36194
-
#22264 Nem, meg soha nem csinalt ilyet senki, te leszel az elso! Remelem sikerul felszabaditanod a memoriat a "sok google-s fostol". -
#22263 Rootolast csinalt mar vki illetve meg lehet csinaltatni hozzaertovel? Ugy latom ez lenne a modja a memoriafelszabaditasnak a sok google-s fostol. -
#22262 2.3-on Root-al lehetett törölni csak egy fileot kellett törölni a rendszerből- -
#22261 Ez is lehetséges, még 2.3 volt a telefonomon, amikor ezt olvastam, nem tudtam, hogy változtattak rajta (egy accom van, sosem törölgettem) :D -
#22260 Én úgy tudom ez csak 4.0 alatt volt így- -
#22259 Én úgytudom, hogy a fő accot nem lehet törölni, csak factory resettel. -
kamionosjoe #22258 Holnap megmondom, hogy sikerült-e. -
#22257 Figyelj-
Settings
Account
Google
Accounts alatt tapi a törölni kívánt e-mailre
(jobb lent)Remove Account
-
kamionosjoe #22256 Így van. :) -
#22255 Úgy érted- hogy az új G-mailt akarod a fő Accountá tenni a telefonodon? -
kamionosjoe #22254 A gmail app-ban, ha töröltem a régi e-mail címem és csináltam egy újat akkor hogyan tudom kicserélni, hogy az új legyen bent? Valakinek van ezzel tapasztalata? -
Chris Lowe #22253 Ma az amazon alkalmazásboltjában a SQL tool pro database editor a napi ingyencucc. -
#22252 Csa, lenne egy kerdesem. Lehetőség lenne az alkalmazások elhelyezésére az SD kártyára, de amikor raklikkelek kiírja, hogy nem lehetséges mert nincs elég szabad hely rajta. Ez hogy lehetséges, ha 3.7 gb szabad? -
#22251 Szomorú hogy már hónapok óta nem voltak leárazások a marketen :( -
#22250 Rendszerprogik letiltasahoz kell csak 4.0, leallitani egy programot a kezdetek ota lehet. Valami user error lesz valszeg :) -
TomBond #22249 4 van fent, de nem enged leállítani semmit. Rányomok, hogy leállítás, de ugyanúgy fut tovább. -
#22248 Én is sokallom, ahogy a fejlesztés többi költségét is egyébként.
De általában megtérül :) -
#22247 Az lehet, de ettől még pofátlan lehúzás (szokásos apple). Ennélfogva a bevételek összehasonlítása kicsit visszás, a Googlenél csak egyszer kell fizetni, és akkor is jóval kevesebbet. -
#22246 nem véletlenül kérnek el annyit -
#22245 "Most szeretnék olyan programot, ami valóban leállítja a futó, de nem kellő folyamatokat"
Ez nem csak felesleges, de valoszinuleg nem is mukodne (jopar verzio ota), illetve amit tudna is csinalni egy ilyen program, az valszeg kifejezetten karos lenne. 4.0 ota pedig minden programot le tudsz torolni vagy tiltani. A problemadnak meg a RAM-hoz valszeg tenyleg semmi koze, belso tarhelyen lehet tele valamelyik particio. -
#22244 Nem a RAM kevés, hanem a tárhely, azért nem tudsz frissíteni. Töröld ki a facebook adatait pl., ha használod, az cacheli a fél internetet.
Féltéglát pedig az Sony Ericssonokból szinte lehetetlen csinálni (maximum ha nem rá való, gyári romot teszel fel) :) -
TomBond #22243 Sziasztok!
Most lett elegem a telefonomból! Gyárilag független SE Xperia Arc-om van és mostanában nem enged frissíteni semmit, mert kevés a memória. 28 alkalmazás van feltelepítve a Play-ről. Most szeretnék olyan programot, ami valóban leállítja a futó, de nem kellő folyamatokat (pl. Hangouts, Gmail, Zene, Térkép, stb.) Van valakinek valami használható ötlete? Root-olni, meg egyéb ilyen belepiszkálásokat nem szeretnék csinálni, mert nem értek hozzá, és nem szeretnék féltéglát csinálni a telómból. -
#22242 Ez az arany ilyen jo meg sose volt szerintem, nemreg meg tobbszoros kulonbseg volt. Ez kb az utolso dolog amiben meg nem vezetnek toronymagasan, ugy tunik ebben is jo uton vannak hogy felzarkozzanak es lenyomjanak mindenkit. -
#22241 Megoldva :-) fiók törlése és újra regisztrálása. -
#22240 Hat a sokan azert tulzasnak tunik, osszesen nehany olyan hozzaszolast latok ami az uj N7-re vonatkozik es random reboot problema volt, azoknak is a nagy resze egy frissites utan (amit azonnal letot a tabla bekapcs utan) elvileg megoldodott. xda-n vannak rola hosszabb diskurzusok, de ranezesre a tobbsegnek soha nem volt ilyen problemaja vele. -
#22239 Persze, mert minden szarért fizetni kell. És még a fejlesztőket is lehúzzák évente $100-al. -
#22238 Kétszer annyit hoz a konyhára az Apple alkalmazásboltja, mint a Google-é
hmm -
#22237 Sziasztok ! Az alkalmazás frissítések napok óta nem frissít, a playröl sem tudok letölteni "RPC: S-5: AEC-0" hiba üzenet. valakinek ötlete ? :-(
Google supportban is ismert a hiba de megoldást nem ajánlanak. -
#22236 reddit nexus7 topicjában sokan panaszkodnak random újraindulásokra (van több is, a kereső ezeket dobja ki elsőre) -
#22235 Hol olvashato ilyen? Sehol nem hallottam emlitve pedig megneztem par review-t. -
#22234 Nem túl jó hétez a Samsungnak. Először a beázós dolog, most meg ez:
Az Anandtech szerint csaltak az S4 benchmarkjaival, a valóságban nem teljesít ilyen jól a készülék minden körülmények között.
Bár végülis a negatív reklám is reklám :) -
#22233 Azt kiderítették már, hogy a sok helyen olvasható random rebootokat mi okozza az új N7-eknél? -
#22232 -
#22231 nem de már megoldottam egy mx playerrel... -
#22230 Tobb, mint 100 optimalizalt jatek erheto ra startkor, es persze minden jatek ami tamogat kulso kontrollereket is mukodik rajta, amibol rengeteg van. Meg persze PC cimeket is lehet rajtani streamelve jatszani, ami azt mondjak teljesen jol mukodik.
Ami inkabb gond lehet, hogy tulsagosan a konzumer iranyba ment el a gaming mobilon, gagyi kepernyokitakaros, tapiscreen iranyitashoz szoktak a legtobben es erre is optimalizaljak a legtobb mindent. hc retegbol aki ertekelne a rendes iranyitast pedig valszeg nincs is olyan sok, es ezekbol is sokan valszeg inkabb mas alternativak fele mennek el (tablet/telefon + kulso kontroller bt-n/usb-n, ps vita). -
#22229 Jetpack Joyride megy rajta biztos :) -
#22228 Jó hardver, épkézláb játék nélkül.
Ennek így sok értelme nincs. Nem fogok $300-t kiadni és várni játékokra... -
#22227 Nvidia Shield review-k:
theverge
engadget
anandtech: At the Crossroads of PC and Mobile Gaming
androidpolice: A Bright New Future For Android Gaming... We Hope -
#22226 Lehet, mert ez valami Filyar, és nem Simon -
#22225 Gondolom nem is hivatalos cucc csak valami szemet fejleszto probal uzletet csinalni mas nevebol.