Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Az lehet, hogy nincs akkora kulonbseg, de meg mindig legalabb 50-100-szoros kulonbseg van. A legjobb LCD-k kontrasztaranya 1000-1500, OLED 50000-100000-nel kezdodik. Valaszidoben a kulonbseg pedig kb 1000-szeres az OLED javara.
Egyebkent ugyanugy ahogy azt mondhatod, hogy eltulozza a szineket (ha ugy van kalibralva) mondhatnad a hagyomanyos LCD kijelzot unalmasnak, mert a toredeket nem birjak megjeleniteni azoknak a (valos) szineknek, amiket egy OLED meg tud. Es ha gyarilag nem is, mashogy lehet kalibralgatni ezeknek a kijelzojet ha valakit annyira zavar. De valszeg tobben akarnak csak szep szineket latni a kijelzon, mint tokeletesen szinhelyes kijelzot a sz@ros 4"-os telefonjukon, soha nem fognak photoshoppolni rajta 😊
Regards,
Saor Alba
Amúgy meg lehet állítani benne képernyõmódot ami állít a fényerõn, kontraszton, szaturáción...stb. és sokkal élethûbbek lesznek a színek.
Bazinga!
Közölték, hogy holnap jön S2 kijelzõ, bevittem, vártam 15 percet és ki volt cserélve, jöttem haza 😊
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Egyébként már nincs akkora különbség manapság LCD és AMOLED között kontrasztban mint 2-3 éve. Egyik legjobb példa erre a HTC One Super LCD-je, nagyon szép mély a fekete rajta. Az is igaz, hogy már Amoleden sem olyan katasztrófák a színek mint 2-3 éve. S3 kijelzõje már nagyon szép, de nekem még mindig az LCD tetszik jobban.
http://goo.gl/gd6Zi5
Letöltöd az erootot, futtatod és kész.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Az LCD sem tökéletes, a legtöbb el van tolódva sárgás vagy kékes irányba, de az AMOLED rikító neon színeitõl a hányinger kerülget. Az S3 és S4 kijelzõje már sokkal jobb ilyen szempontból.
Ez egy konkret hatranya az OLED kijelzoknek az LCD-kel szemben, viszont legalabb ugyanannyi elonyuk is van, tobbek kozott:
-nagysagrendekkel jobb kontraszt, kozel tokeletes fekete
-nagysagrendekkel jobb valaszido
-nagyobb szinskala
-jobb betekintesi szog
-vekonyabb, konnyebb, akar hajlekony reteg
-a pixelek egyenkent vilagitanak, csak azok a pixelek fogyasztanak amik tenyleg vilagitanak
Persze hatranybol is van par, leginkabb a fent emlitett elhasznalodasbol adodo beeges, problemasabb szinegyensuly, pentile elrendezesnel a kevesebb szubpixel/rosszabb feher.
Egyebkent nagyon egyeni izlestol fugg a dolog, olyat is ismerek aki miota egyet meglatott, mast nem is hasznalna, es olyat is akinek nem tetszik.
Regards,
Az elõzõ kommentben írtad a "beég az amoled" ez mit is takar pontosan?
"Meg talán ellene szól a támogatottság is."
Sokminden ellene szólhat, de a felsõ kat. Samsungokra a szar támogatás pont nem jellemzõ. Általában 2 fõverziót kap, ennyit kapnak a Nexusok is (legalábbis az S ennyit kapott - 4.0, 4.1). A Galaxy Nexust majd meglátjuk.
S2-re Vodánál, Telenornál 4.1.2 a legújabb, függetlenre és T-mobileosra hivatalosan nem jött ki, de a másik két szolgáltatóé vagy valamelyik külföldi rom persze feltehetõ.
Szerintem több update már nem is lesz rá, kapott 2 fõverziót.
CM-bõl van 4.2.2 is.
Meg talán ellene szól a támogatottság is. Hogy áll a S2 jelenleg? Melyik a legújabb rá?
