36194
-
#22824 Én azért adtam egy + jelet. -
#22823 4k-s videófelvétel. -
Miguel125 #22822 Áhhh.. galambbal sakkozni... -
#22821 Ja, a mínusz jelet azért dobhatod. -
#22820 Jól van papa nyugodj meg. Nincs semmi gond. Aláírást visszaállítom, és a jövőben kicsit álcázom a véleményem. -
#22819 "Frissült a swiftkey vannak benne újdonságok." -
Miguel125 #22818 Te meg légyszíves értsd meg, hogy amit csinálsz az nem vélemény nyilvánítás, hanem szándékos feszültség keltés. Nem vettem személyesen magamra a HTC-vel kapcsolatos ócsárolást, mert nem gyerekeskedek. Most épp HTC-m van, mert jó vétel volt, de nem lettem márka rajongó, előtte X8-am volt,az is tökéletesen kiszolgált 2 évig, fogalmam sincs mi lesz a következő, lehet épp Sony vagy valami kínai csoda, passz. Ugyanígy gondolnám az egész szituációt, ha épp a Samsungot, vagy az LG-t vagy bármi mást gyaláznál ilyen szinten. Nyugodtan linkelgesd be a negatív híreket, hogy mekkora szarban van a HTC, de ezt légyszíves tedd kultúráltan. Az aláírásod is csak cinizmusodat és ok nélküli rosszindulatodat mutatja. Ez megint csak téged minősít. -
#22817 Azt autospacet nem lehet úgy beállítani, hogy akkor tegyen, amikor a következő szót írom. És ne tegyen az internetcímekbe...
A szótárat úgy értettem, hogy a Kii több szót/toldalékos alakot ismer. -
#22816 Swiftben a szótárat te konfigurálod ahogy az Autospace-t is. :D
De csekkolom ezt a Kii-t -
#22815 Hopp, akk elnézést. Azt hittem több idő:) -
#22814 Kii jobb. :)
Jobb a szótára és nem elbaszott az autospace, mint a swiftkeyben. És jobban konfigurálható :) -
#22813 Swiftkey ftw- -
#22812 15 perc az a 2-3 óra.
Maradok a Kii Keyboardnál. :) -
#22811 15 percen belül lehet visszaigényelni. Teljesen felesleges.
Aki akarja próbálni annak ott a warez. -
#22810 Valóban, de annyit lehet csinálni, hogy megveszed, gyorsan kipróbálod, és ha nagyon rossz, visszakéred az árat. Azt hiszem 2-3 órán belül lehet visszaigényelni. Bár szerintem nem lesz sok esélye az általad említettek mellett. Főleg ilyen marketingstratégiával. -
#22809 Majdnem 900 forintért? Legalább egy 30 napos ingyenes legyen belőle kipróbálni, mint a Swype vagy SwiftKey...
Mi már megszoktuk egymást a Swype-al (meg is vettem), táblán egészen pici helyen elfér, és a kacskaringós gépeléssel egész gyors vagyok. -
#22808 Minuum
Új billentyűzet app. Egy próbát megér. (Bár én maradok a gyárinál.) -
#22807 Értettem. -
#22806 Azért a "Kukába veled HTC!" az nem a kulturált véleménynyilvánítás iskolapéldája, szerintem azt te is elismered.
A felesleges feszültségkeltést pedig normális fórumozó nem kedveli. -
#22805 Jah értem. És ez Neked rosszul esik. Belegázolok a kis lelkedbe.
Akkor ezentúl minden nap adj egy mínusz jelet. Át is írom az aláírásomat. Még a végén nem lehet az embernek véleménye mert Te itt vagy.
HTC forever! -
#22804 Te nem véleményt fejtesz ki, te flame-et keltesz. Nagy a különbség. A véleményedet provokatív hangnemben böfögöd a fórumra, akkor mégis mi a lószart vársz, most komolyan? -
#22803 'Dzsini - ebben van igazság "hogy egy vadidegen ismeretlentől származó mocskolódást bárki is magára vesz."'
Ezért ne tedd- én nem magamraveszem se vettem, csak más ebből keríthet vitát. megelőzés
-
#22802 Nem mocskolódok, véleményt írok.
