Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vadnokedli
Hol tudok vissza jelezni a Google storenak? Van egy ilyen készülék a készülékeimnél:

Telechips EM73_SIS_HY30_V2 - 2013. március 10. 2011. december 1.

Eddig nem volt benne de azt írja most 2011 óta be van regisztrálva hozzám... <#banplz><#banplz> (ez második ilyen készülék, már volt egy ATandT-s Sony <#nemtudom><#nemtudom>.)

Vicces. 😄

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

davidka003
Minden telóban van giroszkóp.
Egyébként például arra van, hogy érzékeli a döntést a telefon.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

hungary27
A gyroscope hiánya miben tûnik fel? Egyáltalán fontos?
Falkon
Sziasztok!
2 program érdekelne!

Az elsõ! Létezik olyan program, ami méri autóval megtett kilométert, és képes folytatni a kilépés elõtti számolást? Nem jó a kocsimba a digitális mérõ, és kíváncsi vagyok mennyit eszik. Tudom mennyit tankolok, és akkor kitudnám számolni.

A másik program amit keresek!
Számítógéphez kötve a telefont avval irányítani pl. autós játékot? A giroszkóp használatával tudnék dönteni! 😊 Lehet kicsit hülyén hangzik! 😄 Van egy szar kormányom, arra felrakni a telefont és beállítani az érzékenységet, és teljes 900fokot tekerni, mint egy valós autóban!

Elõre is köszönöm szépen! 😊

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

skinnyman
skinnyman
Miert ne lehetne? Root mondjuk lehet h kell hozza.

Regards,

zoliii
A build.prop fájlt nem lehet kimenteni SD kártyára?

Jim Morrison
most olcsón, 150.000Ft-os darabáron be tudtak szerezni egy csomót<#nezze>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Vadnokedli
Most az Elmûnél azt hiszem iPadekkel fognak járni... 😄

Narxis
lol az szép 😄 Úgy látszik van ahol tudják, hogy merre kell fejleszteni, hogy sikeres legyen a vállalkozás.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Solten
Melohelyen ket "villanyszerelo" (Electrician-nak hivjak itt) baszkuralta a folyoson az ajtokat (tuz eseten becsapodnak, stb), miutan vegeztek a faszi elokapott egy Galaxy Note-ot (fekete gumi utesallo hazikoban), volt ceges appjuk hozza, a kapacitiv tollal bepotyogte mit csinaltak hogyan mennyit es ala kellett irni. Aztan egybol elkuldte a fohadiszallasukra az egeszet. Neztem mint borju az ujkapura <#alien> Hova fejlodik a vilag... <#vigyor> Furcsa volt mert sok futar meg mindig az ezer eves windoz' PDA-val kuszkodik.

Saor Alba

Helló lenne egy olyan problémám hogy a samsung mini2-vel 2.3.6-os androiddal nem tudok rácsatlakozni a wifire kódot beírom el is fogadja utána ip cím lekérése kapcsolódás utána szétkapcsol és semmi. Próbáltam már a gyári adatok visszaállítását de ugyanaz. Nincs valakinek valami ötlete erre?

davidka003
Az a lényeg, hogy olyan ROM legyen rajta gyárilag ami már kihasználja a telefon képességeit. Az a szánalom, hogy a Samsung tavaly május óta nem tudott kiadni újabb szoftot.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

[HUN]FaTaL
Vagy majd akkor, ha 8-as verzió lesz rajta.. Vagy 9-es és várhatsz még 5 évet 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Vadnokedli
Most is rá rakhatod a 4.1.2-t Csak az oroszt, Nyelvet kell csak állítani.

Narxis
Sõt én inkább akkor veszek egy középkategóriást ha gyárilag Key Lime Pie lesz rajta. Sztem ez se rossz ötlet.

Narxis
+1

davidka003
Április vége a JellyBean független telókra. Május-június pedig szolgáltatós telókra.
A vélemény, hogy nem rossz kis teló de szopjon le a Samsung, hogy olyan Android van rajta ami csak 1 magot használ.
Eldöntöttem, hogy majd akkor veszek telót ha alapból is Jelly Bean lesz rajta minimum.

JaSoN HuNTeR
Megrendeltem az S Advancemet. Mi a vélemény a mobilról? Mikor lesz már rá hivatalos 4?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Narxis
azt

soo277
Reggelt!

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

skinnyman
Megegyszer megneztem, es hatarozottan 1.99 USD-t terhelt (~470 huf)

Regards,

RelakS
jaigen

1,99GBP + adó ...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakS
nem dollár, font! 😉

skinnyman
Jah. A valos ara amugy elvileg $1.99, ennyire is terhelt, nem tudom miert 715 Ft-ot ir ki, az azert tobbnek tunik. De amugy nagyon durva hogy miket meg lehet csinalni a cuccal, az eredeti aran is boven megeri.

Regards,

RelakS
aztak....

Tegnap még kétszer ennyi volt...

