36194
-
#34791 This evolution of Google Play app icons graphic is funny, but also a little depressing
Some Daydream View VR headsets are already shipping out, but the necessary Play Store app is missing
Google Home: first impressions and thoughts -
#34790 Elég jó cucc ez a home
-
#34789 Hell yeah it is
-
#34788 Elég komoly, remélem az én kis új kedvencemre is ilyen szépen megcsinálják a 7-et. :) -
#34787 az én telóm egy picit lassabb :C
-
#34786 Azért majd fél milliót elkérni csak azért, mert a Porsche besegített a design-ba, ami azért eléggé hasonlít a Samsung edge készülékekre, elég meredek, máshogy nem lehet éreztetni, hogy egy telefon különleges, csak az árával? -
#34785 s6 edgre jött egy 238MB os frissítés :o
mindjárt végez az update, rákerestem pontosan milyen update is ez. ajjajj
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.11.04. 20:13:38 -
#34784 Huawei, Xiaomi... lehet pár év és Apple és Samut is lenyomják? -
#34783 Valóban szep, stock androiddal jobb lenne. :) -
#34782 Szép -
#34781 Huawei announces the Mate 9 with a giant 5.9-inch display and speedy Kirin 960 SoC
-
#34780 Úgy is március elején mutatják be, addig inkább kímélném magunkat a leakek-től. :D Igazából, ahogy megjelent az S7 már jöttek az olyan infók, hogy hogyan fog kinézni az S8. -_-
Utoljára szerkesztette: adam46, 2016.11.02. 20:57:13 -
#34779 Note 7-nél sokkal "meredekebb" volt a képernyő behajlása, nem hinném, hogy ne azt az irányt követnék. -
Borg #34778 Hát ez elég bénán lett összefotosoppolva :D -
#34777 lassan jönnek az új galaxy leakek
szintén 90%+ kijelző az előlapon. -
Lantee #34776 Tudom, rengeteg féle készülék van, de Magyarországon ennek csak a töredéke pörög. Első körben olyan készülékeket tettünk bele, ami az elmúlt kb. 3 évben jelent meg, aztán majd igény szerint bővítjük a listát.
Elég egy Jófogás keresést indítani, és azonnal kiderül, hogy nálunk az Apple iPhone és a Samsung Galaxy készülékek mennek (esetleg néhány régebbi Lumia), a többi csak statisztikai hiba..teszem hozzá SAJNOS. -
#34775 Több mint 11000 androidos készülék van, ebből persze értelmetlen lenne mindent támogatni, de ha az elmúlt 3-4 év jelentősebb telójait nézzük, nyugodtan lehet azt a listár bővíteni^^ -
Lantee #34774 Alapvetően van néhány kérdés, és a megadott válaszok alapján kalkulálja ki az állapotot és a hozzá tartozó árat.
Egyelőre 200 körül van az adatbázisban található telefonok száma (csak androidos), de természetesen a visszajelzések alapján majd folyamatosan bővítjük.
Pont azért kértem most a tesztet, hogy az automata felismerés rendesen működik-e. Ha nem működik, akkor dobom vissza a fejlesztőhöz a cuccot.
Köszi! -
#34773 Mármint arra értem, hogy kalkulál e olyanokkal, mint amortizáció, törött részek, kopások, egyéb bajok, garancia, mert ezek sokat számítanak a használt árba. :) -
#34772 Szerintem tegyetek fel play storeba, csak open beta legyen, ilyesmi. -
#34771 Gondolom illene detektalnia a tipust akkor mar, kulonben semmi ertelme nem lenne h telo app :) -
#34770 Bár még nem töltöttem le, de milyen lehetőségek vannak az app-ban? :) Csak kiválasztod a típust és kalkulál egy árat? -
#34769 Első észrevétel- az adatbázis eléggé csekély. Saját telefonomra nem is adott ki semmit- -
Lantee #34768 Sziasztok!
Mint ezer éve SG tag, szeretnék kérni egy kis szívességet. Elkészült az Androidos alkalmazásunk, és le szeretném egy kicsit teszteltetni, mielőtt fellőnénk a Play-re.
Egy tök egyszerű kis progi, lényegében megmondja használt telefonod jelenlegi piaci árát.
Innen tudjátok letölteni---> JOLO Állapotmérő
Ide tudtok véleményeket küldeni---> [email protected]
Előre is köszönöm!
