Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Nyilván mivel nincs köze a kettõnek egymáshoz.
CameraZoomFX.
De mondom ha gyárilag is szar akkor nincs mit tenni.
Amúgy meg a fos fakó kijelzõ miatt kár volt megvenni.
Nem vagyok Samsung fan de ég és föld.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
ja és az elölapi kamerával semmi baj.
Ha nem az akkor szerviz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
z a problémám h nemrég vettem egy Sony xperia Z-t és valami van a akamerájával. próbáltam más kamerás appokat is de ugyanaz a probléma, olyan mintha 2 kép lenne egymásba vágva, szóval "szellemképes" és rohadt homályos.
próbáltam már mindenféle beálitást de semmi..
valami ötlet?
(bocsi ha rosz helyre irtam, de végülis android, és lehet az a baja.)
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
2., NFC task launcherben be lehet állítani, hogy mondjuk a követkzõ 30mp ben ne ismételje meg a mûveletet
(Prevent repetition)
3., erre még nem tudom a választ, most jöttek meg az nfc matricák a héten, még nem nagyon tudtam programozgatni õket.
NFC Task Launcherrel programozott nfc matricát a wp8 nem ismeri fel, ismeretlen formátum.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
-Játék:Fun Run - Multiplayer Race,Gears Of Time,Noogra Nuts,Offroad Legends,Planetary defense,Power Flow,Tap the Frog: Doodle,
Ez így ömlesztve gondolom rohadt hasznos infó <#bee1>#bee1>
Nekem most ezek vannak fent:
- Nem játék: Chrome, Firefox, Dropbox, Google Drive, Facebook, Facebook Messenger, Irssi for Connectbot, Reddit is fun, Flashlight, BpMenetrend, Flash, TwitchTV, Shazam
- Játék: Max Payne, Mass Effect, Five in a Row, GBA Emulator, GBC Emulator, Beat Hazard, World of Goo, Cut the Rope, Run in Crows, Steam, Temple Run 2, LoL Tribunal, Real Racing 3, Where is the water?, McPixel
Mondjuk ezek azok amiket én használok, lehet a legtöbb számodra felesleges 😄
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Regards,
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Pl játék közben random újraindul, de nem is teljes újraindulás, mert kb 2 mp után már kéri a PIN kódot.
Regards,
http://goo.gl/gd6Zi5
Most is csak a felsõ kat. lapokon van sok. Nekem egy Z77-D3H-m van és ezen is csak (ha jól emlékszem) 4 USB3 van, a többi USB2.
De mondjuk egérnek, billnek, joysticknak stb. felesleges is a 3-as USB.
Azmeg egy dolgo, hogy mikor jött be a 3.0, de eleinte csak a felsõkategóriás lapok tudták.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Egyébként annyira nem rég terjedt el a cucc, hogy mindenki 3.0-ás alaplappal rendelkezzen már. (asztalin nekem sincs, és nem is lesz egy darabig, mert nem érett még meg a cserére se az alaplapom, se a processzorom)
Az a 2100 az milli-amper és semmi köze nincs a töltõ áramerõsségéhez. 😊
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
amúgy USB tudtommal párszáz milliamperrel tudja nyomatni a dolgokat, a teló meg többet is elbír, ha tölthetõ microUSB-rõl (az én töltöm speciel 1 amperes), szvsz nem kell félned attól, hogy túlterheli...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Szóval hogyan lehet alapértelmezetté tenni a winampot, vagy a gyárit hogyan lehet rávenni hogy véletlenszerûen játssza le?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Hogy tudom rávenni a telefont, hogy a Winamp legyen az alapértelmezett zenelejátszó!
És mikor rádugom a fülhallgatót és megnyomom a gombot akkor az induljon el!