36194
  • skinnyman
    + 2 honap mulva itt az uj mindentvero vassal (Snapdragon 800, 1080p kijelzo), es jo esellyel az sem lesz nagyon dragabb, mint amennyiert az N4 nyitott anno. (300/350 usd)
  • kifli
    72 a 8gb-s vacsiúj nexus 4 hardverapróról.
  • Vadnokedli
    Amiben MediaTek van én olyat nem vennék. + Concorde gyakorlatilag nulla support. Amúgy ennél olcsóbban is van.
  • JaSoN HuNTeR #23266
    Concorde Smartphone 5000

MI a véleményetek róla? 65.000ft-ért megéri megvásárolni?
  • LocalPatriot
    Szvsz szerint ezzel mellélőtt a Sony. Nagy, szerintem csúnya is, és baromi drága. Ilyen áron, ha ennyire akarok fényképezni veszek egy korrekt fényképezőgépet. De ami pozitívum, h jó képeket csinál.

SONY DSC - QX10

• Vadnokedli
    Pedig többet fejlesztenek akksit mint telefont.
  • Dzsini
    Egy mai 1500mAh-s akkumulátor és egy öt, vagy tíz évvel ezelőtti között ég és föld a különbség.
    A mai akkumulátorok azonos teljesítmény mellett jóval kisebbek, több töltési-merítési ciklust bírnak, kevesebb bennük a veszélyes anyag, nem kell nyűglődni azzal, hogy mikor töltsed, stabilabban adják le a teljesítményt, stb...

Az, hogy a gyártók megelégednek a normál használat melletti 1 napos készenléttel, és nagyjából ehhez méretezik, hogy mit raknak az eszközökbe pedig nem az akkumulátortechnológia problémája.

Akinek ez kevés, az vesz egy akkumulátoros dzsekit a telefonra, a nevesebb típusokhoz mind van.
  • fery02
    Azt várnám, hogy az okostelók fejlődésével arányosan végre az akksikra is gondolnak, de nem... épp ellenkezőleg. :D Ez csúcs!

Szívesen vennék akár a mostani Gnex-emhez is valami nagyobb eredetit.
    Nem érdekelne az se, ha dupla vastag lenne tőle a telefon.
  • Narxis
    Vettem is párat, támogatva a Google-KitKat kapcsolatot.
  • LocalPatriot
    Vas az nem meglepő, de az a 2300 mah akksi biztos jó döntés?
  • skinnyman
    Durva, ugy tunik fizikailag kisebb lesz a G2-nel egy kicsit (maga a telefon - ez alapjan kicsit az N4-nel is kisebb lenne, kijelzo is csak 4.96" - de felbontas ugyanugy 1080p, aksi is csak 2300 mah). Vas ugyanugy Snapdragon 800.

Kis adalekinfo androidpolice-rol amit egy fejleszto latott analytics-en felbukkanni es beleillik a kepbe:

Android: KeyLimePie API_18
    Model: LGE Nexus 4
    Build: hammerhead-userdebug KeyLimePie KRS65B 808051 dev-keys
    Screen: width=1080, height=1776, dpi=480, density=x3.0, scaledDensity=x3.0, widthPixels=1080, heightPixels=1776, xdpi=442.451, ydpi=443.345, refreshRate=64.0fps

hammerhead, kemeny kis neve van, bele is illik a nexus-ok elnevezesi koncepciojaba :)
  • LocalPatriot
    Potential Nexus 5 FCC Approval Reappears
  • LocalPatriot
    Penny-be is akciós! Ma veszek egyet:)

Ám a Samsung is odatette magát rendesen. note 3 komoly kis gép lett.
    Amit nem értek viszont, hogy a gear, nem kapott teljes támogatottságot. Még s4-el se kompatibilis. Hát szerintem ezt elszúrták.

Az LG-n meg nagon meglepődtem. Az a G2, meg a hozzá tartozó tablet vmi gyönyörű. Nagyon jó úton haladnak, ki tudja.. lehet nemsokára LG telefonom lesz?:)
  • LocalPatriot
    Én is megtapiztam, kedden. Tényleg gyönyörű, de egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy lehet a minennapokon használni, a méret miatt. Zsebbe nem lehet rakni, mert ha bele is fér, nem lehet kényelmesen leülni. Tényleg csak tabletként tudom elképzelni.
    Nekem 5 col a határ. A mostani sp 4,6-os, de kezd kicsi lenni. Kéne az a Honami...:D
  • gazgoblin
  • Bucser
    Hox-om ma frissult 4.2.2-re. Kifejezetten jot tett neki.
  • desigo

• fery02
    Ti mit gondoltok ezekről a telefon kerékpáros tartókról?

