36194
  • Vadnokedli
    Beázás- garancia megvonása. Kine találjanak valami hasonlót.
  • RelakS
    igen

Ma tűnt fel, visszanéztem, és a talán pénteki képen már rajta volt, de 13-án készülteken még nem
  • Vadnokedli
    Miden képnél eztcsinálja?
  • RelakS
    de, csak gondolom a boltban jobban ismerik a hivatalos garit

Jó arcok, eddig segítettek, ha kellett.
  • theone91
    Ja nem hivatalos garival vetted?
  • RelakS
    vonalkód scannelés közben szúrtam ki, az egyik folt függőlegesen középen, vízszintesen balról kb 1/3-ra van :/

Hétvégén megkérdezem a boltot, ahol vettem, aztán ha gariztatható, elkezdem legyalulni a tartalmát
  • theone91
    Ha eléggé szembeötlő, akkor szerintem gariztatható. Ha nem, akkor csesszék meg.
  • RelakS
    Az vajon mennyire garanciális probléma, hogy a fő kamera által készített képen megjelent két fekete folt?
  • [HUN]FaTaL
    Illetve, hosszú távon majd kiderül én még mindig nem írnám le teljesen az MS-t és a WP-t.
  • theone91
    A Verge már tisztázta a dolgokat, nincs szó kizárólagosságról, exkluzivitásról a Nokia és az MS közt. Jogilag megteheti, hogy kiad Androidos készüléket problémamentesen. Stepfen Elop aztán végül azt is felbüfögte sok év után, hogy nem akar olyan platform piacára vonulni, ahol ennyire dominál a Samsung, és élvezi, hogy jelenleg námbör-ván a Nokia egy platformon belül (még ha a platform részesedése morzsányi is).
  • [HUN]FaTaL
    Gondoltam, hogy ilyesmi lehetett. Nem nagyon foglalkoztam a telefonokkal akkoriban.

Jól elbaszták, annyi szent.
  • GregSB
    Azért, mert az MS-os CEO (Elop) előtti vezetők szentül hittek a Symbianban, és kitartottak mellette amikor már rég elavult és vacak volt.

Aztán jött a CEO váltás, Elop meg naná hogy a WP-t választotta.
  • [HUN]FaTaL
    Nem teheti, amíg az MS pénzeli.

Hogy korábban miért nem próbálta, az egy jó kérdés.
  • theone91
    Na, tessék. Nem értem a Nokiát. Legalább egy Androidos Lumiával próbálna szerencsét.
  • skinnyman
    "6-8%-os WP piaci részesedésse"

Globalisan ahhoz sincs kozel se, a legujabb adatok alapjan kb fele annyi
  • szucsy89
    Nekem semmi bajom a HTC-vel, csak szerintem nem fognak ezzel a politikával kilábalni a gödörből ahol most vannak, de ez legyen az ő bajuk.
  • theone91
    A reklámot egyszer már előtte a Nokia/MS. Örülök nekik, mert ehhez képest legalább az újabb reklámban elhangzik egy érv a telefon mellett.

Imádom a Microsoft és a Nokia kampányait. Az elmúlt másfél-két évben csakis olyan WP/Lumia reklám-kapmányok voltak amelyek a konkurencia szapulására éleződtek ki, de magát a cég úgy hirdeti, mint a higgadt, csendes nyertes a sarokban. 6-8%-os WP piaci részesedéssel teszem hozzá. 41 megapixel kevés lesz egy ilyen platformhoz.

A Nokiát sajnálom a legjobban. A Samsung miatt nincs Androidos készülékük, félnek tőlük, viszont a Microsoft lábát dörgölve nem igazán lesznek nyereségesek.
  • LocalPatriot
    Hát igen. Nem is mernék leülni ha a zsebembe lenne.
    Az s4-nél én is csak néztem...de van egy negatívum, az pedig a vaku. Nem értem miért maradt ki... az adás meg szerintem jó volt. Mindent elmondott a srác, és alig volt kisebb mint a nexus 7:D

szucsy89 - inkább tényleg hagyjuk a témát, én is kicsit túlzásba víve nyilatkoztam itt a HTC -vel kapcsban. De tény, hogy az a telefon ennyiért nagyon vicces.
  • szucsy89
    Ja, a másik, ezen mi a mini? Max a kijelzőjének mérete, maga a telefon majdnem akkora mint a sima One... érthetetlen.
  • szucsy89
    Nem is értem, olyan mintha a HTC direkt csődbe akarna menni... csinálnak egy lebutított fost, a One gyönyörű, a miniről ez nem mondható el, az a műanyag tönkrevágja az egészet... 2 magos, 1 gigás (!!!) telefont 130 ezerért adni, ilyen gyenge kamerával VICC! Remélem belebuknak az elszállt áraikba, ez még az iPhoneoknál is túlárazottab...
  • szucsy89
    Mindenkit lealáz ez a cucc... oda vissza.
  • desigo
    Elég komoly vas de ekkora méret mi szenvedés lehet az utcán napközben.
    SGS4 szinte eltörpült mellette.
  • LocalPatriot
    Ma 18:00-kor a Mobilarena TV-ben: Sony Xperia Z Ultra!

