36194
-
#23229 :)))))))))
Az se tetszik., azt nem tudom miért írtam be ( mutatta a boltos, ez a 4 név ragadt meg igazából 2 perc alatt a felsorolt kb 6-7 telefonból )
Viszont most beszéltem egy ismerőssel, aki majd mond más árlistát, ami nekem jobban tetszik, így szerintem holnap vagy pár nap múlva visszatérek konkrét telefonokkal, hogy melyik is legyen. De köszönöm az eddigi fáradozást :)
Csak azért is várok, mert már kíváncsivá tett, hogy honnan fenéből tud S4-et garanciával 55 ezerért, de lehet jobb ha nem tudom honnan származik:)) na de ez nem felvágás akart lenni, scak teljesen más árlistával állt most elő azokhoz képest, amiket én látok, így megéri várnom szerintem. -
#23228 Azt azert valahogy fel nem fogom h erre ravagod h nem tetszik mikozben olyan telefonok meg jatszanak, mint ace 2, de te tudod :) -
#23227 Megnéztem a Nexust, gyors, szép, "mindent tud", de valahogy nem tetszik, de azért köszi a tippet. ( nem az a plusz 10k, csak nem tetszik, van ilyen) :) -
#23226 Akkor radobsz egy 10est es 80-ert meg tudod venni boltban is. A One S amugy mar nem rossy, de a Nexus 4 annal is kb ketszer jobb/erosebb. -
#23225 A felsoroltakat csak a bolti eladó mondta, így beírtam. Most nézegetem mobilarenan a HTC one S-t, picit drágább ugyan, de az is jónak tűnik. ( ettől a kintről behozós dologtól valamiért félek, nem tudom miért.. neten se szoktam rendelni soha semmit, szeretem megfogni és kifizetni a dolgokat, ez persze az én hibám) -
#23224 Nexus 4, kintrol behozva kb 70k-ert mar hozza lehet jutni, ha boltban venned inkabb, olcsobb helyeken 80k-ert talalni. Magasan ver mindent az arkategoriajaban, mindennel amit felsoroltal legalabb 3szor jobb. -
#23223 Hali. Írtam a másik topikba is, nem tudom melyiket nézik gyakrabban, azért írom ide is, remélem nem nagyon off.. Jelenleg xperia mini pro-m van és most készülök cserére.
Melyiket vegyem a következők közül és "miért"? Jöhet pozitív és negatív vélemény is. A következőket néztem ki (illetve a boltos ajánlotta).. Most nagyon dicsérik a HTC-ket (pár ismerősömnek az van), így szóba jöhet abból is valamelyik.
Az xperia P-t nézegettem ma, az nagyon tetszik valamiért, de bármilyen ajánlatot meghallgatok. Olyan 70 ezer forintig gondolkodnék..Köszi
Xperia P
Xperia U
HTC Desire X
Samsung Ace 2 -
#23222 Nem a legszebb, de sokkal jobban néz ki, mint a samsung borzalma. -
#23221 [URL=http://mobile.theverge.com/2013/9/4/4694470/qualcomm-enters-the-smartwatch-game-with-toq]Közben[ csendben bejelentették a Qualcomm Toq okosórát is/URL]
Ez is $300, de ez szemben a Geareel minden Androidos telefonnal működik, és nem 1 hanem 4-5 napot bír ki egy töltéssel.
Rondának ez is ronda :D -
#23220 Megnyugtatlak, lesz legalább akkora siker mint az S Pebble. :D -
#23219 Ja hogy $300 a Gear. Ami csak egy Galaxy Noteal vagy S3/S4-el működik.
Köszönöm, ez asszem felejtős :D -
#23218 Nem néz ki olyan rosszul s Gear egyébként, a kuszivárgott fotók előnytelenek voltak róla, de így se cserélném le a karomon lévő citizent rá -
#23217 Nem, ott egy 4" kijelző lesz egy Xperia Ray méretű házban, legalábbis a pletykák szerint. Aztán lehet, hogy az egész egy büdös nagy kamu :D -
Facé kell minden fél évben új telefonnal kijönni?
