Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
Facebook Home élesben

Igaz még csak pár perce nyomodom, de nem látom sok értelmét, hogy egyetlen poszt elfoglaljon egy egész oldalt, máshogy meg kicsit azért furán nézne ki. Kezdõ pöttybõl a kamerát nem tudja elindítani, de minden más mûködik, és elég gyorsan, kis animációk és szépek.

http://kephost.hu/image-3C08_5162D0C1.jpg

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Prody
Specifikáció ide vagy oda... Engem nem hat meg. Ugyanúgy elõjönnek a problémáim és egy iOS-en nem hiszem, hogy ennyire katasztrófális lenne a probléma. Lumián gondolkodtam még, de nem hiszem, hogy egy új rendszerre vágyok, amit sose próbáltam ki... Szerintem ne csak a specifikációt nézd. Én is bele estem abba a csapdába 😄

kifli
Azért nem csak android, bõven benne van a keze a samsungnak is. Elég szépen belenyúlnak a kernelbe stb stb.... Azt pedig tudni, hogy samsung szoftveresen (és minõségben) általában egy rakás lókaka szintjét sem üti meg. HTC, Sony, nexus én ezek közül válogatnék telefont, ha mindenképpen android a cél. Ha nem csak android jöhet szóba ide venném még a nokiát is 😊
GregSB
Ugyan azért amiért a vindózos gépemet néha Ubuntuval használom: szeretek kipróbálni más dolgokat. A változatosságra vágyok, és az Android erre egy jó alternatíva 😊

Ettõl függetlenül nem cserélném le az elsõdleges készülékemet rá. iOS-en minden be van állítva pöpecül, minden infóm, alkalmazásom, eddigi vásárlásaim szinkronizálva vannak. Túl nagy macera lenne átköltözni más rendszerre, és ez is tökéletesen kiszolgálja minden igényemet.

[HUN]FaTaL
Csúcstól azért már messze van, erõs középkategória.

http://goo.gl/gd6Zi5

bakkerman
ezért gondolkoztam el énis ezen az S2-n,ismertem a telefont eddigis,ha szigorúan a specifikációt nézzük,mai napig tényleg csúcs telefon,és 65 ezerért már tényleg kapni olyat,ami szép állapotban van,és vagy telenoros,vagy független.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

SzirmosSzisza
Nekem ezek közül egyedül a Wifi probléma jött elõ, de egyszerûen nem kapcsolom ki soha és akkor nincs baj 😄

Amúgy 75k-ért lehet tényleg jobban járnál egy új telefonnal, ismerõs múlt hónapban vett 60k-ért s2-t, annyiért imho bõven megéri.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

[HUN]FaTaL
A P gyengébb, mint az S2. Az S viszont valóban jobb. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

bakkerman
értem,köszönöm neked is Prody a véleményt,Xperia P-t nézegetem,fasza kis teló az is. Akkor nézelõdök tovább,nem kapkodok el semmit,mivel tényleg minimum másfél éves távlatban gondolkodom,olyan telefont keresek ami 3 hónap után,de még 13 hónap után is azt hozza,amit elvárnék tõle 😊

Prody
Ha androidot akarsz, akkor a legújabbak közül válogass sztem.

Prody
Ne vegyél. Másfél év után ezeket csinálja:
-Randomra magától újraindul hívás után
-Wifi nem kapcsol be, csak félóra után mondjuk. És újraindul, ha lezárod a telefont miközben próbálja bekapcsolni a wifit.
-Ha újraindul, legtöbbször a mondjuk 90%os töltötségrõl lemegy 20%ra, és ez van, meghal a telefonod amiatt, mert újraindult magától.
-Volt olyan, hogy ilyen újraindulás után kellett neki egy full restore, mert feloldás után nem reagált semmire és lefagyott, akármit csináltál.
-Az akksi nem sokat bírja alapjába véve.
-Többször akad, lefagy, frusztráló furcsaságokat csinál, ami odáig vezet, hogy az ablakon k*rnám ki a telefont.

