Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skinnyman
skinnyman
Ezek kozul az Atrix 2 tunik nekem is a nyeronek.
Nem ezek kozul pedig egy hasznalt S2-vel vagy GN-el valszeg elorebb vagy.

Regards,

SirAlo
hi, meik bongeszobol es hanyast ajanlotok flash oldalak nezegetesere? ugy halottam hogy az uj bongeszok mar nem tamogatjak a flasht de gondolom ha egy regebbit raknak fel belole akkor futna ( a flasht mar felraktam 11-est ) de az Opera Mobileval se mukodik se a Chromeval , viszont a telefon alap bongeszojevel fut csak az nem a legjobb , thx elore is

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

4.2 óta van több felhasználó. Ez, hogy mûködik? Van egy fõ account aki mindenhez hozzáfér és van az al aki csak a sajátjához? Képernyõzárnál lehet aktiválni? Ilyenkor mindent külön használ a rendszer, teszem azt a letöltött appokból csak azt mutatja amit a bejelentkezett felhasználó töltött le, plusz minden beállítás az amit õ használ, vagy csak az alap dolgoknál (gmail, facebook stb.) jelentkezik az account váltás?

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

RelakS
Tasker-t használja valaki?

Azon kívül, nézegettem róla videókat, de egyenlõre mint érdekes dolgot tudtam csak értékelni.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

zoliii
Sikerült az FM Rádiót felraknom az LG P700 telómra (Jelly Bean)! 😄
Azt írja ki, hogy az fm rádió alkalmazás sajnos leállt 😞
Van a system mappában egy build.prop jegyzettömb. Nem lehet ott hozzárendelni a rádió alkalmazást? Kéne egy kis help!

desigo
Froyon vagy Gingerbreaden volt lehetõség a névjegyekhez képet,csengõhangot rendelni?
Vagy kellene valami caller id app?
Az S Advance helyett mehet esetleg az S3 mini, abban több a RAM, frissebb a szoftver és nyilván tovább lesz támogatva is.
Vadnokedli
Patent anyagilag, De még nincs rá csak orosz 4.1.2 azaz JB. Gingerbreaddel meg elég silány. Persze rá lehet rakni odinnal.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

benőmenő
Az S Advance viszont alapból nagyon patent cucc.
Valaki tudna adni 1 linket, hogy hogyan tudom rootolni a note 2-met.Meg romot is szeretnék cserélni. Ha lehet akkor magyar leírást szeretnék! Köszi elõre is!

zoliii
LG Optimus 2X is jó fõzött rommal állítólag! 😄
Jó ez LG Optimus 2X hardveresen, csak a gyári szoftverét nem dicsérik! Nekem az LG P700 CM10 rommal, sokkal fürgébben mûködik, stabil! 😄 Egyedül csak az FM rádió hiányzik nekem! Netes rádió van rá!

Narxis
Helyes.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Már lecseréltem Kii Keyboardra.

fery02
Az zavar, hogy pl space-re automatikusan beilleszti a neki tetszõ javasolt szót?
Ha igen, akkor be lehet neki állítani, hogy space-re tényleg csak space-t rakjon.

Nekem is így van beállítva. Javaslatok sor meg így továbbra is maradhat a helyén. Van, mikor azért segít nekem. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

SzirmosSzisza
soonTM

Azok az autók csak frissítették a házszámokat meg utcaneveket, (emiatt ad pl ReCaptcha néha olyat megfejteni) de elvileg már megegyeztek valami fejesekkel és csinálják.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

allock
hjam, akkor elnézést.

#hhwnd

kifli
google stree view nagyon nincs pesten, a látnivalókról van fotó

Ahol kockák vannak, ott csak 1-1 fotó van, amit meg tudsz nézni, az egybefüggõ kék a street view
allock
hát mikor kbszod a sárga kis embert, az nem az? 😄

vagy ez pl
norc

#hhwnd

JaSoN HuNTeR
Nem mondod...
De nincsenek város,utca fotók.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

kifli
street view?
allock
már van egy ideje

#hhwnd

JaSoN HuNTeR
Mikor lesz már Street view Magyarországon? Láttam járni nálunk a google autókat sõt szerintem az egyik le is fotózott.

Már a Románoknál is nagyjából kész van!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

XenHai
A Motorola ATRIX 2-õt nem csak külföldrõl lehet beszerezni?
Vadnokedli
ATRIX

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Ezek közül melyiket ajánlanátok?

