36194
  • DarkSector
    akkor az, mindegy, arra céloztam...szóval ilyen használat mellett mennyit bír? :P
  • [HUN]FaTaL
    Attól még a wifi fogyasztása nem lesz nagyobb. :)

A kijelző fogyaszt.
  • DarkSector
    Persze lehet a háttérben nem, de ugy értem a wifit, hogy csinálsz valamit, nem csak Wifi-on és alvóba teszed. :D
  • [HUN]FaTaL
    Mert? Nekem is elmegy a telefon wifivel 2 napot, ha keveset használom.

A WiFi nem fogyaszt sokat.
  • DarkSector
    Durva aksi lehet benne. :D
  • Dzsini
    aposztrófot (shift + 1) ne használj amíg nem javítják :)
  • Vadnokedli
    Szeretem az ilyen üres bugos kommenteket- na még egyszer..
    Görögországban 800 Euró a Samsung Galaxy Note 3.
  • DarkSector
    Nekem full be van kapcsolva, örülök ha megy a teló 2 napot, azt csak úgy ha nem bogarászod, csak felveszed ha hivnak néha vagy te telefonálsz, de böngészés-játék-zene-videó-rádió, talán 24 óra! Talán!
  • SzirmosSzisza
    Nekem is 0/24 megy a wifi, bár a telefon nem bír olyan sokat :D
  • Vadnokedli
    Nekem egész nap megy a wifi. 2-3 napot bír az S3 így. És igen, sima uTorrentet. Még Note-on *anno* :D
  • DarkSector
    Lehet a wifi-t ki kéne kapcsolnom ha éppen nem használom nem? :D
  • DarkSector
    Jaja, az aksit minden leszívja, film-zene-játék.
    Ezért fosok a mobilok, hiába tudnak bármit ha fés-1 naponta tölteni kell.
    melyik torrent-et használtad egész pontosan?

simán az uTorrent-et?
  • Vadnokedli
    Én nem tapasztaltam ilyesmit. De szerintem ne alkalmazd hosszú távon ezeket a torrentezős dolgokat telón. Nagyon leszívja-
  • DarkSector
    Mitől van hogy használom az Utorrent-et, és 1-2 perc mulva a sebesség lecsökken 1kb/s alá???
    A mobilok nem képesek fixen tölteni?
  • skinnyman
    Valszeg az, mar az augusztusi kiszivargott kepeken is latszott link
  • DarkSector
    thx.
    szar ügy. :D
  • Vadnokedli
    Nem támogatja a telefonod.
  • DarkSector
    +1.
    1 ora még oké, az is akkor ha a letöltéshez van kellő sávszél.

Vagy mondok egy baromságot, letölthetném, és ha belejátszok meg, mondjuk pár perc után megkérné hogy fizessem ki ha szeretnék tovább játszani ennyi.
  • [HUN]FaTaL
    A letöltés ideje soha nem is számított bele a 15 percbe, régen avval volt a probléma, hogy a kiegészítő fájlokat nem volt lehetőség a playre feltölteni, így a játék maga töltötte le, ami értelemszerűen beleszámított. Egyébként szerintem ez a 15 perc még így is borzasztó kevés, egy komplexebb widgetet beállítani sem lehet annyi idő alatt. Legalább 1 óra kellene, hogy legyen szerintem.
  • SzirmosSzisza
    Hivatalos oldalon ez van, sehol egy szó sincs letöltésről, illetve most írta DarkSector, hogy neki rég eltűnt mire letöltötte :)

Aztán az megint más kérdés, hogy honnan tölti le a 2GB-t, pl Gameloft néha saját szerverről szokta, azzal meg a Google nem tud (akar?) mit kezdeni.
  • DarkSector
    Ezt nem lehet lecsekkolni valahogy?
    Ha egy telo nem támogatja ezt, ilyen miniUSB->USB-t nem is lehet használni mi?
  • benőmenő
    Ha a teló támogatja az OTG-t, akkor minden további nélkül működnie kéne.
  • DarkSector
    Nah találtam ilyen valamit, nekem van most Huawei G300 és Y300.

Vajon ez a kábel jó lenne hozzá?
    USB billentyűzetet néha telóra dugni?
  • [HUN]FaTaL
    Másképp fogalmazva, a telepítés végétől indul a 15 perc. Persze ha az app induláskor töltöget a saját szerveréről az beleszámít.
  • GregSB
    Vajon mi akar az lenni a kamera alatf? Csak nem ujjlenyomat-olvasó? :)
  • [HUN]FaTaL
    A play szerveréről való letöltés nem számít bele.
  • DarkSector
    A kijelző sarka kiljebb van szinte mint a burkolat, kemény. :D
  • GregSB
    HTC One Max középen:

Hurrá, még egy palacsintasütő :D
  • DarkSector
    Egy pár percig volt Visszavásárlás gomb a play-en az eltávolítás helyett, de mire megnéztem mit töltök le nem elég a 15 perc.

Ez biztos csak arra van ha meggondolatlanul vásárolsz, de akkor nem értem minek kell levédeni a vásárlást jelszóval, azt csak úgy vletlen nem tudodm begépelni...no mindegy ennyi.
  • SzirmosSzisza
    "After purchasing an app or game on Google Play, you can return it within 15 minutes for a full refund."
  • GregSB
    Azt olvastátok hogy a Nokianak 2014-ig volt szerődése arra hogy WP-s telefonokat csináljon? És hogy a cégnél már léteztek androidos lumia prototipusok?

Ezért vette meg őket az MS. Ha ők elhagyják a WP hajót, kb vége is lett volna.

Sajnálom hogy ezen megy végig ez a skandináv cég, MS lassan de biztosan kinyúvasztjs őket.
  • [HUN]FaTaL
    A letöltés nem számít bele a 15 percbe.

Visszafizetés gomb nincs és nem is lesz, eltávolítod a telefonodról és automatikus.
  • RelakS
  • DarkSector
    Nem kellett hálisten, a vicc az hogy mire lejött a 2gb-os játék, feltettem beléptem, és megnéztem az első 1-2 percet, hogy hogy megy, már eltünk a visszavásárlás opció, gratula annak aki ezt kitalálta. :D
  • Vadnokedli
    miért?
  • DarkSector
    köcee mindent, akkor unyinystall lesz. :D

Szücsy: neked is thx, kipróbálom!
  • szucsy89
    Belépsz a programba, beállítások, és a legalsó opció, azt hiszem fiók váltása... rányomsz, és kilép.
  • Vadnokedli
    Töröld le- rakd fel újra ( ha kell neked ) Vagy telefonban Account management-nél nézd meg hogy bent van e a facebookja. ( hátha. )

Amúgy ha Cancel re mész a letöltésnél írja hogy Refund ott ahol megvetted
  • DarkSector
    Valamint még1 kérdés, rokonom használta az Arckönyvét a telómon, leszedtünk valami FB messzendzsert, és hiába lép ki az arckönyvből ez a messzendzser az üzeneteket azonnal közvetíti.

Csak törölni lehet vagy abból is ki lehet lépni valahogy???

Erről van szó.
  • DarkSector
    Nah az mondjuk már más.
    Csak nem látok erre sehol lehetőséget, nincs olyan gomb, hogy visszafizetés vagy ilyesmi.

30%-nál vagyok.