Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sony szemely szerint nekem nem jon be ..se ahogy belkavar/kavart (nemtudom jelenleg mennyire) a gyari romba.. nokia jo lenne minosegileg de win mobiltol kimeljetek.. akkor inkabb a idejetmult symbian 😄.. htc minosegre is megfelelo szamomra es a stilus amit kepvisel is bejon.. persze nem mindenki egyforma.. nem is azt mondom hogy htc legjobb.. ezt mindenki dontse el maga.. de jo latni hogy egyezik a velemenyunk

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

kifli
hát igen, aki egyszer htc-t vesz, annak lesz egy elég nagy elvárása minõség tekintetében. Könnyû megszokni a jót 😊

Jelenleg talán a sony és a nokia ami meg tudja közelíteni valamennyire.
<#eljen> htc 4 ever 😄 ..

desigo
Igen mert korábban jelent meg a One mint szlogent cseréltek.
kifli
csukott szemmel megfogni elég a két telefont, úgyis eldöntöd melyiket akarod 😊
en szemely szerint ha vennek keszuleket csak htc vagy samsung.. de samsung csukeszuleke es htc csukeszleke kozul htc szimpatikusabb.. elenyeszo kulonbseg van hw téren szerintem.. legalabis szamomra nem szamottevo kolonbseg 1 telefonkent hasznalt keszuleknel.. szal a kinezet viszi a pálmát..az pedig egyertelmu.. htc a befuto.. ehhez tesztet se kell olvasnom hogy rájojjek 😄

Vadnokedli
én most a HöTöCö Butterfly-t néztem, vélemények? Enibádi? <#nemtudom>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

kifli
Valószínûleg a pet palackokkal vetekedõ mûanyag burkolatra gondol.

EZT a cikket olvasva annyira nem csábító a telefon. A hosszú akku töltés idõvel, és a minõséggel, illetve a herélt eu verzióval. De a formatervvel sem erõltették meg magukat. Szemkövetés is egy marketingfogás csak.

A htc one magasan ûbereli, még alacsonyabb teljesítmény mellett is. Hisz azt sem használja ki senki. (Aki ilyen telefont vesz, az nem használja 3-4 évig)
kifli
htc one még ezt írja bekapcsoláskor. (Legalábbis a tesztben ez volt a képernyõn)
skinnyman
Nem tudom milyen build quality-rol beszel amugy amikor a kijelzorol van szo. Az S4-en (asszem per pill egyedulikent a vilagon) GG3 van aminel jobb jelenleg nem letezik. Hogy elobb berepedt annak lehet az oka h pl masfelszer akkora a kijelzoje fizikailag, szerencsetlenul oldalra esett, stb.

Regards,

Bucser
Vicces fact az M4 kepenyojen😊

Pseudo reklam?😛

Azt eszrevettetek, hogy a promo kepen a facebook status a kovetkezo:

"Went to Sziget with Brian Karen and Lisa!"

LOL😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

tototto
ezt a progit nem tudja valaki hogy tudnám rávarázsolni a telómra, csak van valami apk amit megeszik itthon is App of the Day

Narxis
hát jah

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Vadnokedli
Sajnálatos hogy kb. csak a HTC-k 15-20 százaléka bõvíthetõ microSD-vel 😞 <#rinya>

desigo
az a szlogen hivatalosan ment a kukába

már ez az aktuális : "bold, authentic, playful"

"Benjamin Ho, a gyártó egyik marketing vezetõje elárulta a World Street Journal-nak, hogy a „Bold” (feltûnõ) szó azt jelzi, hogy a jövõben nem zárkóznak el a marketing fegyvertárától, sõt nagy erõkkel hirdetik termékeiket, azaz ebbõl a szempontból egy éles filozófiai váltás következik be a cég életében. Az „Authentic” (eredeti) szó az innovatív megoldásokra utal, a „Playful” (játékos) pedig az új, a felhasználók elégedettségét szolgáló funkciókra hívja fel a figyelmet."
kifli
quietly brilliant
gabi89
Tudom én a játék csak példa volt, de 512MB ram mellett úgy sem lesz gördülékeny 😞 Futtat az ember pár programot egymás mellett és el is fogyott és ki is lõtte a droid a memóriából.

Írtam, hogy az ár korrekt és valószínû viszik majd mint a cukrot. Csak lehet sokaknak majd az jön le, hogy na 2magos proci de jó lesz. Aztán elkönyveli, hogy nah az android még 2magos proci mellett is lassú.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

[HUN]FaTaL
Mert pl. nem csak játszani lehet egy telefonon és nem árt, ha a rendszer gördülékeny. És 1 magos cpu-n ha jól tudom még JB-vel sem az.

