36194
  • DarkSector
    Nah hagyjukmár, a Gameloft-nak írjak hogy adja vissza a lóvét?
    Mindegy max tanulópénz lesz.
  • Vadnokedli
    És- ha esetleg egy nagyméretű alkalmazásnál van ez akkor csak telepítés után számol (ha jól tudom)
  • davidka003
    15 percen belül.
    Ha azt túllépted akkor az eladónak lehet jelezni, hogy szeretnéd visszakapni a pénzt és vagy megoldja, hogy menjen a telódon vagy visszaadja a pénzt.
  • DarkSector
    Baszottjó, csak a letöltés 2gb eltart 30 percig. :S
  • Vadnokedli
    A vétel utáni 10 percen belül vissza igényelheted a pénzt.
  • DarkSector
    sziasztok ha vettem egy játékot, és valami gáz lnene, leszedem és nem megy, akkor van visszafizetési lehetőségem?

És ha igen, hol és hogyan lehet ezt?

Mert régebben mintha ilyet hallottam volna, hogy van pár nam lehetőség visszamondanom, ha valamit leszedek és nem megy.
  • Vadnokedli
    meg kicsit "zabálhatja" az erőforrást.
  • ZsirosKenyer
    jesus christ, ez mennyire irritáló :D
  • ZsirosKenyer
    állítsd át a voice search nyelvét english-re, vagy ha úgy nem, akkor az egész rendszer nyelvét is

Lock screen-nél "ok google" parancsszóra feloldást tudtommal még csak a MotoX tudja.
  • skinnyman

Free verzio: Dynamic Keyboard - Free
  • PeeTeR
    uhm en szemely szerint azt mondanam hogy erosebb a jelszint vetel mint volt :x (es az akku is legalabb 30% jobb o/)
  • Bucser
    Hox tulajok: a 4.2.2 update óta nektek is szarakodik a wifi? Előtte nem volt baja most meg a signal strength -80 db. Mikor elotte -10 alatt soha sem volt.
  • desigo
    Október 12-én érkezhet az LG Nexus 5 és az Android 4.4 Kitkat

"It’s our goal with Android KitKat to make an amazing Android experience available for everybody."
  • Solten
    Az enyem annyira brillians, sosem fogjak feltorni...

• Chris Lowe
    Azaz igazság, hogy ezaz egész csepp a tengerben, végülis minden multinak el kéne kapni az orcáját egy-két pofon erejéig. Kereskedelem, szolgáltatópiac gusztustalan! Átvágnak, hülyének néznek, kihasználnak, ha már megvetted/előfizettél leszarnak stb.
    Természetesen korrupt egytöl egyig, lefizetik a törvényhozókat, ügyvédeket megveszik.
    Ha ez a törvény mégis átmegy és sikerül végrehajtani egy csoda lesz!
  • SzirmosSzisza
    http://blogs.computerworld.com/android/22806/google-knows-nearly-every-wi-fi-password-world
  • PeeTeR
    pont most szerettem volna linkelni es megkerdezni kinek mi a velemenye de igy hanyagolom :)
    egyebkent igen, eszmeletlen nagy otletnek tartom illetve partolom is.
  • LocalPatriot
    Próba 1,2,3
  • [HUN]FaTaL
    Neked se jó, nem jelent meg, hogy kinek válaszoltál.
  • Prody
    nekem még jó
  • Vadnokedli
    Jé tényleg nem jó. faintos kis sg. Ha meg szerkesztést nyomok berak egy újabb HSZ-t. omg.
  • Vadnokedli
    Jé tényleg nem jó. faintos kis sg
  • Vadnokedli
    Jé tényleg nem jó
  • Shiwo
    bezavarodott az óra a telón (eredeti óra, nem spéci app)

eddig be voltak állítva a napok (H, K, SZ, CS ,P) ébresztésre..

szépen ismételgette is őket hetente

most meg azt csinálja, ha egy nap ébresztett, akkor azt kiveszi a listából...

