36194
-
#22424 jah, tényleg :D nagyon hivatalosnak tűnt, csak azért -
#22423 Oda van írva, hogy az információk alapján készült spekulációs renderelt kép. -
#22422 Widgetek után sem lesz lagg. Ám teljesen jól látod. A htc nagyon túl van árazva. -
#22421 ezt most találtam, ez fake vagy ilyen lesz?
-
#22420 Azt már lehet tudni, hogy az LG fogja azt is csinálni? Bár ha 3 hónap múlva jön akkor már gondolom vannak infok róla. -
#22419 Igen, a One volt a másik jelöltem, de az [szerintem] túlárazott. A Z, tesztek alapján vs One, szinte egy hajszállal lassabb. Ergo annyival nem ér többet a HTC, mint amennyi. No meg persze alapesetben nem is érzékelni a különbséget, mindkettő mint a villám. [Tré-nél gondolkodok mellékesen, mivel ott van kártyám régóta] + ott 180 a HTC, míg a Z 139. Nem mindegy és ahogy elnézem tényleg alig van különbség. Az S4 meg szimplán nem prémium sem fogásra sem kinézetre! :D [Míg a Z üveg, One pedig fém] -
#22418 Sztem azert ha biztosra akarsz menni, a legjobb ha eloben kiprobalod elotte. Jo kis telo amugy az biztos, leginkabb a betekintesi szoge miatt szoktak csak szidni.
Egyebkent azon kivul a top Android telefonok jelenleg: HTC One, Galaxy S4
Nem teljesen top, de legjobb ar/ertek aranyu, siman a legjobb vetel a piacon, es sokak szerint a legfolyekonyabb mukodesu (a top-os teloknal is folyekonyabb): Nexus 4
Vagy ha nem surgos, megvarhatod a kovetkezo Nexus-t is, ami valszeg kb 3 honap mulva jon es jo esellyel nem lesz dragabb jelentosen, mint a mostani. -
#22417 Az csak Telenorosoknak van "hivatalosan".
#22415: nem nagyon, újabb telefonokban van ram bőven :) -
#22416 Legjobb választás a Nexus 4.
Azon de még egy Galaxy Nexuson is smooth az Android. -
#22415 Na, remek! :)
A kijelző ugyan "fakó" - bár szerintem ez hülyeség, a Sony mindig is a természetes színeket vallotta és a telefon ezt tökéletesen visszaadja, nem olyan agyon szaturált mint pl SA+..
Másik - ha telepakolom widget-el, akkor sincs lagg? Emlékszem anno a sok widget a home screen-en, ami nem is volt olyan sok, megölte az egész rendszert! :D -
#22414 Üdv!
Semmi akadásod nem lesz. Valamint jelenleg a legjobb választás a Z, már egész olcsó, és évekig nem lesz szebb telefon. Jön rá a 4.3 android is! -
#22413 Estét!
Jövőhéten készülök telefont venni, pontosabban cserélni. Iphone 4S-ről akarok váltani valami komolyabb Androidos telefonra, bár nem tudom ez mennyire jó ötlet. [i5 irreálisan drága, annyit nem ér] Xperia Z-vel szemezek, tetszik, szép dizájn, elegáns, és elég gyorsnak is tűnik. Régen ugyan volt Android-os telefonom, [évekkel ezelőtt] de váltottam IOS-re mert zavart az akkoriban még gyerekcipőben járó Google fejlesztés árnyoldalai - de leginkább az akadozó rendszer. Kérdem én, ezt az Xperia-ban nem érzékelném ugye? Teljesen fluid, smooth érzést kelt, mint az iOS? Ez fontos nekem, mert hátlis vagyok arra, hogy +100 ezerért veszek egy telefont, erre az elkezd akadni alap állapotban is. :D
Tehát ennyi pénzért elvárom, hogy a készülék tökéletesen röccenés mentesen működjön. A vízállósága szintén nagyon hibátlan dolog, sőt. -
#22412 úgy tettem fel a 4.3-at, de nem akarom még egyszer. Várok még egy két search updatet, meglátom mi lesz. -
#22411 Akkor mar inkabb factory image visszaallitast (4.3-ra), az a "legtisztabb" modja. -
#22410 Csinálj egy factory resetet. -
#22409 Passzolom, nalam minden jol megy, now-ban is mukodnek az utasitasok angolul. -
#22408 nem, példamondatokat mondtam, és teljesen jól felismerte (ugye kiírja amit mondok). De kösz szépen -
#22407 Szar a kiejtésed -
#22406 ""Szerencsére nálam teljesen jól működik,""
Ezt vissza is szívom, wifi nem akar bekapcsolni és megint újra kell indítanom a telefonom. Azt hittem csak egyszeri eset.