Bár a fél giga ram miatt mindegy, de ennyi pénzért mit vársz? 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

gabi89
Két magos proci de minek 😞(
Adreno 203 meg 512MB mellé full felesleges. Az alap játékok (Temple Run2, Jetpack Joyride) is képesek beakadni idõnként.
Az meg elég gáz, hogy 720p -t nem tud felvenni 😞 egy kétmagos proci mellett.

Az ára ettõl függetlenül elég jó valóban.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Narxis
Wow végre egy kis dizájn!

[HUN]FaTaL
Baromi jól néz ki ez a telefon (a nagytesó is). Remélem nem szállnak el az árazással.

[HUN]FaTaL
Nem semmi milyen ára van. Egyedül a RAM és a GPU miatt nem venném meg, de amúgy ennyi pénzért kiváló vétel.

LocalPatriot
<#eljen><#taps><#boxer>

Firerock
Tetszik... Bár kicsit túl nagy kerete van,ami feleslegesen növeli a telefon méretét

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Shiwo
Hali,

vettem NFC tag-eket (Samsung TecTiles), viszint nem tudom engedélyezni az NFC-t.

Eddig naívan úgy gondoltam, hogy kell hozzá esetleg egy ilyen tag, de most már hajlok arra, hogy esetleg nem jó a telomban az NFC vevõ?

Már a kezdetektõl fogva a következõt csinálja:
mikor bemegyek a beállítások - egyéb beállítások - nfc részbe, és be akarom kapcsolni az NFC-t, azonnal "kikapcsol"

most én vagyok hülye, és valamit engedélyezni kell, hogy mûködjön (próbáltam azt, hogy PIN-es feloldás biztonságot állítottam be)
szoftveres gond lehet (még a legelején nyomtam egy hard resetet, mikor új volt a teló, ezen nem segített)
vagy valami hardware probléma, és vigyem vissza a boltba (még garanciás)

tudomásom szerint minden Galaxy S3-ban van NFC, vagy nem ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Vadnokedli
D2 mikor lesz elérhetõ. áááá

davidka003

Huawei Ascend Y300

35 991 Ft
Nem olyan rossz ár. Belépõszint de 4 colos meg 2 magos proci.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

skinnyman

Regards,

Vadnokedli
Kérdõjel lemaradt<#idiota> azt hittem is lemaradt.

[HUN]FaTaL
Értem, szóval mivel alap, ezért majd kidobom a telefonomat a kukába 😊))) Ne vicceljünk már. Rengeteg 320x480-as eszköz van még használatban.

Solten

Micro$oft: <#mf2>

Saor Alba

Solten
En nem talalom ezt a sz@r appjukat a store-ban... <#alien>

Amugy qrvajo az uj felulet.

Saor Alba

Vadnokedli
a HDPI már elég alap manapság <#nemtudom>

SzirmosSzisza
És azok is a pincérek <#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Jim Morrison

#:19516: nem lehet igaz, hogy ahova nem tettem be ezt a videót, hanem más betette ott reagáltak rá. <#falbav> 😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Narxis
Ez jó reklám, pontosan megmutatja, hogy milyen sikeres a nokia és a wp. A teremben mindenkinek androidos és almás kütyüje van, csak 2 rendelkezik wp-vel... 😄

hungary27
skinnyman
Szerencsere minket megkimelt tole a microsoft, nem akarjak hogy valtsunk 😄

Regards,

[HUN]FaTaL
Akkor ország szûrés van és minimum HDPI meg 50% aksi kell neki. Vicc 😄 MS... 😄

Vaxi
Defy+
Ezt az elemet nem lehet telepíteni az eszköz országában.
Galaxy tab 10.1
Ezt az elemet nem lehet telepíteni az eszköz országában.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

[HUN]FaTaL
Ez az alkalmazás nem kompatibilis a(z) Sony Ericsson SK17i eszközzel. <#banplz>

Jim Morrison
még a nexus4 sem kompatibilis vele <#idiota> Most nézem, eszközzel nincs baj, az országgal van... Pedig ha 23 appot talál a wp -os storeban, már mentem is volna venni egy lumiát 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Vadnokedli
kipróbáltam volna. <#banplz> Ez az alkalmazás egyik eszközével sem kompatibilis.

RelakS
igen is meg nem is

Az Xperia S-en (4.0.4) már az új, egyelõre még ratyibbnak látott van, az Xperia Z-n (4.1.2) meg még a régi, már megszokott ratyi van 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

cody1994
Szerintrm jobb lett mint mint rég jobban is megy 😊

A play magatol frissit

LocalPatriot
Nektek is megváltozott a Google play kezelofelulete? Fura mert nem is frissítettem az alkalmazást.