Ez az android másfél év használat után, nem a Samsung. Nyilván, amikor megvettem akkor semmi baja nem volt és azt mondogattam, hogy ez a legjobb és soha nem kell nekem iphone. De, a következõ telefont egy iphone lesz és soha többet nem vágyok ilyen megbizhatatlan androidra.
4.0 ICS

LocalPatriot
Én a helyedben már nem vennék S2-õt. Jó telefon, de már nagyon régi.
Pláne, ha több évre vennél telefont. Inkább egy Sony Xperia P, vagy S.
bakkerman
65-70 ezerért megérné megvenni használtan egy tényleg jobb állapotút? Nem nagyon van más teló ami úgy kéne a jelenlegi felhozataból...Ace2-t nem adják rossz áron,52k telenornál kártyásan,jelenlegi kis Tipomhoz képest azis nagy elõrelépés lenne,de ha már találnék 15 ezerrel drágábban egy jobb használt GS2-t,akkor inkább azt választanám

SzirmosSzisza
Gyari romon neha lefagy a Chrome es 2.5 ev hasznalat utan ~6 ora folyamatos hasznalat utan lemerul. Amugy en nagyon szeretem. Meg nem tepsi kategoria + kijelzo nem karcolodik + legtobb jatek fut rajta (Batman TDKR akadt eddig egyedul)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

bakkerman
használ itt valaki Samsung GS2-t? Tapasztalatokat,véleményeket szívesen fogadnék,mik az elõnyei a telónak,mik a hátrányai,hosszútávra esetleg megérné-e még mindig megvenni?

precision
valld be, vágysz az androidra 😄DDD
miért nem jó 2. telefonnak egy használt i4 vagy i4s? 😊 😛

Bazinga!

skinnyman
De hogy-hogy a HTC-n megy, ugyan az a verzió száma?!

tomo05
Tudja valaki, hogy hol kell beállítani Samsung Galaxy Mini 2-n azt, hogy a mem karira telepítsen? Köszi a választ!

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

GregSB
Tökéletesen elvagyok iOS-el. De lehet szükségem lesz egy második telefonra hamarosan és akkor az valszeg valami olcsóbb androidos lesz.

Skinnyman: kösz, akkor ez valszeg kizárva.

N o N a m e
Általában mennyi idõbe telik frissíteni a rendszert JB-re?
skinnyman
Att-nel huseg nelkul $449.99 (lasd: #18959), innen kiindulva 120k alatt sztem nem nagyon lesz itthon, mar ha lesz...
Amugy biztos minosegi meg minden (HTC), de tudtommal semmi kiemelkedo nincs benne (egy 2 eves S2 szintjen mozoghat), ilyen aron valszeg sok jobb ar/erteku telefont talalsz.

Regards,

benőmenő
Az a lényeg, hogy az telón lévõ androiddal (4.0.3-as ice cream sandwich) nem fog menni.
Nem tudom kijött-e azóta hivatalosan is a jelly bean (4.1 és fölötte), de ilyen kiszivárgott mókolt cuccal már menne elvileg.
Narxis
Szóval lassan de biztosan androidos leszel. Helyes.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

GregSB
Kíváncsi vagyok mennyi lesz itthon ez a HTC First. Ha nem lesz túl drága lehet benevezek rá második telefonnak. Egy kapcsolóval ki lehet iktatni rajta a FB Home-ot, és utána stock Androidot lehet használni rajta, álá Nexusokon. A mérete (4.3") miatt viszont nekem sokkal jobban bejön mint az új Nexusok.

Ebbõl 1 szót sem értettem..:S 😊
Kapásból csak annyit tudok mondani hogy 4.0.3-as verzió..

skinnyman
Itt 7:20-tol van hasonlo, nekem mukodik.

Regards,

benőmenő
Szia!
Milyen droid van rajta? Osztálytársamnak van ilyen telója és neki sem mûködött az otg kábel, amíg nem unlockolta a bootloadert és fel nem rakott vmilyen jelly bean-es romot.
Sziasztok!
Tanács kellene..

Most vettem egy
Az LG Optimus 4x HD(P880) nem akarja felismerni. De a HTC One X simán felismerte.
Mi lehet a gond, milyen beállításai vannak annak hogy felismerte, és az LG nem?

