36194
-
#22224 Perrsze, hogy olvasok, miert kerded? Csak megerositem ezt az allaspontot. I -
#22223 kivéve az Angry Birds-öt.
Naná, hogy pont ott jelenik meg a reklám, ahol taperolnék, ahol látni kéne valamit, stb. Az újabban felugráló reklámjaitól meg már idegbajt kaptam.
Mondjuk megvettem azóta az appokat, mert szerettem, de hogy JB-re nem lehetett áthozni a mentéseket, az azért kivágta a biztosítékot :(
Amúgy szép csupa2-es ték :) -
#22222 Az ilyenek nyílván kuka, amúgy én kb. napi szinten kapok e-mailt innen-onnan, hogy építsek be ilyen meg olyan reklámokat az appomba :D
De a normál adsenses appokkal sztem nincs gond, főleg, hogy máshogy egy csomó helyen, mint mondtam, nem lehet pénzhez jutni, mert a playre nem lehet feltenni fizetős appot. -
#22221 Default cuccal nem megy? -
#22220 Ma letöltöttem a Simon's Cat alkalmazást.
Aztán gyorsan töröltem is.
Minden egyes indításnál (!) minden indító felületre (!, igen, több is van a telefonon) kirakott kettő darab linket, kaszinóra, netes üzletre, akármire. Egyedül az SS Launcherrel nem tudott mit kezdeni, de az egy speciális állatfaj :D -
#22219 VLC ugyan még béta, de olyat is lejátszott, aminél a többi lejátszó elcsodálkozott, majd inkább elindította a mappa következő videóját. (hiba a fájlban) -
#22218 Olvasol is, vagy csak írsz? -
#22217 Nos ez az a szituacio, amikor az ember inkabb adna par szaz forintot egy jatekert, mint hogy ingyen legyen reklamert. Igy reklammal, hogy letakarja a telefon kepernyojen a fenti savot, ertelmetlen letolteni is, tehat 2 vereseges a jatek. -
#22216 A pofátlanság netovábbja... -
#22215 Tudja valaki melyik fájl(ok)ban tárolják a nyelveket? Találtam egy 2.6-os kernellel működő 4.2-t (a 3.4-es kernel bugos nagyon a telefonomra) de csak angol, be szeretném rakni a magyar nyelvet még a zipbe. :) -
#22214 mx player, bs player, dice, stb. -
#22213 Menjen el dolgozni ha pénzt akar keresni.
Amúgy meg nincs jó megoldás. Reklámokat utálja mindenki. Viszont kell bevétel is.
Én nem is használok egy olyat se amiben van. -
#22212 A rohadt gecik. Hogy képzelik, hogy a munkájukért pénzt akarnak? -
#22211 táblagépen mkv-t ami kezeli a feliratot is mivel tudom probléma mentesen lejátszani? -
#22210 Nexus 7 (2013) - Mini Review @anandtech
Annak ellenere hogy mini review, kb 5-szor reszletesebb, mint barmelyik korabbi laikus teszt. Eleg meggyozo a cucc :)
-
#22209 Jujjdeköcsögök ezek a fejlesztők. Pénzt próbálnak keresni a lefejlesztett alkalmazásaikkal! -
#22208 lol? -
#22207 "Viszont a jó programokat szívesen megveszem 1-2 dollárért."
Biztos, hogy a fejlesztők nagyrésze (ahol nincs fizetős változat) is szívesen eladná annyiért, csak az a probléma, hogy attól függően, hogy hol él, nem biztos, hogy teheti. -
#22206 Szerencsére vannak reklámblokkolók. :D -
#22205 Senki, de reklámok nélkül nem tudnánk most fórumozni :) -
#22204 Őszintén, ki szereti a reklámokat?
Viszont a jó programokat szívesen megveszem 1-2 dollárért. -
#22203 "Az azért van benne, hogy kapjon pénzt a fejlesztő.
Szerintem undorító dolog."
