36194
-
#22184 N7 mashable teszt: Nexus 7 Is Still the Best Damn Android Tablet, Period -
#22183 Hidd el,semmi baj nincs vele:)
Ha meg valakit zavar és ez a legnagyobb baja a telefonnak akkor az már egy elismerés:)
Engem egyáltalán nem érdekel,sokkal minőségibb mint az s3 -
#22182 "Olyat nem tudok mondani ami ne tetszene,egyedül az ára:)"
Én azért tudnék még, pl. anyaghasználat :) -
#22181 Szia!
Előszöris óriási megtiszteltetés hogy Tirexivel említenek egy lapon :)
Én imádom. Akku időben ugyanazt tudja mint -pár kivétellel- az összes Androidos telefon. Tehát folyamatos képernyő ébrenlét mellet 4-5 óra.Egy napot kibír amúgy normál használattal,végig mobilnettel. Olyat nem tudok mondani ami ne tetszene,egyedül az ára:) -
#22180 irnátok pár tapasztalatot, hogy kinek, hogy tetszik rajta, mi nem tetszik, akku-idő ilyesmi?:) -
#22179 És még Firerock -
#22178 Tirexi meg w77d. link -
#22177 Családban van 1. Meg mintha másnak is lenne innen. -
#22176 senki nincs innen s4 tulaj? -
#22175 Z Ultra-ban eleg jo van elvileg, es az is vizallo, persze az mar phablet. -
RYO21 #22174 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![IMG] http://galerie.xperia.cz/albums/userpics/10002/DSC_0046~1.JPG[/IMG] -
#22173 No meg a P. És végülis a 2011-es SE-k is jók, annak ellenére, hogy TFT. -
RYO21 #22172 A sony az tudna jó displayeket belepakolni a telefonjaiba, csak éppen nem érdekli. Erre jó példa az Xperia V illetve az Xperia Z közötti képernyőkülönbségek. -
#22171 Pont azért nem vennék Z-t. Kell a fenének a fakó szar.
Xperia SP-nél még benyeli az ember, hogy nem IPS, mert csak 76k volt. -
#22170 Egyik se vállal garanciát, a Motorola sem. Ha beázik szoptad, valószínű a Samsung esetében is így lesz. -
#22169 Inkább a harmatgyenge kijelzős Sonyn röhögjél aki a vízálló telefonjára nem vállal garanciát ha beázik.
lol -
#22168 Mint írtam valszeg gyártási hiba, nem szokatlan jelenség a mai világban, sok más gyártóval is előfordult már. Itt kcisit cinket, mert pont az egyik fő reklámozott tulajdonságát cseszi el a telefonnak. Tuti javítani fogják, de én lehet nem vennék az első 1-2 hónapban. -
#22167 HAHA. Szar Samu koppintani akarja a Sony Z-t, de nem jött össze. Csak röhögök. -
#22166 Akkor már miért nem az appot linkeled? link
Egyszer használtam eddig, nem volt gond vele. -
#22165 EZ a bevált nekem. Legalábbis wp-n. Droidon is gondolom ugyanolyan jó. -
#22164 "Sorry, but let me get this straight. The device has an IP67 certification which is an ingress standard that states the device can be submerged to a depth of 1 METRE for 30 MINUTES, among other things. Are you seriously claiming that their warranty would not cover submergence in water when they clearly advertise that the device carries IP67 certification, and television advertisements of the phone show it being submerged in a kitchen sink?"
Kint úgy reklámozzák hogy beesik a mosogatóvízbe és semmi baja nem lesz :D Úgy tűnik az USB csatit védő gumi a ludas. Lehet gyártási hiba, szerintem javítani fogják. Mindenesetre érdemes odafigyelni azoknak akik az elején vesznek. -
#22163 Kommentek azt írják, hogy nem is kéne, csak AT&T reklámozta úgy. -
#22162 Vigyázat, nem teljesen vízálló a Samsung GS4 Active! -
#22161 Abból is van egy pár db. :D -
#22160 trafik radar :D -
#22159 Időkép, power amp, next launcher 3d, rage reader, col reminder, beautiful widgets, navigon, tomtom, zedge, picspeed wallpapers stb. -
#22158 Mondhatnátok pár érdekfeszítő és hasznos alkalmazást, amit érdemes lehet feltelepíteni a hasznosságuk miatt. Én egyenlőre elvesztem a rengetegben, nem tudom különválasztani az ocsút a búzától. -
#22157 Strategy Analytics: Android tablet shipments up to 67% in Q2 2013, iOS fell to 28.3%, and Windows secured 4.5%
Nexus 7 review (2013) @engadget -
#22156 Biztos van olyan része, ahol crashelt, a fejlesztő nemhiszem, hogy idióta és viccből rak dolgokat a changelogba :) -
#22155 Varázslat. -
#22154 Nekem az gond nélkül működött eddig is :-) -
#22153 Nah, QuickPic is frissült:
v2.9.5:
Fix crash issue for Android 4.3 -
#22152 Tudtuk mar de azert:
-
#22151 right. thx. -
#22150 Nem pont ezt irtam, de mindegy, valoszinuleg felreertettuk egymast.
Az meg nem hulyeseg, hogy felhasznalokat vesztenek vele ha nem oldjak meg heteken belul, lehet h meg nincs sok 4.3 felhasznalo az osszeshez viszonyitva, de ha az "elitet" elveszitik, konnyen mehet vele a tobbi is. Ez persze nem egyik naprol a masikra megy, de nagyon is valos vonzata lehet a dolognak.
Es ezen kivul amugy eddig tenyleg minden app valtozatlanul mukodott 4.3-on amit probaltam (ahogy az normalis), nagysagrendileg fent van ~100 app. -
#22149 Ki hitte volna :) -
#22148 Meglepetés: nem ugyanazok a programok vannak fent nálad és nálam :)
valóban kimaradt az első mondatom elejéről a "nálam" -
#22147 Nem tudok fogalmazni, szóval *Indítsd újra a telefont és eltűnik :D -
#22146 Egyszer volt ilyen nekem, launcher bug. Telefont indítsd újra és eltűnik. -
#22145 hi, valaki megtudna mondani hogy lehet letorolni egy ikont aminek az appja mar torolve lett? ha torolni akarom aztirja ki hogy az alkalmazas nem szerepel a telepitett alkalmazasok listajan es otthagyja. :\