Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Regards,
Nem ezek kozul pedig egy hasznalt S2-vel vagy GN-el valszeg elorebb vagy.
Regards,
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Azon kívül, nézegettem róla videókat, de egyenlõre mint érdekes dolgot tudtam csak értékelni.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Azt írja ki, hogy az fm rádió alkalmazás sajnos leállt 😞
Van a system mappában egy build.prop jegyzettömb. Nem lehet ott hozzárendelni a rádió alkalmazást? Kéne egy kis help!
Vagy kellene valami caller id app?
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Jó ez LG Optimus 2X hardveresen, csak a gyári szoftverét nem dicsérik! Nekem az LG P700 CM10 rommal, sokkal fürgébben mûködik, stabil! 😄 Egyedül csak az FM rádió hiányzik nekem! Netes rádió van rá!
Ha igen, akkor be lehet neki állítani, hogy space-re tényleg csak space-t rakjon.
Nekem is így van beállítva. Javaslatok sor meg így továbbra is maradhat a helyén. Van, mikor azért segít nekem. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Azok az autók csak frissítették a házszámokat meg utcaneveket, (emiatt ad pl ReCaptcha néha olyat megfejteni) de elvileg már megegyeztek valami fejesekkel és csinálják.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ahol kockák vannak, ott csak 1-1 fotó van, amit meg tudsz nézni, az egybefüggõ kék a street view
#hhwnd
De nincsenek város,utca fotók.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Már a Románoknál is nagyjából kész van!
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
LG Optimus 2X
Motorola ATRIX 2
Samsung GALAXY S Advance
Pappa#2573
LG P700. Amúgy idáig ez az 1 bajom van a rommal, hogy nincs benne rádió!
nexus4 -re próbálom feltenni, de nem akarja az igazságot!
nem létezik ebbõl véletlenül többféle processzorra optimalizált verzió?
!Forza Ferrari!
Regards,
Regards,
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Sense jobban tetszik mint a TouchWiz.
Plusz a fém ház is elegánsabb,minõségibb érzetet kelt.
Mondjuk egyik sem ér 170+ ezret.
Innen rendelnék, de jó lenne, ha azt a 800 forintos szállítási költséget meg lehetne osztani : }
Regards,
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
De lépj be az accodba gépen, és nézd meg google.com/contacts asszem...
Van benne magyar nyelv, lehet húzni a procit, gyorsabb! 😄 Csak rádió nincs benne, de majd ráteszek egy apk-t! 😄 Most tesztelem az új romot!
Elvileg lesz rá hivatalos is! Addig ezt próbálgatom mennyire stabil! 😄
Installing update... assert failed: getprop("ro.product.device")=="p700" II getprop ("ro.build.product")=="p700"
Még jó, hogy lementettem a gyári állapotát a telómnak! 😄