Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skinnyman

Regards,

Vadnokedli
-2% hmhmhm

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

[HUN]FaTaL
Pont ez az, hogy alig használom 😄 Szerencsére. Skypeot használok és szerencsére az ismerõseim nagyrésze is.

http://goo.gl/gd6Zi5

SzirmosSzisza
Lehet akkor te többet használod, mint én, nekem még nem voltak ilyen gondok 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

[HUN]FaTaL
Én úgy en bloc a facebook chatrõl mint IM platformról beszéltem, nem a droidos appokról. Szar mindenhol, még a saját weboldalján is. Néha szerinte ki-be lépked a partner és 5 percig offlinenak mutatja, közben nem. Néha elfelejtenek átmenni az üzenetek, vagy épp kiírja, hogy nem ment át, de közben mégis, vannak vele gondok rendesen.

SzirmosSzisza
Marad az IRC <#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Shiwo
fészchat telómon régen jó volt, valamelyik frissítés óta vacakol, néha baszik frissíteni, ki kell lõnöm a memóriából és újraindítani..

skype meg zabálja valamiért az aksit...

G+ -on meg a kutya sincs fent az ismerõseim közül...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

SzirmosSzisza
Messengerrel pontosan mi a baj? Nekem mióta használom nem volt vele semmi probléma.

[HUN]FaTaL
A bugtenger, ótvaros fos fb chat mint jó IM? Ne vicceljünk már. 😄 Gyakorlatilag bármelyik IM jobb nála, csak nem sokan használják. Szerencsére a skype még nem halott. .)

SzirmosSzisza
Egy komplett telefont kapsz 100 dollárért, nem csak egy alkalmazást. És sokan tényleg csak emiatt vesznek drágán Androidos mobilt, nem azért, hogy Asphaltozzanak. Illetve Facebook chat szerintem most az egyik legjobb IM (igen ott a Google+/Gtlak, a maga 3 emberével aki használja ...)

precision
mekkora elvetemült "fész-addiktnak" kell lenni ahhoz, hogy egy ilyet felrakjon valaki a telefonjára... 14 éves kislányok elõnyben 😊 és még pénzt is kérnek érte 😊 hát gg 😊

de amúgy megértem Cukkerberget... a FB mindenek felett áll... utcán, villamoson...stb., hallom a kis szaros tiniket hogy a facebookról beszélgetnek, hogy "láttad mit raktam ki a falra tegnap?" meg ilyenek... meg ha látnak, hallanak valami érdekeset, akkor "áh, ez fészbúk..." meg ilyesmi 😊 facebookoznak az órán, szünetben, suliba felé menet és hazafelé, evés, ivás, szarás, hányás, fingás közben, elalvás elõtt, felkelés után az az elsõ, hogy lecsekkolják...stb. 😊

ezeket húzzák csak le nyugodtan 100 dollárral... megérdemlik.

Bazinga!

Ha elolvasod itt az sg-n azt írják, hogy a play store-os app frissítéssel felkerül a launcher. Bár én ezt azért kétlem, mert elsõ körben csak a fullos telókat támogatják.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Shiwo
én meg behozom chrome alatt a sima html verziót, néha még az is gyorsabb, mint az app...

[HUN]FaTaL
Nekem 8, amennyit használom, letörlöm akkor azt kész 😄

Simán az a jövõ. Megtehetnek bármit az emberek már nem váltanak. Vagy váltanak páran aztán rájönnek, hogy a többiek nem és visszamennek (g+). Birka világ...

Shiwo
vagy kitalálják, megszûnik az appjuk, tedd fel a launchert...

Mindent lehet berhelni... Ezt egyébként a kormányok is támogathatják, ennél jobb megfigyelési cuccról nem is álmodhatnak, így a prepaid sim is beazonosítható. :-D

benőmenő
Ha lehet majd berhelni rá
Legalább egy másik launchert még én is veszek egyet mert magát a telót azt fõleg ezzel az árral eléggé eltalálták.
Hehe :-D
Amúgy ez most is igaz, aki használja a fb appot meg úgy ánblok a Facebookot az vessen magára.

Egyébként a Facebook teló jó cuccnak tûnik 100 dolcsiért meg harapni fogják az amerikaiak, kíváncsi vagyok ez nálunk hova csúszik fel (khm 70-80ezer normál elõfizuval, nem az xl csomagokkal)...

fery02
Vagy csak nem tudják optimalizálni. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

kifli
kiírják a faladra, hogy buzi vagy <#banplz>
GregSB
Ja és végre egy normális méretû telefon, nem tepsi!

GregSB
14 perces hamds on video a cikkben

Nekem tetszik.

Az mondjuk aggasztó hogy mi van ha ellopják a telefont?

