36194
  • Truck Driver001
    Napot! Noha, a héten beruháztam az új készülékre, a Sony helyett végül csak HTC One lett belőle - bár nem bántam meg, Iphone után felüdülés, szinte mondhatni "smooth-ab" az Android ezen, mint az iOS az i5-ön..no meg teljesen premium, anyagra, fogásra, kinézetre, a hangzástól pedig "behugyoztam" - mert valóban hallani a különbséget egy "átlag" készülék után..tehát überkaraj kis ketyere. A kérdésem csak annyi, hogy ezekre a telefonokra érdemes feltenni vírusírtót?Szifonra nem kellett, de hallottam hogy Droid-ra már nem árt, a nyílt rendszer miatt. De pontosabban melyik programot ajánlanátok? - ha kell egyáltalán.. [semmi okosság a telefonon, se root, se buzerálás a rendszerben, etc..]
  • lac coo
    Közben az alkalmazások alaphelyzetbe állítsa segített, de továbbra se értem mi a fene ez ....
  • lac coo
    Hello !

Mi a fene ez a sajnos a com.google.process.gapps folyamat leállt üzenet ?

Play áruház nem indul, frissités nuku ...semmi ! mit lehet ezzel kezdeni ?

THX ! :)
  • Vadnokedli
    van hogy 1 hét mire vissza írnak- szóval így írj nekik..
  • fery02
    Azt mondod csak így natúran kérdezzek rá?
    Végül is miért ne, mindjárt írok is nekik. :)
    Köszi!
  • fery02
    Akkor már csak nexus széria kéne majd SONY-tól is és teljes az öröm.
  • vgyuri
    Egy próbát megérne a dolog, másnem rákérdezel, hogy nálatok mikor tervezik a 3g-t bevezetni. T-Mobile honlap, kapcsolatoknál biztos van egy általános email cím.
  • [HUN]FaTaL
    Jövőre jönnek az új Sony kijelzők és az eddigi képek alapján nincs szégyenkeznivaló.
  • skinnyman
    Breaking: Massive YouTube For Android v5.0 Update Brings Brand New UI, In-App Multitasking, And Much More
    Staged rollouts-al jon...
  • skinnyman
    Sony Xperia Z Ultra review: the best phone you'll probably never buy
  • fery02
    Akkor ez bukónak néz ki egyelőre...
    Holnap csomagolok, költözök egyik szeretett szomszéd településre [not :/].
  • Vadnokedli
    Vagy ők maguk elemzik a kihasználtságot régióra lebontva és eszerínt telepítenek antennákat.

Én erre tippelek hogy ezt teszik és így telepítenek újabb antennákat.
    - És nem hiszem hogy neked oda jobb jelet fognak csinálni, csak ha nem az egész város/település ahol laksz át nem vált T mobilera. :D
  • fery02
    Ezt a hozzászólást is itt ittasan írtam ezzel a fisi mobilnettel tó melletti hangos-zenés kocsmaféleségből. :)
    "Mehet" gomb lenyomásától 2 percen át töltött, közbe lóbáltam az ég felé a telefont... Nagyon szenvedéses volt. :D
  • fery02
    Valahol szerintetek be lehet nyújtani valami kérelmet T-mobile-nál, hogy egy adott településen (pl ahol lakok :D) jobb mobilnet lefedettséget érjek el?

Mert ami itt van "E" internet, elég gyér sebességű, szomszéd településeken viszont kifogástalan "3G/H"-s netet tudok használni.

Gondolom ez olyasmi dolog, amihez több ember kérelme szükséges, de megérné a dolog.
  • Narxis
    Pár hónap múlva.
  • kisördög
    Köszi a gyors választ.
  • oneal1
    hali

plants vs zombies 2 mikor érkezik droidra?
  • Vadnokedli
    Az akksi ROM cseréléskór marad az előző rom statisztikáival általában- gondolom ezzel együtt 'resetelted azt is- így a helyes értéket mutatja már.

Mert amúgy akármelyik telefon mutathat kamu értéket ROM csere után.
  • kisördög
    Hali! Egy kérdés frissítettem a sony tab z 4.1.2 ről 4.2.2 re majd csináltam egy gyáribeállítást és az aksi 43% ról felugrot 63% ra. Ez mitől van?
  • fery02
    Osztom a gondolatmenetedet!

