukseg van ra, hosszu bekapcs gombnal megint megjelenjen. Illetve pl paranoid android-ban azt is meg lehet csinalni hogy a kepernyo valamelyik szelerol csusztatva jelenjen csak meg, ez itt lathato.

Regards,

kifli
pontosabban? mert haver most hagyta el a telóját, akkor lehet azt is megtalálhatjuk?
HTC keszulekekbol 3.7 vagy 4.0 meretu displayek kozulmelyik a legtutibb jelenleg? (szamomra eleg fontos lehet a dualsim es/vagy build in fm transmitter.. de nem létfontossagu, ..szal nem kovetelmenyek)

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

theone91
Idén nincs. Vagyis van egy két ingyenes tartalom, amelyek nálunk is elérhetõek, de a maci faszán vitézkötés kategóriája.

Jim Morrison
Filmnézés közben természetesen eltûnnek 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

davidka003
Születésnapi ajánlat nem lesz? Jöhetnének programok 100 Ft körül.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

szerintetek az android minõségi? nektek mit jelent a minõség?
osszátok meg velem az alábbi kérdõív kitöltésével! köszönöm elõre is 😊

https://docs.google.com/forms/d/1nGe4dfnVhr_qY-xsBN7YjcNYNi1gN4qoQBJrf8lJlfw/viewform?pli=1
RelakS
Gondolom, párotoknak van olyan telója, amin a home stb gomb szoftveres.

Van rá mód, hogy teljesen eltûnjenek? Vagy képnézés/filmnézés köben a három gomb ott virít a kijelzõn? 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Note 2-nél 4.1.2-es gyári romnál a következõ hiba áll fent: Nem csatlakozik a nethez a teló egyáltalán. Ami érdekes, az, hogy máig minden jó olt, de reggel amikor csatlakozni szeretett volna a hálózathoz ismerõsöm, leragadt ott, hogy ip cím lekérése..... Õ már a 2. ismerõsöm aki így jár. EZ mitõl lehet, és mi lehet a megoldás?

google

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

kifli
melyik most a legjobb telefonkövetõ cucc, ami arra van, hogyha valaki elhagyja a telóját, akkor megtudja keresni? Én régen azthiszem where is my droidot használtam.
amit másodjára mondtál vmi olyasmire. gondolok azt lehet valahogy?

Fehercsoki
Helló!

Volt egy ZTE Blade telefonom amit nekiadtam a húgomnak, viszont õ ma szomorúan tapasztalta, hogy a telefon nem kapcsol be, bootolásnál bejön a zöld robot, aztán a ZTE felirat, majd az android felirat, viszont innen már nem halad tovább, folyamatosan csak az android felirat megy. Gyári 2.2 van rajta, sosem volt rajta custom rom, csak marketes alkalmazások kerültek rá. Mi lehet a baja?

A heten feltettem a kiest a gepre, ott sem talalt frissitest az S2-re. 😊
Mi volt a gond a karakterekkel?
SzirmosSzisza
Mit akarsz csinálni? Új ROM-ot fel tudsz rakni Odinnal szerintem anélkül, hogy rootolnád. Vagy csak át akarod magad állítani, hogy pl angliai legyen a telefon ahol már van frissítés? (nem tudom van-e, csak példa volt 😄)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Shiwo
én kipróbáltam ezt az InstaCamera Pro-t, 2$ helyett brutális 1$ (:

egész használhatónak tûnik, betettem a Focus mode-ot a leggyorsabbra és kitettem az ikonját a zárolt képernyõre, így pikk-pakk tudok vele fényképezni.. lehet nem lesz a kép a legjobb minõség, de nem is arra van, ha az embernek van ideje, akkor vannak más, célnak megfelelõ camera appok, amikkel jó képet készíthet, ez meg megfelelõ lesz "kapáslövés" képek készítéséhez

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Ez a mostani akció egy kalap k@ki.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Root nélkül nem lehet ezt kicselezni?

benőmenő
Én a cool readert szoktam használni, ott az alapértelmezett minimum alá is lehet vinni a fényerõt, ami este baromi jól tud jönni.
Én is erre gondoltam, de minimumra van véve a fényerõ és filmnézés közben sem merül ennyire. <#nemtudom>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

[HUN]FaTaL
viszont ebook olvasásnál kb 1-2 óra alatt lemegy ilyen 30 százalék.

