36194
-
#34951 Jah, ha ez igaz, elegge rabasztak :)
Pedig a G6-rol kiszivargott kep is egesz szepnek tunik. -
#34950 szegény lg :D
-
#34949 Android Instant Apps, announced at Google I/O last year, starts initial testing
The Verge reveals [some of] the LG G6 in leaked photo, with rounded screen corners
Report: LG G6 won't have Snapdragon 835 because Samsung has claimed the entire initial supply -
#34948 -
simonl #34947 Sziasztok, hogyan tudom a Samsung S7 időjárás widget -ét letölteni és Samsung A5 -n
használni?
Köszönöm a türelmes és hozzáértő válaszokat -
#34946 Holnap kiadnak egy közleményt miért is volt ez az egész a Note7-ekkel. Inestigation ends. -
#34945 AP is irta, hogy egy forrasuk szerint ilyen lesz, szoval szerintem eleg nagy esely van ra.
Azert is szeretnem hogy ilyen legyen, hogy a tobbi gyarto is eszhez kapjon, es kisebb keretu telefonokat csinaljon. A Pixel ebbol a szempontbol kulonosen regimodi lett, majdnem akkora kerete van, mint egy iPhone-nak. -
#34944 ez az S8 ha úgy fog kinézni mint a koncepicóképeken (márpedig minden jel arra mutat hogy úgy), eszméletlen tarolni fog mindent, ájfontól kezdve mindent... csak ne basszák el mint a Note7et... :/ -
#34943 Samsung confirms the Galaxy S6, S6 Edge and Edge+, Note5, and more will get Android 7.0 Nougat in the first half of 2017
Azt kell mondjam, hogy egesz korrekten tamogatja a Samu az S6-ot is, csak igy tovabb..
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2017.01.20. 09:16:56 -
#34942 S6-on 1-gyel kevesebb lyuk van és nincs retina bizbasz (led, 2 valami (egyik gondolom a közelségérzékelő, másik passz), hangszóró, kamera) -
#34941 Note 7-en is elvileg kb ennyi volt, vannak ugye a szokasos dolgok (hangszoro, kamera, proximity sensor), azon kivul itt meg retina szkennernek meg egy kamera szenzor, a tobbi hogy mi, passzolom - talan nemelyikbol ezekbol ketto van valamilyen okbol.. -
#34940 Amugy nincs legalabb 1el tobb lyuk? 2 kamera lesz? -
KaBuTo666 #34939 S8-at fogok venni úgy hogy várom már mint a szombati disznótort! :) -
#34938 Ebbol egy kisebb mint s6 jo lenne :)) -
#34937 Image of unclear provenance shows Galaxy S8 panels with shockingly minimal bezel, rounded display corners
Ez mondjuk igy komoly lenne :) -
Borg #34936 Totalcar Renault xy teszt, androidos rendszer fail :D
-
#34935 Mert általában, ha felnyomnak valamit egyből kicserélik a hátteret mátrixos képre amire rá van írva, hogy hacked by xy :^) -
#34934 Vannak akik nem igénylik a frissítéseket, valakik pedig igen. Én speciál szeretem, ha foglalkoznak a rendszerrel, hoznak új funkciókat, reszelgetik. Ilyen például a Doze is, sokat segít az aksi javításában, vannak apróbb módosítások is, mint például a kétszer tappolás az alkalmazás váltóra és vissza ugrik az előző alkalmazásra. Design terén is sokkal frissebb, szebb, átláthatóbb.
Most lehet mondani, hogy csepp vagy a tengerben és senki sem fogja a telefonodat feltörni. De ha még is erre kerül a sor, akkor jobb, ha frissebb verziót használsz, a régebbiekben nagyon sok sebezhetőség van. -
Borg #34933 Note3-om a 4.2.2-es androiddal a mai napig hibátlanul ketyeg, csak már nem nálam. Még Bartek a lengyel csúcshekker se járt benne.
Szóval ja... -
#34932 Akkor egyúttal ne frissítsen senki és kész, mert minek... -
#34931 Fogalmam sincs, de azt tudom, hogy amikor telepit egy ilyen frissitest, akkor vagy 15 percet elzokog.
