36194
  • skinnyman
    As stock value plunges, Nintendo now says it has no plans to bring any DLC to Super Mario Run
    This is very likely NVIDIA's 2017 refresh of the SHIELD Android TV, which may come in two sizes
    Google confirms it will launch two smartwatches early next year, but they won't be Pixel-branded
    Cyanogen Inc shutting down CyanogenMod nightly builds and other services, CM will live on as Lineage [Updated]
    How to follow the new Lineage OS online

• Jim Morrison
    Ez a huawei mate 9 elég nagy, szép (igaz csak fullhd) kijelzővel, jó kis hangszórókkal és nagyon minőségi csomagolásban. Android 7.0 meg ami kell, s6 edgem egy picit lomha így utána :(
    Pár perc után nagyon megtetszett, főleg, hogy az elején jórészt csak kijelző van. Egykezes módot bekapcsolni rajta egyszerű, kényelmes.
  • Jim Morrison
    RollerCoaster Tycoon® Classic
    3 csillagon áll
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.12.22. 15:32:45
  • Jim Morrison
    Sok sok launchert próbáltam de (számomra) a legjobb az az Aviate (yahoo) launcher.
  • Dzsini
    Nova Launcher Prime ócsóé'
  • Jim Morrison
    Majd kiprobalom, megmondom milyen:)

• SzirmosSzisza
    http://www.gsmarena.com/eus_galileo_satellite_navigation_service_will_go_live_this_thursday-blog-22145.php

túl sok még nem támogatja mondjuk
  • Borg
    Nem értem miért dobnák a home gombba ágyazottat. A legjobb dolog.
  • Jim Morrison
    lassan már minden lesz :)
    Samsung Galaxy S8 to come with a rear-mounted fingerprint sensor
  • gabi89
    Persze én sem (na meg nincs is note7-em és nem is volt :D ), de tuti jó pár tucatnyian lesznek akik megtartják továbbra is a készüléket.
    Csak jelezni akartam,hogy még root sem kell szerintem ahhoz, hogy kijátszható legyen ez a korlát.
  • skinnyman
    En azert nem kockaztatnam meg. Az egy dolog, hogy veszelyes, de pl gyakorlatilag minden repulojaraton tiltott.

Mas:
    Google makes it easier to switch from iOS to Android with Google Drive backup tool
    Google's 'Brillo' Internet of Things platform is now 'Android Things,' developer preview available for download

Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2016.12.14. 19:33:31
  • Dzsini
    Persze, meg aki rootolta és egyebeket művelt vele... de ők már úgyis távoztak mindenféle garancia alól. Valószínűleg meg lehet találni a szerződésben azt a pontot, ahol kikötik, hogy csak a rendszerfrissítések elfogadása tartja fenn a garanciát.
  • gabi89
    Na de aki továbbra is makacs és használni akarja az nem fogja feltenni az OTA frissítést. Gondolom magától nem települ maximum letöltődik, de biztos arra is van kiskapu.

Amerikában nyilván szívás, mert ott nem tudsz mit tenni ha a szolgáltatod letiltotta.
  • Jim Morrison

bár a tokkal nem volt gond... :D
  • SzirmosSzisza
    Jajj, el is felejtettem ide beírni, nekem múlt héten ért véget a mizéria és végre a Telekom utalta (jó, postán küldte, mikor direkt elmondták, hoy utalni fogják...) a telefon árát. A legjobb fej a Spigen volt, ők közölték, hogy a tok árát nem tudják visszaadni, de az árát levásárolhatom a webshopjukban, szóval küldtek egy S7 tokot "ingyen".
  • Dzsini
    "Amerikában nagyjából 7%-nyi eladott darab nem került még vissza a céghez, emiatt drasztikus lépésekre szánta el magát a gyártó és több szolgáltató: december 19-étől a helyi példányok nem tudnak majd kapcsolódni a hálózatra. Európában ehhez képest enyhébb szankcióban részesülnek a vissza nem vitt Note7-ek tulajdonosai, de valószínűleg nem fognak örülni annak, hogy a csütörtöki OTA frissítés miatt már csak 30%-ra fogják tudni tölteni a korábban világszerte 60%-ra korlátozott akkumulátort. Remélhetőleg ez már mindenkinek elegendő lesz arra, hogy eleget tegyen a gyártó visszahívási programjának."
    innen
  • skinnyman
    Telon a youtube appban valoban enged 1080p-t is. Fura..
  • SzirmosSzisza
    Asztalon meg mobilon is?
  • skinnyman
    Megvan nekem is. Viszont annak ellenere, hogy HD-t irt ra, nem tudok 480p-nel nagyobb minoseget valasztani :S
  • Dzsini
    nekem megvannak - és a Filmekben szépen el is indult a stream, nem vették el.

