Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A premium szegmenst meghagyják a samsungnak. Biztos vannak efféle egyezmények a google meg a nagyobb androidos telefongyártók között.
Vajon a már eléggé rebesgetett új 7 colos tábla is Pixel7 lesz? 😊
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.09.15. 11:49:34
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
továbbra is S7/N7 for the win 😄
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.09.15. 10:50:58
Regards,
De hogy jelenleg megeri-e a dolog, erre a celra, a jelenlegi technologiai korlatokkal egyutt, az egy egeszen masik kerdes.
Azt peldaul tudom, hogy a legtobb embernek akit ismerek esze agaban nincs 50+ ezer forintot elkolteni egy 4 ora alatt lemerulo, konnyen elhagyhato, rosszabb hangminosegu fulesre, mint amit vezetekesbol 5 ezer forintbol megkap.
De ezzel nincs is gond, mert az ember valaszthat, hogy milyen csatlakozasu fulest hasznal. Mar ahol, ugye 😊
Cat: Jah. Meg NFC-rol. Meg barmirol ami szabvanyos 😊
Regards,
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Egyebkent a jack egy ~140 eve hasznalt szabvany (1878 ota), es egeszen biztosan hasznalni fogjak meg legalabb hosszu evtizedeken keresztul, akkor is, amikor mar a kutya sem fog emlekezni ra, hogy egyaltalan mi az a lightning csatlakozo. Az ilyen proprietary szemetek kora reg lejart.
Regards,
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2016.09.13. 19:15:34
nem amúgy múltkor már kerestem, de ezt valahogy nem vettem észre, nagyon köszi😊
Én amúgy a Nexus 7-emhez az első pillanattól használom, kényelmes, és egy éjszaka alatt ugyanúgy feltölt, tehát nem tűnik fel, hogy lassabb.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.09.13. 10:03:40
Köszi
közben a kijelző kb. az androidos telóktól 4-5 évvel el van maradva, a telefon kávája mondjuk egy Note 7hez képest meg ocsmány... na mindegy, amúgy a procija nagyon jó hogy jót is mondjak, elvileg veri a komplett android mezőnyt, de ez off és flame is lehet belőle úgyhogy nem irok többet 😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Utoljára szerkesztette: adam46, 2016.09.11. 01:26:14
Cica: Bsz! Tenyleg jok, nekem is tetszik es nem is akartam tobb lenni, csak sportolashoz, amihez jo, varosban ide oda menni nem szvsz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>Utoljára szerkesztette: adam46, 2016.09.10. 13:33:47
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
google camera - lens blur-rel: ugyanazt tudta mar 2.5 eve kb barmelyik telefonon 1 kameraval, amire most verik a nyalukat
apple plugs - ha meg ezzel is tul egyszeru pl egyszerre tolteni a telot es zenet hallgatni, mert olyan ordogi dolgokat is tud a telo, mint vezeteknelkuli toltes, akkor meg a Qi toltot is ki kell szerelni a telefonbol, hogy teljes legyen az elmeny.
<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2016.09.10. 12:01:52
Regards,
lehetséges, hogy az app már nincs fent a play-en?
Amugy nem varod meg a note7-et megse? Meg uj pixel-ek is erdekesek lehetnek, ha a VR erdekel. S7 edge se rossz amugy, csak ezek ugye kicsit ujabbak.
Regards,
Samu nem adhat poroltót a telefon mellé, az nem oldja még meg a problémát 😄
De ha ennyire a leejtestol felsz, tenyleg valami shatterproof Moto is jo opcio lehet 😊
Uj telok megjelenesekor amugy mindig erdemes megvarni oket, ha masert nem, hogy a regebbiek arat lejjebb nyomjak.
Regards,