Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
http://goo.gl/gd6Zi5
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
skype meg zabálja valamiért az aksit...
G+ -on meg a kutya sincs fent az ismerõseim közül...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
de amúgy megértem Cukkerberget... a FB mindenek felett áll... utcán, villamoson...stb., hallom a kis szaros tiniket hogy a facebookról beszélgetnek, hogy "láttad mit raktam ki a falra tegnap?" meg ilyenek... meg ha látnak, hallanak valami érdekeset, akkor "áh, ez fészbúk..." meg ilyesmi 😊 facebookoznak az órán, szünetben, suliba felé menet és hazafelé, evés, ivás, szarás, hányás, fingás közben, elalvás elõtt, felkelés után az az elsõ, hogy lecsekkolják...stb. 😊
ezeket húzzák csak le nyugodtan 100 dollárral... megérdemlik.
Bazinga!
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Legalább egy másik launchert még én is veszek egyet mert magát a telót azt fõleg ezzel az árral eléggé eltalálták.
Amúgy ez most is igaz, aki használja a fb appot meg úgy ánblok a Facebookot az vessen magára.
Egyébként a Facebook teló jó cuccnak tûnik 100 dolcsiért meg harapni fogják az amerikaiak, kíváncsi vagyok ez nálunk hova csúszik fel (khm 70-80ezer normál elõfizuval, nem az xl csomagokkal)...
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Nekem tetszik.
Az mondjuk aggasztó hogy mi van ha ellopják a telefont?
Regards,
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
En valoszinuleg soha nem raknam fel, nem hasznalom a sima Facebook appot sem, mert szerintem egy szemet, de a statisztikak alapjan az okostelefonok 70%-an hasznaljak, akik pedig annak beadjak a derekukat, azok kozul sokan ennek is beadjak majd jo esellyel.
Erdekes hogy "next version of Facebook"-nak hivjak, utalva arra hogy hasonlo iranyba mehet majd a tobbi (desktop, stb) verzio is.
Regards,
visszaolvasok hogy akkor most lesz félig hivatalos "facebook telefon"? 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
nem fognak telefont építeni.
"We're not building a phone and we're not building an operating system."
"Today, we're going to focus on Android. The great thing about Android is that it's so open."
fatal: Boldogot !😊

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Itt JB alatt (van hiv. orosz, szerb, magyar nyelv valaszthato akar) 630mb-bol atlag 500-550 korul foglal a telo maganak. Nyilvan ha kell ram akkor takarit maganak.
Amugy most beigertek a 4.2.2-ot is.. Az kerdes, hogy mikor lesz belole valami.<#zavart1>#zavart1>
Taps. Alig masfel ev kellett hozza. A tabla UI-t azert tovabbra sem sikerult megcsinalni (2+ ev alatt), meg sem probaltak, szoval tul sokat ne varjon senki...
Regards,
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Hibákról szerintem a mobilarénán érdeklõdj a topicjában.