Érdekes adat lenne, hogy hányan csaptak le rá még időben :)
  • TomBond
    "Sajnos a kért URL-cím nem található ezen a szerveren." :-(
  • Dzsini
    azért nem rossz leárazás 22 ezerről :)
  • Mighty
    Ha valakit esetleg érdekel, 60 forint jelenleg a google play-en a Star Wars: The Digital Six Film Collection
  • Dzsini
    Nem kell, a google beépített billentyűzete át tud kapcsolni diktálási módba ha be van kapcsolva, verziótól függően kell lennie egy hasonló gombnak.
    És diktálni oda diktálsz, ahova akarsz. SMS-t lehet így "írni", bármilyen jegyzet programba írhatsz, szövegszerkesztőbe, bármibe...
  • SzirmosSzisza
    Megnyitod a Google Maps-et (vagy magyarul Térkép), ha esetleg nincs fent letöltöd innen. Aztán csak annyi, hogy beírod a címet, rányomsz a kocsi jelre aztán start.
  • darkSectorxxx #34886
    Érdekes ilyen progik nincsenek a telefon menüjében...
    Végignéztem az összes beállítást én nem vágom.

De a hangalapú diktáláshoz kéne azé valami progi is, vagy hová diktáljak?
  • Dzsini
    Kitkat óta biztosan van magyar diktálás, ha bekapcsolod. (ajánlom a beállítások menü böngészését, és elsőre a gyári billentyűzet használatát)
    Navigációt mind a gmaps, mind a waze tud, ha kiválasztod (ajánlom a program megismerését)
  • darkSectorxxx #34884
    Enyimben sem navigáció, sem hangalapú gépelés sehunn. :)
  • Dzsini
    Van bennük navigáció. Diktálásra pedig bekapcsolod a beállításokban a hangalapú gépelést, és azt a jegyzetelő programot használod, amelyiket nem szégyelled.
  • darkSectorxxx #34882
    Rendesen olyan kéne amiben utiterv is van. :D
  • Jim Morrison
    Gugli maps, waze, stb nem jo?

• darkSectorxxx #34880
    Illetve valami jó kis navigációt egy Lenovo A806 Android 4.4-hez?
  • darkSectorxxx #34879
    Sziasztok, androidra kéne egy progi....olyan hogy ha rábeszélek akkor irásos formában rögzítse amit mondok.....
  • Shiwo
    "Cserebe pedig ugye par ora alatt lemerul"

ez típusfüggő..

nekem volt Backbeat 903 fülesem, ami iszonyat kényelmes volt, szinte észre se vettem, viszont tényleg csak 3-4 órát bírt

most egy Arctic P311 -em van, az előzővel ellentétben ezzel nem felejti el az ember, hogy van valami a fejét, de cserébe vígan elmegy 15 - 20 órát (és nem fázik benne a fülem télen )

csak azt oldották meg hülyén vele, hogy mikor már csak fél órát bír, akkor kezd el csipogni, de akkor idegesítő sűrűséggel.. viszont napi 2-4 óra használat mellett az ember hajlamos elfelejteni töltőre tenni, illetve arra is csak tipped lehet, hogy meddig fogja még bírni

de a vezetékes sem fog kihalni, max átváltanak USB C-re..

az mondjuk érdekesebb húzás lenne, ha megoldanák, hogy két USB C kerüljön a telefonra
    Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2016.12.09. 08:40:17
  • Jim Morrison
    bluetooth-5-5-0-bt-szabany-vezetek-nelkuli
    "A két éve bemutatott 4.2-es verzióhoz képest kétszeresére, azaz kereken 2 Mbps-re nőtt a maximális sávszélesség (a Low Energy üzemmódban)....A nagyobb sávszélességet több módon is ki lehet aknázni, például akár jobb minőségű hangátvitelhez.
    alakul :)
  • Solten
    Van igenyem a minosegre igy a vezeteknelkuli fules kiesik nalam. Hasznaltam wireless egeret (logitech) kb. egy evig az elem meg mindig birja, mivel semmi elonye a vezetekessel szemben es neha megfigyelheto volt nemi lag, visszatertem a vezetekeshez. Kanaperol touchpados wireless bill.-t hasznalok.
  • Jim Morrison
    rockstargames.bully
  • adam46
    De az nagy fájdalom, hogy ha kell cserélni és nincs otthon. :D
  • GregSB
    Gamingre én se használnék vezeték nélküli egeret, de nem játszom :D Munkára laptop mellé eszembe se jutna használni kanócos egeret. Elemet jó ha 2-3 havonta kell cserélnem a Logitech egeremben, szóval ezt nem nevezném akkora fájdalomnak.
    Utoljára szerkesztette: GregSB, 2016.12.08. 14:15:15
  • adam46
    Nekem volt vezeték mentes egerem, igazából semmilyen haszna nincs, ha az egér fixen a billentyűzet tartón csücsül. Aztán meguntam, hogy állandóan elemet kell cserélni, késik a játékokban és vettem vezetékes egeret, meg pár kábelvezető tappancsot, amit felraktam az íróasztalra, így most az égvilágon semmiben sem gáttól és nem kell elemet cserélgetni.