Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Ha a gyári appal rossz, akkor a kamera rossz.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

davidka003
"ja és az elölapi kamerával semmi baj."

Nyilván mivel nincs köze a kettõnek egymáshoz.

CameraZoomFX.
De mondom ha gyárilag is szar akkor nincs mit tenni.
Amúgy meg a fos fakó kijelzõ miatt kár volt megvenni.
Nem vagyok Samsung fan de ég és föld.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

esetleg tudsz vagy tud valaki ajánlani használható kamerás appot? párat kipróbálok, hátha.

ja és az elölapi kamerával semmi baj.

davidka003
Gyárilag is tökéletesnek kéne lennie.
Ha nem az akkor szerviz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Hali midnenkinek,

z a problémám h nemrég vettem egy Sony xperia Z-t és valami van a akamerájával. próbáltam más kamerás appokat is de ugyanaz a probléma, olyan mintha 2 kép lenne egymásba vágva, szóval "szellemképes" és rohadt homályos.
próbáltam már mindenféle beálitást de semmi..
valami ötlet?
(bocsi ha rosz helyre irtam, de végülis android, és lehet az a baja.)

kifli
kit érdekel a weboldala? Fõleg úgy hogy ez szubjektív...
Shiwo
köszi (:

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

a weboldala már szrabb mint cyanogené

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Jim Morrison
1., igen, lehet mondjuk a wifi- on/off/toggle

2., NFC task launcherben be lehet állítani, hogy mondjuk a követkzõ 30mp ben ne ismételje meg a mûveletet
(Prevent repetition)

3., erre még nem tudom a választ, most jöttek meg az nfc matricák a héten, még nem nagyon tudtam programozgatni õket.

NFC Task Launcherrel programozott nfc matricát a wp8 nem ismeri fel, ismeretlen formátum.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

kifli
aokp-t próbáld ki szerintem!
desigo
-Nem játék : Veletech 2013,3G Watchdog,AppMonster,Dropbox,ES File Explorer File Manager,Facebook,Foursquare,Idõkép,Image 2 Wallpaper,IMDb Movies & TV,IP Webcam,Miso,Mixcloud,Mozi24,Opera Mobile,Pixlr Express,Power Toggles,QuickPic,RunKeeper,Shazam,Smart Keyboard PRO,SMS Backup & Restore,Speedtest.net,Tool for Picasa,TuneIn Radio,TV24,TweetDeck,Unified Remote,Viber,ZEDGE,Árfolyam,iGO Primo

-Játék:Fun Run - Multiplayer Race,Gears Of Time,Noogra Nuts,Offroad Legends,Planetary defense,Power Flow,Tap the Frog: Doodle,

Ez így ömlesztve gondolom rohadt hasznos infó <#bee1>
SzirmosSzisza
Sokunk neve mellett van ilyen zöld fejecske, arra katt és mutatja mik vannak felrakva (mondjuk én már 1 éve nem frissítettem, szóval igazából felejtsd el az elõzõ mondatot 😄)

Nekem most ezek vannak fent:
- Nem játék: Chrome, Firefox, Dropbox, Google Drive, Facebook, Facebook Messenger, Irssi for Connectbot, Reddit is fun, Flashlight, BpMenetrend, Flash, TwitchTV, Shazam
- Játék: Max Payne, Mass Effect, Five in a Row, GBA Emulator, GBC Emulator, Beat Hazard, World of Goo, Cut the Rope, Run in Crows, Steam, Temple Run 2, LoL Tribunal, Real Racing 3, Where is the water?, McPixel

Mondjuk ezek azok amiket én használok, lehet a legtöbb számodra felesleges 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

skinnyman
Hogy a konkret telodon milyen azt nem tudom de altalanossagban nem nagyon van megbizhatobb/jobb/bevaltabb nala.

Regards,

JaSoN HuNTeR
Milyen programokat ajánlotok/használtok androidon/ra?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
vajo liberty/vice city stories lesz androidra?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

SzirmosSzisza
Gyári.

hy..jelenleg cyanogenmod romot hasznalok.. tudtok mondani ennel megbizhatobbat/jobbat/bevaltabbat?

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

SzirmosSzisza
Mióta leírtad mi a bajod a telefonnal nekem is elkezdett vacakolni 😄

Pl játék közben random újraindul, de nem is teljes újraindulás, mert kb 2 mp után már kéri a PIN kódot.

Prody
Pillanatnyi helyzetjelentés: normális, dolgozó, becsületes ember módjára telefonáltam egyet, telefon kikapcsolt magától. Akku 69%.

skinnyman

Regards,

[HUN]FaTaL
Így van. És ha kell még akkor szoktak egy külön usb3-as chipet integrálni még a lapra. Azt hiszem a Z77-en pl. 2 USB3 van a chipsetben.

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
2008-ban készült el a szabvány. Szerintem nem nagyon találsz 2008-as lapot, amin USB 3 van, vagy maximum a százezer körüli kategóriából.

