Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
El is felejtettem, hogy megy ez 2-3 napokat is töltés nélkül, csak már a gyári akksi olyan púpos volt, hogy nem ment fel a hátlap sem rendesen xd
Apropó kezdi lassan megadni magát az akku, jó az utángyártott is vagy eredeti samu kéne bele?
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Pl kikapcs gombot nyomva tartod 10+ mpig és újraindul a telefon.
(legalább is a HTC)
Regards,
Az iphonet is újra tudod indítani bármikor.
http://goo.gl/gd6Zi5
MSI Tomahawk B550, AMD RYZEN 5 5600X, Kingston Fury 16GB 3200MHZ, ASUS STRIX GTX 970 4GB, Samsung 980 Pro 1TB
Akkor jön a nyugisabbnak, hogy kivárja amíg lemerül, aki meg idegesebb annak kalapács. :-D
MSI Tomahawk B550, AMD RYZEN 5 5600X, Kingston Fury 16GB 3200MHZ, ASUS STRIX GTX 970 4GB, Samsung 980 Pro 1TB
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
S3:
+microSD
+van benne FM radio
+aksi eltavolithato
+Samsung (hivatalos helyrol veve elsorangu gari/support 2 evig)
N4:
+Nexus (vanilla stock Android, hivatalosan nyithato bootloader, garantalt hivatalos es kozossegi tamogatassal evekig)
+nemileg izmosabb vas (erosebb CPU, GPU, tobb RAM)
+wireless toltes
+olcsobb
Es hat az elobbi SAMOLED, az utobbi LCD (IPS), ez izles kerdese, mindenki masra eskuszik. Ezek alapjan dontsd el neked mik a fontosabb szempontok.
Chris Lowe: passz, nalam mukodik minden. Keress ra a hibauzenetre elso korben, mert hogy pl nem fogadja el az nem mond tul sokat 😊
Regards,
Lehet el kéne oda mennem, hogy megtudjam mit akar ott... (olajlelõhely,aranybánya esetleg csak egy bõrönd kápé... :-) )
Többi felvetésemre valami ötlet?
De az asszony nem olyan hülye, hogy az én chrome böngészõmön keressen rá a címre. Van neki saját google accountja.
Lehet, hogy a nod vagy akarki otthon folyton rakeres arra a cimre 😊
Remelem nem lesz belole szerelmi drama!😄
Még1szer köszi a tippet.
Nincs kapcsolódó elõzmény az utazásnál...mindegy azért töröltem 0 eseményt.:-)
Holnap meglátjuk de van egy rossz elõérzetem,hogy ez nem volt elég.
Reggeltõl másnap estig lazán elmegy töltés nélkül úgy, hogy egyfolytában megy a wifi meg a mobilnet, exchange pushon, stb.
És még ekkor sem töltõre kell raknom, csak a stationbe, ami egyszer simán fullra tudja tölteni 😊
...A Windows Phone szintû marketingre ne süllyedjünk már le.
Azt meg nem tudom, hogy függ-e attól, hogy bejelentkezve vagyok-e vagy sem.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
De emlékeim szerint csak a híreknél.
http://goo.gl/gd6Zi5
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Külön kiegészítõt csak ezért nem akarok telepíteni, inkább megszokom.
Egyszer csak megszûnik majd, mint ahogyan egyszercsak megjelent. 😊
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ez esetleg megerhet egy probat ABP
Vagy mobil Firefox-hoz is van ABP kiegeszito elvileg. (amugy lassan a mobil Chrome is elkezdhetne tamogatni kiegeszitoket, emiatt is...)
Regards,
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Hogyan lehetne megszabadulni tõle? Kínomban már ki is töltöttem, de szarik rá.
Ragaszkodnák a Chrome-hoz is meg az SG-hez is. 😊