Nem a program fogyasztja, hanem a kijelzõ.

Nem tudjátok, hogy a Polaris Office( Galaxy S2) miért szívja az akkut ennyire? Bármit csinálok a telóval alig merül, viszont ebook olvasásnál kb 1-2 óra alatt lemegy ilyen 30 százalék.

Tudtok valami más programot ebook olvasásra ami ismeri a legtöbb fájltípust?

Vadnokedli
ODIN?

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

SzirmosSzisza
Nem.

Szerintetek ki lehet cselezni a t-mobil szoftver frissítéses dolgot hogy ne keljen rootolni a telefont és hozzá nyúlni a telefonhoz vmi appal vagy ilyesmivel?

tototto
Frissült chrome, újra jók a karakterek 😊

skinnyman
[HUN]FaTaL
Egyelõre semmi nincs bejelentve. Talán nyáron jönnek új cuccok, majd meglátjuk.

davidka003
Lehet tudni valamit, hogy jön-e mostanában 50-60k körül valami telefon a Sony-tól vagy a Samsungtól?
Mert most 53k a T-nél a Samsung Galaxy S Advance. Már annyira felcsesz az X8-am 256MB RAM-ja, hogy kéne egy új teló de nem tudom várjak-e. Nagyon nem csökken az ára, nem?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

skinnyman
Allitolagos kinai S4 tokok: Link
Eleg S2-es alakja van.

Regards,

Sziasztok

Bocs az off-ért.
A fejlesztõ cég ahol dolgozom a következõ egyetem mellett végezhetõ pozíciókra keres munkatársat:
1. Android fejlesztõ
2. iOS fejlesztõ
3. Webfejlesztõ

Dinamikusan fejlõdünk, több startuppunk is van, tehát ha felkeltettem bárki érdeklõdését, akkor írjatok az [email protected] - ra.
Valaki tud ajánlani jó, nem használt, 7"-os, 3G-s tabletet 45ezer Ft-ig?

Pappa#2573

davidka003
Valakinek nincs meg véletlen a Go SMS premium pack apk?
A videó alatt van link de nem tudom sehogysem letölteni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

desigo
+1
120 körül mennek az EU garisok.
precision
vegyen egy Nexus 4 -et, ha van rá pénze
nem fogja megbánni 😊

Bazinga!

Semmi baj nincs a Samsunggal, csak egy barátom akar újat de volt már neki S2 és most valami mást akar kipróbálni.

desigo
S2-S3 között :

Htc One S
Huawei Ascend P1 (gyorsboltban akciós épp)
Motorola Razr
precision
ja meg ott van az Asus Padfone széria esetleg

bár nem tudom mi baj van a Samsunggal egyébként 😊

Bazinga!

precision
LG Nexus 4, HTC One X

esetleg Sonyk közül az Xperia U, P vagy T ha dualcore, vagy a Z ha quadcore kell

Bazinga!

GregSB
Bár ha abból indulok ki, hogy a One X is sokkal jobb minõségû telefon volt mint az S3, mégis az utóbbiból adtak el jóval többet, akkor ezen valószínûleg nem fognak változtatni :-)

Milyen androidos telót tudnátok ajánlani, ami kb S2-S3 szinten és árban van, de nem Samsung?

GregSB
Kíváncsi vagyok hogy ez is olyan szappantartó minõségû mûanyag lesz mint az eddigiek. Azért a HTC One mellett nem ártana már ezen javítani szerintem.

samsung galaxy mini II-t megéri frissíteni ice creamre vagy jelly beanre?

skinnyman
Meg tobb allitolagos szivargas: Link

Regards,