App adatgyujtes:Amennyi appot en hasznalok... nem nagyon zavar:)
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.01.15. 13:09:11 -
#34930 Az nem valami bonyolult, mikor telepíted az Androidot, akkor kérdezi, hogy küldjön-e adatokat haza, nem pipálod ki nem fog (direktben, pl az alkalmazásokban megjelenő reklámok miatt így is tudja a Google, hogy mit használsz) -
Borg #34929 Biztonsági frissítés? Miért, titkos nasa adatok vannak a telefonodon, ezért pont a tiédre ácsingóznak a lengyel csúcshekkerek, vagy mi? :)
Kötve hiszem, hogy valamelyiküket pont a biztonsági frissítés állítaná meg, ha tényleg erre készülne. Ráadásul a sok biztonsági frissítésnek álcázott valamivel nekem mindig az az érzésem, hogy pont az ellenkezőjét csinálják. Inkább az adatgyűjtő spywareeiket, meg a backdoorjaikat frissítgetik, hogy továbbra is minden infó meglegyen rólad, minden app használatból a reklámokhoz... -
#34928 Az gyanus. Ha akksi idovel nincs gond, en egybol felteszem a 7.1et.
A doze on the go, "alt tab" (gyors ketszeri megnyomasa az app drawernek). Mar emiatt a 2 dolog miatt megerne nekem (leginkabb utobbi) kenyelmes.
Az updatek gyorsasaga is jo lenne (biztonsagi frissitesnel nem optimalizal minden appot..) -
Borg #34927 Fel lehetne tenni azt a kérdést is, hogy "és minek". Mert újdonságokat egykét simogatáson kívül ezek alig hoznak, ellenben haverom nexus6-ja úgy merül a 7.1-től, mintha muszáj lenne neki... -
#34926 melyik gyarto dobja ki eloszor az uj androidot legalabb 1 keszulekre -
#34925 Best of CES 2017: The best things we saw at CES this year
David's CES 2017 post-mortem: "Just add Wi-Fi" -
#34924 Opera VPN- egyszerű- könnyű. Ha nem bírsz várni(OTA) -
#34923 Utánanéztem kicsit, 2 napja kezdték el a frissítéseket publikálni, szóval még lehet tesztfázisban van. Majd ha jön, akkor letöltöm, bár nem igazán vagyok ráizgulva, 5.0 és 6.0 között sem igazán sok eltérés volt. -
#34922 akkor gondolom régiónként (vagy fene tudja milyen csoportokra osztva) érhető el a frissítés, nem tudom mikor lesz. báár ha jobban belegondolok, lehet ha nem független telefonod van, akkor szolgáltatón keresztül fog jönni (késéssel) a frissítés. de lehet tévedek. -
#34921 Nem lát frissítéseket a S7 edge-em. -
#34920 S7/s7 edgere megjött a nougat. -
#34919 Welcoming more devices to the Daydream-ready family
Legolcsobb az Axon 7, a Zenfone AR pedig tud Tango-t, az eleg erdekesen hangzik. -
#34918 Looks like Samsung is keeping the Note brand after all, likely will release the Note 8 around the usual time this year
Qualcomm details the Snapdragon 835: Octa-core, 20% faster, and 25% more efficient -
#34917 Elvileg megosztani lehet meg oket, meg atnevezni, de eleg erdekes dolog az biztos :)
Itt van meg info: link -
#34916 Macskákkal 7.0-án mit lehet kezdeni? Etetem őket meg minden- meg néha jön új macska. De valami mást még lehet velük kezdeni? -
#34915 A Cyanogen Inc (Cyngn) meghalt, de az open source CM ettol fuggetlenul nyilvan tovabb akar menni, viszont elegge megromlott a brand neve a Cyngn PR baromsagai miatt, szoval inkabb uj nevvel mennek tovabb -
#34914 Csak rebrandelik magukat? Mi ertelme? Na ha nem leszek lusta diszno (meg idom lesz ra) elovasom a cikket... :D -
#34913 http://lineageos.org/Yes-this-is-us/ -
#34912 "Cyanogen Inc shutting down CyanogenMod nightly builds and other services"