Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Telechips EM73_SIS_HY30_V2 - 2013. március 10. 2011. december 1.
Eddig nem volt benne de azt írja most 2011 óta be van regisztrálva hozzám... <#banplz>#banplz><#banplz>#banplz> (ez második ilyen készülék, már volt egy ATandT-s Sony <#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>.)
Vicces. 😄
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Egyébként például arra van, hogy érzékeli a döntést a telefon.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
2 program érdekelne!
Az elsõ! Létezik olyan program, ami méri autóval megtett kilométert, és képes folytatni a kilépés elõtti számolást? Nem jó a kocsimba a digitális mérõ, és kíváncsi vagyok mennyit eszik. Tudom mennyit tankolok, és akkor kitudnám számolni.
A másik program amit keresek!
Számítógéphez kötve a telefont avval irányítani pl. autós játékot? A giroszkóp használatával tudnék dönteni! 😊 Lehet kicsit hülyén hangzik! 😄 Van egy szar kormányom, arra felrakni a telefont és beállítani az érzékenységet, és teljes 900fokot tekerni, mint egy valós autóban!
Elõre is köszönöm szépen! 😊
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Regards,
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Saor Alba
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
http://goo.gl/gd6Zi5
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A vélemény, hogy nem rossz kis teló de szopjon le a Samsung, hogy olyan Android van rajta ami csak 1 magot használ.
Eldöntöttem, hogy majd akkor veszek telót ha alapból is Jelly Bean lesz rajta minimum.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Regards,
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Regards,
Bár semmi bajom sincs SwiftKey-el se, meg érzésem szerint, ha lenne valami ilyen lista, a top10-ben azért benne lenne szvsz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Ez nagyon jól hangzik 😄
Érme csörgés vásárláskor, pénztár hang fizetéskor, stb 😄
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Ezek szerint a Snapdragon 600-as verziok (amikbol az elejen joval tobb lesz) tenyleg azert vannak csak foleg, mert Exynos-bol nem tudnak meg eleget gyartani.
Regards,
Igen végülis csak táblán van értelme, de ott nagyon! Így egy családban elég egy tábla, nem is értem miért kellett eddig várni ezzel... mondjuk értem, pénzrõl szól a történet, mert így nem veszek kettõt.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Regards,
SMS szöveg alapján más és más hangot ad ki (pl kimenõ pénz, bejövõ pénz, melóhelyrõl kapott riasztás, minden egyéb más üzenet)
Naptár event alapján (ügyeletes vagyok meló helyen) a telefon hangjának növelése (SMS és csörgés).
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Facebook today invited members of the press to an Android-related event on April 4, and TechCrunch reports that the event will likely see the debut of the long-rumored Facebook phone. According to reports, the device would be an HTC handset running a Facebook-modified version of Android.
Tehát HTC, és egy erõsen módosított Androidról szólnak a pletykák (mint a Kindle-eken)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Regards,