Mondjuk ha nem vettem volna a Z-hez mostanában ezt-azt, akkor lehet, hogy beneveznék egy Z1-re. A Z-ben úgyis kezd tönkremenni a kamera -
#23215 Nekem nem volt otthon :(
Amugy:
engadget:
Samsung Galaxy Note 3 preview
Samsung Galaxy Gear smartwatch hands-on
Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 edition) hands-on
verge:
Samsung's Galaxy Note 3 is bigger, faster, thinner, and lighter, but is it any better?
Samsung's Galaxy Gear is a smartwatch like no other
Samsung's new Galaxy Note 10.1 is a high-res tablet that syncs with the Gear smartwatch -
Chris Lowe #23214 Ki evett ma kitkatet? :-) -
Borg #23213 Ott majd egy 4.5" kijelző lesz ugyanebben a házban? :D -
RYO21 #23212 Szóval ha veszek egy Z1-est, akkor ahhoz jár egy topmodel csaj is? Vagy az nincs benne az alap csomagban? -
#23211 De az a Gear, hogy néz már ki...?
És igazak voltak az eddigi képek. Hát szvsz borzasztó ronda. -
#23210 Elvileg lesz Mini ebből a Z1-ből, legalábbis a pletykák alapján és talán a hardver sem fog sokat változni. Majd kiderül. :)
#23206: Nem, mert tepsi. -
#23209 Nem feltétlenül rád.Rengeteg ismerősöm szereti a Sonyt. -
#23208 Négy Yorkban már koncerteznek a Samu event előtt, és a banda tagok Gear órát viselnek. Úgy néz ki mint a kiszivárgott képeken. Broáf -
#23207 Utolsó mondatban csak nem rám utaltál...?:D
Ám lassan jön a Note III, nézzétek, ha ráértek.
Link
-
#23206 Jól néz ki plusz komoly a Snapdragon 800,a kijelző és a kamera is.
Szomorú,hogy nemcsak nagy de viszonylag nehéz is : 170 gramm
Korrekt viszont a 3000 mAh aksi benne.
Akik szeretik a Sonyt azoknak gondolom ez álomteló. -
#23205 Verge-es hendzon videóban mondják és látszik is hogy kicsit nagyobb a Z1 a Z-nél. Állítólag a kamera miatt.
Tetszik egyébként, jól néz ki, kamera nagyon ígéretes benne, de ez is egy qrva nagy tepsi. Majd ha csinál a Sony hasonló telefont 4"-4,3" körül akkor fel fogják kelteni az érdeklődésemet. -
#23204 Van elérhető frissítés az Asphalt 8-hoz:
Added support for more devices
Fixed the colored issue on Galaxy 3 LTE
Varoius other bug fixies -
#23203 Ugyan ez volt a Z hibája is. Elmentem a boltba megnézni. És egy téglát is jobb megfogni mint azt. -
Borg #23202 Iszonyú nagy :( 5" mellé miért kell még akkora fekete rész alul felül? Sokkal kisebb kávával kellett volna ezt a kijelzőt megoldaniuk.
Tudásilag igencsak rendben van, de az ergonómia szerintem egy nulla lesz. -
-
#23200 649 Euró Németbe... szép pénz azért..:) -
#23199 Ez a Z1 ütős lett, csak lapostévé ez is.
Na nem baj, remélem jönnek a kisebb Sonyk Triluminos-szal. :) -
#23198 Na, nem volt semmi a bemutató. 50 perc és jön a Note III.
De ez a videó nagyon üt:
-
#23197 Sony's Xperia Z1 aims to be the biggest and best Android cameraphone yet
Sony Xperia Z1: the new flagship with imaging at its heart (hands-on) -
#23196 Ezt a publicity stunt fogalmát meríti. -
#23195 Z1-et mutatták be meg QX mobilra csatolható kamerákat -
#23194 +1 -
KitKat -
#23192 Sony event várós, remélem bemutatják a Honami minit. -
#23191 4-kor Sony event, 7-kor Samsung az IFA-n.
Sony új csúcstelót, Samu Note III-at és okosórát mutat be. -
#23190 video