Jim Morrison
Régen feltettem a taskert, de akkor elég hamar letöröltem, nem láttam sok értelmét, most nemrég viszont itt elõkerült és nem tudok beállítani valamit, pedig szerintem jól csinálom 😄
Hogy kell beállítani, hogyha valaki connectelve van mondjuk az otthoni wifihez (wifi connect) akkor ne kérjen feloldásnál patternt, csak sima feloldó legyen?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Vadnokedli
Meglepõ? Egy még sikergyanúsabb termék(szerintem) ami még az S3 nál is nagyobb eladást generálhat, persze hogy rászállnak. <#idiota>
Ez olyan mint Battlefield3 ban játszik valaki a szervereden, õ jobb nálad de te ki bannolod, és csak a gyengéket hagyod meg az ellenfél csapatában. <#banplz> Csak nem lesz ilyen, mármint kiiktatósdi.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

skinnyman
Palesz2
Valaki esetleg használja ezt? (ucam)
Xperia Z-m van, de annyira pixeles képet csinál hogy borzalmas.. :\

Bucser
UK-ben a sok eszleny a credit rating miatt ugrik bele az 1 ev 2 ev rablancba. Speciel amig topupoltam addig tobbet csengettem egy honapban mint az 1 havi flatrate-el.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

fery02
Kipróbálnám én szívesen ezt a Facebook chat-et, csak az a baj, hogy gondolom ahhoz kötelezõen kéne csinálni Facebook accot is. <#idiota>

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Solten
UK hasonlo. Minden eszleny boldogan ugrik a 2 eves szerzodesbe (atlag £36/ho korlatlan vagy korlatozott adatcsomaggal), ez ugye kb £860. En £12-t fizetek havonta korlatlanert (autofeltoltesre beallitott pre-paid) egy N4-el maris £400-al olcsobban jovok ki pl. A tobbi elonyt mar emlitettetek: nem vagy xy qrvaja 2 evig, minden szemettol mentes, fuggetlen keszuleked van stb.

Saor Alba

Solten
WTF is that shit?

Saor Alba

skinnyman
Amcsi egy elegge mas piac, ott sztem iszonyatosan sokan vennenek inkabb 2 ev rablanccal (valami nevetsegesen draga csomaggal is) 199 dollarert egy telefont (szokszor agyonpusztitva egy szolgaltato baromsagaival, de minimum kartyafuggoen), mint 299-ert fuggetlenul. Ha racionalisan valasztananak az emberek, nem nagyon adnanak el az ilyen 600+ (vagy plane 700-800) dolcsis telefonokbol ott semennyit, es fuggetlenul nem is nagyon adnak el beloluk szerintem, ezeket 90%-ban mind 2 ev rablanccal veszik szolgaltatoktol, mert ugy szokas, ugy az "olcsobb" (valojaban nyilvan sokkal dragabb).

Regards,

SzirmosSzisza
Volt már sokszor róla szó, Google nem telefont ad el, hanem szolgáltatást. Nem véletlen, hogy Amerikában sokkal többet tud a Google Now, az ottani emberek "szokásai" (nem tudom, hogy fogalmazzam meg de érted, mit keres, milyen oldalakat néz, merre jár napközben) sokkal többet ér, mint egy kelet-európai emberé. A Nexus is azért olyan olcsó, mert kb 0 profitjuk van rajta.

Jah, hogy hûségidõs? Azt hittem, hogy beszállt agresszív stílusban a face is. Akkor ez egy nagy mellé részemrõl..

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Igen még a nexus 4 ami bajnok, apropó nem akarja a google Mo-n is bevezetni a play-es vásárlást? Nekünk jó lenne a kisker viszont meghallna itthon, mint ahogy a 3 mobilszolgáltató is bezárhatná a telóértékesítést. Nem is értem, hogy tudja felvenni az árversenyt amcsiban a sok mobilszolgáltató...

precision

Bazinga!

skinnyman

Regards,

zoliii
LG P700-son, ha csak az Emergency mód jön be, akkor még menthetõ a teló?
1x már sikerült életre keltenem, de most frissítés után beintet 😞
Kéne 1 kis help!

skinnyman
Jah, ugy 100 dollar, ahogy az ajfon 200: sehogy. 2 ev rablanccal annyiert adjak, de 1 evhez mar 350-et kell fizetni, N4 16 gigas verzioja is olcsobb, fuggetlenul.

Regards,

hungary27
300 USD?
desigo
Ez a 100 dollár kizárólag az amerikai AT&T-nél érvényes KÉT ÉV hûségidõvel !

Ami ár/érték bajnok az a Nexus 4 a playen vásárolva...
hungary27
😄
100 dolcsiért egy HTC 4, 3as qualcomm, 1gb rám, lte stb szted lehúzás? Sztem ár /érték bajnok.