6-án már sikerült majdnem így elaludnom, de azt hittem, hogy munkahelyen elől hagytam és munkatársaim tréfálkoztak, ők vették ki az ébresztést (ők már csak ilyenek (: )

de nem, mert most végig nálam volt tegnap, este ránézek az ébresztési beállításokra, és látom, hogy csak a péntek aktív..

szóval wtf lehet, van valami ötletetek?
  • kifli
    armv8 64bit, nem az epül vagy a csamcsung találja ki. Hogy miért váltanak? Lehet hogy telejsítményben is jobb az armv8 az armv7-nél?
  • [HUN]FaTaL
    Meg az sg is remek, hogy hiába nyomogatom a választ, szarik rá.
  • [HUN]FaTaL
    Remek, belinkeltél egy videót Cupcake-kel vagy Donuttal.
  • [HUN]FaTaL
    Csak utána.
  • skinnyman
    Igy kene ennek mukodnie a 21. szazadban :)
    A "korlatlan" csomagoknal az extrem nagy adatforgalmazas talan az egyetlen amit ha tomegesen csinalnanak akkor tenyleg megviselne a szolgaltatokat, azt indokolt esetben lehet korlatozni, de a tobbivel tenyleg ne vicceljunk mar...

Mighty: Ha az ar is szamit, akkor nexus 4. Vagy vard meg az uj nexus-t.
  • Mighty
    Ok, akkor túl drága :)
  • Chris Lowe
    Alapjaiban alakulhat át az európai távközlési piac, ha a most bejelentett új szabályozásra az uniós tagországok rábólintanak. A leglátványosabb változást a roamingdíjak eltörlése hozza, de számos más módosítás is jön, amelyek lényege, hogy az előfizető jogai nagyon megerősödnek.
    Nem lehet majd blokkolni, lassítani, vagy bármilyen módon befolyásolni az adatátvitelt a tartalom alapján, vagyis egy távközlési cég technikailag nem akadályozhatja az előfizetőit abban, hogy adott esetben skype-oljanak, és így ingyen telefonáljanak.

Neelie Kroes. Őt kell szeretni. Se roaming, se 120 díjcsomag, se blokkolás.
  • skinnyman
    Az S4 minden dimenzioban kisebb mint az S3 (illetve magassagban nem kisebb "csak" ugyanakkora), szoval ha az S4 tul nagy, akkor az S3 is :) S4 mini-t nem ismerem, de az S mini-krol altalanosan nincs jo velemenyem, kb csak a nevukkel akarjak eladni oket altalaban (jo dragan) es belul kozelebe nincsenek a "rendes" valtozatnak. Es supportban is nyilvan szarabbak.

#23472: Hat mashol ezt eddig nem olvastam, az eddigi szivargasok alapjan pedig ugye valszeg G2 varians lesz, fura lenne 2 nexus modell egyszerre ilyen kicsi elteressel, szerintem nem valoszinu. Play edition G2-re tobb eselyt latok akkor mar. De majd meglatjuk...
  • Dzsini
    a Modu telefon nem tündöklése és bukása után ez se fog túl sok vizet zavarni.
  • szucsy89
    OMG, ez az ötlet nagyonjó.

Kiváncsi vagyok, hogy megcsinálja-e valaki, és ha igen elterjed e...

• Mighty
    Nem túl sérülékeny az üveg borítás a nexus 4-en? A háttértár bővíthetőség hiánya is hátrány.
  • szucsy89
    Nexus 4, ha nem ragaszkodsz mindenáron a Samsunghoz.
  • LocalPatriot
    Inkább egy Nexus 4-et javallanék.
    Bár kettő közül, és S4 minit venném. Pár hete megtapiztam, és nagyon frankó telefon.
  • LocalPatriot
    Én ma ezencsodálkoztam. Lehet, hogy két Nexus lesz az idén?? Egy Nexus 2013, meg a Nexus 5???

Bár szerintem lesz egy Nexus 5 ( D820), és ami most volt FCC-n (D821) meg a CDMA-s G2.
  • Mighty
    Köszi a hozzászólásokat. Némileg megnyugtatott. Azért google acc, facebook, dropbox jelszavaimat megváltoztattam.

ps: rohadjon le a keze a tetves köcsög tolvajnak.

Más. Kéne új telefon :)

S3 vagy S4 mini? Az S4 már túl nagy és túl drága is.
  • skinnyman
    Lottoznod kene, pontosan 2300-as van benne, az elozo FCC szivargas szerint, a mostaninal pedig a kepeken is latszik. Amugy G2-ben amin alapszik 3000-es van ezert paran csalodottak kicsit, de ez mondjuk kisebb annal, a kepernyoje es a telefon is kisebb ami kompenzalja nemileg. Es a G2 baromi jol birja a tesztek szerint, ha ez fele olyan jol birja mar az is elfogadhato.