Link
  • desigo
    A teszt végén írták :
    "Az újdonság ugyanis bruttó 130 ezer forint körüli áron kezd"
  • [HUN]FaTaL
    Nincs is One Mini a speedshopnál, legalábbis én nem látok a webshopban egyet sem.
  • desigo
    [URL=http://www.htc.com/hu/support/howto.aspx?p_id=647&id=382809&p_name=htc-one-mini]"A HTC One mini 3G-s és LTE verzióban is kapható, régiótól és mobilszolgáltatótól függően."[/URL]

Az UltraPixel technológiával legalább elindultak egy más irányba mint a többi gyártó.
    Minőségi design és hardware,tűéles kijelző,szoftveresen is rengeteg extra.
    Az S4 Mini olcsóbb műanyag házat és olcsóbb qHD kijelzőt kapott mégis 130.000 Forintba kerül a speedshopnál pont mint a HTC.
    Egyik sem ér ennyit,inkább egy Nexus 4.
    Vitát inkább úgy gerjessz,hogy nem folyamatosan butaságokat írsz...
  • fery02
    GPS problémám megoldódott, linkelem a leírásomat, hátha másnak segítség lesz majd egyszer.
  • LocalPatriot
    De a reklám azért ott van sztem:)
  • skinnyman
    Kameraja biztos jo, de en alapvetoen okostelefonnak veszek egy telefont amiben pedig kb egy kalap sz@rt er az egesz mind hardveresen mind szoftveresen :)
  • Vadnokedli
    Ezzel max a vakfasz amerikaiakat veszik meg
  • LocalPatriot
    Na ezen szakadtam! Emiatt eskü veszek egy nokiát:D

• LocalPatriot
    Az s4 mini nagyon klafa kis teló tényleg. Én is tapiztam. Ha Samu akkor most az a nyerő nálam.
    De ezért szidom igazából a HTC-t. Csőd szélén vannak, és van képük ezt a telefon 130k-ba adni? Komolyan nem értem őket. Láttad azokat a képeket amit csinál? LTE sincs, ami nélkül megvagyok, de sztem a nagy többség nincs. AKksi is gyengusz. Áhh inkább nem hőbörgök.
  • Vadnokedli
    110 Euróval drágább- mint az S4 mini, amit volt alkalmam kézbenfogni és elég jól összerakott kis telefon, a maga 2 magjával tuti gyorsabb mint az én S3am
  • LocalPatriot
    Nem akarok semmi vitát gerjeszteni, de érdemes elolvasni:
    HTC ONE Mini teszt

Hangsúlyoznám a HW-t, kamerát, és ezekhez nézve az árat! Meg a többi dolgot ami hiányzik.
  • fery02
    Igen, én is beszoptam a héten ezt a "sok frissítéses" dolgot.

Ott kezdődött nálam, hogy a folyamat után omladozott a Chrome, Swift key billentyűzet nem akart megjelenni benne, meg még gondolom lettek volna egyéb anomáliák is, de nem szórakoztam, inkább újraindítottam a rendszert.
    Aznap már nem tapasztaltam utána gondot, igaz nem is nyomkodtam már sokat.

Másnap viszont észrevettem, hogy használhatatlanná vált a GPS, hosszú percek után sem akar csatlakozni. Már sokadik napja csinálja, közben több újraindítás is történt, semmi változás.

Valószínű jövő héten újra telepítem a gyári rendszert.
    Picit csalódtam most az Androidban. Remélem nem most kezdődik még el a folyamat, mikor szándékosan kezdik elcseszni a régebbi nexus telókat, "finoman" figyelmeztetve a hétköznapi embert, hogy avul a készüléke, ideje újat venni. :/
  • [HUN]FaTaL
    Nekem üzleti csomagban 7 giga van (nincs kisebb), még a tizedét sem használtam el sosem, 1GB adatforgalom bőven elég.

Persze nem mindigtv-t kell rajta nézni, ami a hd streamet tölti mindenre és zabálja az adatforgalmat.

Böngészek, viberezek, emailezek vele, néha online rádió.
  • LocalPatriot
    Nekem 500 megás netem van, és bőven elvagyok vele 1 hónapig.
    Mobilnettel csak viberezni, meg flipboardozni szoktam. Ja meg emailezni.
  • qetuol
    1Gb bőven elég, ha:
    nem videózásra, videochatre, streamelésre vagy fájleletöltésre használod a tabletetded, hanem:
    emailek, hírek, chat, voip, appok, játékok.
  • Tibi7
    Nem csinál túl nagy adatforgalmat?
  • [HUN]FaTaL
    Google Maps.