36194
  • [HUN]FaTaL
    Mert az egy amoled kijelző, a tied meg tft.
  • bakkerman
    haveromnak van S3-a,és az a kérdésem hogy az én telómon hogy lehetne variálni a színekkel,mert sokkal fakóbb mint az övén
  • SzirmosSzisza
    Most épp le vagyok merülve, de valahogy lehet. Beállítások / Kijelző valami ilyesmi helyen. 4-5 előre beállított cucc van talán (Mozi, Olvasás meg ilyesmik)
  • bakkerman
    haverom vett tegnap egy S3-at,és feltűnt,hogy sokkal élénkebbek a színek az ő telóján mint az enyémen (Xperia S). Van valami mód arra,hogy megváltoztassam a szín beállításokat a telón? Csak fényerőt tudok állítani. Sokkal fakóbb az én telefonomon a színek
  • Prody
    Amúgy független/nem rootolt Samu Note 8.0 miért nem kapja meg a legújabb frissítést?
  • geo91
    a samsung kies segítségével nemrég frissítettem jelly bean-re, nem rossz
  • Prody
    Ja lehet... ezek után végképp nem kockáztatok. És valaki így adta el nekem :D
  • Narxis
    Csak kifoghattál egy hibás darabot.
  • nIsTv4n
    Másfél éve HTC One X-em van, nincs semmilyen kötődésem a gyártóval, nem aszerint döntök a következő telefonomnál sem.
    Amit el kell ismerni a HTC-ről (legalábbis ezen modell vonatkozásában):
    - Tegra3 nem volt a legjobb választás, de erről tudtam a vásárláskor, tehát ez az én saram. Senki sem kötelezett, hogy vegyem meg.
    - Support: szervizháttér körülményes, főleg az utóbbi egy évben vált azzá. Enyém még nem járta meg a szervizt, így ezzel nincs rossz tapasztalatom, de olvastam sokat. A frissítések intenzitása pedig változó. Szükséges, apró javítások érkeztek év közben is, most pedig jön a 4.2.2. Nálam az nem kifejezetten pluszpont, hogy egy új Android verzió jön-e a telefonra, vagy sem (leszámítva a főverziókat, mert azok általában jelentős javulást hoznak OS szinten).

Ezeket leszámítva viszont készülékdesign ötös, nekem speciel a Sense is telitalálat, sosem fagy, ritkán lassul be. Nekem ennyi elég is.

Sajnos azt kell mondanom, hogy hiába drágák ezek a telefonok (és itt gondolok a Samsung, Sony, LG csúcskészülékekre is), minőségben messze alulmaradnak a régi, olcsóbb készülékekhez képest. Lehet ennek oka a tömeggyártás, a túlzott költséghatékonyság, egy a lényeg, ebben hasonlítanak egymásra a gyártók. Korábbi tapasztalataim alapján egyedül az iPhone számít üde kivételnek, ott a 3G és 3GS készülékeim mai napig hiba nélkül mennek.. Csak az a fránya iOS...
  • Prody
    ConCorde is ilyen "kínai"-magyar, 1 hét után el kellett adnom. Kamerája legtöbbször be sem kapcsolt, rootolt android, hangszórók nem működtek. Inkább fizetek 50e-el többet Samuért!
  • PeeTeR
    miert kell ezen a teman lovagolni - az hogy mas emberek tapasztalatai alapjan alkotsz velemenyt es vonsz le konzekvenciat valahogy szamomra nem elfogadhato szempont. igazabol nem a velemenynyilvanitassal hanem annak a "talalasaval" van/volt problema. en spec szeretem de nem istenitem a HTC -t (meg van mindennek a sajat hatranya/elonye) illetve ezzel karoltve nem ocsarolom es becsmerelem a tobbi gyartot foleg szemelyes tapasztalat hianyaban. egy ugye ertelmetlen, mert mitol lesz nekem jobb ha leszarozom a masok altal birtokolt szerett gyartot/keszuleket - ketto, ertelmetlen vita keltesere nincs feltetlen szukseg. oszt ennyi
  • LocalPatriot
    Lehet, hogy nem használtam, mert már leírtam a véleményem róla. Ám az embernek vannak barátai, és elmesélik a tapasztalataikat. Neked ez lehet ismeretlen dolog. Nem kell nekem használni, ahhoz h tudjam egy .....
    HTC One S is csak egy túlárazott...
  • LocalPatriot
    Most kicsit elment a téma más fele:)
    Mindenkinek van egy véleménye. Ti utáljátok a szar TFT-s sony-t. Ok, rendben van.
    Én utálom a HTC-t. Ennyi. Mit kell ezen ennyit lovagolni? Miért veszi mindenki támadásnak?
    Vagy itt ennyire sokat számít az én véleményem?:D
  • Miguel125
    One S-en JB van.

Vadnokedli leírtál mindent amit gondoltam. Innentől no komment.
  • Vadnokedli
    Amúgy én szaroztam le itt a Sony-t(még 'realtíve régebben) és lett kisebb nagyobb hőbörgés a részéről- de ő nyugodtan szarozhat bármit Sony az isten. Ennyi. mindenki el mehet az anyukájába.(persze nem, jk.)

