36194
-
#22864 :((
-
#22863 Az, hogy nem gyártói garis.
Garancia:
1 év -
#22862 Ha megfigyeled.. lehet hogy semmi: Ára? bár nem tudom ez az újgsm milyen -
#22861 [URL=http://mobil-telefon.vatera.hu/mobiltelefon/sony_ericsson_mobiltelefon/sony_ericsson_xperia_szeria/egyeb/uj_garancias_sony_xperia_z_smartwatch_karoraval_1792942022.html]Szerintetek ebben mi az "átbaszás"? Mert ez így olcsónak tűnik...[/URL] -
Miguel125 #22860 Valaki itt használ Open Street Map-os offline navit? OSMAnd szoftver szinten is nagyon rossz, de a BE-ON-ROAD jól néz ki. Remélem gyorsan fog fejlődni a map mert amik nagyon hiányoznak, az a házszám szerinti navi, és a föld út tiltás. Egyébként ez NQ térképeket is kezel, ha valahogy bele lehetne pakolni manuálisan azokat akkor meg isten királyság lenne. -
Chris Lowe #22859 Oké, köszi. -
#22858 N4-re jött ki először, egy kis biztonsági frissítés (pár betűvel nőtt a build szám), tegnap kezdték kiszórni N7-ekre is, nekem is bejelentkezett reggel.
Plusz jött vele egy csomó Google program frissítése is - YouTube, Keep, Hangouts. -
Chris Lowe #22857 Ma reggel a n7-em rendszerfrissítéssel fogadott, de nem olvastam róla, hogy jön. A múlt havi 4.3 már a tableten van, szóval ez most mi? -
#22856 Van egy csomó fizetős szolgáltatása a Google-nak, amit esetleg a G+ fiókoddal igénybe vehettél, ez annak a nyugtázása, hogy a fiók törlése nem nullázza azt a tranzakciót, ami már elő van készítve.
Ha te nem foglalkoztál fizetős dolgokkal, akkor nyugodtan tudomásul veheted.
(és jobb felül meghagytad az emailcímedet :) ) -
#22855 Sziasztok!
Ma észrevettem hogy van google+om. Egybe volt kapcsolva a youtube fiókommal. Hát akkor válasszuk szét és töröljük. ÉS törlésnél ez fogadott. Ez mi? Érti valamelyikőtök?
Előre is köszi szépen! -
#22854 S4-en is hasonlóan fut. -
#22853 Memopad HD 7 -
#22852 Az, hogy kb. 1 hónap és megkapja a 4.3-at. -
#22851 ebben mi + pont? a 4.3? Nem olvastam el. -
#22850 Melyik memo pad ? Mert van Inteles, tegra3 -as és MTK procival ellátott is.
Nekem Nexus 7 -el kompatibilis ami szintén tegra3 és jól is fut :)
-
#22849 Hát ezt látod nem tudom:S
Nekünk Samu Tab 7.0 van, és nem tudom hogy megy-e rajta. Csak jövőhéten derül ki. Ám jó game, csak akad:) -
nIsTv4n #22848 Miért kell rá egyest adni azért, mert nem működik az adott ember telefonján? Elég nehéz úgy értékelni valamit, hogy ki sem tudja próbálni. Ráadásul ezzel azokat vezeti félre, akiknek fut... -
#22847 az oké hogy a telefon nem de hogy a tablet se azért az érdekes,pedig nem egy fapados tab -
#22846 biztos fogják, jön az majd a többi flagshipre is -
#22845 picit pontosítok.. nem a beépített "érintse meg a kijelzőt és döntse el a telefont" nyitás érdekelne, hanem saját, egyedileg beállított mozdulatsorra működő
vagy ami az első kamerát használja, de nem arcra reagál, hanem mondjuk adott kézjelre..
léteznek egyáltalán ilyenek? -
#22844 + pont a HTC-nek, remélem többi gyártó követi a példáját -
#22843 Tesómnak is U-ja van, mi is csak néztünk...:S
De hátha átállítják. Nekem eddig a fast and furius 6 se volt támogatott, aztán ma regel már le tudtam szedni. Bár le is töröltem:D -
#22842 nekem azt írja hogy se a telóm se az asus memopadom nem alkalmas hozzá,hát ez hogy? -
#22841 amúgy létezik olyan lockscreen, ami a gyro-t figyeli és bizonyos rázásra, mozdulatsorozatra oldja fel a telefont ? -
#22840 S4-en is beakad néha... Amúgy jó kis játék lenne csak már az elején is nehéz és nagyon kevés pénzt kapsz egy győzelemért -
#22839 -
#22838 Nem tudok róla, de lewarezolod és megnézed. -
#22837 Ezeknek az androidos game-eknek van valahol valami oldala ahol hardware igényét leírják?
Mert LG 2x-emet nem támogatja.
Szóval majd csak a táblagépemen tudom tesztelni.
A kommenteket olvasni valóban optimalizálási gondok vannak,de hát ez várható sajnos a 768milliárt féle különbözö telefon miatt :(
Ezért tudnak sokkal jobb gameket kiadni IOS-re mert ott kb van 5 féle HW azt csókolom! -
#22836 A 8-asat még nem vettem meg! A 7-essel nem volt eddig gondom az jól is futott.
PC-re írták hogy meglepően jó lett és jó is az irányítás.
Erről a 8-asról még semmit nem tudok! -
#22835 Akkor lehet nekem is át kéne térnem win8-ra.
Kiv lennék milyen pc-n.
Ám kipróbáltad már? Jól fut?
Sokan írják, hogy optimalizálni kellene, sokaknak akad, meg a döntögetést is késve érzékeli. -
#22834 Igen! -
#22833 Csak win 8-ra? -
#22832 Hatalmas ,no nem az hogy androidra kijött hanem hogy az Asphalt 7-el karöltve PC-re is kiadják (Windows 8-ra) -
#22831 Asphalt 8: Airborne -
#22830 Belepte a Play áruház címlapját két koreai reklám :)
Közte pedig magyarul "Önnek ajánljuk:" -
#22829 Tapatalk4 a héten 225ft ($1), ha érdekel valakit. :)
SwiftKey is akciós. -
#22828 Egyértelmű vétel szerintem Mindenkinek! -
#22827 annyiért simán megveszem a tabletre... -
#22826 Holnap jelenik meg az Asphalt 8: Airborne, ára: 0,99$ lesz. -
#22825 18:00-kor élő adás, LG G PRO