Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

k0trapali
Köszönöm szépen! Már az õrületbe kergetett!
tototto
Kíváncsiságból újra indítottam telót és most jó lett (régi windowsos hibaelhárítás itt is mûxik) :-)
Viszont az automatikus space nem akar mûködni egyenlõre

tototto
Kösz a választ, de ilyenkor mi van, hogy tudnám életre kelteni ezt a húzgálos módszert, sima gyári rendszer, nincs semmi mókánykodás, meg root, meg semmi?

[HUN]FaTaL
Mini Prom van és próbáltam a trialt, mûködött. De a swiftkey nekem jobban tetszett, ha már így gépel valaki. A diktálója mondjuk a swypenak jobb.

http://goo.gl/gd6Zi5

tototto
Az miért van hogy megvettem tegnap ezt a swype nevezetû progit playen, nexus7-en tökéletesen mûködik, viszont xperia minin nem akar menni ez a swype funkció vagy nem tudom mi a neve (hogy ilyen lasszó módjára ír az ember), a hang diktálás az jó, tehát csak egyenként rányomva a billentyûkre lehet gépelni vele mint alapból a belsõ billentyûvel
de a gyári billentyûnél ha beállitom ott megy ez a módszer, de a swypel csak egyenkénti pötyögés
tapasztalt már ilyet valaki, esetleg Fatal, ha jól tudom neked is minid van, te nem tudod kipróbálni?
nexuson baromira tetszik és gyorsan lehet így gépelni, jó lenne ha a telefonon is tudnám használni 😊

[HUN]FaTaL
ICS van a telódon? Beállítások -> Alkalmazások -> Mind, kikeresed, leállítás aztán letiltás.

Tud valaki olyan progit, amivel lelehetne tiltani egyes rendeszerappok, ROOT nélkül? Szóval ilyen google+, súgó meg ilyen baromságokra gondolok.

skinnyman
Sziasztok! Desire X-en gyári sms app-ban megoldható, hogy ékezetes karaktereket normálisan kezelje? Nem lehet használni a SwiftKey szótárát mert egy "á" - betûért kapásból levon 90 karaktert. Jó lenne ha nem kellene third party sms appot használni mint mondjuk handcent vagy GO SMS-T..

infidel

DarkSector
<#eljen><#eljen><#eljen>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

csak gyakorlatilag nincs.
Máté94
Elvileg van rá.
mikor lesz jelly bean galaxy ace 2-re?
grebber
Nincs közötte ,de akkor nem kapják meg a pénzem!Warezba tökéletesen fut!

Next PC upgrade: 2022

GregSB
Verge-en is megjelent az S4 review-ja

Ottani cikkírónak jobban tetszik a One X.

DarkSector
Neked viszi a mobilod?
Mármint támogatott készülékek közt van?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
A playen lévõ Lara Croft game meddig akciós tudja valaki?

Next PC upgrade: 2022

Solten
Hungaricum... <#alien>

Saor Alba

Ezt most nem értem...:S

Tudom. De részemrõl kikivánkozott. 😄

skinnyman

Regards,

Vadnokedli
Ilyet sose kérdezz 😊 <#vigyor><#vigyor>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Na jó, le reset-elem aztán kiderül.😄
Ennél rosszabb lehet? 😄

SzirmosSzisza
Mikor mi frissítettünk, akkor töltõre dugva is merült a telefon, szóval még olcsón megúsztad 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Értem,köszi. 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

A 4.0.3 kor nem volt semmi gond, csak azóta hogy 4.1.2 van rajta...

[HUN]FaTaL
Az akkunak és a memóriahasználatnak semmi köze nincsen a szoftverhez. Az akkud szar, a szabad ram meg a fent lévõ programoktól függ.

A factory reset alaphelyzetbe hozza a telefont, szoftveres hibákat kijavítja (persze, ha az eredeti rom nem egy bughalmaz).

Ez engem is érdekelne. 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Akkor mi értelme a gyári visszaállításnak, ha semmit se csinál?(kivéve hogy törli az összes adatot a telefonról.)

Vadnokedli
Nem. 95% hogy nem.

[HUN]FaTaL
Semmi köze az OS-nek a böngészõhöz.

Most csinálok egy biztonsági mentést a Backup-al.
Utána csinálok egy gyári visszaállítást, és formázom a mircoSD kártyát.
Akkor helyre áll a telefon? (RAM és az Akku)

A Firefox-ot szeretem, és tetszik.

Jim Morrison
akkor minek akarsz egybõl Firefox OS-re váltani? 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Bocsi, de én hülye vagyok még az Androidhoz. még csak most tanulgatom.

Máté94
Hülye a kérdés, de nem. 😄
Fel lehet tenni a Firefox OS-t az LG P880-ra?
És ha igen hogyan?(magyar leírásnak örülnék.)

Vadnokedli
Letöröl minden szarságot. Backup and reset > factory data reset (Samsung) LG nél nem tudom.

Hogy tudom le "resetel"ni a telefont?
a telefon számok is eltûnnek?

Mi az a factory reset, és hogyan tudom csinálni?
"Rootolva", mármint feltörve? nincs...

skinnyman
Engadget cikk - elvileg velunk egyutt mar 50 orszagban van Street View

Regards,

Vadnokedli
Amúgy nevetséges itt a hyperlapse. 100 méteres út szakasz kb 3 napból áll.. 😄 (mármint az elõttem lévõ úté)

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

kifli
talán pc humorba volt egy link, ahol lehetett folyamatosan nézni, majdhogynem mint egy videót.
Narxis
Nagyon zsír lett. Falvakról nem tok nyilatkozni de városok, fõleg a megyeszékhelyek abszolút részletesek.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

skinnyman
Egesz reszletes amugy, az orszag nagy reszet bejartak, kisebb falvakban csak a fobb utakat de a nagyobb helyek nagyreszt benne vannak.

Regards,

skinnyman
Nem tudom de az azert valszeg enne a mobilnetet kicsit, plusz x meterenkent van egy foto, eleg furan ugralna sztem.

Regards,

kifli
street view navigáció nincs? Minhat láttam volna korábban róla videót.
LocalPatriot
Köszi szépen Szirmos!

Megérkezett Androidra is!
skinnyman
Elindult a Street View Magyarorszagon
Adatvedelmi aggalyok miatt kellett ra 4 evet varni, hat azert koszonjuk az illetekeseknek...

Regards,