Ám utoljára leírom, és befejezem. Miért kell Nektek ennyire magatokra venni? Mit foglalkoztok ennyire ezzel a témával? Ha én a helyetekben lennék, és látnám, hogy egy vadidegen szidja a Sony-t nem érdekelne. Mert nekem más a véleményem. Tapasztalat szempontból írtam már, hogy nem használtam, csak a barátaim. És mind szidja. A szervizeseket is! Nektek tetszik, nekem nem. Lépjünk már túl rajta.
Valamint az miért primitívség, ha valaki egy fórumon véleményt nyilvánít?
Dzsini - ebben van igazság "hogy egy vadidegen ismeretlentől származó mocskolódást bárki is magára vesz."
u.i: lehet adni a minuszokat, ez se engem minősít. Eleve egy gerinctelen dolognak tartom. -
#22801 Mindenkinek kell egy hobbi... az is furcsa, hogy mocskolódik, de az is, hogy egy vadidegen ismeretlentől származó mocskolódást bárki is magára vesz.
.... bár én az egész márkabiznisz meg rajongás dolgot tizenpár év felett nem értettem, előtte még jó szórakozás volt Amiga vs. PC egymásrahörgést játszani, de akkor is csak a poén kedvéért. -
#22800 Ez így van. Ok és tapasztalat nélkül mocskolódik, nem is fogott soha az életében a kezében HTC-t..(na jó lehet fogott, de nem használt)
És ezt nem értem miért csinálja.. ráadásúl elég érett emberke ha hihetünk az SG-n megadott életkorának. -
Miguel125 #22799 Továbbra is csak a primitívségedet mutatod... Rajtad kívül itt senki nem mocskolódik és gyalázza egyik márkát sem. Ráadásul teszed mindezt teljesen alaptalanul, bár ezt már itt mindenki tudja rólad. Kezdesz átmenni szánalmasba.
Amúgy egészségedre! -
#22798 -
#22797 N+1-edik Androidos telefonom volt, eddig egyszer sem telepítettem semmi ilyesmit. Mindig nézd, hogy mihez fér hozzá az app. Ha valami gyanús akkor inkább hagyd. Nem konkrétan vírusokról van csak szó, hanem adathalászatról. Mint pl. mikor egy olyan alkalmazás kér engedélyt mondjuk a telefonkönyv adataihoz, kontaktlistához aminek amúgy nem kéne. Tehát érdemes telepítés előtt lenyitni az engedélyek listáját. :) -
#22796 Csak ugy kerulhet fel program (igy virus is) ha te azt explocite feltelepited, a permission-ok elfogadasa utan, tehat eszrevetlenul legfeljebb akkor kaphatsz be ilyet, ha azt egy latszolag normalis programba rejtettek el, az ilyeneket viszont szuri a google aruhaza is. Ergo ha esszel csinalod, abszolut nem kell semmifele virusirto, max az akkuido romlasahoz es lassulashoz jarul hozza. -
#22795 Ja itt is, kiváló mobil oldalt sikerült kreálniuk. (Firefox alatt papíron jónak kell lennie, mert ott be lehet lőni, hogy maradandóan asztali változatot kérjen) -
#22794 Ti meg tudjátok nyitni normálisan a linket telóról, Chrome-ban?
Nekem minden áron ezt hozza be: http://m.mobilport.hu -
#22793 Valószínű ez is (mint még sok egyéb játék) inkább Tablet barátibb.
A kis képernyő miatt nem játszom igazából a Carmageddon-t-, Slice HD-t se, meg általában még az ilyen komolyabb kinézettel rendelkező játékokat.
Az is döntő ok lehet, hogy tepsi kezem van. :) -
#22792 no comment a csávó -
#22791 ejnye -
#22790 +1 pedig hogy vártam...
Majd az Asphalt 8, 22-én:) -
#22789 Szegény HTC-t már a Beats is húzza?
Kukába veled HTC! -
#22788 :D
Az tényleg jobb PC-n. -
#22787 Sine Mora mekkora egy rakás szemét lett.
Irányítás szar. Képernyő kicsi.
Ráadásul az időre menő faszság megvan és azt se látom mit kell csinálni.
Nevetséges. Még jó, hogy egy Ft-ot nem adtam érte. Köpedelem. -
Rony94 #22786 Egy Galaxy Gio-nál kéne Androidot frissíteni. Hogyan lehet a legbiztonságosabban ezt megoldani? -
#22785 Szerintem, ha nem telepítesz a Play Áruházról minden féle Szellem fing kereső programot meg hasonlókat akkor nem szükséges.