36194
-
#34991 Sziasztok!
Az lehetséges hogy a Samsung S6 Edge-hez gyárilag adott fülhallgató ára 3000 környékén van? Sajnos elveszett és szeretnék venni egy olyat,viszont kicsit hitetlenkedve fogadtam hogy csak ennyibe kerül:
Link -
#34990 Az nem egy komolytalan cucc :) Ezzel menne 4k is 240 fps-sel? -
#34989 Sony Develops the Industry's First*1 3-Layer Stacked CMOS Image Sensor with DRAM for Smartphones
1000 fps @ fullHd -
#34988 4,5-4,7 inches kijelzo? -
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.02.07. 17:16:37 -
#34986 Fúj! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#34984 Múltkoriban egy ezzel foglalkozó rádióműsorban (a vendég ennek az oldalnak az egyik szerkesztője volt) a Gránit Pay-t tartotta az egyik leginkább előremutatónak. -
#34983 köszi!
Nagyon érik a bank csere, mobilos fizetés hiánya lehet apróság, de még egy indok :/ -
#34982 http://www.fizessgyorsan.hu/ - itt van sok naprakész információ a témában -
#34981 Több mint 1 éve várok arra, hogy más bank (otp n kivul) elérhető legyen a T-s MobilTárca appban. Ma jött sms, hogy a MobilTárca április1től megszűnik...
Talán jön valami helyette... de akkor minek törölnék? :( -
#34980 na kis benchmarkbuzik ezt nektek -
#34979 Google Allo drops off the top 500 apps chart on the Play Store
Kb halott a dolog.. De varhato is volt, a bejelentesekor sem ertettem, hogy hogy gondoltak.. Ha mar kulon appot akarnak a hangouts melle, akkor legalabb legyen mar eleg erv mellette, de ez kb 1 lepes volt elore, 2 hatra.. -
#34978 Uuuu tényleg az mekkora telefon volt :)
-
#34977 SE Xperia Play
-
#34976 feltalálják az n-gage et :) -
Borg #34975 Gamer telefon :) Miután már gamer ruha, szék, meg minden van, meg se lepne. -
#34974 Az 1080 sli-s laptopok is lemerulnek 1 oran belul terheles kozben, egy telefonban az menne mondjuk 5 percig jo esetben :D -
#34973 Razer megvette nextbitet (Robin telefon). Mire készülnek ezek. Gtx 1080 egy vékony telefonba, ledekkel?^^ -
#34972 Mondjuk ahol most az ujjlenyomat olvasó van, ott s6 on a vaku van. én sokszor tartom ujjamat, de valszeg csak azért, mert ugye ott toknak van egy kis lyuka.. de akkor sem valami kényelmes helyen van (így ránézésre) -
#34971 Sztem ja, az ott tenyleg eleg hulye helyen lenne.. -
#34970 Aki ezt a hátsó ujjlenyomat olvasót kitalálta annak letörném a kezét és a seggébe dugnám... -
#34969 neee, miért ott van az ujjlenyomat olvasó? én még reménykedem, hogy az nem az... -
#34968 En kameralencsem is maszatos, szerencsere a kepeken nem jon ki:) -
#34967 Ha ilyen lesz, akkor biztosan sok maszatos kamera lencse lesz. :D -
#34966 Ja, nem ugy tunik hogy nagyon kezre allna. -
Borg #34965 Na hála istennek, kiáll a kamera, mégsem kell váltanom :D -
#34964 Ujjlenyomat olvasó nagyon gáz ott. -
#34963 A kamera mellett áz ott az ujjlenyomatolvaso lenne? Ezek szerint megsem jon a kepernyobe epitett (fogalmam sincs hogy) fingerprint reader. -
#34962 VentureBeat posts first live photo of the Galaxy S8, claims massive 5.8" and 6.2" displays, March 29th
Brutal. Mondjuk az 5.8" (ami meg a kisebb) meg ilyen nulla kava mellett is eleg nagynak hangzik, de majd meglatjuk.
LG G6 will likely have a Snapdragon 821 processor and Google Assistant
'Lucky' is Allo's first chat bot (besides Assistant), tries to guess what GIF you want -
#34961 Én feltettem, eddig nem tapasztaltam komoly hibát. Ujjlenyomat olvasó sokkal gyorsabb, játékok sem szaggatnak már nagyobb felbontás miatt. -
#34960 Már vissza is vonták… februárra csúszik. -
#34959 Graham Wheeler @wheelergd
I'm excited to share that Nougat has rolled out to HTC 10 devices in the UK, Russia, the Middle East and Turkey. -
#34958 szerintem ez a note7 dolog még pozitív hatással is lehet, ha nem lett volna nem állítottak volna még több száz mérnököt s8 ra :) remélem szipiszupiszuper lesz -
#34957 Az a kava ha tenyleg akkora lesz, az szerintem onmagaban eleg jo indoklas :) -
Borg #34956 Nem kellett volna a hajlítotthoz ragaszkodniuk... a sík is jó.
De akkor ezekszerint a G6 még mindig nem az, amivel beérik a Samsungot.
Sajnos attól tartok, hogy az S8 komoly birtoklási vágyat fog kelteni megint... Ha igaz, hogy milyen vékony kávái lesznek, meg hogy még a kamera se fog kiállni a hátulján... fene tudja. Nehéz lesz megindokolni, hogy miért váltom le az S6 edge+t, ami igazából hibátlanul működik :) -
#34955 "There were rumours that the LG G6 would feature a curved OLED display, just like the Samsung Galaxy S7. But according to South Korea’s ChosunBiz news site, LG has struggled with supply issues for curved screens, and has decided not to include the feature on the LG G6. The report also claimed that the full-metal body and glass cover that were previously rumoured have now also been scrapped thanks to cost issues. Apparently, these significant supply chain problems have meant that LG is now having to completely redesign the phone.
The report goes on to explain how LG now plans to include a traditional flat-screen LCD, just like previous flagship LG phones."
http://www.trustedreviews.com/news/lg-g6-release-date-specs-rumours-and-price-explained#U2kpHJlCOFgQYm8Y.99 -
Borg #34954 Átálltak végre oledre, vagy még mindig lcd? -
#34953 Hirtelen csak ezt találtam.
-
#34952 na, a G6 is szép... végre eljött a minimális kávák éve :)