Instant buy az autobarcode pluginnal

Falkon
Aha 😄 Hát nem tudom! :/

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

SirAlo
sajnos en nem talalok ilyesmit :

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Falkon
Mobilhálózat -> Hálózat mód -> csak gsm

SirAlo
Azt az opciot merre lehet talalni androidba hogy csak 2g halozat hasznalata? (4.1) nem talaltam ilyen opciot, csak olyat hogy a 3g letiltasa , viszont ugy olvastam hogy azt kell bepipalni hogy csak 2g halozat hasznalata (igy tovabb tart az aku)

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

theone91
Meh.

skinnyman
Eleg sok jot hallottam rola, raadasul most le van arazva, lehet hogy behuzom.

Regards,

[HUN]FaTaL
Valószínûleg a média fájlok (videó, kép) elõnézeti képei.

http://goo.gl/gd6Zi5

Vaxi
bakter. köszönöm 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

mik azok a thumbdata fájlok? 600 megát foglal és bizony tudék mit kezdeni annyi helyel..
skinnyman
De, el van cseszve ha azt irja..

Regards,

fery02
Érdekelne valami oldal vagy felmérés, ami sorrendezi a legnépszerûbb billentyûzeteket, mert ha lenne valami más, amit legtöbben használnának, valószínû azt kipróbálnám én is. 😊

Bár semmi bajom sincs SwiftKey-el se, meg érzésem szerint, ha lenne valami ilyen lista, a top10-ben azért benne lenne szvsz.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

RelakS
?
Ez nagyon jól hangzik 😄
Érme csörgés vásárláskor, pénztár hang fizetéskor, stb 😄

Vadnokedli
Az az oldal azt írja 4.1 nem 4.2.2 lesz rajta?

skinnyman
Erdekesseg: az Exynos Octa LTE kepes
Ezek szerint a Snapdragon 600-as verziok (amikbol az elejen joval tobb lesz) tenyleg azert vannak csak foleg, mert Exynos-bol nem tudnak meg eleget gyartani.

Regards,

Köszi skinnyman!
Igen végülis csak táblán van értelme, de ott nagyon! Így egy családban elég egy tábla, nem is értem miért kellett eddig várni ezzel... mondjuk értem, pénzrõl szól a történet, mert így nem veszek kettõt.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

skinnyman
Nem nagyon tudok elkepzelni dolgot ami kevesbe erdekelne. Meg a szaros mobil appjukat se birjak evek alatt normalisan megirni, egy egesz telefon valoszinuleg majd jobban fog menni mi? 😄 Barmirol is lesz szo, szerintem bukni fog.

Regards,

Mighty
Én használom.
SMS szöveg alapján más és más hangot ad ki (pl kimenõ pénz, bejövõ pénz, melóhelyrõl kapott riasztás, minden egyéb más üzenet)
Naptár event alapján (ügyeletes vagyok meló helyen) a telefon hangjának növelése (SMS és csörgés).

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

GregSB
Április 4.-én bemutatja a Facebook a saját telefonját:

Facebook today invited members of the press to an Android-related event on April 4, and TechCrunch reports that the event will likely see the debut of the long-rumored Facebook phone. According to reports, the device would be an HTC handset running a Facebook-modified version of Android.

Tehát HTC, és egy erõsen módosított Androidról szólnak a pletykák (mint a Kindle-eken)

SzirmosSzisza
Nem tudom, csak flash miatt használtam 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SirAlo
Firefox nem lassu mint windowson ? Opera Mobile is amugy fent van de azon nem megy, Opera mini mibe kulombozik a Mobiletol ?

SzirmosSzisza
Nem böngészõ függõ, csak rakd fel a flash és mennie kéne. (Chrome mondjuk tényleg mintha tiltaná én anno Firefoxot próbáltam és az vitte rendesen a flasht + a böngészõ maga is jó szerintem)

skinnyman
Mindenekelott nem art tudni, hogy alapbol csak tablan van engedelyezve a dolog. Fo account ami mindenhez hozzaferne tudtommal nincs, a felhasznalok el vannak szeparalva egymastol, ez a fo lenyege az egesznek. Szoval mindegyiknek sajat beallitasai, hattere, sajat alkalmazasai, stb vannak. (de hozzaferhet egy felhasznalo olyan beallitasokhoz is ami minden felhasznalot erint, pl WiFi kapcsolgatas) A filerendszerben is sajat, egymastol elszeparalt helyuk van. Ha tobb felhasznalo hasznalja ugyanazt az alkalmazast, akkor magabol az appbol nem lesz 2 dupla annyi helyet foglalva, csak a hozza tartozo beallitasokbol elvileg. Ha egy app frissiti a permission-jeit, azt barmelyik felhasznalo elfogadhatja a tobbi neveben. Jah, kepernyozarnal lehet felhasznalot valtani, be lehet rajuk egyenkent allitani a vedelmet (semmilyen, pin, pattern, face unlock, stb).

Regards,