Ugye ezekben folyamatos rázkódásnak vannak kitéve út közben a telefonok, amik azért gondolom nem annyira használnak nekik.
    Vagy annyira azért lehet nem kell őket félteni? Bírják?

Csak mert esetleg lehet beruháznék egy univerzálisra, mert előreláthatólag elég sűrűn használnám és így univerzálisba (volna direkt csak a jelenlegi telómhoz is jóval olcsóbban) talán kompatibilis lenne a jövendőbeli telefonjaimhoz is.
  • Vadnokedli
    Gyaníthatóan.
  • RYO21
    Ennyire gyenge a ragasztása?
  • rage
    A Vodás S4 ma frissült, új 4.2.2-es build
    Kb 84 mega a frissítés, probléma nincs vele, változást sem nagyon láttam utána, azt írják, a stabilitást javították.
  • Bucser
    Volt tegnap lehetosegem vegigtapogatni a Sony Xperia Z Ultrat... Gyonyoru darab es a kepernyoje is szinte leugrik az uvegrol:)
  • Chris Lowe
    30%-os Kitkat csoki akció a sparban!!!
    :-D
  • Vadnokedli
    There’s a saying that goes like “people who live in glass houses shouldn’t throw stones at other people houses” but it seems like Nokia did throw a big stone with the latest image published on their German subsidiary Twitter account.
  • skinnyman
    Jon uj nexus is par honap mulva, annal sztem az sem lesz nagyon itt sem dragabb...
  • [HUN]FaTaL
    Pdastoreban van n4 gyártói garival, de 120-130k. :(

Igazából nem merném bevállalni. Mondjuk most nem is esedékes a telefonvásárlás.
  • skinnyman
    45%-on a JB
  • LocalPatriot
    Már nem aktuális, megoldódott.
  • skinnyman
  • reménytelen
    Magyar fejlesztésű ingyenes játék Androidra: Balls Must Fall

• LocalPatriot
    Van itt valaki, aki játszik az Asphalt 8-al?
  • bakkerman
    tárgytalan,még egyszer ki-be kapcsoltam,és működik...
  • bakkerman
    A telómon elromlott a felső hangerő gomb,az alsó működik,de a felső az totál meghalt,többszöri ki-be kapcsolás után se reagál,csak az alsó. Ugye a teló unibody,szóval itthon még meg se tudnám nézni,vigyem el szerintetek szervízbe? Egy hangerő gomb miatt nem akarom hogy felküldjék 2 hétre pestre...
  • skinnyman
    Rendes gari alatt ha itthon is ervenyes hivatalos LG-t ertesz, olyanrol nem nagyon tudok, de vannak ilyen gsm boltok amikbol mas forumon sokan vettek ilyet ennyiert es elvileg korrektek szoktak lenni, nem szokott gond lenni.
  • Vadnokedli
    60 ért a sima Note megy használtan. spec hasonlításkép
  • gabi89
    Annyiért valami tuti nem oké vele. Garanciát azért jól nézd meg, hogy gyári legyen, mert sufni gsm-es nem ér semmit. One is lehetetlen ennyiért... hardveraprón még használtan is több.
  • Vadnokedli
    Nekem is hozhatna egy ilyen listát.
  • [HUN]FaTaL
    Hol van boltban Nexus 4 80-ért, rendes garival?
  • matyi0323
    Megkerdeztem en is haromszor is, de nem.
    Nagyon csodálkozok, kíváncsi vagyok, elvileg holnap meg is mutatja.
    Ezek után (az árak után) a HTC One-t nézem, nem nagyon gondolkodnék egy percet se hasonló árat fizetni érte.. ( elvileg az egyik legjobb telefon.., bár nem vagyok otthon annyira a témában, azért is írok 10 percenként:))
    Ja, és független.
  • skinnyman
    Az mondjuk eleg erdekes, nem maradt le az elejerol egy szamjegy? :)