36194
  • Tibi7
    Sziasztok!
    Olyan programot keresek, ami pesten utazást tervez. Olyat találtam, ami csak megállótól megállóig tervez, de nekem olyan kellene aminek indulási és érkezési címet tudok megadni. Mivel nem android fronton mozgok, és barátnőmnek kellene ilyen progtam, nem akarok kismillió alkalmazást végigpróbálni így segítségeteket kérném megfelelő program ügyében. Köszönöm előre is.
  • Miguel125
    Kapásból ez lett volna az első gondoloatomnekem is, hogy factory reset.
  • Borg
    Tengerpart, tablet, karlovacko... mi kell még :D
  • PeeTeR
    szuksegem lenne egy kis segitsegre hatha valaki talalkozott mar ilyen problemaval. tegnap Market -bol frissitettem kb. 18-20 alkalmazast ezt kovette egy ujrainditas. viszont ezutan valahogy meglagyult az Android. nem tudok semmit sem telepiteni/eltavolitani "beallitasok/alkalmazasok" menuben nem tudja cachelni a mar meglevo programok mereteit illetve rohadt sokaig tart. nagyon otletem sem volt mit probaljak, ujrainditas nem segitett most eppen olvasgattam forumokon de mint egyetlen megoldast a "Factory Reset" -et talaltam (eppen backup -olok) - valoszinuleg az lesz ha nincs mas megoldas. de azert valami otlet johetne. koszonom elore is
  • theone91
    Sajnos ez kollektíven jellemzi a haza mobilinternet jelenséget. :\
  • zoliii
    Tábla gépemen szeretnék mobil internetezni. Melyik viszonylag olcsó. Néztem már szolgáltatóknál mennyi, de még elég drága :( 1GB adatforgalom elég karcsú :(
  • [HUN]FaTaL
    Csak a nyakadnak meg a szemednek nem annyira tesz jót az egérmozi.

Meg hosszútávon szerintem szar is. :D De egyéne válogatja.

Telefonon max a kocsiban várakozáskor szoktam youtubeozni, vagy hosszabb úton, filmezésre az alkalmatlan (az öt colos is).
  • GregSB
    Ezzel nem mindenki van így. Én 8" tableten néztem végig a Breaking Badet, leginkább vonaton meg otthon kanapén. Ha öledben van tablet akkor pont jó távolságra van hogy jó élményt nyújtson. Persze hoszú távon akarok majd egy nagyobb TV-t nappaliba, de amíg nincs addig a tablet is tökéletes.
  • kifli
    gecijó lehetett a nyaralás, ha egy évadot megnéztél a 24-ből :DD
  • Narxis
    Én csak azért mert fekve szeretek filmezni, monitort pedig úgy elég nehéz tartani. :D
  • SzirmosSzisza
    Nem tudom, én mobilon jobban szeretek nézni, mint monitoron. Pedig monitor jó nagy, de mobil sokkal közelebb van :D
  • [HUN]FaTaL
    Ezért is nézem monitoron, bár közel vagyok hozzá. :)
  • Narxis
    Van nagyképernyős tv-m de azon szar feliratos filmet nézni. Nagyon keveset nézek szinkronosan. Valahogy nagyítani kéne a feliratot vagy nem tom.
  • Vadnokedli
    Én se vennék MediaTek-eset. Nem véletlen annyi az annyi.
  • [HUN]FaTaL
    Stílusosan? :D