De én is azt hittem ha ótvarnak szarnak tartja a HTC-t akkor használt is HTC-t, de szeretem az ilyet..
  • gabi89
    *maradt
  • gabi89
    Összes 2011 -es modell (kivéve play) megkapta az ICS-t. Más kérdés, hogy a kernel marad ami GB alatt :(
  • theone91
    Azért a 2011-es Xperia garintúrából is kimaradtak masszív ICS frissítések, amiért morgott rendesen a közösség. Ez nem érv a javadra.

Sőt én előzőleg azt hittem, hogy megalapozott a véleményed a HTC-vel szemben, de végső soron az én anyámat.
  • Bucser
    Ha használtál volna komolyabb HTC-t az összes embert aki Sony telefont istenit korberohogned. Pláne a Sony Ericssonokra tekintettel.
  • LocalPatriot
    Volt SP elott xperia sl es t is. Am htc nem volt mert egy nagy nulla mind. A one s meg jb-t se kap... Elmennek ezek a...
  • Miguel125
    Volt már egyáltalán normális, nem belépő szintű HTC-d? Tudom, hogy sűrűn cserélgetsz telefont. Az utolsó 3 az valami kisebb samsung, egy Xperia U meg ost az SP, de HTC-re nem emlékszem.
  • fery02
    Na ezt ládde én nem találom. Valahol nagyon el lehet rejtve, vagy csak szimplán vak vagyok. :)
    De köszi, hogy segíteni próbálsz, pláne ilyen formában!
  • Narxis
    lol
  • theone91
    Tessék egy mogyoró.

• LocalPatriot
    Tisztába vagyok azzal, hogy bármelyik márkával előfordulhat. Sony-val is.
    De mivel a cikkben HTC-ről volt szó, odaírtam, hogy szvsz egy ótvar márka, és csődbe is mehet. Ennyi.

theone91 - ebből milyen vita kerekedhet? Én azt mondom, hogy szar, Te hogy nem. Ennyi. De ha mindent támadásnak veszel, azt úgy hívják: paranoia.
  • ZsirosKenyer
    Ahogy a cikkben említett összes többi esetnél, valszeg ennél is ki fog derülni, hogy ratyi ebay-es kínai utánygyártott akku volt benne
  • theone91
    Provokatív hangnemben, random bedobtál egy témát, amiből nem is olyan rég már kerekedett vita. Erre akartam rávilágítani, és azt hiszem sikerült.
  • LocalPatriot
    08.22-én jön az Asphalt 8: Airborne! Remélem azért nem 1k lesz.
  • LocalPatriot
    És most hova szarjak? kettőnk között látod ez a kül. Ösztönből érzed, hogy Neked vissza kell "vágnod". Ez egy egyfajta védekező mechanizmus. Leírom a véleményem, és neked nem arra kell reagálnod, (egyetérteni, vagy cáfolni) inkább visszavágsz egy teljesen más témába vágó dologgal, amivel úgy érzed "visszavágsz". Hát ha most boldog lettél, akkor örülök neki.
  • theone91
    Hát sajnálattal közlöm, hogy...
  • Dzsini
    a németek elvesztették a háborút...
  • PeeTeR
    Jogos, el is adjuk a kocsit es veszek valami jo kis hasznalt nemet tankot :D
  • theone91
    Sőt, utcára se menjünk, mert átgázolt egy kamion valakin.
  • PeeTeR
    Nem baj ez most elultette bennem a parat veszek is valami mast mielott pukkan -.-
  • PeeTeR
    Ilyennek meg csak ne is viccelodjunk plox x.X
  • theone91
    Emberek, ezekben az akksikban/töltőkben már rég vezérelt csepptöltés van, ami leszabályozza a töltést, ha feltöltött az akksi. Amint fogy egy keveset, alacsony feszültségen visszatölti maximumra.

Ezek nem az éjszakai töltések miatt gyulladnak ki. Ha kigyulladt, puffad, robban, akkor eleve zárlatra hajlamos és/vagy rossz összetételű akkuról van szó.
  • szucsy89
    Persze, mikor leégett a ház fele...
  • Narxis
    Én szoktam éjszaka tölteni. :D Most azt csak észreveszem ha tűz van. :D
  • szucsy89
    Éjszakai töltés? Én már régóta hanyagolom, egyrészt emiatt, sosem lehet tudni mikor gyullad ki (bár ennek tényleg kicsi az esélye), a másik pedig a felesleges áramfogyasztás... magába a töltőt bedugva hagyni sem ajánlott, legyünk kicsit környezetkímélőek!
  • PeeTeR
    nekem raadasul X+ -om van tehat akkor nagyobb az ongyulladas eselye?
    lecserelem egy regi Nokia maroktelefonra aztan csőőőő babinéni

egyebkent igen jobban utanna neztem az S4 -es robbanas utan es hanyagolom az ejszakai toltest
    amugy erre vajon O2 ad nekem garanciat ha ne adj Isten ilyen tortenik? fogalmam sincs, hogy lehetseges -e...