Most is csak a felsõ kat. lapokon van sok. Nekem egy Z77-D3H-m van és ezen is csak (ha jól emlékszem) 4 USB3 van, a többi USB2.

De mondjuk egérnek, billnek, joysticknak stb. felesleges is a 3-as USB.

skinnyman

Regards,

kifli
alaplapi chipset függõ szerintem.

Azmeg egy dolgo, hogy mikor jött be a 3.0, de eleinte csak a felsõkategóriás lapok tudták.
Vadnokedli
Végül is 3 - 4 év az nem sok? Szerintem az. 2008 valamikor jött be a 3.0(ha jól emlékszem). De amúgy ez elõállítása vajon mennyivel lehet drágább egy 3.0-ásnak egy 2.0-ásnál?

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

kifli
sokszor láttam olyat is amúgy, az új cuccoknál, hogy van rajta 2 usb3.0 a többie pedig 2.0

Egyébként annyira nem rég terjedt el a cucc, hogy mindenki 3.0-ás alaplappal rendelkezzen már. (asztalin nekem sincs, és nem is lesz egy darabig, mert nem érett még meg a cserére se az alaplapom, se a processzorom)
tototto
tegnap frissült nekem is a google play, hát undorítóan nagyok lettek az ikonok, a régi jobban tetszett :S

SzirmosSzisza
Legtöbben az is van, csak viszonylag új még a dolog és nem mindenki frissít gépet évente 😊

Vadnokedli
Szerintem ma már illene minden gépbe / laptopba / telefonba kizárólag 3.0-ásat 'szerelni' gyárilag. Vajon menyivel lehet drágább?

kifli
usb2 (gyakrabb még mint a 3.0) meg csak 500 mAh, ezért tölti sokkal lassabban ha gépre dugod...
Vadnokedli
Gyári Sony Xperia P töltõje 1500 mAh <#zavart1> USB3 as port erõsség 900 mAh

[HUN]FaTaL
*milliamper

[HUN]FaTaL
Az USB minden esetben 5V, másképp nem is mûködik.

Az a 2100 az milli-amper és semmi köze nincs a töltõ áramerõsségéhez. 😊

SirAlo
Amugy ahogy nezem 5V-os tolto van hozza, az nem tul sok a 3.7 voltos akkuhoz?😄 Es amugy az amper meg kevesnek tunik, 2100 mA-s az aku es csak 1 amperes a tolto

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

SzirmosSzisza
S3-hoz 1 amperes töltõt adtak, a számítógépekben meg általában 0.5-ös az USB kimenet, szerintem a lejátszódban is annyi.

SirAlo
Allview P5 Quad a telefon (ennek is 1A a tolto) gondolom ez az adapter jo is lenne hozza, azt irja univerzalis vagyis minden telefonhoz jo: http://www.emag.ro/adaptor-hama-pentru-smatrphone-115925/pd/EFCTKBBBM/

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

qetuol
alkalmazáskezelõben törlöd a gyári lejátszó alapértelmezését, majd ha rámész a számra felajánlja, hogy melyik lejátszó legyen az alap

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Shiwo
létezik micro USB - HDMI adapter

amúgy USB tudtommal párszáz milliamperrel tudja nyomatni a dolgokat, a teló meg többet is elbír, ha tölthetõ microUSB-rõl (az én töltöm speciel 1 amperes), szvsz nem kell félned attól, hogy túlterheli...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Vadnokedli
De van, csak milyen telefonod van.

SirAlo
jah es nincs valami kabel amivel tv-hez hozza lehetne csatlakoztatni a telefont direktbe? Pl. miniusb-hdmi kabel?

SirAlo
Hi, ma kiprobaltam azt hogy a telefont rakotottem usb-n keresztul az asztali dvd lejatszora, es siman felismerte a telefon memoriat 😄 tudtam rola a filmeket-kepeket nezni, az lenne a kerdesem hogy az asztali dvd lejatszo usb-je nem ad tul sok aramot a telefonnak ? nem teszi tonkre? mert amugy toltotte is

Én csak azért használom azt mert az alap lejátszón nem lehet véletlenszerûen hallgatni a számokat. csak sorba..:S

Szóval hogyan lehet alapértelmezetté tenni a winampot, vagy a gyárit hogyan lehet rávenni hogy véletlenszerûen játssza le?

Guren
gondlom rocket playert meg én használok egyedül <#idiota>

Narxis
Jeeee, végre még egy winampos rajtam kívül. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

A telefonnal megbékéltem, így is gyorsabb mint az elõzõ telefonom...(Nokia N97 mini.😄 )

Hogy tudom rávenni a telefont, hogy a Winamp legyen az alapértelmezett zenelejátszó!
És mikor rádugom a fülhallgatót és megnyomom a gombot akkor az induljon el!

De le se lehet tiltani.Egyszerûen nemlehet rányomni arra a gombra :S

[HUN]FaTaL
Sima leállítás után újraindul.

[HUN]FaTaL
Ha letiltod nem indul újra, mert nem tud.

És ezzel módszerrel 2 perc után újraindulnak ezek az appok. Egyébként igen ICS van.