Filmet, sorozatot nézni minimum 20"-on kell, vagy nagyobb képernyőn. A tablet még mindig egérmozi :D
  • [HUN]FaTaL
    Én biztos nem vennék semmit MediaTekkel az inkompatibilitások miatt. Legalábbis sok ilyenről olvasni.
  • theone91
    Nem ronda (mármint láthattunk ennél olcsmányabb keleti csodákat), de pofátlanul majmolja az iPhone-t, ami elég ciki a usernek. Én felejteném. :)
  • theone91
    Ha frissítenek, akkor november tájékán számíts rá, ha a tavalyi példát nézzük. Mindenképp a karácsony szezonban, vagy az előtt jön.
  • Narxis
    Á annyira nem vagyok igényes, bolti DVD minőség vagy ahhoz közeli bőven elég.
  • Borg
    Attól függ. Ha FullHD kijelzős tabletet veszel, és tényleg 1080p-s filmet akarsz nézni rajta, ahhoz már kellhet a hardver...
    De szerintem 10"-ban totál felesleges ebben gondolkodni.
  • Narxis
    Kösz. Nexus 10-ből lesz új kiadás? Tudom, hogy azt írtam majd megnézem ezeket a kínai márkákat de nem szenvedek a rendeléssel meg az esetleges szervizeltetéssel. Meg nem kell nekem csúcsszuper hardver úgyse játszom rajta bár a Nexusé is sztem simán visz mindent jól.

Elsősorban a film a lényeg másod sorban pedig a netezés.
  • Borg
    Ahogy a TV-kre is igaz, minél nagyobb, annál jobb.

Ezen 10"-on 1280x800. Most hogy nem 16:9, az csak annyit jelent, kifér az állapotsor még a film alá.... now what.
  • davidka003
    16:9-es képarány a jó.
    Szerintem mondjuk azért 7 colhoz már azért jól jön egy HD kijelző.
  • Narxis
    Csak az a baj, hogy nem vágom, hogy 7 vagy 10 col ami jobb filmezéshez? Meg van most köztes is, 8 asszem? Melyik a legjobb filmezéshez? Valamelyik tablet tesztnél írtak valami képarányról, hogy az a legjobb filmezéshez de annyit olvastam, hogy már nem emlékszem, hogy milyen arány és melyik tabletnél volt róla szó.
  • Borg
    Nyaralás alatt én is a pf2 stationön toltam le egy évad 24-et :)
  • Narxis
    Hát én annyit nem adnék egy okostelefonért se, mondjuk engem már csak a tabletek érdekelnek mert egyáltalán nem telefonálok.

Tablet kell és jöhet a mindennapi filmezés, sorozat nézés, netezés. Méghozzá stílusosan :D

• Borg
    És?
    1 év után eljutnak oda, hogy egy kínai(!) fosban olcsóbban adják ezt a hardvert, ráadásul a proci se snapdragon csak mtk copy.
    Taposolnom kéne? :D

(A PF2 meg amúgy 172k kártyásan tmobilnál - érvényesíthető, helyi garanciával -, és ugye egy 10"-os tabletot is belekalkulálhatsz árába nyugodtan. De ez is csak egy példa, van ott száz másik valszeg.)
  • grebber
    Nem tudom mi az a pf2 ,de ha tippelni kell Asus Padfone 2 (ha nem akkor tökömtudja) argépen a legolcsobb 200k-tól van.
    Amit meg írtam ha 75-nál több lesz már nem veszem meg mert nem éri meg
    Egy helyen már van de ott az adatok nem igen stimmelnek és 249$

Majd ha elterjed és 260$-nál nem lesz drágább vesszük!
  • Narxis
    De gondolom ez sokkal olcsóbb vagy akkor nem tom.
  • PeeTeR
    ohm
  • Prody
    És emellé kínai is
  • Borg
    Mert? Vagy 8 hónapja ilyen hardver van a pf2-mben...
  • grebber
    Fasza, és olcsó és ezzel mindent elmondtam.
  • Narxis
    A hardver.
  • Borg
    Mert mi olyan jó ebben?
  • grebber
    Megvárom míg kapható lesz a boltokban és csak úgy füstöl majd a BUY gomb!
  • [HUN]FaTaL
    PF :D

Inkább a nyelvtankönyvet kéne taperolni az okostelefon helyett, lehet hasznosabb lenne.
  • PeeTeR
    One/DNA - meg vattyok aldva a "OX+" -al
  • PeeTeR
    remelem megeroszakolja egy felboszult gorilla
  • Vadnokedli