Ha az admin nem szereti itt az ilyesmit, törölje nyugodtan. -
#34767 BB marketing a toppon: [Oops] Blackberry promotes infamous fake BBM review as praise for the new DTEK60 -
#34766 Alábecsülte a Google a Pixelek népszerűségét -
Borg #34765 Ez a Mi Mix kellett volna legyen a Google Pixel XL, és akkor talán nem röhögi körbe mindenki...
Ha tudna B20-at, QI-t, és a kijelzője Amoled, még lehet be is szereznék egyet. -
#34764 The Google Pixel's SIM tray hides a small hardware Easter egg
Samsung will offer South Korean Note7 owners a chance to buy Note8 or S8 at half price
The 5 worst things about the Google Pixel and Pixel XL
Google says Pixel pre-orders are exceeding expectations and causing delays
Xiaomi makes the Mi Note 2 and Mi VR headset official
Xiaomi Mi Box Review: the best deal around for Android TV... for what it's worth
[What bezel?] Xiaomi Mi Mix is a 6.4" giant phone with 91.3% screen-to-body ratio
-
#34763 Google Pixel - Scratch test, BEND test, Burn test - Durability video
(tök jó videói vannak amúgy) -
#34762 Google Pixel XL Teardown -
#34761 Android 7.1 feature spotlight: Google Camera actually takes a photo on voice command
Android 7.1 feature spotlight: When rotating the screen, the navigation bar doesn't move
Android 7.1 feature spotlight: Tapping the security patch date loads the security bulletin in your browser
Android 7.1 feature spotlight: The new system update check denies you cathartic button mashing
Google posts initial factory images, OTAs, and driver binaries for Pixel and Pixel XL
The 5 best things about the Google Pixel and Pixel XL
Googler confirms neither night light nor fingerprint reader swipe gestures are coming to Nexus devices
Chrome 54 adds background media playback, colored tabs in tab switcher, and more [APK Download]
The unlocked Moto Z Play launches today for $449.99 -
#34760 Én úgy tudom wifin át megy, arra meg nem nagyon tudsz random csatlakozni. -
#34759 Engem az erdekelne, hogyha megyek az utcan, akkor chrome castokat amiket latok, es akarok tartalmaz kuldeni, az jelzi e a tulajnak... vagy legalabb azt, hogy hibas pint utok be...:c -
#34758 Szerintem nem, de biztos be lehet állítani. (Samsung TV-re pl bárki tud tartalmat küldeni, ha ugyanazon a wifi hálón van :D) -
#34757 Ha csatlakozni akarok chrome castra akkor a masik oldalon kiirja, hogy xy tartalmat akar atkuldeni? -
#34756 Android 7.1 Developer Preview 1 (NPF10C) is now available for the Nexus 5X, Nexus 6P, and Pixel C
Android 7.1 feature spotlight: The notification panel now has room for an extra Quick Settings tile and easier access to Settings
Android 7.1 feature spotlight: App shortcuts are supported in the Google Now Launcher
Android 7.1 feature spotlight: Nexus devices and Pixel C get a restart option in the power menu
Android 7.1 feature spotlight: Smart Storage helps you make space by deleting old stuff
[Update: App shortcuts too] New Google Keep update adds note pinning [APK Download]
The Pixel and Pixel XL are guaranteed Android version updates for at least 2 years -
#34755 nemar. PSA Android SafetyNet Now Tripped By Unlocking Bootloader
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2016.10.19. 12:00:55 -
#34754 Google Pixel review: A very good phone by Google
Google explains the software that makes the Pixel's camera so impressive
"The moment you press the shutter it's not actually taking a shot — it already took the shot. It took lots of shots! What happens when you press the shutter button is it just marks the time when you pressed it, uses the images it's already captured, and combines them together."
Google Assistant on the Pixel has a crazy 'I'm feeling lucky' game show mode
Samsung now has Note7 exchange stations in airports -
#34753 Lenovo Yoga Book released, early reviews cite software issues but an incredible design
Chrome Remote Desktop 53 adds remote sound support [APK Download] -
#34752 Sziasztok !
Nem vagyok nagy telefonguru...de mi az isten lelte a Youtube appot?? Nem tudok feltölteni ,se ikon se semmi!? Videónál a megosztások között se szerepel a youtube ....