Hoppá, most nézem, áttettem angolra a google now-t, (gondolom mikor frissítettem 4.3 magyar lett alapból és nem cseréltem) és ha megnyomom a mikrofont akkor feldob kártyákat hogy miket mondhatok neki (legalább 10dolgot), de nem működnek (wake me up, meg set alarmra sima keresést csinált). Pedig már azt hittem hogy működni fognak ezek a parancsok de nem. Tényleg nem értem miért nem használhatjuk mi is ezeket a parancsokat. -
Miguel125 #22405 Üdv!
Vodafone Smart Mini készüléken, Chrome indításkor, de többnyire ha külső alkalmazásból (pl.:hírek és időjárás, facebook, stb.) történő Chrome indításkor a böngésző random összeomlik és "A chrome futtatásához szükséges kritikus funkció hiányzik: vagy nem fejezte be a Chrome telepítését, vagy a Chrome nem kompatibilis az Android ezen verziójával." üzenetet dob. Ezután a Chrome csak telefon újraindítás után hajlandó elindulni. Különben mindig csak ezt a hibaüzenetet dobja fel akár kényszerített leállítás itán is. Amikor ez nincs akkor hibátlanul működik. A telefon érintetlen stock 4.1 gyárilag előretelepített friss Chrome-al.
Ötlet valaki? -
#22404 Arról nem beszélve, hogy a média egy komoly része ingyenesen reklámozza őket évek óta ezekkel a cikkekkel. -
#22403 egyébként ebből hihetetlen profitot termel magának az apple és a samsung is, hogy kamu perekkel hergelik a rajongókat :D -
#22402 Mindenkinek kell valami hobbi - van akinek az, hogy interneten játssza másokkal a kinek-van-nagyobb-rajongótábora játékot :) -
#22401 én már nagyon unom ezt az iphone android vitát.
sok idióta azon veszekszik, hogy melyik a jobb, amikor a negyedmillás iphone5-öt vagy S4-et semmi másra nem használják, csak Angry Birds-re... -
#22400 A Blackberry csak elterelés. -
#22399 Megoldódott csak ki kellett választani, hogy magyar vagy angol legyen a hang! :) Köszi! -
#22398 Nem oldódott meg a probléma még mindig nincs hang, kodec packot is letöltöttem hozzá...
MKV a videó kiterjesztése ha jól emlékszem... -
#22397 MX player-t rakd fel. -
Sziasztok, egy kis segítség kellene!
Van egy Xperia S mobil, HDMI kábelt bedugóm a TV-be, és a telefonon szereplő 720p filmet szeretném lejátszani. A gyárilag rajta szereplő HD videókkal nincs probléma lejátsza a képet-hangot is, viszont a letöltött filmeknek nincs hangjuk, se TV-n se telefonon, a kép tökéletes... Át kell konvertálni a letöltött filmeket vagy valami kodek hiányzik a telefonról?
Előre is köszi! :)
-
#22395 "Szerencsére nálam teljesen jól működik,"
Nem szerencse, nagyjabol mindenkinel teljesen jol mukodik, jobban mint barmelyik elozo. A hwsw-s cikk egy orbitalis baromsag.
CM utan nekem is elegge hianyozik tobb dolog amit felsoroltal, tenyleg trivialis dolgok es semmibol nem allna belerakni gyariba sem. Kicsit idegedito, hogy a gyari ROM is kb perfekt lenne, csak hozzaszokik az ember mas ROM-ok kenyelmi ficsorjeihez, testreszabhatosagahoz, es utana elegge tudnak hianyozni. De szerencsere azt rak fel az ember amit akar, lassan lesznek hivatalos CM10.2 nightly-k is.
Cat: notification-on hosszan nyomas, app info, uninstall. -
#22394 OFF -
#22393 Valamivel több mint egy hét 4.3 használat után, ki merem jelenteni, hogy tényleg gyorsabb lett a telefonom. HWSW-n tegnap olvastam, hogy sok gond van vele, gyorsan meríti a telefont meg ilyenek, főleg a n4-et. Szerencsére nálam teljesen jól működik, mivel nyaralás előtt egy nappal tettem fel esélyem sem lett volna nyaralás közben visszatenni a 4.2.2-t. Két napot még mindig bír, 1-2óra netezéssel fotózással, pár aprósággal és kb1 óra játékkal.
