36194
-
#34831 oh meg is jott :D
-
#34830 Felig off:
-
#34829 Gyors telefon, jól össze van rakva, de nem bántam meg, hogy a HTC 10 mellett döntöttem, többet kaptam. :) -
#34828 Az egy lehetseges magyarazat lenne, ha lennenek sztereo elolapi hangszorok vagy egyeb speci cucc, de itt tudtommal nincs.
Lehetne meg mondani, hogy ha pl elforditva nezel rajta videot, akkor konnyen lehet ugy a szelein fogni, de ez azert gyenge erv. Szoval igen, indokolatlanul nagy kerete van, ez zavar engem is. Egy 3 eves LG G2 vagy Nexus 5, Moto X is koroket ver ra ebben.. -
#34827 Az miért jó, hogy alul van 1 csomó szabad hely, de mégis szoftveresek a gombok? -
#34826 -
#34825 meg is lepodtem az eredmenyeken, csak pislogtam :D -
#34824 Jóféle teló -
-
#34822 Jo reklam :) -
#34821 Hatalmas köszönet! Ma ki is próbálom. Épp a hétvégén találtam meg a régi pecás képeimet:D -
#34820 Meglévő OP3 mellé veszek egy ilyet is. -
#34819 photoscan -
#34818 Azt beneztem :)
De hogy valami uj is legyen:
OnePlus makes the long-rumored OnePlus 3T official with a Snapdragon 821, larger battery, and a higher starting price
OnePlus 3 long-term review: A true testament to the affordable flagship market
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2016.11.15. 22:45:46 -
#34817 -
Borg #34816 Hárommal lejjebb az nem volt jó?:) -
#34815 -
#34814 [Update: APK Added] Google Play Music is getting a smarter recommendation engine, new home screen, and automatic music caching for offline play [APK Download]
Huawei executive confirms company passed on chance to produce Google's Pixel phones -
#34813 samsung-starts-nougat-firmware-galaxy-s6-s6-edge/ -
#34812 -
#34811 kisebb v20 europaban
Adom -
#34810 Pár országban elérhető Nougat beta s7 és s7 edg re. Remélem s6/s6 edge re is jön még december elején legalább a béta :/ -
#34809 Nexus 5x-nél használtan árban van lényegesen jobb telefon? Nagyobb méretű már túl sok lenne. -
#34808 Hat igen, pedig azon is mar 1440p kijelzo van, aminel az asztali VR-ek sem jobbak. 4k-val is meg boven pixeles lesz, szoval eleg messze meg az ut az idealis elmenyhez. Meg telefonokon 60 Hz-es csak a dolog (asztalik ebben jobbak 90 Hz-el), ami szinten meg eleg vibralos-fejfajos feeling.
Az "ott vagyok" erzes viszont eleg jo, amiert mar most is nehanyan hajlandoak bealdozni a kepelesseget. -
#34807 Én meglestem de GearVR + S6-on eléggé hoki (mármint negatív értelemben :D) volt. Marhára "pixeles" az egész. -
#34806 Igazabol mindenki tudja, hogy a pr0n az igazi killer app-ja a VR-nak :D -
#34805 Fantastic Breasts -et olvastam mondjuk az húzós VR cím lenne :c -
#34804 Daydream launch nap van:
CNN VR, Fantastic Beasts, Mekorama VR, and 4 other Daydream experiences now available before the official launch
YouTube VR app now available [APK Download]
Google Arts & Culture VR app is now available [APK Download]
Play Movies & TV v3.20 prepares a theater mode for Daydream, possibly also supports Cardboard [APK Teardown]
The official Daydream app is up on the Play Store -
#34803 Nagyon köszönöm a segítségetek, ez így most úgy fest, működik frankón! -
#34802 Igy van, ez mukodik, sok label-t igy hasznalok en is, igy nem ronditanak bele a normal bejovokbe. -
#34801 Persze, a leveleket a szerveren tárolja és szortírozza, te csak különböző helyekről nézed. -
#34800 Na ez már ígéretesen hangzik, kipróbálom! Köszönöm szépen!
És gondolom ha a webes felületen beállítom, akkor a telefonon is ennek megfelelően fog szortírozni a Gmail, ugye? -
#34799 Beállíthatod a szűrőnél, hogy ne szerepeljen a szűrt üzenet a beérkezettek között
Ha a keresésnek megfelelő üzenet érkezik:
A Beérkező levelek mappa kihagyása (Archiválás)
Ekkor olvasatlan marad, a sima inboxban nem lesz ott, csak a címkével jelöltek között. -
#34798 Igen, próbáltam ezt is már, de ezzel meg az a baj, hogy így egyszerre két helyen is megjeleníti ugyan azt az üzenetet. Egyszer a Beérkezett üzenetek között, egyszer meg abban a mappában, ahova címkéztem. Ez meg így tök értelmetlen és zavaró szerintem. :( -
#34797 Sima gmail nem jo? Csinalsz egy uj label-t (mint mappa), es egy filter-t ami oda teszi amit kell, ennyi nem? -
#34796 Miért nem állítód be a mail szerón magán a mappákat meg a mozgatást/szűrést és akkor minden kliensed oda szedi le majd, nem kell minden egyes helyen beállítani. -
#34795 Köszi az ötletet, ez nekem is eszembe jutott - de sajna a Mozilla nem fejlesztett Thunderbird-öt Androidra. -
Borg #34794 Thunderbird. -
#34793 Sziasztok!
Rég óta keresek már egy olyan mail kliens appot, ami tud egy olyan egyszerű feature-t, amit már a Win95 Outlook Express is tudott: megadok egy mail címet, és az onnan érkező leveleket egy általam kreált mappába gyűjti.
Az összes app amit próbából letöltöttem, nem tudja ezt, csak mindenféle hülye csillagozást, meg valami válogatást tud. Tényleg olyan extra dolog ez lassan 2017-ben?
Ha valaki tud egy, a fenti "extramagas" elvárásomnak megfelelő appot, kérem ossza meg velem! Köszi!!
(Google Inbox, Blue mail, Outlook for Android próbálva...meg még 3-4 másik...mind 1 kaptafa... ) -
#34792 iFixit's Google Home teardown reveals Chromecast guts
Android platform distribution, November 2016: Nougat shows up, Marshmallow surges to 24%
Android 7.1 feature spotlight: A closer look at seamless updates, partition changes, and new fastboot commands
True colors: adding support for HDR videos on YouTube