Mondjuk ez a videó a nesze semmi fogd meg jól...

jó kérdés... nagyon vacak cucc nem lehet, kiindulva abból, hogy egyenlõre csak felsõ kategóriás telókhoz jön a fb home.

skinnyman
Egy hands on video: Link

Regards,

JaSoN HuNTeR
Egyetértek veled. Az tényleg egy trágyadomb.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

[HUN]FaTaL
Inkább a trágyadomb appjukat raknák már össze, hogy normálisan mûködjön, mert egy vicc az egész.

skinnyman

Regards,

skinnyman
Annyira amugy nem hulyek mint nehanyan vartak volna, egy kifejezett "Facebook mobillal" vagy sajat Android verzioval nyilvan eselyuk nem lett volna. Igy viszont hogy egy launcher-t csinaltak, ami ranezesre csilli-villi, van ra eselyuk h jopar millio ember raharap.
En valoszinuleg soha nem raknam fel, nem hasznalom a sima Facebook appot sem, mert szerintem egy szemet, de a statisztikak alapjan az okostelefonok 70%-an hasznaljak, akik pedig annak beadjak a derekukat, azok kozul sokan ennek is beadjak majd jo esellyel.
Erdekes hogy "next version of Facebook"-nak hivjak, utalva arra hogy hasonlo iranyba mehet majd a tobbi (desktop, stb) verzio is.

Regards,

Jim Morrison
kicsit lemaradtam én is 😄

visszaolvasok hogy akkor most lesz félig hivatalos "facebook telefon"? 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

SzirmosSzisza
Fészbuk mobilban 😄

Vadnokedli
Miben? mire válaszoltad ezt? <#nemtudom>

SzirmosSzisza
Vajon mi van benne 100$-ért ?

Jim Morrison
akinek eddig nem esett volna le 😊 :

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison

forrás: theVerge

Jim Morrison
Most megy a nagy facebook elõadás

nem fognak telefont építeni.

"We're not building a phone and we're not building an operating system."
"Today, we're going to focus on Android. The great thing about Android is that it's so open."

fatal: Boldogot !😊

[HUN]FaTaL
THX 😊

Falkon
HBD! <#pias><#pias>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Vadnokedli
Nem hát, nem is szabad ürítgetni, újra befoglalja magának a helyet. <#beka2>

SzirmosSzisza
Nyomj egy memória ürítést és mond meg, hogy tapasztalsz-e gyorsulást (hint nem fogsz, sõt 😄)

Ezek nalam advance-on office kivetelevel mind normalisan futnak. Office-t nem hasznalok, csak ezert nem tudok rola mit mondani. Meg az ujabb jatekok is elmennek, bar sokat nem jatszom csak probakepp neztem parat.

Itt JB alatt (van hiv. orosz, szerb, magyar nyelv valaszthato akar) 630mb-bol atlag 500-550 korul foglal a telo maganak. Nyilvan ha kell ram akkor takarit maganak.

Amugy most beigertek a 4.2.2-ot is.. Az kerdes, hogy mikor lesz belole valami.<#zavart1>
Narxis
<#wow1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Vadnokedli
Eléggé, nem játszok semmit se szinte. üresjáratba van a telóm de 869MB bõl 645 foglalt (1GB ram)

skinnyman
Twitter frissites tamogatja a Holo-t
Taps. Alig masfel ev kellett hozza. A tabla UI-t azert tovabbra sem sikerult megcsinalni (2+ ev alatt), meg sem probaltak, szoval tul sokat ne varjon senki...

Regards,

joshua
A ram az mennyire lesz hátrány? Mert pl vaddisznó grafikájú játékokkal nem szándékozok játszani😄 De az inkább fontos lenne, hogy az alkalmazások (office, pdf, net, skype, viber...) normálisan fussanak, és minél jobban legyen "smooth" a kezelõfelület.

JaSoN HuNTeR
Eléggé megéri. MOst vettem egyet és elég jónak tünik egyenlõre. Jó gyors igy Galaxy Ace után 😊

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

[HUN]FaTaL
4.1 jön rá (ha ki nem jött közben). Szerintem jó ár/érték aránya van, max a RAM lehet benne esetleg kicsit kevés (768). Esetleg megnézheted az S3 minit, hogy mekkora az árkülönbség, abban ugyanaz a vas van 1G RAM-mal és alapból JB-vel jött.

Hibákról szerintem a mobilarénán érdeklõdj a topicjában.

joshua
Egy galaxy s advance mennyire éri meg jelenleg 44ezerért? Vodafonnál venném 2 évvel a számomra legjobb csomagban. Pl. 4.1 vagy 4.2 android nem jön rá valamikor a közeljövõben? Mostanság gondoltam, hogy elhagyom az androidosok táborát és egy Lumia 620ra ruházok be, mert a jelenlegi HTC Wildfire S telefonom annnnnnyira fos, hogy néha a falhoz vágnám. De ebben az árban igencsak elkezdtem szemezni a samuval. Van neki valami hibája esetleg? Teszteket olvastam róla amúgy.

Tibi7
Igen, sokan írták, hogy szar ami kijött hívatalosan :/ Szóval ügyködnöm kell valami mást 😊