36194
-
#22704 Én meg Újpalotát.
Ugye mennyi logika van ebben? -
#22703 -
#22702 a Play Store gyöngyszemei... -
#22701 Nem akartam senki lelkivilagat megserteni... Csak velemenyt irtam. Rolam itt mindenki tudja h sony fan vagyok. Szidd. Nem sertodom meg. :-) -
#22700 Mondd te is, hogy utálod a Sonyt, és nézzél csúnyán :) -
#22699 Egyet visszavághatsz a Sony-nak és akkor kvittek vagytok. -
Miguel125 #22698 Miért kell a flame? Én sem mocskolom a Sony-t, pedig... -.- -
#22697 Egyébként a HTC-t a One kihúzta a csődből? Mert ugye lehetett hallani, hogy veszteséges a cég régóta, meg ha a One bebukik akkor megszűnnek mert annyira rosszul megy az üzlet. Évenkénti eredményt meg lehet nézni róluk valahol? -
#22696 Ahogy a cikkben is írták - minden márka minden eszközével előfordult már, és elő is fog fordulni. Komoly kémia folyik az akkumulátorokban, veszélyes üzem mindegyik. -
#22695 Ez PeeTeR-nek nem fog tetszeni. :D -
#22694 Meggyulladt a HTC ONE X
hogy én, hogy utálom a HTC márkát..:D -
#22693 jézusom... :D
az az 5 FPS -es Antutu -s kép is büntet :D ez tényleg alkalmas rá hogy az összes mai játékot futtassa :D :D :D -
#22692 https://www.dropbox.com/sc/z1aw3vgbbxv5pmx/4GKTyYHy3X
Elsőn az opció, második tetején az app ikonja (azt próbáltam körülírni :D) -
#22691 Ezt most így egyáltalán nem értem. :)
De nem baj, nem annyira lényeg. -
KaBuTo666 #22690 Ezt el fogja vinni valaki aztán durván csalódni fog. Nem lennék a helyében. -
#22689 hol tablet, hol telefon, hol eclair, hol gingerbread, hol iPhone, hol windows phone (ez lehet, hogy csak skin)...
Ez a telefon olyan sok oldalú, hogy az már gömb
Ráadásul 480*320-ról indul (fektetett kijelző? :D), de később már 800*480 :}
-
#22688 Hirtelen nem értettem, hogy mi bajotok, nokia 920, fasza, aztán észrevettem, hogy itt valami turpisság van :DD -
#22687 pontossan es jol csinalta, szarasig van blablabla -val az egesz hulyeknek ez kell, meg azon sem lepodnek meg, ha valaki lenne egy olyan aki villamaron elvinne (azert remelem nem lesz) -
#22686 Mindegy mit ír, az átlag, hozzá nem értő embernek ezek a szavak is elegek. Aki nem érti mi az hogy ICS, JB, Fluid rendszer, Snapdragon meg társai azok úgy vannak vele, hogy ha ennyi mindent leírt akkor rossz már nem lehet. :D
-
#22685 Na az fasza. 256 MB ram.
Az ilyen embereket kéne jól megverni. Még hogy milyen gyors.
Biztos nagyon gyors lehet. -
#22684 Ráadásul berakta a PC-s GRID képét. lol
Meg am is kétlem, hogy a komoly játékokhoz elég lesz. Nevetséges.
De sok hülye úgyis veszi. Ilyenekkel van tele a vatera. -
#22683 256mb ram 320x240 es felbontás.
Az GRID :D
Amúgy az Asphaltos képn meg Jelly/ICS van. :D -
#22682 A PC-s/X360/PS3 F1-ből a legjobb a kép :D -
#22681 :DDDDDDDD -
#22680 EZEN!!!!! Beszartok, ígérem! :D
"Szuper lapos, mindössze 12mm vastag készülékház"
"Egyedi, valós ERŐS 1HGZ PROCESZORRAL Készülékröl van szó!!!"
"Az egyik legjobb hardveres képességekkel megáldott készülék."
A képeket érdemes megnézni. -
#22679 Ehh, mai hír... otthagyja a WP-t a HTC mert nem jók az eladások -
#22678 gyönyörű ez a tablet...
viszont ahogy olvasgatom az Xperia Z topikokat, így nyáron elég sokan panaszkodnak, hogy a nagy meleg miatt a hátlap picit felvált nekik... azért ez elég gáz egy ilyen telefonnál -
#22677 Sony Tablet Z wins the Tablet of the Year award
Mondjuk eljesen egyértelmű volt. Sony the BEST! -
#22676 lol -
KaBuTo666 #22675 Nem kell használni = nincs probléma. -
#22674 Miért "szeretjük" a hangoutst hatodik felvonás: a webes google talkról Hangoutsra bejelentkezett felhasználónak küldött üzenetek véletlenszerű, 10-40 perces késéssel futnak be. Azonnal szinte soha.
Nem egyszeri alkalom, több accountról, több időszakban, több hálózatban tesztelve.
A klasszikus talk kliens mindig azonnali volt - hiszen ez a neve: Instant Messaging. -
#22673 ért itt valaki a Titanium backuphoz?
backupoltam a felhasználói programokat + adatokat, majd csináltam belőlük egy update.zip -t, az egyes programokat+adatokat töröltem (jó, jó, most már tudom, h hiba volt), rom csere, ment vissza az update.zip is, csak az a probléma, hogy az adatokat nem állította vissza (csak a programokat). hogyan tudnám visszavarázsolni a programok adatjait update.zip-ről? -
#22672 Szerintem a Blackberry-kel egyszerűen a piaci igényeket nem elégítették ki. Nem számottevő egy nagy érintőképernyő mellett egy fizikai full-qwerety, és a Blackberry-nek csupán egyetlen ilyen készüléke van, a Z10. De amúgy is, olyan domináns nevek mellett mint a Android vagy iOS, vagy Apple és Samsung nehéz manapság felvenni a versenyt. Rengetegszer deficit a vége. -
#22671 Titkosított, védett adatfolyamot saját szerverhálózaton át (akár Exchange-es) emailekhez, üzenetküldéshez - itt egy elég hosszú leírás róla -
#22670 Nem tudom pontosan milyen szolgáltatásokat nyújt a WP a BB-vel szemben, de gondolom ma már mindenre van megoldása MS-nek is, különben nem állnánk át. Levelezésre ott az Exchange/ Outlook, IM-re a Lync. -
#22669 hát akk hajrá, még 20 milla kell nekik :D -
#22668 Megvenném szónélkűl. Főleg hogy zafír üvege van. -
#22667 ja :/ am erösen gondolkodok, hogy én vennék... csak még várok pár napot :) -
#22666 pont tegnap néztem, hogy a cél 1/3-át sikerült csak összeszedni :S -
#22665 vegyetek EDGE-t http://www.indiegogo.com/projects/ubuntu-edge