Amit hiányolok az itthon még mindig hiányos google now. Külföldön mikor csatlakoztam wifire, és megnéztem milyen kártyák vannak, volt átváltó, szótár, hány kilómétert tettem meg gyalog. De amit jobban hiányolok az a keresésnél a kártyák (amik itthon nem működnek), beállítások kapcsolgatása, előző alkalmazások mindegyike bezárása egy gombbal (mint CM-ben), Quick Settings panel kis testre szabhatósága, és a google wallett használata itthon. Jó lenne ha ezek végre itthon is elérhetőek lennének/belekerülnének a következő android verzióba. -
#22392 Testvér telefonjára valahogy felkerült valami antivírus és nem nagyon találom, hogy hol lehet törölni, valakinek van valami tippje? Mikor lehúzza a felső cuccot, akkor ott kiírja, hogy biztonságos minden, de simán alkalmazások között nincs, illetve Settings / Apps között se látom. (valami piros ikonja volt és talán Gyors-sal kezdődött a neve :D) -
#22391 Beszéltek a rádióban a NavNGo vezetőségével, ők egyértelműen azt mondták, hogy az Android nem célplatform számukra (ami elkészült azt se árusítják, és nem fejlesztik már régóta), az előregyártott, autóba épített rendszerek piacára költöztek át. -
#22390 Az nincs hivatalosan, ha jól tudom. (vagy, ha az ami kint van hivatalos akkor én elásnám magam a helyükben) -
#22389 Amikor pedig Samsung cuccokat tiltottak ki, birsagoltak milliardokra, az miert nem volt pofatlan, azt miert nem vetoztak meg? Raadasul ott nemhogy standard essentialokrol lett volna szo, hanem olyan semmitmondo szabadalmakrol, volt szo, amikbol egyiket sem az Apple talalta ki (csak nekik volt pofajuk levedeni eloszor), mindet alkalmaztak mar masok mas helyen elottuk, es amiket azota a legtobb helyen reg teljesen ervenytelennek is nyilvanitottak? Ilyenekrol volt szo: Slide to unlock, bounceback scroll effekt, lekerekitett teglalap dizajn, multitouch. Nem hogy essential szabadalmak, de gyakorlatilag nem letezo szabadalmak. Abba most nem fogok belemenni, hogy kinek a zsebeben van Obama, de mindenki tudja hogy a penz iranyit mindent, szoval sztem eleg naiv dolog azt gondolni, hogy nem ehhez van koze a dolognak es tenyleg az igazsagerzete miatt vetozott meg egy ITC dontest ('87 ota eloszor) az elnok a "szegeny" milliardjaiban fuldoklo hazai ceg javara.
Es azert komolyra forditva a szot ha van Amerikaban egy ceg aki nem beszelhet a szabadalmi rendszerrel valo visszaelesrol, az pontosan az Apple, ezt szerintem senkinek nem kell magyarazni. -
#22388 Á, az csak kirakat volt, hogy az összeesküvés-hívőket megzavarják :) Obama is iPhone6-ot használ, csak titokban, azért van Blackberry logo rajta ;) -
#22387 Én meg azt mondom, hogy a Samsung vett meg egy fejest kilóra az ITC-nél. Az ITC fennállása óta még senkit nem köteleztek tiltásra "standards essential patent" miatt, jó nagy faszság lenne emiatt tiltani. Hozzátartozik higy a tiltáson kívül más nincs az eszköztárukban, pénzbírságoldni nem tudnak, ami egy jó nagy faszság.
Nem történt itt semmi különös, az Apple és Samsung továbbra is az elcsszett amcsi patent rendszer hibáit, kiskapuit kihasználva szopatja egymást, de ez a mostani már annyira pofátlan lett volna ha végbe megy hogy Obama megvétózta.
És nem, nem azért mondom mert epül fan vagyok, ha fordítva történt volna akkor is azt gondolnám hogy standards essential patent miatt ne oegyen szabad elektronikai cuccot betiltani, sehol, semmikor. -
#22386 Ha megvették kilóra, akkor miért volt 2x is amcsi bíróságon az Apple az elmúlt pár hónapban? (1x az adóügyek miatt, 1x meg aznebbok árak fixálása miatt, amiért meg is büntetik őket). Nem kéne faszságokat írni. -
#22385 Az eddig se volt nagy titok, hogy az Apple kilóra megvette Obamát, de most már kibújt a szög a zsákból.