Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igaz még csak pár perce nyomodom, de nem látom sok értelmét, hogy egyetlen poszt elfoglaljon egy egész oldalt, máshogy meg kicsit azért furán nézne ki. Kezdõ pöttybõl a kamerát nem tudja elindítani, de minden más mûködik, és elég gyorsan, kis animációk és szépek.
http://kephost.hu/image-3C08_5162D0C1.jpg
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ettõl függetlenül nem cserélném le az elsõdleges készülékemet rá. iOS-en minden be van állítva pöpecül, minden infóm, alkalmazásom, eddigi vásárlásaim szinkronizálva vannak. Túl nagy macera lenne átköltözni más rendszerre, és ez is tökéletesen kiszolgálja minden igényemet.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Amúgy 75k-ért lehet tényleg jobban járnál egy új telefonnal, ismerõs múlt hónapban vett 60k-ért s2-t, annyiért imho bõven megéri.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
-Randomra magától újraindul hívás után
-Wifi nem kapcsol be, csak félóra után mondjuk. És újraindul, ha lezárod a telefont miközben próbálja bekapcsolni a wifit.
-Ha újraindul, legtöbbször a mondjuk 90%os töltötségrõl lemegy 20%ra, és ez van, meghal a telefonod amiatt, mert újraindult magától.
-Volt olyan, hogy ilyen újraindulás után kellett neki egy full restore, mert feloldás után nem reagált semmire és lefagyott, akármit csináltál.
-Az akksi nem sokat bírja alapjába véve.
-Többször akad, lefagy, frusztráló furcsaságokat csinál, ami odáig vezet, hogy az ablakon k*rnám ki a telefont.
Ez az android másfél év használat után, nem a Samsung. Nyilván, amikor megvettem akkor semmi baja nem volt és azt mondogattam, hogy ez a legjobb és soha nem kell nekem iphone. De, a következõ telefont egy iphone lesz és soha többet nem vágyok ilyen megbizhatatlan androidra.
4.0 ICS
Pláne, ha több évre vennél telefont. Inkább egy Sony Xperia P, vagy S.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
miért nem jó 2. telefonnak egy használt i4 vagy i4s? 😊 😛
Bazinga!
Regards,
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
Skinnyman: kösz, akkor ez valszeg kizárva.
Amugy biztos minosegi meg minden (HTC), de tudtommal semmi kiemelkedo nincs benne (egy 2 eves S2 szintjen mozoghat), ilyen aron valszeg sok jobb ar/erteku telefont talalsz.
Regards,
Nem tudom kijött-e azóta hivatalosan is a jelly bean (4.1 és fölötte), de ilyen kiszivárgott mókolt cuccal már menne elvileg.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Kapásból csak annyit tudok mondani hogy 4.0.3-as verzió..
Regards,
Milyen droid van rajta? Osztálytársamnak van ilyen telója és neki sem mûködött az otg kábel, amíg nem unlockolta a bootloadert és fel nem rakott vmilyen jelly bean-es romot.
Tanács kellene..
Most vettem egy
Az LG Optimus 4x HD(P880) nem akarja felismerni. De a HTC One X simán felismerte.
Mi lehet a gond, milyen beállításai vannak annak hogy felismerte, és az LG nem?
Hogy kell beállítani, hogyha valaki connectelve van mondjuk az otthoni wifihez (wifi connect) akkor ne kérjen feloldásnál patternt, csak sima feloldó legyen?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ez olyan mint Battlefield3 ban játszik valaki a szervereden, õ jobb nálad de te ki bannolod, és csak a gyengéket hagyod meg az ellenfél csapatában. <#banplz>#banplz> Csak nem lesz ilyen, mármint kiiktatósdi.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Regards,
Xperia Z-m van, de annyira pixeles képet csinál hogy borzalmas.. :\
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Saor Alba
Regards,
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Regards,
1x már sikerült életre keltenem, de most frissítés után beintet 😞
Kéne 1 kis help!
Regards,
Ami ár/érték bajnok az a Nexus 4 a playen vásárolva...