Nekem Amoled kijelző van, miközben nem is ez volt a fő ok a jelenlegi teló választásomnál.
    Viszont legközelebbi cserénél (ami remélem még nagyon soká lesz) ennél alább biztos nem adom, tényleg sokkal szebb a kép megjelenítés.

Remélem SONY telókban is változik a trend a jövőben kijelző téren, mert nagyon szimpatikusak lennének amúgy a telefonjaik.
  • Vadnokedli
    Egyértelműen NEM

2 év garanciával veszel hasonlókategórijú telefont más gyártótól már manapság
  • skinnyman
    Most hirtelen nehany: Major Mayhem, Tiny Thief, Dead Trigger, Reckless Getaway, Reckless Racing 2, Real Racing 3, Repulze, Real Boxing
  • Nivea
    Sziasztok!
    1: Sensation xe vaterárol beast fülhalfató nélkül megér 60at? Garancia nélkül meg külföldi teló szóval érdekes.
    2: Melyik is az az oldal ahol imei szám alapján letudom csekkolni a telefont?
    Köszönöm szépen előre is!
  • Tatyla
    új tabletes vagyok,mondjatok pls kihagyhatatlan játékokat és alkalmazásokat :)
  • Firerock
    Az új Google Mapsben hogy tudok megcsillagozni egy helyet?
  • SzirmosSzisza
    Annyit biztos nem ment S2, mert 4-5-6 óra folyamatos használat után lemerült :D

S3-at meg megkímélt állapotban kaptam, nem volt agyon használva.
  • gabi89
    Én konkrétán hányok az amoledtől
    ... akkora kamuk azok a túlszaturált színek. (semmi köze a valósághoz, persze van akinek megfelel az én "grafikus" szememnek nem) Láttam S3,S4-et is és nem tetszett. Jó minőségű IPS,IPS+ viszont jöhetne Sonyba is.

Ez a RGB módosítás menüből mennyit ér egyébként?
  • [HUN]FaTaL
    Minden amoled beég egy idő után, gariban cserélik a panelt.
  • Vadnokedli
    Samsung smartphones to come with “kill switch” in Korea

Ez fasza lenne.
  • Vadnokedli
    napi 8 órát folyamatosan megy a kijelző egyhuzamban? vagy mi? :Ð Nekem az S1 / Note-t még nem sikerült beégetnem. Se az S3 at-
  • SzirmosSzisza
    Képernyő közepe láthatóan sárgább.

S2-nél is ez volt (elején csak a status bar része volt sárgás (ez alapból nem is látszott, csak teljes képernyős dolgoknál), aztán 1-2 nap múlva valahogy egy akku ikon is odaégett (de pont a másik oldalra, mint ahol szokott lenni :D)), aztán bevittem, ránéztek, hümmögtek, ez beégett, gyere vissza holnap és kicseréljük. (aztán csere után picit fakóbb volt a képernyő, amiatt nem akarom még most ezt elvinni, hátha ez is fakóbb lenne)
  • Vadnokedli
    Hogy éghet bele?

btw.Nekem most Augusztusi JB ROM + Speedmod kernel kombó van S3-on
  • SzirmosSzisza
    Nem nyomkodtam semmit rajta, szerintem alapon van (tiszta átlaguser vagyok :D)

Mondjuk picit be van égve (képernyő fele), csak még van rá 1 év gari és annyira nem zavaró (filmezésnél látni bőven mondjuk)
  • bakkerman
    én maximálisan megvagyok elégedve az Xperia S-emmel,nekem ez már csúcsteló,és mivel két kezemmel kerestem meg rá az utolsó forintot is,nagyon becsülöm,csak fura volt látni hogy mennyire másabb az AMOLED kijelző :) De egy pillanatig nem gondolkodom a váltáson,nem állok be a "lovesamsung" sorba,sose :)
  • Vadnokedli
    Én régen alapon használtam az AMOLED-et mára már Természetes beállításon használom. Te?
  • fery02
    Ez azért ugye csak rosszul esik, hogy láttál egy sokkal szebbet, miközben neked se fisi-fosi telód van.

Ez a fránya fejlődés... :)
  • bakkerman
    igaz igaz...na nembaj :)
  • SzirmosSzisza
    Oupsz, ez a hátránya, ha az ember úgy okoskodik, hogy csak Samsung telója volt :D
  • [HUN]FaTaL
    Amit te leírtál az Samsung beállítás, nem Android.
  • SzirmosSzisza
    Ott ahol leírtam, ez Android beállítás. Bár fölötted írták, hogy lehet nem is tudsz majd olyan szépet.