Mármint a HTC fanboios "gagyi mûanyag"-on kívül 😄
próbáltam debuggal és debug nélkül is
Zárt bootloaderre csak gyári kernelt tudsz tenni, az meg benne van a romban. Ha nyitva a bootloadered akkor pedig garid már nincs.
Rámentem a telefonon, hogy szoftverfrissítés, letöltötte és valami hibát írt. Kiírta utána, hogy próbáljam meg KIES-sel.
Ezt meg is tenném, de ez a szutymó nem ismeri fel a telefont.
Többször újratelepítettem (tûzfal, vírusírtó kikapcsolva), de mindig hibába ütközik a samsung android usb device illesztõprogi telepítésénél.
Amikor kapcsolódna, akkor fel is ismeri, mert kiírja hogy s6500-t lát, de végül "nem lehet csatlakozni ehhez az eszközhöz: gt-s6500D..."
Mit lehet tenni?
Ha rossz kernelt teszek fel akkor b*szhatom? Mert véletlenül a proét tettem fel :S
Lemented az sd-t, MiniTool partition wizardot letöltöd, elindítod, eltörlöd a jelenlegi partíciót, létrehozol egy FAT32 elsõdlegest annyival kisebb méretben, amekkorát leválasztasz a /data-nak (nekem 2 vagy 3 gigával kisebb), aztán létrehozol egy második ext2 vagy ext4, szintén elsõdleges partíciót (ez lesz a /data).
Majd utána Mounts2SD
Én a cachet és a dalvik cachet hagytam a belsõ tárhelyen, többit mind átraktam az sdre és tökéletesen mûködik.
Ezt szeretném én is megcsinálni.
ROOT nélkül is tudsz átpakolni, igaz nem mindent. Én a teljes /datat az sdre irányítottam, de ehhez újra kell partícionálni az SD-t.
...lehet hagyni kéne mégegyszer lemeríteni, hogy kiderüljön...
mondjuk nagyon megszerettem, ezen a hibán kívül egy akadása sem volt.
Mielött lejár a gari( odébb van), lemerítem, ha elõjön a hiba hátha kapok bele új akksit.:-)
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Mondjuk az gyanús hogy egy szoftveres újratelepítés megoldotta a problémát. Ha megint jelentkezik én gariztatnám.
Regards,
Most fölösleges szervízelni, mert jó. Nem csinálnának vele semmit. Hétfõn kikapcsolom majd be megnézni, hogy mit csinál.
De most tökéletesen mükszik.
(3ó 20p akksi, 1ó 5p képernyõhasználattal szinte csak chrome ment,most 88%, szal sztem ez rendben)
Altalanossagban elmondhato, hogy a hiba az aksi korul van, es hardver kozeli. Vagy maga az aksi fizikailag rossz, vagy annak az erzekelesevel lehet valami problema (ami szinten hardver kozeli dolog), ertsd: valami olyasmi lehet, hogy az aksi (az erzekelt kapacitas ellenere) kb teljesen csontra merul. Ezert merult le hirtelen, ezert nem kapcsol utana se be egy ideig (es mukodik hulyen), egyszeruen nincs eleg szufla benne, valszeg nem tud eleg aramot adni neki. Az ilyen csontramerulest az elektronikanak nem szabadna normal esetben hagynia. Ha a tolton hagyod jopar orara es utana bekapcsolod, valszeg megszunik a problema, es nem jon ujra elo (legalabbis jo ideig). Egyebkent elvileg az is megoldana, ha siman kivenned es ujra beraknad az aksit (csak ezt ugyebar viszonylag maceras). Ettol fuggetlenul ha gondolod gariztathatod, futar ingyen viszi-hozza a cuccot, kb 1 het alatt vissza szokott erni.
Szoval a "rossz" hir, hogy a gyari reset/torles amit csinaltal, valszeg teljesen felesleges volt, mert a hibanak semmi koze nincs sem barmilyen futo programhoz, sem az OS-hez.
Prody: te meg nem tudom hogy trollkodasnak szantad-e, vagy nalad ilyen a segitsegnyujtas, de barmelyik is allt szandekodban, egyik sem nagyon jott be. 😊 A hibanak semmi koze nincs az android-hoz.
Regards,