LG Optimus 2X
Motorola ATRIX 2
Samsung GALAXY S Advance

Pappa#2573

zoliii
ICS van rá gyárilag, csak érdekelt a Jelly Bean rom 😄 Lesz rá hivatalos is állítólag, csak ez elõbb került fel! 😄

kifli
gondolom nem tudták megoldani a szakácsok. Próbálj valami ics romot, vagy gb-t
zoliii
Fõzött romokban miért nincs FM Radio? Jelly Bean van fent a telómon,
LG P700. Amúgy idáig ez az 1 bajom van a rommal, hogy nincs benne rádió!

oneal1
játszik valaki az nba 2k13 al?

nexus4 -re próbálom feltenni, de nem akarja az igazságot!

nem létezik ebbõl véletlenül többféle processzorra optimalizált verzió?

!Forza Ferrari!

hungary27
LG OPTIMUS L9 telefonról van valakinek valamilyen véleménye?
Solten
En mar csak Nexust fogok venni, £400-as telefon £240 a play storeban...

Saor Alba

skinnyman
skinnyman
GSM Arena:

Es egy ottani reszletes S4 vs One
Aksiban is eleg korrekten teljesit:

Regards,

RelakS
ezen még én is agyalok, hogy miket lenne érdemes pl egy kocsiba üléskor beállítani, amit egyszerûbb egy NFC-vel, mint kézzel (ugye, legalább 3 dolgot kelljen matatni 😊 Pl: elalváskikapcs vagy jelszó kikapcs (baleset esetén nem gond, ha más is tudja használni a cuccot), hangerõ beállít, autós felület elindít)

MikX
Még mindíg nemtudom mire használnám, deha megtalálom, akkor érdekel 😊

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

desigo
Mindkettõ komolyság <#eljen>
Sense jobban tetszik mint a TouchWiz.
Plusz a fém ház is elegánsabb,minõségibb érzetet kelt.

Mondjuk egyik sem ér 170+ ezret.
RelakS
Érdekel valakit NFC tag?
Innen rendelnék, de jó lenne, ha azt a 800 forintos szállítási költséget meg lehetne osztani : }

skinnyman
bardocz
Jólett a semmitõl. Informatika, fuck yea 😄
bardocz
elküldtem magamnak mail-ben, így bekerült minden. Már csak mûködésre kéne bírnom a wifi-t, mert valami hitelesítési problémája van. szerencsére a mobilnet az megy.
SzirmosSzisza
Nekem se volt ott, külön kellett birizgálni. De ha nem bízol benne ki lehet menteni valami szöveges fájlba is SD kártyára, onnan meg oda töltöd fel ahova akarod 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

kifli
akkor nyomj rá a szinkronizálásra account beállításnál.
bardocz
Valamiért nincs ott az összes. Fõleg az újabbak hiányoznak. Úgytûnik egyszer még sikeresen szinkronizálta régebben, aztán ez elfelejtõdött.
kifli
ha van google accountod beállítva, akkor ottvannak a számok.

De lépj be az accodba gépen, és nézd meg google.com/contacts asszem...
bardocz
Rohadtul lelassult a telefonom,és akarok rajta gyári resetet, meg sd kártyát formázni. A mostani telefonszámok kimentésére milyen módszer van?
zoliii
Sikerült rávarázsolnom a Jelly Beant az LG P700 telómra! 😄
Van benne magyar nyelv, lehet húzni a procit, gyorsabb! 😄 Csak rádió nincs benne, de majd ráteszek egy apk-t! 😄 Most tesztelem az új romot!
Elvileg lesz rá hivatalos is! Addig ezt próbálgatom mennyire stabil! 😄

RelakS
Erre senkinek nincs ötlete?

zoliii
Sikerült rootolnom, és recoveryt rátennem az LG P700-ra! Erre a recovery menüben, mikor elkezdtem volt frissíteni a mobilt ez írta ki: Installing:/sdcard/cm-10-20130324-nightly-p700.zip
Installing update... assert failed: getprop("ro.product.device")=="p700" II getprop ("ro.build.product")=="p700"
Még jó, hogy lementettem a gyári állapotát a telómnak! 😄

SzirmosSzisza
De nem azt kerdezte :p

Amugy teljesen jogos, mi pl DLNAval szoktunk filmet nezni.