... -
#22202 Lehet, hogy az apkval variál, aztán utána persze, hogy nem működik. :D Csodavírusírtók... -
#22201 láthatóan úgy, hogy utána nem működik a játék :) -
#22200 Mi? :D Hogy blokkolja és mit tisztít meg? :D -
#22199 Nos a tesztek alapjan a Bitdefender a legjobb AV.
http://www.av-test.org/en/tests/mobile-devices/android/may-2013/
Felraktam es megtisztitja a jatekokat, de... A kocsog google utana meg blokkolja a jatekot, mert nincs benne adware. -
#22198 Letoltottem a googleplayrol a Baldurs Gate 2-t meg a Heroes 2-t, beszaras. :D Csak vannak technikai problemak (nem muxik a keyboard a jatekban + reklmacsik), most ezeken dolgozom. -
#22197 Egy rahedli országban nem tudod pénzért adni, mert nem lehet (nem kell meszzire menni, ott van példának Magyarország), ellenben AdSense van. A push ads a legnagyobb gyökérség, amúgyis többnyire kap a fejlesztő cserébe 1*-ot :D -
#22196 Az azért van benne, hogy kapjon pénzt a fejlesztő.
Szerintem undorító dolog.
Vagy adja ingyen reklám nélkül vagy 1 dollárért.
A push ads még undorítóbb.
Ha rootolt a telód akkor pl AdAway-t felrakod. -
#22195 Csao lenne egy fontos kerdesem, a jatekok kepernyojerol (es mashonnan is), hogyan lehet eltavolitanai google reklam csikot, mert baromi zavaro. -
#22194 Ev vege fele jon uj generacios N10 is a Samsung-tol, sztem az is bika lesz. Mar az elodjeben is a piac legjobb kijelzoje volt.
Mas:
Google Chromecast review
HTC One mini review -
#22193 Írtam, hogy úgy tudom... és a lol-t meg nem arra írtam.
Értelmezési gondjaid vannak? -
#22192 hát el is hiszem, nagyon összerakták ezt. apple fan ismerőseim se nagyon tudnak belekötni :))
egyedüli gond mostmár az, hogy csak 7-es, ha cserélném a mostani n7emet és csinálna az asus 10-est, nem kéne gondolkodnom, hogy mit vegyek... így viszont ki szeretnék következőnek próbálni egy 10-es tabletet is, és elvileg a samsung nexusa nem olyan jó... -
#22191 routert is reseteld, annak se árthat néha -
#22190 Sracok erdekes problemaba futottam bele.
A HTC HOX-omon szarakodik a wifi. Nem hardwarehiba, mert csatlakozik a wifire teljes erosseggel es latja a routert, viszont minden tieoutol rajta. nem hajlando letolteni semmit vagy csak iszonyatos tetu tempoban. a Speedtest app is lemeri a pinget aztan connection losttal elszall.
Valaki valami otlet? Reseteljem a telot? Cache-t toroljek? Mi a megoldas? 2-3 napja kezdte el minden elozmeny nelkul. -
#22189 Kevered a szezont a fazonnal. Az IPS kijelzonel fekete nincs, Super Amolednel nincs feher...
A Hatalmas lolozasok helyett egy kis gondolkozas sem art neha. -
#22188 Én nem látom szarnak a kijelzót. Mások sirnak miatta. Kicsit állítottam a szintelitettsegen és nekem jó. Pedig ips kijelzo is van itthon. Abszolút elégedett vagyok vele.
Állítólag a Z sokkal fakóbb. -
#22187 http://www.hwsw.hu/hirek/50681/android-replicant-nyilt-forras-free-software-foundation.html -
#22186 Azt hiszem ezen a fórumon volt már róla szó, hogy egyik gyártó se vállal garanciát...
lol
davidka003 - ha ennyire ótvar a Sony TFT miért van SP-d? 76k szerintem nem kevés, és ha ennyit rászántál, akkor annyira szar nem lehet.
Egyébként meg úgy tudom, hogy IPS kijelzőnél meg fehér nincs. -
#22185 mert megtalálható az oldalukon is a link (ráadásul minden verzióhoz). Másrészt ha már foglalkoztak azzal, hogy saját oldalt csináljanak az appnak, akkor berakom azt...
Illetve mivel böngészőből is lehet keresni, ellenőrizhető az adatbázis is, hogy mennyire működik, az app felrakása nélkül.